Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sziasztok tudnátok vmi állati kaszabolós játékot ajánlani ami megy a gépemen és nem devil may cry 1-2-3B)B)
Painkiller, az eléggé kaszabolós 😆
bátyám játszott vele és sztem inkább fps de azér kipróbálomkösz (azé inkább olyanra gondoltam mint az assasin's creed csak az nem megy a gépemen)
sziasztok tudnátok vmi állati kaszabolós játékot ajánlani ami megy a gépemen és nem devil may cry 1-2-3B)B)
Painkiller, az eléggé kaszabolós 😆
ez egyszer megvolt de újratelepítettem a gépet azt elfelejtettem a nevét ennek a játéknak!
S.t.a.l.k.e.r. ek azok jók csak már többször is átt mentem öket már tudom az egészet fejböl a Turok ot lehetkipróbálom a terminátort azt biztos!
helyes😃 én is tolnám már😀
Ja és képregényt is lehet vele alkotni😃
aJÁNLJATOK NEKEM VALAMI játékot. Legyen új (2008-09) Akció(lövöldözös) vagy autós! Thx. Mondjatok jó sokat, ha olyat mondtok amit már játszottam akkor majd arra vissza irok!
én azt mondom h éheztesd ki magad...😆 június elején jön a Fuel 😀 aprón jó lesz(Y)
turok ot érdemes letölteni?😃
Szerintem nem. Mert 10 GB fölött van, és nem is olyan jó játék, de ha a dinókat szereted akkor érdemes 😀
tudtok nekem ajánlani valami jó lövöldözős játékot?
hello tudnátok nekem ajánlani jókis starwars-os játékot ami megy a gépemen?
jedi knight jedi academy és a republic commando már meg van.
Star Wars Knights of the Old Republic, vagy ennek a második része a The Sith Lords... Mind2 nagyon jó játék...
jedi knight jedi academy és a republic commando már meg van.