Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Megaisten avatar
alex1997 írta:
Megaisten írta:
alex1997 írta:
Megaisten írta:
alex1997 írta:
Aha kösz de mosz ma jo lett. :-) Kiszedtem a Ramokat és megradiroztam a végüket és most jo!!!!!! (ha máskor ez lesz de a memoria radirozás, a bios reset se segitene akkor mi lenne?)
én eltörném a tesom lábát ha rugdosa a gépet.😆 Feltalálhatnák már olyan gépet hogy ha rudosod vissza rug,ha ütögeted akkor vissza üt....stb😆

Ja de jó lehet neked :-) De figyi most akkor kib*szunk vele. Tudnal nekem olyan progit mondani amivel le lehet jelszoval kodolni egy weboldalt? (Mert Fosbuk buzul egész nap és leakarom kodolni vagy valami hasonlo hogy ne tudjon fellépni arra a szeny oldalra. Kösz előre is. ;-)
Pofonegyszerű.

Bemész a Windows-od System32 könyvtárjába, abban is etc meg Devices - vagy fordítva, mindegy, lényeg, hogy egy kiterjesztés nélküli "hosts" fájlt keress. Ha ez megvan, nyisd meg notepaddel, majd a végére pötyögd be a letiltani kívánt címeket úgy, hogy előttük egy szóköz kihagyással ott legyen a fájlban látható négytagú szám is.
Tehát pl.

xxx.xxx.xxx.xxx www.weboldal.com

Majd elment, kilép. Oldal letiltva. Annyit írsz be, amennyit akarsz, csak mindegyiket új sorba kell, egymás alá.
Vagy amúgy ha van tűzfal programod, akkor abban is be tudod állítani. Ha beírod a letiltott oldal címét, akkor egy olyan fog megjelenni, hogy az oldal hozzáférését a tűzfal megtiltotta. Ha routert használsz, akkor az a legjobb, ott a legegyszerűbb és leghatékonyabb tiltani.

Oooooké! Akkor most mi is a program neve? Mert igy Windowsba nem akarok nyulkállni. Tudom hogy van efajta progi csak nevet nem tudok.

Mert nem letiltatni!!! Hanem jelszoval le védeni akarom.
Nem tudom hogy win7.müszik e régen az xp igen,Traffic Calculator program Van benne a többi funkció mellett webcím alapján történő szűrés és weboldalak letiltása opció is.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Megaisten írta:
alex1997 írta:
Megaisten írta:
alex1997 írta:
Aha kösz de mosz ma jo lett. :-) Kiszedtem a Ramokat és megradiroztam a végüket és most jo!!!!!! (ha máskor ez lesz de a memoria radirozás, a bios reset se segitene akkor mi lenne?)
én eltörném a tesom lábát ha rugdosa a gépet.XD Feltalálhatnák már olyan gépet hogy ha rudosod vissza rug,ha ütögeted akkor vissza üt....stbXD

Ja de jó lehet neked :-) De figyi most akkor kib*szunk vele. Tudnal nekem olyan progit mondani amivel le lehet jelszoval kodolni egy weboldalt? (Mert Fosbuk buzul egész nap és leakarom kodolni vagy valami hasonlo hogy ne tudjon fellépni arra a szeny oldalra. Kösz előre is. ;-)
Pofonegyszerű.

Bemész a Windows-od System32 könyvtárjába, abban is etc meg Devices - vagy fordítva, mindegy, lényeg, hogy egy kiterjesztés nélküli "hosts" fájlt keress. Ha ez megvan, nyisd meg notepaddel, majd a végére pötyögd be a letiltani kívánt címeket úgy, hogy előttük egy szóköz kihagyással ott legyen a fájlban látható négytagú szám is.
Tehát pl.

Majd elment, kilép. Oldal letiltva. Annyit írsz be, amennyit akarsz, csak mindegyiket új sorba kell, egymás alá.
Vagy amúgy ha van tűzfal programod, akkor abban is be tudod állítani. Ha beírod a letiltott oldal címét, akkor egy olyan fog megjelenni, hogy az oldal hozzáférését a tűzfal megtiltotta. Ha routert használsz, akkor az a legjobb, ott a legegyszerűbb és leghatékonyabb tiltani.

Oooooké! Akkor most mi is a program neve? Mert igy Windowsba nem akarok nyulkállni. Tudom hogy van efajta progi csak nevet nem tudok.

Mert nem letiltatni!!! Hanem jelszoval le védeni akarom.
0
0
0
0
Megaisten avatar
alex1997 írta:
Megaisten írta:
alex1997 írta:
én eltörném a tesom lábát ha rugdosa a gépet.😆 Feltalálhatnák már olyan gépet hogy ha rudosod vissza rug,ha ütögeted akkor vissza üt....stb😆

Pofonegyszerű.

