Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha 4,3ghz-en pörög végig az nagy baj?
Most először csinálok ilyet. 😆
ez a lap Alaplap neve ASRock FM2A88M-HD+
és ez a proci CPU típusa DualCore AMD A6-6400K, 4100 MHz
a kérdésem pedig az lenne hogy milyen vgával tudnám crossfire-ba használni ??
nagyon fontos lenne köszönöm és ha lehet akkor priváltba kérném a válaszokat
A procit lehet húzni H-s lapban,a memóriát viszont nem.
reszler112233 : 4700-on i5 szintet kapirgálja a 3258.Erről van a neten ezer összehasonlítás.Ráadásul valós is.I7 4790K ellen mértem össze.Korrektek az összehasonlítások.Ahol nem kell a HT,ott még az i7-et is megfogta.
Nem lenne gond, ha tudnék nagyobb kompromisszumokat kötni. De miután belekóstoltam a 60FPS-be, nehéz lemondani róla... 😆
Együtt a lap + procit 45 ezerért árulom, szerintem elég korrekt ár.
Bar az igazi az a8 6600k volt mar csak azert is mert joval kevesebb feszultseggel is siman mentek de azek az athlonoknak kell a +volt.
-Nemrég ért véget egy verseny ,FX processzorokkal kellett különböző szintetikus teszteket futtatni.Folyékony nitrogénnel álltam rajthoz ,fogjuk rá hogy sikerrel.0.6 ponttal maradtam le a 2. helyről.Augusztusban Round 3 talán jobban sikerül. A pontokra kattintva elérhető az adott számban elért eredmény.
[url]http://oc-esports.io/#!/round/roadtopro_challenger_season2_division4_round2[/url]
😃
kíváncsiságból felcsaptam 4.5ghz-re 1.41250v
Tesztelem és stabil Core 1,2,3,4 32℃ CPU 47℃ cpu package:84℃
10 perce megy és fixek a hőmérsékletek!
megnézem játék alatt mit nyomat😃
mert eddig nálam ami volt az a8 6600k még a 4.7ghz is simán ment.
Szerintetek melyiket válasszam?
Samsung 650 EVO Basic 2.5" 120GB SATA3 MZ-650120Z
vagy:
Kingston SSDNow V300 2.5" 120GB SATA3 SV300S37A/120G
Valaki megtudná nekem mondani mi a különbség a standard memória és a hűtőbordás overclocking memória között? Tudom hogy overclockra való de megéri-e?
Standard:
[LINK]
Overclocking:
[LINK]
A kettő között filózom, igazából egy q9400 -t szeretnék max 3,2GHz -re emelni.
Válaszokat előre is köszönöm!
3,6-ra meg nem érdemes, mert az alig 6%.. fenye.. akkor marad majd egyszer az upgrade..:/
azért köszi! 😀
Egy 965-öt mennyire érné meg 3,8-ra húzni? Lenne látható változás? 😀
De lelked rajta én moddolgatás helyett inkább kicserélném, pláne, ha még így se minden klappol rendesen.
a táp fsp hyper m 700 as kb 3 hónapos
a lap a megvétel óta csinálja ezeket a fúrcsa szenzór adatokat
Esetleg még a tápot tudom elképzelni, hogy nem működik megfelelően.
Először egyel régebbi Bios vagy újabb, de mindenféleképpen másik, utána alaplapi driver frissítés.
JA, hát belepiszkáltál a Biosba úgy már érthető a dolog... 😀
az alaplap nak van a progija abban van naplózás és mindig van valamivel baja hol a 3.3v al van baja ho la cpu nak ir -109 fokot van hogy 0 át ir a cpu nap a Vcore ra ir 5v ot aztán normális megy hasonlók
az aida ában a feszek azok jók.
na most kb 3 órája játszok a division nel és nem volt gond vele kb fél 3 kor volt egy lefagyása akkor a biost megint default ra tettem és azóta jó
Egyébként az még semmit nem jelent, hogy hiba mentesen fut egy játék.. nem ártana egy rendszer stabilitás tesztet csinálni Pl: Aidával, plusz ráküldeni 1 órás 3D mark tesztet.
Esetleg még teljes egészében szedd le a Vga drivert és rakj föl eggyel régebbit aztán frissítsd fel újra, meg Aidán figyelgesd a feszültség ingadozást + hőmérsékletet, kernel power akkor is szokott lenni, ha túl melegszik valami vagy nem kap elég áramot a cucc..
u.i: utána néztem a windows logban és amikor igy megfagy a kép lekacsolja a vga át akkor kerner - power 41 63 mas hiba van
ezt mi a fene ?