Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
barathimre86 avatar
super88 írta:
Nekem ajánljatok egy olyan gamet amiben nem kell 450 ezer gombot használni 1x nagyon szép grafikája van lehet benne gyilkolni ezerrel, s nem 2 nap mire azt mondom hogy uninstal

Resident Evil 5
fél óra mire megszoktam az irányítást és eléggé elfogadhatóan tudok vele játszani, már csak néha szopat meg egy hirtelen előugró gombkombináció (15 játékóra után is😂😉
0
0
0
0
super88 avatar
Nekem ajánljatok egy olyan gamet amiben nem kell 450 ezer gombot használni 1x nagyon szép grafikája van lehet benne gyilkolni ezerrel, s nem 2 nap mire azt mondom hogy uninstal
0
0
0
0
aknakukac avatar
ajánlom még melegen (de nagyon-nagyon melegen)a team fortress 2-t állat,unhatatlan game!
0
0
0
0
philips20 avatar
cod 2 azt nem 1 x végigtoltam meg a multirészébeis bennevagyok elégé 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem menne a nfs undercover ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Valami olyan jéték kellene maiben lehet baromkodni ezerrel mondjuk olyasmi ahol mindeféle hülyeségből építgethetek valamit és azal hülyülni lehet nem kell hogy új játék legyen 2000 től felfele bármi jöhet
0
0
0
0
no avatar
mennyire számit az h uj legyeen? ^^ mert régebbi ( 2003 és azután ) is van ami jo game

ot a Legacy of Kain sorozat ( most kezdtem el defiance-t 😆😉,
CoD 2 örökzöd single ^^ ez a leghoszabb CoD rész 😜
Velvet Assassin ( ezt én még nemprobáltam 😃😉
Warhammer ^^
0
0
0
0
philips20 avatar
valami jo gamet mert nagyonunatkozom 😃
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Kéne vmi új generáció játék erre a vasra:
ALap: ASRock 4CoreDual-SATA2
Proci: Intel Dual Core E5300 2.6 GHZ
Vidikari: ATI Radeon X1650 Pro 512MB SM3
RAM: 1.5 Gigabyte DDR SDRAM
THX!!!!
0
0
0
0
thug85 avatar
ceni, aknakukac: A MW 2-t már kétszer végigvittem. nagyon jó játék, de abból egyelőre elég ennyi. De kösz a tippet!

Lizard: A FEAR 2 nem is rossz ötlet. Egyszer már elkezdtem és nagyon tetszett, csak hely hiányába szelektálva lett. De azt előszedem. Kösz a tippet!
0
0
0
0
aknakukac avatar
Melegen ajánlatos a Call oof Duty:Modern Warfare 2
0
0
0
0
Lizard avatar
thug85 írta:
Ajánljatok már nekem jó FPS játékokat, amelyek viszonylag újabbak, és élvezhetőek!

FEAR 2
0
0
0
0
ceni98 avatar
egy kérdés nekem menne az overlord 2?
thug85:cod 6😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Ajánljatok már nekem jó FPS játékokat, amelyek viszonylag újabbak, és élvezhetőek!
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Scribble, én az Air Conflicts második világháborús repülő szimulátort ajánlanám, nekem bejött
0
0
0
0
no avatar
Ps2 emulátor rohadjanak meg hogy pc-re asznak jó robotos ölős gammét csinálni, Fps meg gagyi
0
0
0
0
no avatar
PS2 emuval még elmegy?
ha igen akor : Dynasty Warriors: Gundam ^^ mer ien igazábol nem naon jön ki PC-re ami volt régen az mechwarrior volt de FPS robotosat nemszeretem én spec 😆
0
0
0
0
no avatar
Scribbe mi a gond ezzel??? 😃😃😃

Nekem Kéne Faja kis Robotos Harcolós Single Player Játék
0
0
0
0
no avatar
BiGame írta:
a HAWX nem is nyugis😆, ez a scribbi nemtom, honnan jött😆!

hát hosszu történet ..... 😆 néha csak ugy hirtelen csap arcba az ihlet 😜
0
0
0
0
no avatar
oké nyugi, am mostanába semi szimulátor se készült PC -re , csak akcio gameket gyártottak rendesen ipari szinten 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
a HAWX nem is nyugis😆, ez a scribbi nemtom, honnan jött😆!
0
0
0
0
no avatar
Scribbie ( szkribbi gyengébbek ekdvéért 😆 ) és kész 😜 de akor már traktor szimulátorral toljad 😆
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
Akkor én a Tom Clancy's H.A.W.X gamet ajánlom! Nagyon jó kis grafikája van, meg am is nagyon jó game, legalábbis nekem bejött.
0
0
0
0
no avatar
van olyan játék mostanába ami nem véres? 😆 Blood effects: OFF ^^

meg Batman Arkham Asylum

Scribbie szimulátor? mien szimulátor?😆 sok fajta van, ajánlom pl. COD MW-MW2 öt háborus szimulátor v tudja faxom 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem egy olyan game kell ami nem véres megy a gépen.(ne legyen horror)
0
0
0
0
cserko avatar
Autós MMO-RPG: Project Torque
Fantasy MMO-RPG: Last Chaos

Mindkettő ingyenes, csak regisztrálj az oldalukon. Ha rákerestek, Google első találat máris nyert.
0
0
0
0
susguy avatar
BiGame írta:
Half-Life 2-episode one-two, Borderlands, Turok, Fear, Far cry, XII, most ennyi!

