Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gépem: AMD Athlon 64 3000+
1 GB RAM
Geforce 7600Gt
A Wheelman-t akartam kipróbálni de valamiért cseszik föltelepülni! És nem tom mivel játsszak!!😀
ezért kellene nekem valami hasonló játék ami viszont elindulna
szerü gamet
tudtok valami mirrors edge szerü játékot mondani ami futna a gépemen???
Hát a CoD 1-2 meg van, és uncsi 😆 A 4 nem megy, csak multiba, a FlatOut ba meg az 1van meg, a 2öt letöltöm...
Köszi 😃
csak multiba... ez jó😃 úgy írtad mintha úgy nem lenne jó😀 szerintem nagyon jó cod4multi😀
Tudom én hogy jó multiba, de 3év után nagyon unalmas tud lenni 😆 A 4 meg nem tul jó ha kidob 5percenként 😢
Hát a CoD 1-2 meg van, és uncsi 😆 A 4 nem megy, csak multiba, a FlatOut ba meg az 1van meg, a 2öt letöltöm...
Köszi 😃
csak multiba... ez jó😃 úgy írtad mintha úgy nem lenne jó😀 szerintem nagyon jó cod4multi😀
Köszi 😃
Miért van olyan játék ami nem megy fullon a gépeden? Max a Crysis de sztem simán megy azis.😆
hát még nem oldódott mega problémám Crysisel kapcsolatban😞 nem volt még időn drivert frissíteni mert lehet az a baja vagy a proci😞
Proci: 2GHz
Ram: 1Gb
VGA: 7300GT 512
Mind1 mien game, csak fusson jol.
másik játék nincs is olyan ami nem(csak) a környezetben hasonlít????
Intel Celeron 2,02 Ghz
2 * 512 Mb ddr ram
GeForce 6600 GT 256 mb
ami hasonlít a crysis-re???
Super mario😆😃de ahoz semmiből se kell nagy:Ð
az nagyon jó játék kösz hogy szóltál régen imádtam mindjárt leis töltöm:Ð
esetleg valamilyen stratégiai mert ott elég sok számítási feladat van
ok, szeretem őket