Milyen memóriát vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
8GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston (2x4GB)
vagy
8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston
igazából tök8 melyiket veszed órajel ide vagy oda nem nagyon fogod érezni h most 1600-on megy 2000-en
Nekem is lenne olyan kérdésem milyen ramot vegyek 13000ft-ot szánok rá, de ha olcsobb nem baj!
Gépem
Alaplap:ASROCK G41M-VS3 s775 OEM
CPU: Intel Core 2 Duo E7200, 3166 MHz (9.5 x 333) kicsit huzzva😃
Köszi a válaszotok elöre is!
De annak nem más a foglalata?
Még nem próbáltam bele, de jelenleg a 2 sárga foglalatba van 1-1gb és ott van még 2 kék foglalat, abba is ugyanolyan kell?
Itt egy kép, hogy miről beszélek... 😀
[LINK]
Igen, ugyan az a foglalat.
Még nem próbáltam bele, de jelenleg a 2 sárga foglalatba van 1-1gb és ott van még 2 kék foglalat, abba is ugyanolyan kell?
Itt egy kép, hogy miről beszélek... 😀
[LINK]
Hali!
Szeretnék venni +2gb ramot a gépembe, csak fogalmam sincs, hogy milyen való bele... 😀
Tudnátok segíteni?
Gépem adatai
Érdemes még egy ugyan olyat venni, mint ami most van.
Szeretnék venni +2gb ramot a gépembe, csak fogalmam sincs, hogy milyen való bele... 😀
Tudnátok segíteni?
Gépem adatai
Kingston ValueRAM 2GB DDR3 1333MHz
vélemény?
vagy ilyen árban van jobb?
Nekem ilyen ramjaim vannak és megvagyok velük elégedve,én részemről megérik az árukat,nem olyan sok az a 3700 Ft Iponon érte 😀
Anyhhááád 192gb ramot sosem rakok a gépbe😃
ja ja, hát én szerintem... nem tudom..
nem hiszem hogy akár 16GB ramot is ki tudnék használni az elkövetkezendő 2-3 évben,... de hogy hogy mivel tudnék 100%-ban llefoglalni egy gépet 192 giga rammal ...??.😊
vélemény?
vagy ilyen árban van jobb?
Windows 7 x64 Home Premium : max 16 GB
Windows 7 x64 Home Basic : max 8 GB
de itt egy link is:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778(v=vs.85).aspx#physical_memory_limits_windows_7
Egyébként:Gigabyte z68x-ud5-b3,Gigabyte N570oc-13-i(rev. 2.0.) i7 2600K
+ az apró
Szóval. Az lenne a kérdésem hogyha ilyen KIT-et veszek az fel lenne ismerve ezen oprendszerek által:
Windows XP 32 bit SP3
Windows 7 64 bit Home Premium
A válaszokat előre is köszönöm! 😀
Mit jelent az hogy
Pl: DDR3 1666(O.C.)/1333/1066 MHz
Mi az az O.C.?
Oksa ty 😀
Pl: DDR3 1666(O.C.)/1333/1066 MHz
Mi az az O.C.?
[url]http://www.***/webshop/product/_kingston_8192mb_hyperx_blu_ddr3_1333mhz_cl9_kit_khx1333c9d3b1k2_8g/171424[/url]
ipon . hu
[LINK]
Inkább a kingston
Rendben! 😉 Csak bezavart az a "Game Series" felirat a másiknál! 😃
Üdv: hpatya voltam 😀
Mindenképp 4Gb-ot vegyél a 2Gb semmire nem elég.
Robi1995,ha megint lesz 9k-d akkor veszel még egyet,úgyis lassan kevés lesz 4Gb ram.
a 2 gb-osból 2 db-ot vennék.
Csak azt kérdezem hogy melyik a jobb?
ADATA 2048MB 1600MHz CL9 DDR3 Gaming Series
vagy
Kingston DDR-3 4Gb /1600 KIT HyperX (KHX1600C9AD3B1K2/4G)
Vagy ha esetleg tudtok jobbat?
Köszi!😃 de a 2x2gb-os modul nem gyorsabb mint az 1x4gb?😀
de,de nem sokkal 😃
[LINK]
[LINK]
Szerintetek lényeges a különbség a 2 ram között?(szerintem nem)
Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1866Mhz
Corsair XMS3 2x4GB DDR3 2000Mhz
Árban csak 2k a különbség.
Gigabyte Z68XP-UD4+i5 2500k+Hd6970 páros mellé,melyik érné meg jobban?
Én a Vengeance-t venném!
akkor ez?
SZerk: Vagy még erre gondoltam: Corsair 2x2GB DDR3 1333MHz TW3X4G1333C9A
Hali! AsRock G41M-VS3 -es alaplapba melyiket érdemes? Kingmax 4gb 1333MHz vagy Geil Black Dragon 1333MHz 2x2GB (Dual Channel)(Mellé egy Athlon IIx4 és Egy HD5670)
szerintem a dual channel-es Geil Black-et😃
Hali! AsRock G41M-VS3 -es alaplapba melyiket érdemes? Kingmax 4gb 1333MHz vagy Geil Black Dragon 1333MHz 2x2GB (Dual Channel)(Mellé egy Athlon IIx4 és Egy HD5670)
szerintem a dual channel-es Geil Black-et😃
Sziasztok!
Van egy Asrock 880g extreme3 alaplapom de nem tudom h támogatja e ezt a ramot
KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9AD3B1K2/4G
Vagy inkább vegyem meg ezt ezt állítólag támogatja
KINGSTON 4096MB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/4GX
Előre is köszi a válaszokat! 😀
Hahó valaki segítene ? 😃
Rendelném meg a cuccost.
Az előbbit vedd! Az utóbbi XMP-s, azt Intel rendszerbe érdemes.
Ahogy nézem már késő 😆 az XMP-t vette 😃
Sziasztok!
Van egy Asrock 880g extreme3 alaplapom de nem tudom h támogatja e ezt a ramot
KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9AD3B1K2/4G
Vagy inkább vegyem meg ezt ezt állítólag támogatja
KINGSTON 4096MB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/4GX
Előre is köszi a válaszokat! 😀
Hahó valaki segítene ? 😃
Rendelném meg a cuccost.
Az előbbit vedd! Az utóbbi XMP-s, azt Intel rendszerbe érdemes.