Én is ezeket ajánlom, meg még a Bioshock-ot
0
0
0
0
BiGame avatar
Half-Life 2-episode one-two, Borderlands, Turok, Fear, Far cry, XII, most ennyi!
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
kéne valami FPS! ami nem kell::öszes cod,operation flashpoint,call of juarez,crysis,left 4 dead,medal of honor
lehetőleg ne legyen túl ratyi😀
0
0
0
0
ken7 avatar
Fahrenheit
Swat4
Mafia
Doom3
Hitman3
0
0
0
0
defdani avatar
kössszi ferrari! ceni 98 star trek armadával már játszottam+ a star trek armada II fleet ops. al is!
0
0
0
0
Ferrari avatar
Empire: Total War - legjobb sztatégia amit toltam
de ha gyengébb géped van: Command & Conquers: Triberium War/ Kane's Wrath, No Mans Land, Age Of Empires 3...
0
0
0
0
defdani avatar
ajánjatok nekem egy jó stratégiai játékot!
kösz
0
0
0
0
Szykla avatar
zaraki írta:
Szykla írta:
Üdv tudnátok nekem olyan szerep v. RPG játékot/játékokat ajálani bármilyen jó lesz csak külsö v. belsö szemszöges legyen ne ilyen felülnézetes.
Vagy olyan oldalt ahol ilyen stikusu játékok vanak.
Elöre is köszönöm.😆

Fable, Jade Empire, Oblivion, Fallout 3, Mass Effect, Risen, Ghotic 3, Two Worlds, Star Wars KoTOR 1, 2, stb... hirtelen ennyi jutott eszembe😆

OK kösz ezek tényleg jók böven ölég is...😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem valami olyan játék kellene ami megy a gépemen (bármilyen kivéve horror)
0
0
0
0
BiGame avatar
classic? hát nemtom, h 360-on azok mienek, mind1, DMC4-minden előtt😆, army of two, def jam icon, burnout paradise, de szinte minden új game!
0
0
0
0
Kaizen avatar
XBOX 360-om van, bocs ezt nem írtam oda... 😀 amugy ugyebár a classic-os játékokat is viszi, szal ha arra van jó az is jöhet 😆
0
0
0
0
zaraki avatar
Szykla írta:
Üdv tudnátok nekem olyan szerep v. RPG játékot/játékokat ajálani bármilyen jó lesz csak külsö v. belsö szemszöges legyen ne ilyen felülnézetes.
Elöre is köszönöm.😆

Fable, Jade Empire, Oblivion, Fallout 3, Mass Effect, Risen, Ghotic 3, Two Worlds, Star Wars KoTOR 1, 2, stb... hirtelen ennyi jutott eszembe😆
0
0
0
0
Szykla avatar
yugiohyugiohzebuyugioh írta:
Szykla írta:
Üdv tudnátok nekem olyan RPG játékot/játékokat ajálani bármilyen jó lesz csak külsö v. belsö szemszöges legyen ne ilyen felülnézetes.
Elöre is köszönöm.😆

Aion

Kösz az is jó game, de nekem olyanok kellenének amik nem online hanem csak sima játékok...
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Szykla írta:
Üdv tudnátok nekem olyan RPG játékot/játékokat ajálani bármilyen jó lesz csak külsö v. belsö szemszöges legyen ne ilyen felülnézetes.
Elöre is köszönöm.😆

Aion
0
0
0
0
Szykla avatar
Elöre is köszönöm.😆
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
GordonFreeman írta:
halee, én 1 ojan gamet szeretnék, amelynek jó a fizikája (nagyon!!) és futna a gépemen mediumon, maxon és ne valve legyen meg crysis meg ilyesmi "-.-" mufaj mind1 shooter, horror meg ilyesmi kéne 😃

ŐŐ talán tudok olyat mondani ami neked kéne😃
Bioshock, Fable, Doom 3, Stalker...egyenlőre ennyit tudok mondani😃
0
0
0
0
BiGame avatar
sima vagy 360-od van, 360-ra rengeteg game-et tok mondani, simára FPS-eket tok, azok közül ajánlom a Black-et és a Breakdown-ot!
0
0
0
0
Kaizen avatar
tudtok ajánlani nekem játékot Xbox-ra?
autós, FPS, szinte bármi,
csak ne legyen ilyen fantasy-s tündérvilágos szarság mert attol a falra mászok 😆
0
0
0
0
GordonFreeman avatar
halee, én 1 ojan gamet szeretnék, amelynek jó a fizikája (nagyon!!) és futna a gépemen mediumon, maxon és ne valve legyen meg crysis meg ilyesmi "-.-" mufaj mind1 shooter, horror meg ilyesmi kéne 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció