Call of Duty 4 : Modern Warfare
Miért is.: Szép grafika, Jó játékélmény, Multin és Lanban jó szórakozás (Kár hogy nekem eggyik se megy),Jó minőségi sztereó hang.és nem a múltról szól és modernek a fegyverek is. mint pl.: a mini UZI, AK-74 , és egyéb fegyver amivel lehet fejeseket osztani, (Személyes kedvencem a vizipisztoj, kaland és veszély, gyors, hasznos)
nekem a CODok jöttek be az eggyel nem játszottam de lipróbálnám meg még a Far Cry 2 és a quake 3 arena a quake 4 annyira nem tettszatt de elmegy akk még a sw republic commando meg az sw battlefront 1-2 fps-be de lehet játszani tpsbe is
HLF1-2+episode1-2, Far Cry (az elso resz vmiert nekem jobban tetszett), Doom3 (elso igazan paraztatos FPS-em volt), FEAR 1-2, Dark Messiah, Fallout3 (igaz TPS-ben is lehet jatszani, nem csak FPS-ben), STALKER, RainbowSixVegas 1-2 (felig TPS szinten, a fedezekes celzasnal,hmmm...elo is szedem ujbol a masodik reszet 😀 )
Bocs srácok, nekem a cod4 nem jött be.. 😜 (lehet előítélet?😃 nem vagyok oda tucat WW2-es játékokért.. :/)
Kedvenceim: Q3, mostmár QL, OpenArena (utóbbi 2 ingyenes ráadásul), F.E.A.R., CS:S meg talán a Halo: combat envolved. 😀
minden kifog derülni..csak simán setuppolsz felvan rakva startmenü ahova megkeresed a kotfot és ottlesz h npc list vagy mittomén😃 valamilyen npc... és ott kiválaszthatsz embereket aztán belépsz a játékba elindítasz 1 pályát és N betű
meg persze CoD se rossz 😀
Halo: Combat Evolved
öszes Cod
Stalker
Team Fortress 2 😃😃
Való igaz 😆 😉
Miért is.: Szép grafika, Jó játékélmény, Multin és Lanban jó szórakozás (Kár hogy nekem eggyik se megy),Jó minőségi sztereó hang.és nem a múltról szól és modernek a fegyverek is. mint pl.: a mini UZI, AK-74 , és egyéb fegyver amivel lehet fejeseket osztani, (Személyes kedvencem a vizipisztoj, kaland és veszély, gyors, hasznos)
Half Life 2 + az epizódok + CSS...
king kong
crysis warhead
crysis
Kedvenceim: Q3, mostmár QL, OpenArena (utóbbi 2 ingyenes ráadásul), F.E.A.R., CS:S meg talán a Halo: combat envolved. 😀
Régi netes kedvencem viszont a warrock... Elég nagy kocka 2év volt akkor amikor nyomtam 😃