Szerintem Vettel már megnyerte a VB t. Nullázni nem fog egymás után 4 szer, ahhoz elég balféknek kell lennie. Majd jövőre. Most is kezdenek már rosszabbal lenni az RBR ek lásd utolsó 2 futam + a Mclaren meg a Ferreri is befogta már őket egész jók. De am jó volt a Magyar nagydíj izgalmas volt. Heidfeldre rá gyulladt a kocsi vagy kire na az nagy volt 😆
amúgy most nem értem mi ez az ellenségeskedés VETTEL-el... csak azért mert jobb mint a többiek? MSC mikor ferrarival volt... ugyanezvolt... csak ott az autó fényévekkel erősebb volt itt meg azért nem olyan nagy a különbség....
Mindig akad 1-2 fekete bárány, Sato erre a remek példa, Schumacherrel nagyon szerették egymást 😆 Nem tartaom kizártnak h vmi kamikaze pilóta leszármazottja 😆
én nem azt mondtam hogy rosszak a pilóták csak hogy van aki nem annyira tehetséges, most az az indiai mikor fog futamot nyerni?? még egy ferrariba se tudna szerintem. De az igaz hogy F1 be nincs rossz pilóta csak rossz auto😃
Rossz pilóták nem is nagyon kerülnek be az F1-be, akik ott vannak azok közül mind jól tud vezetni, az meg már a másik kérdés h milyen az ismeretsége és milyen csapathoz tudja befizetni magát...
Hamilton megérdemelte szerintem is, úgy ahogy Vettel is nekem pl herótom van már az RBR től. Alig nézek F1 et 😶 De ez a Német nagydíj nagyon jó volt 😃
superlompos: Rosberg is megérdemelne már egy rendes csapatot jó autóval mert ő se rossz szerintem
Button nyert 😜
2. Button
3. Vettel
4. Webber
5. Alonso
6. Rosberg
7. Di Resta
8. Schumacher
9. Massa
10. Kobayashi
Akkor ügyesek? 😆
Most az megy? 😃
Igen az ment az RTL-en. A magyar srácot kilökték.
Igaz h nem pont a pályánál vagy, de elég közel ahhoz, hogy ha hallod őket. 😃 Más a hangja élőben mint a TV-ben? 😃
Teljesen más! 😜
Már egyszer voltam kint a Hungaroringen. Felejthetetlen élmény volt4 😀
A mostani idő: [LINK] -A pályához közel esik!
ÉS a radaron még jönnek gócok ,amik 2-re érnek ide kb! 😀 : [LINK]
Itt Szadán esik egy kicsit! 😜 Ráadásul ide lehet hallani az f1-es autók hangját! 😜
Akk te elég közel laksz Mogyoródhoz.(Ha máshogy értelmezzük énis,mert lábamközt lóg egy fürt.😜😆😉Ha én ilyen közel laknák tuti elmennék megnézni.
Az az érzésem, hogy kellene egy kis eső, hogy izgalmas legyen ez a futam holnap. 😜
Ő egy igazi legenda! 😆
superlompos: Rosberg is megérdemelne már egy rendes csapatot jó autóval mert ő se rossz szerintem