Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Azért kérném segítségeteket mert a "BIOS"-om meg őrült.
Eddig ugye ~4.5GHz.-n futott a procim de alapból ~3.4GHz csak felhúztam, na most egyik ismerősöm tett a gépembe hűtést a videó kártyára és a procira vagy alaplapra nem tudom már pontosan, és aztán mikor elindítottam a gépet gyorsan mentem is az Everest-re és megnéztem a gép hőfokát és aztán a procit is és akkor vettem észre hogy 3400on fut a proci 4500 helyett.
Na most gyorsan bementem BIOS ba ezt vissza álltiottam 4.5re és most jön a lényeg:
SEMMIT
NEM
MENT
EL!
Bármit állitok be neki bármilyen beállitást bármit! Az ott is marad a BIOS ba de a Windows ba nem működik, szóval NEM MŰKÖDIK! A BIOS pedig úgy írja hogy ~4.5ön megy a proci miközben a windowsba igazából 3.4en.
Légyszíves valaki segítsen! :S
Köszönöm előre is.
kb 5x élesebb a hang 😃 nemsemmi... eddig minden rendben 😃 majd kiderül ezvolt e a baj 😆 Tű éles a hang pedig alaplapi hang 😃
Azért nekem is segithenétek 😃
kipróbálhatod azt, hogy szedsz le a gigabyte honlapjáról egy új drivert a hangkártyához hátha ez segítene. vagy újra rakod az alaplapi cd-ről a gyárit. remélem valamelyik segít
pls valaki segítsen... mert rohadt idegesítő😀
Nah senki nemtud segiteni ? 😃
De persze előtte győződj meg róla, hogy nem állítottál-e el valamit...
Elindítok egy játékot PL.: Gta san andreas, Cod2
És kiírja hogy Hálózati kábel nincs bedugva. Hálózatoknál letiltom a netet majd engedélyezem és megint elindítok valamit ugyanezt csinálja!
Előre is kössz a válaszokat.
Nah szóval szombaton este ittaludt a haverom akkor kicsit játszottunk a gépen meg zenét hallgattunk. Vasárnap reggel elmentünk inekcióra és amikor hazaértünk gondolom, kicsit leülök gépezni(ez délután volt addig aludtam) és benyomtam szünetmenteset majd a gép magától bekapcsolt(ez szokatlan emrt amikor bekapcsolom a szünetmentest csak megvilan a zöld venti) és elkezdett csipog.... nemtudtam mi a baja gondolom winyó elmozdult,vagy valami kiszedtem mind a 2 őt kis portalanítás, és visszaraktam. megint csipog... hát egyszer volt már ilyen gondolom a ram elmozdult kiszedtem mindet csak 1 et raktam be így is csipog nah akkor processzor ki és amikor visszaraktam a cpuhűtőt begint bekapcsoltam akkor már a bios bejött de a cpuhűtő pár másodperc múlma maxon pörög akkor eazt megint le és látom h a cpu-t nem biztosítottam azzal a kis füllel de utána jól összeraktam és beindult egy kis harc után(ujj vs. bioselem) azt kikapcsoltam... visszaraktam a másik 2 gb ramot és nemindult... akor kivettem csak 2 úgy működik.... tehát 2 gb ramom van és sehogy nem akar többet elfogadni. tehetetlen vagyok esetleg valami ötlet?
Hogy kell ide képet beilleszteni?
Már illesztettem be de mindig kicsibe rakja ki
Valaki magyarázza el :/
dead rising 2-t akartam telepíteni de .MSI fájlal kell és én azt nem tudom mivel kell futtatni. Kérlek segítsetek !
Elvileg duplakatt az msi fájlra és elindul a telepítés.Az ugyanis egy telepítőfájl.
A COD4 multiplayerrel szeretnék játszani, le is szedtem az 1.6-os patch-et, de amikor bármelyik szerverbe be akarok lépni ezt írja ki: The key is in use. Try to reconnecting later.
Mi a teendő??
Verziószám szerint növekvő sorrendben...
Ugyanúgy mintha telepítenél egy programot.
Tehát akkor az 1.0.0.4 előrébb van mint az 1.0.1.0?😆
Ugyanúgy mintha telepítenél egy programot.
Nem tudo, hogyan kell patch-elni.
GTA IV ről lenne szó.
Írjátok le, hogy pontosan mit kell csinálnom, és milyen sorrendben rakjam föl a patch-eket(1.0.1.0,1.0.0.4, stb.)
Légyszi segítsetek.
Már újra is telepítettem a web playert, de ugyanez a probléma
Aki tud kérem segítsen 😀
Hali
Nem találtam jobb témát, ugyhogy itt kérdezem meg, hogy honnan látom, hogy egy játék éppen hány fps-sel megy a gépemen? van rá valami program?
Erre nagyon jó a FRAPS nevű progi,amivel még fel is tudod venni a játékot
Nem találtam jobb témát, ugyhogy itt kérdezem meg, hogy honnan látom, hogy egy játék éppen hány fps-sel megy a gépemen? van rá valami program?
aki segíteni tudna nekem az írjon egy pmet😀 köszönöm szépen előre is
Sziasztok! lenne egy olyan problémám hogy van egy Genius Eye 311Q webkamom és szeretném használni... mivel a telepítő CD XP-ig támogatott, így nem tudom használni. Googleba is csak az XP-s verziót találtam! aki tud kérem segítsen, fontos! Win7-em van
Hát ha a oprendszer magától nem tudja telepíteni a drivert, akkor az a webkam Win7 alatt nem támogatott.
gts 550 röl mit tudtok ?
GF116-ra fog épülni vagyis ugyanakkora lessz mint a GF106 (GTS 450)-238mm2 csak nem 4x48Shader (192) lessz benne hanem 5X48 vagyis 240.