Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ha találsz, írd meg pm-ben
majd keresek hatha talalok olyat amin filmek vannak
következő kérdés:
#1:Hogy lehet megaupload-n keresni, vagy van e olyan oldal, ahol csak megauploados linkek vannak filmekhez?
#2:Ha megavideón nézek videót, akkor elvileg onnan rá lehet menni a film megauploados letöltési linkjére is.(a download original nem működik)
filmekaneten.blogspot.hu en is innen szoktam nezni
ha jól vettem észre, ezen az oldalon csak sorozatok vannak
vagy csak nem találtam meg a filmeket😕
következő kérdés:
#1:Hogy lehet megaupload-n keresni, vagy van e olyan oldal, ahol csak megauploados linkek vannak filmekhez?
#2:Ha megavideón nézek videót, akkor elvileg onnan rá lehet menni a film megauploados letöltési linkjére is.(a download original nem működik)
filmekaneten.blogspot.hu en is innen szoktam nezni
Tényleg, a videó konvertálása nem jutott az eszedbe? 😃
segítsetek légyszi
Amúgy az én problémámra (5 hsz-el ezelőtt) vki???
Segítséget szeretnék kérni.COD: MW 2 multit jatszottam alterIWnettel gond nélkul. Mikor ujra raktam a Windows 7 -est a játék már nem akart elindulni.állandoan connectel és semmi.Nat type pedig STRICT.Nincs modemem , ergo nem tudom a portokat megnyitni, de azokat eddig se kellett míg ment a jatek.Azt szeretném tudni mi blokkolhatja a windowson belul.Az a baj hogy interneten keresztul mas jatekot se tudok azota jatszani. A jatekot ujra dobtam, a windowsot is egy párszor.Egyik se segit.Elöre is kossz az ötleteket.
Az mitől van,hogy az Opera és a többi böngésző videó nézése közben egyfolytába leáll hibaüzenettel?
Adobe frissítés! 😜 Vagy a legújabb van fent?
Esetleg vírus? 😜
Ez elég különös, hogy meghal mindegyik böngésző! 😕
szerk: Már sikerült megoldani.
Ilyen pl. Spiderman Shattered Dimensions, Governor of poker 2, Fahrenheit, Freedom Fighters, Toy Story 3.... 😃
Kosz a valaszt ! 😀
Ma egy szerencsetlen hiba miatt ujra kellet tennem a wint. a c-re raktam, a jatekok maradtak a D-n. szoval oda vannak telepitve a jatekok. minden muxik, csak a need for speed hot pursuit az ujratelepites elott magyar volt, most meg angol. mit tegyek?
kosz a segitseget, nagyon fontos lenne.
Közben rájöttem.
talan mert gyenge.
regi gepemnel a geforce FX 5500-asom is kitette FullHD-ba a videot, megis kepregeny lett belole 😃
X1700FSC, GDDR3 128bit 256 ha gyenge.....
regi gepemnel a geforce FX 5500-asom is kitette FullHD-ba a videot, megis kepregeny lett belole 😃
Arra lennék kiváncsi, hogy Burnout Paradise-ban hogy tudok új játékot kezdeni, mert nem találtam mentést file-ban.
Már újra is telepítettem, de a mentés valahol megmarad, bár már mindenhol megnéztem ahol logikusan lehetne, de nem találtam sehol.
Előre is köszi😀
mármint a SHIFT 😃
Üdv!
A következő volna a problémám:
A minap feltelepítettem a GTA San Andreas-t ami minden gond nélkül ment. A játék elindult, viszont a menüben csak annyira működött az egér, hogy mozgatni tudtam, kattintani már nem. Csak enterrel sikerült. Elindítottam a játékot, ott viszont az egér végképp nem működött, se kattintás, se mozgatás.
Valaki tud rá gyógyírt?
Már találtam egy threadet ahol azt írják, hogy alt+tab-olással meg affinitás beállítással lehet megoldani, de nekem nem ment úgy sem.
Az op rendszerem WIN7 x64 (az említetted threadet olvasva valószínűleg az x64 miatt adódik a probléma). A többi infohoz nézd meg a gépem pls.
