Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem ajánljatok egy olyan gamet amiben nem kell 450 ezer gombot használni 1x nagyon szép grafikája van lehet benne gyilkolni ezerrel, s nem 2 nap mire azt mondom hogy uninstal
Resident Evil 5
fél óra mire megszoktam az irányítást és eléggé elfogadhatóan tudok vele játszani, már csak néha szopat meg egy hirtelen előugró gombkombináció (15 játékóra után is😂😉
ot a Legacy of Kain sorozat ( most kezdtem el defiance-t 😆😉,
CoD 2 örökzöd single ^^ ez a leghoszabb CoD rész 😜
Velvet Assassin ( ezt én még nemprobáltam 😃😉
Warhammer ^^
ALap: ASRock 4CoreDual-SATA2
Proci: Intel Dual Core E5300 2.6 GHZ
Vidikari: ATI Radeon X1650 Pro 512MB SM3
RAM: 1.5 Gigabyte DDR SDRAM
THX!!!!
Lizard: A FEAR 2 nem is rossz ötlet. Egyszer már elkezdtem és nagyon tetszett, csak hely hiányába szelektálva lett. De azt előszedem. Kösz a tippet!
Ajánljatok már nekem jó FPS játékokat, amelyek viszonylag újabbak, és élvezhetőek!
FEAR 2
thug85:cod 6😃
ha igen akor : Dynasty Warriors: Gundam ^^ mer ien igazábol nem naon jön ki PC-re ami volt régen az mechwarrior volt de FPS robotosat nemszeretem én spec 😆
Nekem Kéne Faja kis Robotos Harcolós Single Player Játék
a HAWX nem is nyugis😆, ez a scribbi nemtom, honnan jött😆!
hát hosszu történet ..... 😆 néha csak ugy hirtelen csap arcba az ihlet 😜
meg Batman Arkham Asylum
Scribbie szimulátor? mien szimulátor?😆 sok fajta van, ajánlom pl. COD MW-MW2 öt háborus szimulátor v tudja faxom 😆
Fantasy MMO-RPG: Last Chaos
Mindkettő ingyenes, csak regisztrálj az oldalukon. Ha rákerestek, Google első találat máris nyert.
Half-Life 2-episode one-two, Borderlands, Turok, Fear, Far cry, XII, most ennyi!
Én is ezeket ajánlom, meg még a Bioshock-ot
lehetőleg ne legyen túl ratyi😀
Swat4
Mafia
Doom3
Hitman3
de ha gyengébb géped van: Command & Conquers: Triberium War/ Kane's Wrath, No Mans Land, Age Of Empires 3...
kösz
Üdv tudnátok nekem olyan szerep v. RPG játékot/játékokat ajálani bármilyen jó lesz csak külsö v. belsö szemszöges legyen ne ilyen felülnézetes.
Vagy olyan oldalt ahol ilyen stikusu játékok vanak.
Elöre is köszönöm.😆
Fable, Jade Empire, Oblivion, Fallout 3, Mass Effect, Risen, Ghotic 3, Two Worlds, Star Wars KoTOR 1, 2, stb... hirtelen ennyi jutott eszembe😆
OK kösz ezek tényleg jók böven ölég is...😆
Üdv tudnátok nekem olyan szerep v. RPG játékot/játékokat ajálani bármilyen jó lesz csak külsö v. belsö szemszöges legyen ne ilyen felülnézetes.
Elöre is köszönöm.😆
Fable, Jade Empire, Oblivion, Fallout 3, Mass Effect, Risen, Ghotic 3, Two Worlds, Star Wars KoTOR 1, 2, stb... hirtelen ennyi jutott eszembe😆
Üdv tudnátok nekem olyan RPG játékot/játékokat ajálani bármilyen jó lesz csak külsö v. belsö szemszöges legyen ne ilyen felülnézetes.
Elöre is köszönöm.😆
Aion
Kösz az is jó game, de nekem olyanok kellenének amik nem online hanem csak sima játékok...
Üdv tudnátok nekem olyan RPG játékot/játékokat ajálani bármilyen jó lesz csak külsö v. belsö szemszöges legyen ne ilyen felülnézetes.
Elöre is köszönöm.😆
Aion
Elöre is köszönöm.😆
halee, én 1 ojan gamet szeretnék, amelynek jó a fizikája (nagyon!!) és futna a gépemen mediumon, maxon és ne valve legyen meg crysis meg ilyesmi "-.-" mufaj mind1 shooter, horror meg ilyesmi kéne 😃
ŐŐ talán tudok olyat mondani ami neked kéne😃
Bioshock, Fable, Doom 3, Stalker...egyenlőre ennyit tudok mondani😃
autós, FPS, szinte bármi,
csak ne legyen ilyen fantasy-s tündérvilágos szarság mert attol a falra mászok 😆