Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Minimal1993 avatar
Hi!
Azért kérném segítségeteket mert a "BIOS"-om meg őrült.
Eddig ugye ~4.5GHz.-n futott a procim de alapból ~3.4GHz csak felhúztam, na most egyik ismerősöm tett a gépembe hűtést a videó kártyára és a procira vagy alaplapra nem tudom már pontosan, és aztán mikor elindítottam a gépet gyorsan mentem is az Everest-re és megnéztem a gép hőfokát és aztán a procit is és akkor vettem észre hogy 3400on fut a proci 4500 helyett.
Na most gyorsan bementem BIOS ba ezt vissza álltiottam 4.5re és most jön a lényeg:
SEMMIT
NEM
MENT
EL!
Bármit állitok be neki bármilyen beállitást bármit! Az ott is marad a BIOS ba de a Windows ba nem működik, szóval NEM MŰKÖDIK! A BIOS pedig úgy írja hogy ~4.5ön megy a proci miközben a windowsba igazából 3.4en.

Légyszíves valaki segítsen! :S
Köszönöm előre is.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
baszus kicseréltem a lgújabb Drivere 😆DDDD
kb 5x élesebb a hang 😃 nemsemmi... eddig minden rendben 😃 majd kiderül ezvolt e a baj 😆 Tű éles a hang pedig alaplapi hang 😃
0
0
0
0
cey85 avatar
MaximumGame írta:
Azért nekem is segithenétek 😃

kipróbálhatod azt, hogy szedsz le a gigabyte honlapjáról egy új drivert a hangkártyához hátha ez segítene. vagy újra rakod az alaplapi cd-ről a gyárit. remélem valamelyik segít
0
0
0
0
thug85 avatar
MaximumGame: Hangkártya driver probléma lehet, vagy maga a hangkártya! Nekem is volt hasonló egyszer régen, és driver segített rajta!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Azért nekem is segithenétek 😃
0
0
0
0
tibi211 avatar
mert nem frissít, és hiába írok be uj sorozat számot ugyse jó....
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Minek szeretnéd letörölni? amugy Registry Clinerel töröld le!
0
0
0
0
tibi211 avatar
Az lenne a gondom hogy le akarom törölni az Avastot és nem engedi egyszerűen nem tudok tőle megszabadulni
pls valaki segítsen... mert rohadt idegesítő😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Gázvan a Hangal a fülesem meg a hangfalam is recseg néha... csak ugy megondolja magát és elkezd recsegni... ha játéknál jön elö akkor belassul a játék is.... pl ... Test Drive 2 ö nemtudom hogy függ ez össze...

Nah senki nemtud segiteni ? 😃
0
0
0
0
Krinya15 avatar
integrált a hangkártya van PCI-os? Ha integrált akkor passz, ha PCI-os akkor szedd ki, fújd ki és rakd össze. Nekem is sokszor volt ilyen gondom. Remélem tudtam segíteni
0
0
0
0
philips20 avatar
már ujra raktam a hang drivert is igy sem jo
0
0
0
0
philips20 avatar
beraktam az uj videokarit és ennyi volt hang de recsegett és uána megszünt mindent álitgatok de semmi
0
0
0
0
forestgreen avatar
mit csináltál? telepítettél valamit? Ha nem tudod, csinálj rendszervisszaállítást...

De persze előtte győződj meg róla, hogy nem állítottál-e el valamit...
0
0
0
0
philips20 avatar
nincs hang a gépen és nemértem miért eddig volt most eggyik percröl a másikra nincs (a régi gépen)
0
0
0
0
krutka avatar
Sziasztok! Nekem egy nagy probléműm van!

Elindítok egy játékot PL.: Gta san andreas, Cod2
És kiírja hogy Hálózati kábel nincs bedugva. Hálózatoknál letiltom a netet majd engedélyezem és megint elindítok valamit ugyanezt csinálja!