Tehát pl.

0
0
0
0
The Emptiness avatar
Megaisten írta:
alex1997 írta:
én eltörném a tesom lábát ha rugdosa a gépet.XD Feltalálhatnák már olyan gépet hogy ha rudosod vissza rug,ha ütögeted akkor vissza üt....stbXD

0
0
0
0
Megaisten avatar
alex1997 írta:
én eltörném a tesom lábát ha rugdosná a gépet.😆 Feltalálhatnák már olyan gépet hogy ha rudosod vissza rug,ha ütögeted akkor vissza üt....stb😆
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Roolikeh16 írta:
Sziasztok,valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan kell a processzort feljebb húzni,és érdemes lenne-e nekem feljebb húzni és meddig
Gépem az adatlapomon!!

Alap venti van rajta?!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
0
0
0
0
Megaisten avatar
alex1997 írta:
A biosbtlresetet azt hogy? Kell csinalni?
Kikapcsolod a gépet kihuzod a konnektorbol is utána kifeszed az ellemet az alaplabol kb:10 percre utána visszarakod.
0
0
0
0
Roolikeh16 avatar
Sziasztok,valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan kell a processzort feljebb húzni,és érdemes lenne-e nekem feljebb húzni és meddig
Gépem az adatlapomon!!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
A biosbtlresetet azt hogy? Kell csinalni?
0
0
0
0
Manyik75 avatar
alex1997 írta:
Könyörgök segitsetek!

Itt a gép nyomom be felporg meg minden de a Bios meg a Windows se jon be. Nem is pityeg semmit se. 10/1 szer pitywg 1 et de akkor se jon be semmi.

Valamit sos :'( Nem tudom azza osz fugg e hogy tesom folyamatisan nyomkodja ki Diablo3 közbe a restart gombal meg rugdossa. Remélem tudtok segiteni.

Szia.
Szerintem nézd meg a "táp" vezetékeit is, nem e csúszott le az egyik.
Esetleg egy bios resetet is csinálhatsz hátha az segít ha ezek sem én megnézném egy másik táppal.
0
0
0
0
DCMAN avatar
akor grt a tesodnak😆 jól elkukiszta a géped😆😉
0
0
0
0
The Emptiness avatar
RIbeni írta:
Az biztosan nem tesz jót a gépnek, ha rugdalva van, elődordul, hogy a memória, vagy VGA elmozdul, ilyenkor nem indeul el a gép...

Megneztem Ugyan az semmi. Jol ulnek a ramok meg a VGA is. de ugyanugy nem butol be.
0
0
0
0
RIbeni avatar
Az biztosan nem tesz jót a gépnek, ha rugdalva van, elődordul, hogy a memória, vagy VGA elmozdul, ilyenkor nem indeul el a gép...
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Könyörgök segitsetek!

Itt a gép nyomom be felporg meg minden de a Bios meg a Windows se jon be. Nem is pityeg semmit se. 10/1 szer pitywg 1 et de akkor se jon be semmi.

Valamit sos :'( Nem tudom azza osz fugg e hogy tesom folyamatisan nyomkodja ki Diablo3 közbe a restart gombal meg rugdossa. Remélem tudtok segiteni.
0
0
0
0
sisko avatar
StiFl3R írta:
asus p5ld2-vm/s erröl az alaplapról van szó

Hosszabb keresgélés után is csak ezt sikerült találnom róla : [LINK]
Viszont,ha jól értelmezem,nem forgalmazták széleskörűen,csak komplett gépekbe szerelték.
Itt is úgy írják,hogy csak r2.0 vagy magasabb reviziójú változatok támogatják a core 2 duo procikat max 1066-os fsb-ig,775-ös foglalattal.
Viszont a revizíó számát csak a lapon tudod megnézni,a ramok foglalata felett,ahol maga az "ASUS P5LD2-VM" felirat van,rögtön utána kisebb betűkkel "rev ???" Na ezt kéne tudni a pontos válaszhoz.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igazából ott tényleg nincs, mondjuk ahogy elnézem régebbi 775-ös lp, s max Pentium D mehet bele.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Én ASUS oldalán nem találtam de ha van akkor elnézést kérek😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Pedig más oldalakon van olyan lap:

http://www.pc arena.hu/arlista/asus-p5ld2-vm-s-huto
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
StiFl3R írta:

olyan konkrétan asusnál nincsen

ezek vannak:

P5LD2-VM [LINK]

P5LD2-VM DH [LINK]

P5LD2-VM SE [LINK]

mindegyiknél láthatod milyen processzorok mehetnek bele.

