Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Intel Celeron D 347, 3.06 GHz
Én szeretem hallgatni ha dolgozik a gép. 😆
És akkor szerinted gyári hűtővel és gyári hűtőpasztával egy darabig nem lesz semmi gond?
Nem lesz gond, gyári hűtővel úgy tűnik ez normális. Egyébként a Tjmax hőmérséklet 100 °C-ban van megadva, tehát amíg nem megy 80 fölé addig nem aggódok, de én tuti hogy szerzek egy halkabb és jobb teljesítményű hűtőt, mivel kicsit fel akarom piszkálni az órajelet. 😀
És akkor szerinted gyári hűtővel és gyári hűtőpasztával egy darabig nem lesz semmi gond?
Ok és az amúgy megfelelő mert láttam neten videót hogy még rakott rá másmilyen pasztát szerinted nem szükséges?
Ha nem zavar hogy 70-75 °C is lehet a processzor akkor nem szükséges. 😀
Olvasgattam fórumokon, gyári hűtéssel gyakran felmelegszik enyire, nekem is volt már 71 °C-os(hyper-threading és turbo mod engedélyezése mellett). Akinek ez sok, az inkább vegyn egy jobb hűtőt, én is gondolkodom egyen.
Ami kicsit jobban zavar a a hőfoknál, az a gyári hűrő hangja. Alapjáraton semmi gond, csendes az egész gép, de amikor felpörög...
Hello az intel core i7 es procikon gyárilag van hűtőpaszta?
Ha dobozosat rendeltél, akkor a hűtő alján van gyárilag felvitt paszta.
oké köszi de én inkább erre hajlok
Oké! sok sikert hozzá!😃
MAX ÁR:33000FT
Attól függ.. Ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor vedd inkább az E7400-at. De amúgy az E5200 is kihajtsa rendesen a 4770-t ! 😀
A jövőre való tekintettel és a kettő között lévő teljesítmény különbség megéri a +12e. forintot, mert nem szeretnék egyhamar újra fejleszteni?
sokkal jobb az E7400! megéri!
Attól függ.. Ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor vedd inkább az E7400-at. De amúgy az E5200 is kihajtsa rendesen a 4770-t ! 😀
A jövőre való tekintettel és a kettő között lévő teljesítmény különbség megéri a +12e. forintot, mert nem szeretnék egyhamar újra fejleszteni?
Az lenne a kérdésem, hogy egy HD 4770 mellé jó egy Intel Pentium Dual-Core E5200, vagy sokkal jobb lenne a drágább Core2Duo E7400?
És az milyen ? Vegyél akkor Core 2 Duo E7400-at.
Igeb. De jobb, ha BOX-ot veszel, amihez már alapból jár hűtő.
CSak ebből nem találtam BOX-ost!:S:S