Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
de a cod 4 is megy:S😃
a world in conflictot megnézem kösz (age of empires 3 at már végigvittem) a suprame commandet is megnézem köszönöm
Csak úgy mellékesen a WIC-nek gyönyörű grafikája van (DX 10)!!! 😉
Valai kis stratédia kéne lehetőleg nem brutál nehézségi szinttel (ezért a men of war kilőve) ősszes command & conquert és panzerst végigvittem.....
Supreme Commande nagyon jó ilyen hogy építeni kell ilyen épületeket cdinálni védelemt meg csapatokat és lerohanni az eleséget ilyen a gyűrűk ura battle of middle earth valami ilyesmi de a pontos angol címét nem tom😆
Valai kis stratédia kéne lehetőleg nem brutál nehézségi szinttel (ezért a men of war kilőve) ősszes command & conquert és panzerst végigvittem.....
World in Conflict! 😉
nemkrisz11😜róbáltad már a Age of empires 3-at igaz már régi game de nekem tetdszik 😃
Valami olyan játék érdekelne mint régen a warcraft 3 hogy vannak ilyen épületszer?ségek és azzal emberkéket csinálhatok és azokat kijelölve megtámadhatom az ellenség csapatát valami ilyesmi érdekel komolyabb grafikával
Red Alert 3 tökéletes választás lenne 😆
Left 4 dead
Brothers in Arms Hells Highway stb...
unatkozok most játékok terén 😆
K?szi a választ el?re is.
én gépemre mit ajánlotok? 😀 fps meg stratisokat szeretem 😃
Stratégiával nem szoktam játszani, ezért csak FPS-t tudok ajánlani.
Half Life 2, Far Cry, Starship Troopers, Doom 3
Az én gépemre milyen játékok ajánlotok?
hát mivel szeretnél játszani???😆milyen játékok érdekelnek én pl rpgből a kotor-t merem javasolni esetleg oblivion witcher mondanám a mass effectet is de nem tudom az laptopon hogy megy.
fps-call of duty2,4 republic commando
rts-anno east india company age of empires empire at war
ilyenek esetleg akció akk assasins creed
nekem mondjatok valami jo 2. vh-s RTS-t😃de ne olyat amiben épitgetni kell!szoval ne C&C féle legyen nem szeretek épiteni😆
ja meg valamijen 2. vh-s repulos játékot az IL2 megvan meg a battlestation pacific is!
Én valami hasonlót keresek mint a Counter strike vagy a SWAT, sz'al valami real-time taktikázóst.mielőtt bárki bármit mondd, CoD nem az😃
nekem nem tudtok valamit amiben csak annyi a dolgod hogy ölj akit csak látsz?
valami jó játék van ami űrharcos?
SW:Battlefront 2-ben van
call of juarez bib ,far cry 2...