PCB verziója fontos lenne az alaplapnak mert látod, hogy valamelyik alaplapnál azt írja csak 2.00tól lehet azt a procit beletenni. Szóval azt majd nézd meg az alaplapon. Program szerintem azt nem írja ki.
0
0
0
0
beatimgame avatar
Warrior1001HD írta:
big15 írta:
Warrior1001HD írta:
van egy kis gondom ügyködtem a telómba de most nem tudom behozni a recoveryt😞 hiába nyomom a POWER OFF+VOLUME DOWN gombat nem jön be a recovery😞 (eddig mindíg bejött )
mi lehet a gond?? hogy lehet megoldani

Milyen telód van? Sony, HTC, Samsung?

már megoldottam amúgy a "gépei" közt van😃
am HUAWEI ASCEND Y200
beállytottam a SWAP-ott de azt holt tudom ellenőrizni hogy jól?😃

Szedd le a Terminal emulator nevű programok. Oda írd be hogy free és nézd meg hogy van-e vmi írva a swaphoz
0
0
0
0
MrParadoxon avatar
0
0
0
0
MrParadoxon avatar
sisko írta:
StiFl3R írta:
Srácok én ezeket megértem de hol lehet megnézni hogy milyen az alaplapom?na és azt hogy milyen proci kell bele??ja és annak a személynek aki beleszólt hogy a ramm helye ddr2 es annak üzenném h 1 nem mindenki Bill Gates 2 nőjőn körülötted a meteor árnyéka

2 lehetőség is van : 1.vagy leveszed a gép oldalát és megnézed az alaplapon,vagy 2. letöltöd az AIDA64-et (vagy HWINFO64),elindítod,és az kiír mindent a gépedről(beleértve az alaplapod tipusát is).Aztán,ha megvan az alaplap pontos tipusa,meg lehet nézni,hogy milyen procikat támogat.

Nagyon köszönöm
0
0
0
0
zsivko avatar
Az lenne a gondom, hogy voltam olyan figyelmetlen és rossz bios-t telepítettem az alaplapomra. Egy ABIT NF7-röl van szó és ilyenkor mik a választásaim?

Előre is köszönöm.
0
0
0
0
sisko avatar
StiFl3R írta:
Srácok én ezeket megértem de hol lehet megnézni hogy milyen az alaplapom?na és azt hogy milyen proci kell bele??ja és annak a személynek aki beleszólt hogy a ramm helye ddr2 es annak üzenném h 1 nem mindenki Bill Gates 2 nőjőn körülötted a meteor árnyéka

2 lehetőség is van : 1.vagy leveszed a gép oldalát és megnézed az alaplapon,vagy 2. letöltöd az AIDA64-et (vagy HWINFO64),elindítod,és az kiír mindent a gépedről(beleértve az alaplapod tipusát is).Aztán,ha megvan az alaplap pontos tipusa,meg lehet nézni,hogy milyen procikat támogat.
0
0
0
0
MrParadoxon avatar
0
0
0
0
sneakers avatar
sneakers írta:
valamiért hallkabb lett a mikrofonom amióta megvettem az új alaplapot(asrock z77 pro3) de nem tudom hogy miért:s

az előző alaplapnál minden tökéletes volt
mi lehet a gond?
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
big15 írta:
Warrior1001HD írta:
van egy kis gondom ügyködtem a telómba de most nem tudom behozni a recoveryt😞 hiába nyomom a POWER OFF+VOLUME DOWN gombat nem jön be a recovery😞 (eddig mindíg bejött )

már megoldottam amúgy a "gépei" közt van😃
am HUAWEI ASCEND Y200
beállytottam a SWAP-ott de azt holt tudom ellenőrizni hogy jól?😃
0
0
0
0
sneakers avatar
valamiért hallkabb lett a mikrofonom amióta megvettem az új alaplapot(asrock z77 pro3) de nem tudom hogy miért:s

az előző alaplapnál minden tökéletes volt
mi lehet a gond?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
apetit1989 írta:
Aki nem tudja, tanítja. Ez volt az a tanár, aki szerint az explorer a legjobb böngésző?

Igen 😂
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok tudnátok ajánlani valami olcsó egeret olyan 2500Ft magasságába nem kell hogy fú de csúcs modern legyen mert azok olyan 5E Ft nál kezdődnek a gagyik hanem valami olyasmit ami vegyes netes és játék használatra tökéletes!
Köszi előre is! 😃

UI: Végül meg találtam a nekem megfelelőt!
[url]http://firstshop.hu/termek/42016/modecom_mc_909_volcano_eger_gamer_design#!prettyPhoto[/url]
0
0
0
0
Davezorrr avatar
sziasztok egy c2d e7400 2,8GHz + HD7770 -el lenne procilimitem vagy nem ? Válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
beatimgame avatar
Warrior1001HD írta:

0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Aki nem tudja, tanítja. Ez volt az a tanár, aki szerint az explorer a legjobb böngésző?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
sisko írta:
alex1997 írta:
apetit1989 írta:
alex1997 írta:
alex13 írta:
apetit1989 írta:
Sehogy

Ty, én is így tudtam... :D

én meg nem ;-)

Honnan veszed ezt a marhaságot. Linket, vagy valamit tegyél ki.