Amit próbáltam:
- Adminként indítani
- különböző kompatibilitási módokban (win98/ME-be sikerült csak eddig elindítani)
- alt+tab-olás
- affinitás állítás
- driver update
Kösz a segítséget előre is!!!!
Én is ugyanígy jártam, leszedtem minden verzióban, és úgyanazok a problémák. Próbáld meg: Esc, közben rángatod az egeret, Esc, aztán megint, és egyszercsak műxeni fog.
Hát, nekem ez nem jött be, de kitaláltam helyette mást.
Úgy tűnik a procimagokkal van gondja, ezért nem megy. 4magos procim van, ezért azt csináltam, hogy a BIOSban átállítottam először 1 magosra, ezen simán ment, majd kipróbáltam a 2 magos felállás ami szintén tetszett neki.
Tehát, ha még mindig játszanál vele, akkor csak a BIOSban kell átállítanod a működtetni kívént magok számát!
Visszavonom, így sem jó :'(
Üdv!
A minap feltelepítettem a GTA San Andreas-t ami minden gond nélkül ment. A játék elindult, viszont a menüben csak annyira működött az egér, hogy mozgatni tudtam, kattintani már nem. Csak enterrel sikerült. Elindítottam a játékot, ott viszont az egér végképp nem működött, se kattintás, se mozgatás.
Valaki tud rá gyógyírt?
Már találtam egy threadet ahol azt írják, hogy alt+tab-olással meg affinitás beállítással lehet megoldani, de nekem nem ment úgy sem.
Az op rendszerem WIN7 x64 (az említetted threadet olvasva valószínűleg az x64 miatt adódik a probléma). A többi infohoz nézd meg a gépem pls.
Amit próbáltam:
- Adminként indítani
- különböző kompatibilitási módokban (win98/ME-be sikerült csak eddig elindítani)
- alt+tab-olás
- affinitás állítás
- driver update
Én is ugyanígy jártam, leszedtem minden verzióban, és úgyanazok a problémák. Próbáld meg: Esc, közben rángatod az egeret, Esc, aztán megint, és egyszercsak műxeni fog.
Hát, nekem ez nem jött be, de kitaláltam helyette mást.
Úgy tűnik a procimagokkal van gondja, ezért nem megy. 4magos procim van, ezért azt csináltam, hogy a BIOSban átállítottam először 1 magosra, ezen simán ment, majd kipróbáltam a 2 magos felállás ami szintén tetszett neki.
Tehát, ha még mindig játszanál vele, akkor csak a BIOSban kell átállítanod a működtetni kívént magok számát!
Üdv!
Valaki tud rá gyógyírt?
Amit próbáltam:
- Adminként indítani
- alt+tab-olás
- affinitás állítás
- driver update
Nem lehet, hogy a crack nem jó?
Most az a frucsa, hogy nekem megy Win7 X64 alatt mindenféle kompatibilitási trükk nélkül. Nekem nem adódott ilyen egér problémám.
Másik verziót nem próbáltál letölteni (mármint a játékból)?
Hello!
Mezei v1.0-t használok, esetleg te leszedtél vaami patchet? Ha igen melyiket?
Köszi!
Tudnátok nekem segíteni.
Eddig minden rendben volt.
4 Gb RAM van a gépemben cpu-z felismeri a windows is .
2x2 gb .
Azt írja telepített memória 4096 Mb ebből 1,99 használható.
Kikapcsoltam, kivettem, visszaraktam, Load fail default a biosban és semmi sem változott.
Van valakinek valami ötlete?
Másik verziót nem próbáltál letölteni (mármint a játékból)?
Valaki tud rá gyógyírt?
Amit próbáltam:
- Adminként indítani
- alt+tab-olás
- affinitás állítás
- driver update
oké köszi 😃 elküldtem neki a cuccost, szal hnap megmondom jó lett-e 😃 én reménykedem, nem szivesen adnám oda az enyémet, mivel utoljára a Prototype-t adtam neki oda... azt se kellett újra feltennem 😃
Így már én is jártam😃 ha így sem jó, akkor próbálja meg a skidrow vagy a razor1911-et, mert azok szoktak működni.😀