Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Warlordcommander avatar
Overwatch, metro 2033(xbox) és minecraft shader modokkal 😀 most próbáltam ki így először és nagyon adja 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
spec ops the line imádom
0
0
0
0
💬 6
PatkosXX avatar
@gyuri191: Állat is az a játék, már 3x kivittem. 😃
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gyuri191: Milyen nehézségen tolod amúgy? én 2x vittem normálon, harmadszor már hardon, fubar nehézségen már nem ment az eleje se. 😂
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@PatkosXX: én 3 szor normal - 2 szer hard- és 1 szer legnehezebben is sikerült
0
0
0
0
Wordi avatar
Assassin's Creed Odyssey-t és a Jedi Fallen Order-t, mivel nem rég lett meg az új gépem 😃
0
0
0
0
💬 4
gyuri191 avatar
@Wordi: edig miket teszteltél le az új gépel?
0
0
0
0
Wordi avatar
@gyuri191: A fent említett játékok + Destiny 2, Borderlands 3, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint és Play Need for Speed Heat. Igazából mivel az egészet viszi kimaxolva, 50-60 fps-el vagy többel (nem arcoskodásból mondom) overclock nélkül, nem szoktam igazából tesztelgetni, csak igazából örvendek neki, mert eddig nem engedhettem meg ezt a luxust 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Wordi: igen és nyugi ismerem az érzést amikor 1 éve még 1 gb r7 240 volt új játékal nemis tudtam játszani egyáltalán mostmeg 2 gb gt 1030-al még az új ac odyseit is viszi mediumon meg a legújab gameket igy most 2014-töl egészen 2019-ig van mit bepotolnom
0
0
0
0
Wordi avatar
@gyuri191: Igen, egyszer mindenkinek eljőn az ideje, és megengedhet magának legalább ennyit 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Crysis, de D925-el és siralmas állapotú, zombi módban üzemelő merevlemezzel inkább felér egy kis kínzással néha.
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@SuperPuma: crysis még mais év játéka 😃
0
0
0
0
woodbear avatar
Jelenleg Forza 7 pörög. Lassan neki állok a Detroitnak.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
ryse son of rome nemtudom ki ismeri hatalmas egy játék
0
0
0
0
💬 4
woodbear avatar
@gyuri191: Xbox-on majdnem minden achievementet kiszedtem belőle. Oda-vissza játszottam a játékot, imádtam 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@woodbear: igen én minden évben kiviszem 1-szer
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Meg van nekem is. Imádom a hangulatát többször végig is toltam sőt lehet előveszem újra.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: minden évben kipörgetem 1-szer
0
0
0
0
Ironmask avatar
Múlt héten végig toltam a utoljára, de remélem csak idén a God Of War (2018),most PES2020 Lite igaz nem olyan jó,mint a FIFA20, de legalább könnyebben tud az ember legendákat szerezni,mint a fifába, meg GTA V online, offline.
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@Ironmask: Én is tervezem megint kijátszani. Egyszerűen imádom. Nem hiába lett évjátéka nálam is. Lehet majd megpróbálom a GMGOW nehézséget.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Call of Duty 2(még mindig imádom)
0
0
0
0
Wordi avatar
AC Odyssey
Jedi Fallen Order
Borderlands 3
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Apex Legends
0
0
0
0
r3dBuLL-PC avatar
Death Stranding
Last of Us remastered
Until Dawn
Detroit Become human
😀
0
0
0
0
F4T4L 3RR0R avatar
Felváltva játszok most a Far Cry 4-ik és 5-ik részével. Aztán majd valamikor előkellene kapni a Primal-t is, az eddig valahogy mindig kimaradt nekem... Közbe néha Dirt Rally és Assassin's Creed Origins. Assassin's Creed terén mostanság szívesen újra végigjátszanám a Brotherhood-ot régen nagyon szerettem nekem az máig a legjobb Assassin's Creed epizód. A Black Flag szintén csak amennyire sikerült elfuserálni az optimalizációt hát... mindenesetre sztori terén nekem még az ami nagyon megnyerő.
0
0
0
0
Dooma avatar
most World Of Tanks
- illetve Euro Truck Simulator 2 . Meg nem rég beruháztam F1 2019-re.
-ezekkel felváltva-
0
0
0
0
no avatar
Csak annyit akarok mondani illetve írni, hogy hihetetlen, hogy még a Steam-en is az általam játszott játékok pontszámai (jelen esetben ez a Resident evil 5 ) a csúcslistában nem valós ,hanem hackelt számok.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Star Wars Jedi Fallen Order
0
0
0
0
Wihay avatar
Just Cause három
Euro Truck Simulator kettő
0
0
0
0
bassus16 avatar
Assassins's Creed Origins.
Pár éve jött nálam egy furcsa szokás miszerint nem játszok végig játékokat sőt van, hogy fél óránál sem tudok többet beléjük ölni mert bele unok. Erre találtam egy olyan megoldást, hogy elkezdtem azokkal a játékokkal játszani amiket megvettem és azokat viszont 100%-ra megpróbáltam teljesíteni. Láss csodát azóta több játék is járt úgy, hogy feltörték és ha megtetszett azonnal letöröltem mert azt végig akarom vinni viszont azt csak eredetiben. Így járt az AC Origins is amibe tegnap 5 órát sikerült beleölnöm és nem tartok benne sehol. 😃
0
0
0
0
💬 3
Wihay avatar
@bassus16: Tetszik a logika, én is úgy vagyok vele hogy játszom kevesebb játékkal de azok megvannak eredetiben és ha már megvannak akkor végig is viszem őket..

Ebben az évben a két kezemen megtudnám számolni, hogy hány játékkal játszom és ebből mennyit vittem ki.. Lehet már túl gyenge a felhozatal, vagy a játék ipar elkezdet hanyatlani..

Ugyan még Origins-al, de velem ugyan ez volt a Black Flag-nél, meg a TR is egyaránt.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@Wihay: Vagy a játékok gyengébbek, vagy én változtam vagy az is lehet, hogy mind kettő egyszerre.
Amit nem veszek meg azt hiába töltöm le megnézem, hogy viszi a gép és soha többet nem indítom el de a legvalószínűbb, hogy még a feltelepítésig sem jutok el mert így is rengetek játékom van amit végig kell toljak.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bassus16: Én ac originst anno napi 6órát biztos nyüstöltem, volt h többet is. Pont szabin voltam, amikor leárazták. Mondom ennyiért megéri. Végig is vittem 1 hét alatt. Elég sok mindent megcsináltam benne, de azert jópár ?jel úgy maradt. Csak ezeket hagytam ki.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Euro Truck Simulator 2.
0
0
0
0
💬 2
Wihay avatar
@reszler112233: Mennyire tetszik a Karácsonyi event?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Wihay: Nem multizok vagy eventezek, csak single-ben játszogatok. Bár épp tervezek 14 DLC-t megvenni a játékhoz.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Most a Far Cry New Dow azt próbálom kijatszani
0
0
0
0
bassus16 avatar
Need for Speed 2015
Forza Horizon 3
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Overwatch, tegnap óta már van winter wonderland event, és elkezdtem witcher 3- at 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
halo reach pc-n
doom 2016 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Red Dead Redemption 2
Division 2
CREW 2
F1 2019
Rocket League
0
0
0
0
KERKO avatar
Egy olyan 20 van fent a gépen, steamen könyvtárba van még bőven, cs:go, destiny2, gta5, ezek pörögnek masszívan
0
0
0
0
gyuri191 avatar
csak érdeklödés kinek hány játék van fent a gépén? és hányal játszik?
0
0
0
0
💬 8
Warlordcommander avatar
@gyuri191: 3 van fent, 2 vel játszok 😀. igaz most lett feltelepítve új gép szóval majd idővel lesz rajta más is 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: Értem hát jó idö töltést hozzájuk 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Köszi, és neked mennyi van fent/játszod is? 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: nekem most jelenleg 10 de abból 3 játék olyan amit nemlehet kivinni ugyebár a fifa 19,nfs payback,wwe 2k19 merthát végtelenségig vannak benne ugye a mecsek aztán otvan a doom 2016,borderlands 2 remaster,witcher 3,far cry 5 és new dawn,ac unity,skyrim special edition,fallout 4

nekem most böven elég ennyi ezekel felvátlva mikor mihez van kedvem persze jólenne valami lineáris játék de hát az új játékok is már naggya csak open world
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Doom 2016 fél éve megvan xboxra, már neki akartam állni, de most majd 2 ünnep között lesz rá időm. Jó amúgy, mennyire hosszú?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: nekem nagyon bejön jókis darálos játék nekem úgy 12-13 óra volt kb a story persze nem rohanva mentem végig minden pályán hanem körülnézegetve én ajánlom hogy kividd nemfogsz benne csalódni és azért normálon is megtud néha izzasztani
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@gyuri191: 14, és 0-val játszom. 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@PatkosXX: Az úgy jó lehet .D
0
0
0
0
no avatar
Darksiders Genesis
Halo Reach
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ipad-en a Cyber Hunter-el 😃 mással nem nagyon, pedig megvan kb minden 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Dying Light-ot toljuk ki újra coopban! 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
Painkiller (az 1. gamek között van,amikkel valaha játszottam)
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@kmetovics: a hell and damnation az hány pályás menyire hosszú kb?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Itt össze vissza vannak a pályák meg a bossok meg a történet. Meg a simából és a battle out of hell-ből mixelték össze a játékot. Meg kapott egy kis tuningot azt ennyi. +még benyomattak egy új főbosst meg egy új fegyót. Ennyi az újítás. Nem tudom, h játszottál-e az 1. résszel.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: azt kivittem meg az overdose-t is
0
0
0
0
Ironmask avatar
castlevania lords of shadow 2
0
0
0
0
sudosu avatar
Death Stranding (Valószínűleg befejezem a hétvégén)
Diablo 3
Majd később az Metal Gear Solid sorozatot akarom elővenni (Vajon miért? 😃 )
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Én most nagyon benne vagyok a Metró exodusba.
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@KrisztianRikardo: Nagyon jó játék, nekem valahogy a felénél abba maradt, mert újra raktam a gépet anno azt nem volt kedvemem újrakezdeni
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@bukta2: Hát a mentés mappát mért nem mentette le én úgy csináltam ma. Amúgy jah iszonyat ami jó. Kellemeset csalódtam benne. Most ott tartok hogy hajózni kell még gyilkolni a piócákat.
0
0
0
0
19ati93 avatar
DIVISION 2
RDR 2 -> jövő hét
The Crew 2
Project CARS 2
rFactor 2

minden 2 😃 😃
0
0
0
0
💬 2
Wihay avatar
@19ati93: A Crew kettő jobban sikerült mint a sima? Grafika téren nekem az első jobban tetszik így első látásra, ahogy néztem bemutatókat anno amikor megjelent elégé hiány érzetem volt kettőnél..
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Wihay: megvan mindkettő, 2 sokkal jobban tetszik
0
0
0
0
Wihay avatar
Rise of The Tomb Raider
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Overwatch (nem ingyenes hét miatt, amúgy is megvan), 😀 és MXGP Pro
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@kmetovics: Kedvenc Far Cry játékom a 4. rész
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Gyrger72: Nekem még mindig a 3 a favorit, de ezt is szeretem, igaz még sosem játszottam ki, csak elkezdtem párszor, de remélem, h ez most változni fog.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: énis imádom a 3-at meg a 4-et is viszont egvalamit nem azt amikor megvan anyi pénz hogymár hiába vanak gyémántos ládák nemtudsz több pénzt kilootolni ugye mert megvan a pénz korlát igy fölösleges az a sok gyémántos láda
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Igen az gáz tud lenni. Én állandóan így jártam a 3ban, pedig fullra volt maxolva a pénztárca. Kíváncsi vagyok mennyi zsé lehet nálunk a 4ben, mert már most van 50k-m(nem tudom, milyen pénzt használnak)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: nem spoilerezek úgyhogy nem mondom meg menyi lehet nálad csak anyit mondok hogy ottis van sajna pénzlimit
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Azt gondoltam, h lesz limit. Amúgy nem számít spoilernek, mert utána tudok nézni, bár nem szoktam.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: azért tudsz sok pénzt gyüjteni a 4 ben egy ládából mert a fegyók is sokba kerülnek
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@gyuri191: Én a 4. részben a Sas-okat nem bírom, mindig a legrosszabbkor tudnak támadni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Gyrger72: na igen a sasok a primalban is hülyét kaptam tölük méghát a 4 be 😃 mintha kis bossok lennének
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ja vágom, h sokba kerülnek a fegyók, de hát ez van. Majd max megtalálom őket az enemyknél vagy ha nem, akkor megveszem. Amúgy a sasok tényleg elég idegesítőek 😃 Olyanok, mint a days gone-ban a varjak. Még jó, h jelzik, mikor támadnak.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: viszont plusz egy pacsi a sasoknak mert az enemyt is szét szedik meg amikor egy disznót visz a levegöbe vagy egy kecskét
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Azon én is néztem,.amikor felkapta a hegyikecskét. Már el is felejtettem, h van benne ilyen. De leszedtem íjjal, mert hiányzott 2 bőr.a craftoláshoz
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: best of íj 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ennyi. A 3ban mindig magamnál tartottam, csak sose találtam el a hozzá legjobban illő célkeresztet. Sose azt vettem meg hozzá, amit akartam.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: szerintem az íjhoz nekem mindig is az a célkereszt tetszet ami ilyen vörös kör volt középen csak és a mesterlövészes célkeresztet mindig utáltam zavaró volt a sok szám meg vonalak amiket mutatot a célkeresztben 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Pont így vagyok ezzel én is. Az íjnál szerintem is az a legjobb célzóka.
0
0
0
0
WeKing avatar
Red Dead Redemption 2
NFS Heat
Titanfall 2
0
0
0
0
no avatar
Age of Empires II: Definitive Edition
Black Mesa
Pyre
0
0
0
0
bassus16 avatar
Assassin's Creed I
Dead island Riptide Definitive Edition
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@bassus16: szia tudom hogy régi koment de menyire jó az a dead island?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Division 2
Wildlands (hud off) 😃
F1 2019
GTA V
Rocket League

Age of Empires 2 DE-t kéne kipróbálni már 😃
0
0
0
0
💬 1
Gyrger72 avatar
@19ati93: Az AOE 2 DE-t szerintem is érdemes kipróbálnod, nekem nagyon bejött.
0
0
0
0
thexclsv avatar
Star Wars Jedi: Fallen Order (Jedi Master)

Alapvetően nem játszottam még souls like játékkal, így a Dark Souls szériát is hanyagoltam, mert inkább kihagyom azt, hogy felbasszon egy-egy boss, de ha ezt végigjátszottam szerintem megnézem azokat is. 😆 😆 😆
Bár lehet, hogy a DS sokkal nehezebb lesz mint ez, de számomra ez se olyan könnyű. 😃
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@thexclsv: Én is hasonlóképpen vagyok ezzel, csak nekem már megvolt a souls játékok nagyja, viszont a SW még nem, de már alig várom, h kijátszam. Remélem, azért könnyebb, mint pl a darksiders 3, mert az tényleg elég nehézre sikerült.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Age of Empires II: Definitive Edition
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció