@gyuri191: A fent említett játékok + Destiny 2, Borderlands 3, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint és Play Need for Speed Heat. Igazából mivel az egészet viszi kimaxolva, 50-60 fps-el vagy többel (nem arcoskodásból mondom) overclock nélkül, nem szoktam igazából tesztelgetni, csak igazából örvendek neki, mert eddig nem engedhettem meg ezt a luxust 😃
@Wordi: igen és nyugi ismerem az érzést amikor 1 éve még 1 gb r7 240 volt új játékal nemis tudtam játszani egyáltalán mostmeg 2 gb gt 1030-al még az új ac odyseit is viszi mediumon meg a legújab gameket igy most 2014-töl egészen 2019-ig van mit bepotolnom
Múlt héten végig toltam a utoljára, de remélem csak idén a God Of War (2018),most PES2020 Lite igaz nem olyan jó,mint a FIFA20, de legalább könnyebben tud az ember legendákat szerezni,mint a fifába, meg GTA V online, offline.
Felváltva játszok most a Far Cry 4-ik és 5-ik részével. Aztán majd valamikor előkellene kapni a Primal-t is, az eddig valahogy mindig kimaradt nekem... Közbe néha Dirt Rally és Assassin's Creed Origins. Assassin's Creed terén mostanság szívesen újra végigjátszanám a Brotherhood-ot régen nagyon szerettem nekem az máig a legjobb Assassin's Creed epizód. A Black Flag szintén csak amennyire sikerült elfuserálni az optimalizációt hát... mindenesetre sztori terén nekem még az ami nagyon megnyerő.
Csak annyit akarok mondani illetve írni, hogy hihetetlen, hogy még a Steam-en is az általam játszott játékok pontszámai (jelen esetben ez a Resident evil 5 ) a csúcslistában nem valós ,hanem hackelt számok.
Assassins's Creed Origins.
Pár éve jött nálam egy furcsa szokás miszerint nem játszok végig játékokat sőt van, hogy fél óránál sem tudok többet beléjük ölni mert bele unok. Erre találtam egy olyan megoldást, hogy elkezdtem azokkal a játékokkal játszani amiket megvettem és azokat viszont 100%-ra megpróbáltam teljesíteni. Láss csodát azóta több játék is járt úgy, hogy feltörték és ha megtetszett azonnal letöröltem mert azt végig akarom vinni viszont azt csak eredetiben. Így járt az AC Origins is amibe tegnap 5 órát sikerült beleölnöm és nem tartok benne sehol. 😃
@bassus16: Tetszik a logika, én is úgy vagyok vele hogy játszom kevesebb játékkal de azok megvannak eredetiben és ha már megvannak akkor végig is viszem őket..
Ebben az évben a két kezemen megtudnám számolni, hogy hány játékkal játszom és ebből mennyit vittem ki.. Lehet már túl gyenge a felhozatal, vagy a játék ipar elkezdet hanyatlani..
Ugyan még Origins-al, de velem ugyan ez volt a Black Flag-nél, meg a TR is egyaránt.
@Wihay: Vagy a játékok gyengébbek, vagy én változtam vagy az is lehet, hogy mind kettő egyszerre.
Amit nem veszek meg azt hiába töltöm le megnézem, hogy viszi a gép és soha többet nem indítom el de a legvalószínűbb, hogy még a feltelepítésig sem jutok el mert így is rengetek játékom van amit végig kell toljak.
@bassus16: Én ac originst anno napi 6órát biztos nyüstöltem, volt h többet is. Pont szabin voltam, amikor leárazták. Mondom ennyiért megéri. Végig is vittem 1 hét alatt. Elég sok mindent megcsináltam benne, de azert jópár ?jel úgy maradt. Csak ezeket hagytam ki.
@Warlordcommander: nekem most jelenleg 10 de abból 3 játék olyan amit nemlehet kivinni ugyebár a fifa 19,nfs payback,wwe 2k19 merthát végtelenségig vannak benne ugye a mecsek aztán otvan a doom 2016,borderlands 2 remaster,witcher 3,far cry 5 és new dawn,ac unity,skyrim special edition,fallout 4
nekem most böven elég ennyi ezekel felvátlva mikor mihez van kedvem persze jólenne valami lineáris játék de hát az új játékok is már naggya csak open world
@Warlordcommander: nekem nagyon bejön jókis darálos játék nekem úgy 12-13 óra volt kb a story persze nem rohanva mentem végig minden pályán hanem körülnézegetve én ajánlom hogy kividd nemfogsz benne csalódni és azért normálon is megtud néha izzasztani
@gyuri191: Itt össze vissza vannak a pályák meg a bossok meg a történet. Meg a simából és a battle out of hell-ből mixelték össze a játékot. Meg kapott egy kis tuningot azt ennyi. +még benyomattak egy új főbosst meg egy új fegyót. Ennyi az újítás. Nem tudom, h játszottál-e az 1. résszel.
@bukta2: Hát a mentés mappát mért nem mentette le én úgy csináltam ma. Amúgy jah iszonyat ami jó. Kellemeset csalódtam benne. Most ott tartok hogy hajózni kell még gyilkolni a piócákat.