Szak tanár mondta hogy a mai 5400 asok tudnak 7200 at is és forditva is megy. :-(

Nem lehet,hogy a WD-féle "intellipower rpm" megoldására gondolt,amelynél 5400-7200 között változhat ?( más info szerint csak annyit jelent a WD-nél,hogy az intellipower rpm matricával ellátott Caviar green-GP HDD-k közt lehet találni mindkét változatot)

Akkor erre gondolt :-) csak elfelejtette említeni.
0
0
0
0
originalmartin97 avatar
Hellósztok! Szevasztok!
Nekem olyan probléműm lenne h van egy ati mobility radeon x1300-am de az az érdekes h nem képes semmit normálisan elvinni. Pl ami játékok (pl a Beyond good and evil; és a Mount and Blade is) elvileg mennének a gépen simán azok nem mennek normálisan! Méghozzá ugy hogy minden játékban mindig van pixel vagy kép hiba vagy vmii!!! és sokszor laggol is, és sokkal gyengébbnek minősült eddig, mi lehet probléma??? Mondjuk az lehet h csak 1gb van win7 alatt? Vagy mii?? Lécci segítsetek!!!

Ui.: Boccs a sok szövegér!!!!! 😃
0
0
0
0
sisko avatar
StiFl3R írta:
hogy tudnam megnezni h egy ddr2 es alaplapba milyen processzor jar??

Ez semmitmondó infó,milyen az alaplap pontos tipusa ? Ugyanis attól függ,milyen proci mehet bele,ddr2-es támogatású prociból rengeteg van mind intel,mind amd oldalon.
Még a gépeidnél sincs megadva alaplap,onnan sem lehet kiindulni.
0
0
0
0
humerot avatar
humerot írta:
az elképzelhető e hogy van egy program ami win 7 re lett írva de mondjuk win 8 on elindul de 1-2 óra tökéletes működés után lefagyasztja a gépet ?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
olyan lapra gondolt amibe ddr2-es ramok mennek
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Ezt most komolyan nem tudom
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Jól van, értjük a poént. Igen fontos volt ebbe belekötni?
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Bocs lehet én vagyok hülye, de még nem hallottam ddr2-alaplapról csak ddr2-es ramról
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Gyártó weboldalán. Intel vagy AMD megy bele?
0
0
0
0
MrParadoxon avatar
hogy tudnam megnezni h egy ddr2 es alaplapba milyen processzor jar??
0
0
0
0
sisko avatar
alex1997 írta:
apetit1989 írta:
alex1997 írta:
alex13 írta:
apetit1989 írta:
Sehogy

Ty, én is így tudtam... 😃

én meg nem ;-)

Szak tanár mondta hogy a mai 5400 asok tudnak 7200 at is és forditva is megy. :-(

Nem lehet,hogy a WD-féle "intellipower rpm" megoldására gondolt,amelynél 5400-7200 között változhat ?( más info szerint csak annyit jelent a WD-nél,hogy az intellipower rpm matricával ellátott Caviar green-GP HDD-k közt lehet találni mindkét változatot)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
apetit1989 írta:
alex1997 írta:
alex13 írta:
apetit1989 írta:
Sehogy

Ty, én is így tudtam... :D

én meg nem ;-)

0
0
0
0
mlan0 avatar
-Norbi- írta:
mlan0 írta:
-Norbi- írta:
mlan0 írta:
-Norbi- írta:
mlan0 írta:
Hogyan rendeljek online telefont a telenornál ha nincsen jogsim se útlevelem?? 😀

Feltételezem van anyád vagy apád...vagy nagyanyád, nagyapád stb.

Azoknak se nincs.. 😞 😆

Hát az akkor ciki...
Így vagy bebattyogsz egy Telenor üzletbe, vagy megrendeled telefonon.

Ha felhínám a központot akkor jó lenne? 😀

Ezért van...

oké.. köszi 😀 akkor felhívom a központot és ott le rendelem 😀
0
0
0
0
-Norbi- avatar
mlan0 írta:
-Norbi- írta:
mlan0 írta:
-Norbi- írta:
mlan0 írta:
Hogyan rendeljek online telefont a telenornál ha nincsen jogsim se útlevelem?? 😀

Feltételezem van anyád vagy apád...vagy nagyanyád, nagyapád stb.

Azoknak se nincs.. 😞 😆

Hát az akkor ciki...
Így vagy bebattyogsz egy Telenor üzletbe, vagy megrendeled telefonon.

Ha felhínám a központot akkor jó lenne? 😀

Ezért van...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció