EnY_Aguilera: Attól függ hogy játszol vele. 😀 Biztosan vannak még olyan 1.6 és Source szerverek, ahol nem a 12 évesek uralkodnak és lehet normálisan játszani, és a szerver nem agyon konfigolt, kukába való... 😀
Hát én nagy cstrike-os vagyok, szóval 1.6, Source és persze a GO amit még a mai napig is nyomok, ha munka mellett idő van rá, leginkább azért imádom a cs-t mert nem arról szól mint egy CoD vagy egy BF hogy berohanunk Rambót játszva, és ledarálunk mindenkit, hanem a csapatjátékra van felépítve, csak úgy mint a S.W.A.T. 4, amit szint úgy mai napig előveszek és játszom vele ha időm engedi. Valamint még a Far Cry 3 ami egy isten áldása játék, 4x pörgettem ki, viszont a 4 már nem tetszett, végig sem játszottam. 😀
CS 1.6 hangulatban verhetetlen, a hitbox már hagy bőven kívánnivalót maga után. A legjobb talán a Half Life 2, Far Cry 3, mert ezek egyszerűen tökéletesek.
Öööö..CoD 2, CoD 4, CoD 7, Medal of Honor Allied Assault+ kiegészítők, Medal of Honor Pacific Assault, Far Cry 3,
És z örök kedven a Counter Strike 1.6,
-Thief sorozat
-The Dark Mod (egy Doom3 mod, ami ugyan olyan mint a Thief)
-Dead Island
-Dark messiah of Might and Magic
-Wolfenstein (2009)
-Amnesia The Dark Descent
Én a CoD2-re szavazok. 😀 Igaz jócskán le van maradva a többi CoD-tól vagy BF-től, de gyenge gépeken is elmegy tűrhető grafikával és ha multin egy adott szerveren nincs fent csaló, akkor órákra letud kötni. 😀
Szasztok!
Lenne egy kérdésem! Valamiért nem indul nálam a Crysis (sima)! Nem tudom hogy miért mert a tesóm gépén ugyanaz a win7 van fent, mint az enyémen, de nála tökéletesen fut! Ugyanaz az játél install is! Feltelepítem, azzal nincs is semmi gond, felcrackelem, azt is engedi! El akarom indítani, az egérnél megjelenik az a kis köröcske ami van win7nél, forog, forog, és egyszer csak eltűnik! Megnyitom a feladatkezelőt, sem a futó alkalmazások között, sem a folyamatok között nem jelenik meg!!! Szerintetek mi lehet a gond? 😀
Ma feltettem a Serious Sam 3-at nagyon jó! 😃
És z örök kedven a Counter Strike 1.6,
Cod 2,4
Fear széria
-The Dark Mod (egy Doom3 mod, ami ugyan olyan mint a Thief)
-Dead Island
-Dark messiah of Might and Magic
-Wolfenstein (2009)
-Amnesia The Dark Descent
Cod széria
Battlefield széria
Rage
Borderlansd szérria
Crysis széria
Fear széria
Lenne egy kérdésem! Valamiért nem indul nálam a Crysis (sima)! Nem tudom hogy miért mert a tesóm gépén ugyanaz a win7 van fent, mint az enyémen, de nála tökéletesen fut! Ugyanaz az játél install is! Feltelepítem, azzal nincs is semmi gond, felcrackelem, azt is engedi! El akarom indítani, az egérnél megjelenik az a kis köröcske ami van win7nél, forog, forog, és egyszer csak eltűnik! Megnyitom a feladatkezelőt, sem a futó alkalmazások között, sem a folyamatok között nem jelenik meg!!! Szerintetek mi lehet a gond? 😀
Deus Ex
Ez nem-épp FPS!
Sőt, ha jól emlékszem, a lövöldözős részeket húzták le a leginkább a kritikusok. (:
Crysis 1,2
Metro 2033
Quake 4
F.E.A.R 1,2,3
Battlefield/ek
Bulletstorm
4. F.E.A.R. 1/2/3
3. Call of Duty Modern Warfare / MW2
2. Doom 3
1. Penumbra Overture / Black Plague / Requiem
Battlefield
Stalker
De azért a cod 4-6 + unreal (az első).
CoD széria
Crysis 2
Crysis 1-2
CoD széria
Medal of Honor 2010
COD2! 😃
Már 2 éve tolom ugyanazon a szerveren és már admin vagyok. 😆
Melyik szerón tolod? Én általában paranoia, thi meg a többi sd szeró, ami tele van csalóval. Egyedül a paranoia-n nincs sok csaló.😀
Call Of Duty 2/4/6
Quake III Arena/Team Arena
Quake IV
Battlefield Vietnam/Bad Company 2
Far Cry 2
Metro 2033
Duke Nukem 3D
crysis warhead
JK 4ever 😆
Az meg mi a fene? 😃
Call of Duty 4 Multija bejön nagyon, Left 4 Dead single-be.
L4D csak is multiban ajánlott!!!
rohadtul jó az single playerben is!
Ha egyszer kipróbálod online, hidd el, egy életre megunod a botokat a singleplayerben 😃 Már ha persze találsz jó játékosokat 😉
rohadtul jó az single playerben is!