@19ati93: A Crew kettő jobban sikerült mint a sima? Grafika téren nekem az első jobban tetszik így első látásra, ahogy néztem bemutatókat anno amikor megjelent elégé hiány érzetem volt kettőnél..
@Gyrger72: Nekem még mindig a 3 a favorit, de ezt is szeretem, igaz még sosem játszottam ki, csak elkezdtem párszor, de remélem, h ez most változni fog.
@kmetovics: énis imádom a 3-at meg a 4-et is viszont egvalamit nem azt amikor megvan anyi pénz hogymár hiába vanak gyémántos ládák nemtudsz több pénzt kilootolni ugye mert megvan a pénz korlát igy fölösleges az a sok gyémántos láda
@gyuri191: Igen az gáz tud lenni. Én állandóan így jártam a 3ban, pedig fullra volt maxolva a pénztárca. Kíváncsi vagyok mennyi zsé lehet nálunk a 4ben, mert már most van 50k-m(nem tudom, milyen pénzt használnak)
@gyuri191: Ja vágom, h sokba kerülnek a fegyók, de hát ez van. Majd max megtalálom őket az enemyknél vagy ha nem, akkor megveszem. Amúgy a sasok tényleg elég idegesítőek 😃 Olyanok, mint a days gone-ban a varjak. Még jó, h jelzik, mikor támadnak.
@gyuri191: Azon én is néztem,.amikor felkapta a hegyikecskét. Már el is felejtettem, h van benne ilyen. De leszedtem íjjal, mert hiányzott 2 bőr.a craftoláshoz
@gyuri191: Ennyi. A 3ban mindig magamnál tartottam, csak sose találtam el a hozzá legjobban illő célkeresztet. Sose azt vettem meg hozzá, amit akartam.
@kmetovics: szerintem az íjhoz nekem mindig is az a célkereszt tetszet ami ilyen vörös kör volt középen csak és a mesterlövészes célkeresztet mindig utáltam zavaró volt a sok szám meg vonalak amiket mutatot a célkeresztben 😃
Alapvetően nem játszottam még souls like játékkal, így a Dark Souls szériát is hanyagoltam, mert inkább kihagyom azt, hogy felbasszon egy-egy boss, de ha ezt végigjátszottam szerintem megnézem azokat is. 😆 😆 😆
Bár lehet, hogy a DS sokkal nehezebb lesz mint ez, de számomra ez se olyan könnyű. 😃
@thexclsv: Én is hasonlóképpen vagyok ezzel, csak nekem már megvolt a souls játékok nagyja, viszont a SW még nem, de már alig várom, h kijátszam. Remélem, azért könnyebb, mint pl a darksiders 3, mert az tényleg elég nehézre sikerült.
Jedi Fallen Order
Borderlands 3
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Apex Legends
Last of Us remastered
Until Dawn
Detroit Become human
😀
- illetve Euro Truck Simulator 2 . Meg nem rég beruháztam F1 2019-re.
-ezekkel felváltva-
Euro Truck Simulator kettő
Pár éve jött nálam egy furcsa szokás miszerint nem játszok végig játékokat sőt van, hogy fél óránál sem tudok többet beléjük ölni mert bele unok. Erre találtam egy olyan megoldást, hogy elkezdtem azokkal a játékokkal játszani amiket megvettem és azokat viszont 100%-ra megpróbáltam teljesíteni. Láss csodát azóta több játék is járt úgy, hogy feltörték és ha megtetszett azonnal letöröltem mert azt végig akarom vinni viszont azt csak eredetiben. Így járt az AC Origins is amibe tegnap 5 órát sikerült beleölnöm és nem tartok benne sehol. 😃
Ebben az évben a két kezemen megtudnám számolni, hogy hány játékkal játszom és ebből mennyit vittem ki.. Lehet már túl gyenge a felhozatal, vagy a játék ipar elkezdet hanyatlani..
Ugyan még Origins-al, de velem ugyan ez volt a Black Flag-nél, meg a TR is egyaránt.
Amit nem veszek meg azt hiába töltöm le megnézem, hogy viszi a gép és soha többet nem indítom el de a legvalószínűbb, hogy még a feltelepítésig sem jutok el mert így is rengetek játékom van amit végig kell toljak.
Forza Horizon 3
doom 2016 😃
Division 2
CREW 2
F1 2019
Rocket League
nekem most böven elég ennyi ezekel felvátlva mikor mihez van kedvem persze jólenne valami lineáris játék de hát az új játékok is már naggya csak open world
Halo Reach
Diablo 3
Majd később az Metal Gear Solid sorozatot akarom elővenni (Vajon miért? 😃 )
RDR 2 -> jövő hét
The Crew 2
Project CARS 2
rFactor 2
minden 2 😃 😃
NFS Heat
Titanfall 2
Black Mesa
Pyre
Dead island Riptide Definitive Edition
Wildlands (hud off) 😃
F1 2019
GTA V
Rocket League
Age of Empires 2 DE-t kéne kipróbálni már 😃
Alapvetően nem játszottam még souls like játékkal, így a Dark Souls szériát is hanyagoltam, mert inkább kihagyom azt, hogy felbasszon egy-egy boss, de ha ezt végigjátszottam szerintem megnézem azokat is. 😆 😆 😆
Bár lehet, hogy a DS sokkal nehezebb lesz mint ez, de számomra ez se olyan könnyű. 😃