Előre is kössz a válaszokat.
0
0
0
0
Cooley avatar
Ha mindig ugyan ott fagy meg, akkor tuti, hogy hibás a telepítő, úgyhogy most hirtelenjébe csak annyit tudok mondani, hogy szedjél le egy másikat. 😀
0
0
0
0
Core2 avatar
Sziasztok. Lenne egy problémám. Egyik haveromnál feltetttem a CS Source-ot, de 2-3 perc után megfagy, és összeomlik az illesztőprogram. valami ötletet kérek tőletek, hogy mit csináljak, mert már mindent megpróbáltam, épp csak a gép összetörését nem....
0
0
0
0
neuroflex avatar
azst szeretném kérdezni van másik gépem ki van töltve ami kell és nem tudom megnézni hogy mi futa rajta hogy lehet megcsinálni hogy azon is tudjam megnézni mi futna rajta 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! lenne 1 kis gondom

Nah szóval szombaton este ittaludt a haverom akkor kicsit játszottunk a gépen meg zenét hallgattunk. Vasárnap reggel elmentünk inekcióra és amikor hazaértünk gondolom, kicsit leülök gépezni(ez délután volt addig aludtam) és benyomtam szünetmenteset majd a gép magától bekapcsolt(ez szokatlan emrt amikor bekapcsolom a szünetmentest csak megvilan a zöld venti) és elkezdett csipog.... nemtudtam mi a baja gondolom winyó elmozdult,vagy valami kiszedtem mind a 2 őt kis portalanítás, és visszaraktam. megint csipog... hát egyszer volt már ilyen gondolom a ram elmozdult kiszedtem mindet csak 1 et raktam be így is csipog nah akkor processzor ki és amikor visszaraktam a cpuhűtőt begint bekapcsoltam akkor már a bios bejött de a cpuhűtő pár másodperc múlma maxon pörög akkor eazt megint le és látom h a cpu-t nem biztosítottam azzal a kis füllel de utána jól összeraktam és beindult egy kis harc után(ujj vs. bioselem) azt kikapcsoltam... visszaraktam a másik 2 gb ramot és nemindult... akor kivettem csak 2 úgy működik.... tehát 2 gb ramom van és sehogy nem akar többet elfogadni. tehetetlen vagyok esetleg valami ötlet?
0
0
0
0
zolifa2 avatar
Csősztök!
Hogy kell ide képet beilleszteni?
Már illesztettem be de mindig kicsibe rakja ki
Valaki magyarázza el :/
0
0
0
0
bmartin23 avatar
az miért lehet, hogy a GTA SA Control Centern nem indul el ( semmit sem csinál). Próbáltam a kompatibilitást, rendszergazdaként futtatn. Régebben elment ugyanazon az op.rendszeren, ami most is rajta van. (Windows 7 Ultimate x64)
0
0
0
0
sisko avatar
Csaba77 írta:
dead rising 2-t akartam telepíteni de .MSI fájlal kell és én azt nem tudom mivel kell futtatni. Kérlek segítsetek !

Elvileg duplakatt az msi fájlra és elindul a telepítés.Az ugyanis egy telepítőfájl.
0
0
0
0
no avatar
dead rising 2-t akartam telepíteni de .MSI fájlal kell és én azt nem tudom mivel kell futtatni. Kérlek segítsetek !
0
0
0
0
gigahertz avatar
Helló!
A COD4 multiplayerrel szeretnék játszani, le is szedtem az 1.6-os patch-et, de amikor bármelyik szerverbe be akarok lépni ezt írja ki: The key is in use. Try to reconnecting later.
Mi a teendő??
0
0
0
0
no avatar
Zeratul18 írta:
Verziószám szerint növekvő sorrendben...
Ugyanúgy mintha telepítenél egy programot.

Tehát akkor az 1.0.0.4 előrébb van mint az 1.0.1.0?😆
0
0
0
0
Zeratul18 avatar
Verziószám szerint növekvő sorrendben...
Ugyanúgy mintha telepítenél egy programot.
0
0
0
0
no avatar
Újra én!
Nem tudo, hogyan kell patch-elni.
GTA IV ről lenne szó.
Írjátok le, hogy pontosan mit kell csinálnom, és milyen sorrendben rakjam föl a patch-eket(1.0.1.0,1.0.0.4, stb.)
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Szisztok, a Vindictussal van egy kis galiba, Letöltöttem, elindult rányomok a startra irja hogy connecting to server aztán azt hogy you have been disconnected from server. Mindig ezt csinálja, eddig nem indult el egyszer sem :S +próbáltam East és West serveren is de mind1iken ezt csinálja...
0
0
0
0
no avatar
Netes filmnézéshez letöltöttem a DivX Web Playert, de amikor lejátszanám a videót, elkezd bufferelni, és utána lefagy a net. Mindegyik keresőn próbáltm már(IE, Opera, Mozzilla, Chrome)!
Légyszi segítsetek.
Már újra is telepítettem a web playert, de ugyanez a probléma
0
0
0
0
Mauro76 avatar
Hali!Valaki segítsen!A PowerStrip nevű progim be adta a kulcsot!Van valami más progi xp-hez amivel tudnám pótolni?Rossz a monitorom gammája és eddig ezzel korigáltam.Köszönöm!
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Megint csak segítségetekre lenne szükségem! 😆 egyik ismerősöm megkért hogy a laptopján (Asus F8V) tegyem fel neki a Win7-et... oké, fel tettem, minden oké, kivéve hogy az Fn+F11 meg az F12 bill. kombinációra nem lehet változtatni a hangot.
Aki tud kérem segítsen 😀
0
0
0
0
sisko avatar
bartadavid94 írta:
Hali
Nem találtam jobb témát, ugyhogy itt kérdezem meg, hogy honnan látom, hogy egy játék éppen hány fps-sel megy a gépemen? van rá valami program?

Erre nagyon jó a FRAPS nevű progi,amivel még fel is tudod venni a játékot
0
0
0
0
no avatar
Hali
Nem találtam jobb témát, ugyhogy itt kérdezem meg, hogy honnan látom, hogy egy játék éppen hány fps-sel megy a gépemen? van rá valami program?
0
0
0
0
no avatar
ha valaki tud közületek mozgó vatart készíteni az segíthetne nekem mert én azt sem tudom hogy álljak neki de van egy vidó részlet ami nagyon mgtetseztt nekem és abból szeretnék egyet csinálni
aki segíteni tudna nekem az írjon egy pmet😀 köszönöm szépen előre is
0
0
0
0
Krinya15 avatar
eleve nem akarok... volt már ketté osztva vinyóm, hamar kukába landolt... azóta nem osztogatok
0
0
0
0
akos328 avatar
hát pedig 360GB simán meglehet felezni. ha van esetleg ismerősőd segíteni is tud
0
0
0
0
Krinya15 avatar
jó... de én nem fogom osztogatni a vinyót... 😀 na mind1... azért köszönöm
0
0
0
0
akos328 avatar
Ez 1 jó megoldás, nekem is így van elrendezve. A HDD-m 2 részre van osztva, és az egyikre Xp, a másikra Win7. Az olyan progik, amik nem mennek 64-biten, azt Xp re teszem
0
0
0
0
Screamer avatar
86 szor többet szivsz mint alappal 😆 de ha 32 es Vin 7 en se megy akkor nemis fog max XP-n , esetleg ha kompatibilitás modba telepited v másik patriciora nyomsz Win XP-t és ha camozni akarsz akor xp-t inditod el nem win 7 et
0
0
0
0
Krinya15 avatar
32bit-es a win7-em... :S x86-os (bár nem tudom mit jelent ez az x86)
0
0
0
0
akos328 avatar
nem az a baj hogy Xp vagy Win7, hanem hogy az egyik 32, a másik 64bites(már amelyik Win7 64 bites, mert abból is van 32-es.) tehát vagy a telepítő progiból keresel 64 biteset, vagy átváltsz 32bit-es WIn7re
0
0
0
0
Cooley avatar
Krinya15 írta:
Sziasztok! lenne egy olyan problémám hogy van egy Genius Eye 311Q webkamom és szeretném használni... mivel a telepítő CD XP-ig támogatott, így nem tudom használni. Googleba is csak az XP-s verziót találtam! aki tud kérem segítsen, fontos! Win7-em van

Hát ha a oprendszer magától nem tudja telepíteni a drivert, akkor az a webkam Win7 alatt nem támogatott.
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Sziasztok! lenne egy olyan problémám hogy van egy Genius Eye 311Q webkamom és szeretném használni... mivel a telepítő CD XP-ig támogatott, így nem tudom használni. Googleba is csak az XP-s verziót találtam! aki tud kérem segítsen, fontos! Win7-em van
0
0
0
0
philips20 avatar
akkor nem lessz sokkal jobb mint a 450 es ?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
philips20 írta:
gts 550 röl mit tudtok ?

GF116-ra fog épülni vagyis ugyanakkora lessz mint a GF106 (GTS 450)-238mm2 csak nem 4x48Shader (192) lessz benne hanem 5X48 vagyis 240.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Nemtom, a HD 5450-ér 10K-t adnak 😆
0
0
0
0
philips20 avatar
gts 550 röl mit tudtok ?