2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ami dátum pont kijön, 2012 december 21. Egyre jobban tartok attól, hogy valami szörnyű dolog fog bekövetkezni akkor.
Lehet hogy elfog kezdődni a VV6 😲
Ami dátum pont kijön, 2012 december 21. Egyre jobban tartok attól, hogy valami szörnyű dolog fog bekövetkezni akkor.
Lehet hogy elfog kezdődni a VV6 😲
jaj gyerekek ne döljetek már be megint a pr-gépezetnek nem lesz it semmi :/
2000-ben is volt meg 2600-ban is volt oszt még mindig itt fear 2-özök nem lesz itt semmi 😃
Te hol élsz a jöbőbe???? 😆 2600
2000-ben is volt meg 2600-ban is volt oszt még mindig itt fear 2-özök nem lesz itt semmi 😃
Az nVidia logója is egy szem... A Gyűrűk Urában is az a szem. Rengeteg filmben is előfordul. Zeneklippekben is.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=bvdWGvb0T3s&feature=plcp[/url]
Régen még a 911 idején. Több tíz évvel ezelőtt voltak már jelek. De miért akarnak minket figyelmeztetni? Ezt nem értem. Ha meg akarnak minket tizedelni miért figyelmeztetnek? Talán nem is ők csinálják ezeket a jeleket hanem a "jóakaróink" hogy figyeljünk a veszélyekre?
Hogy miről is beszélek [url]http://www.youtube.com/watch?v=k5bGRbCiU4c&feature=plcp[/url]
[url]https://www.youtube.com/watch?v=O7yCppd4D1g&feature=relmfu[/url] Ezt nézzétek meg! Én ezt pont most nézem. Már 02:07-nél lefagytam teljesen. Akár még játékokban is lehet erre utalás szerintem! Lehet hogy most hülyének fogtok nézni de a Mass Effect 3.ban például miért pont Londont szállják meg? Miért London rombolódik le szinte teljesen? Vajon ez is egy utalás? Nem játszottam a játékkal, ezért kérdem.
Az amerikaiak a legokosabbak és kész 😆!
[LINK] Ezt csak érdekesnek találtam. Így december 21 közeledtével.
Tudom, nem a maják hülyeségére céloztam, hanem pont a dátum kiszámításából. Ebből nincs semmilyen pénze sem szerintem. Ezt a videót aki felrakta, szerintem semmilyen pénzhez nem jut. Az a rész amúgy egy reklámból van bevágva, de miért rejtették volna el ott? Egy szem az Illuminátusok jelképe. Ez már túl sok véletlen egybeesés lenne.
lapartman: Ne hogy elhidd, hogy itt valami lesz, ezt egy egy ember találta ki, hogy pénzt csináljon belőle. Meg lehetetlen a jövőbe látni, senki nem tudja megmondani, hogy mi lesz a jövőben. A maják naptárában több "ciklus" van, van 20 napos, van 64 millió éves is. Ezt a 64 millió évet vedd úgy, mintha az nálunk lenne 365,25 nap. Tehát egy év. ÉS a majáknak az egyik ilyen "ciklusa" pont 2012. 12. 21-én jár le, ez olyan, mintha év vége lenne, tehát nálunk lenne dec 31-e. És dec 31-én nincsen világvége.
Melyik reklámban megy ez?
[url]https://www.youtube.com/watch?v=YmMVCCUJOf4&feature=player_embedded[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Xrn2hPpEAOU&feature=share[/url]
Egy tanulmány szerint ha a moziban film közbe 1 képkockába betesznek szöveget, hogy például vegyél popcornt meg kólát, akkor az árusnak 50%-al megnő a bevétele. Mert többen mennek oda. De csak ekkor.
Miért?
Bár a 911-est jobban reklámozták.
Miért?
Mer' mé' ne?
Még pont tűzben égett le a torony 2 óra alatt mi?
Ki hallot már olyat, hogy acélépület tűzben leég 2 óra alatt? Minimum 10 óra simán kellene neki, azt felrobbantották...
Bicike:Attól hogy afgán még felengedték, nem mondhatták azt hogy szevasz húzz innen. Azóta persze máshogy van, rengeteg biztonsági intézkedést tettek. De hiába járatom a pofám, úgyis páran ellent fogtok mondani(Legalább van valami témánk😀 ). Szerintem Bin Laden-ék miért nem tagadták le az akciót hogy ők bizony nem voltak? De inkább válaszolj erre: Szerinted ha egy merényletet csak arra csinálnak hogy bevonulhassanak afganisztánba, akkor ugyan miért a világkereskedelmi központot célozzák meg maguknak? ennél nagyobb butyutaság nem létezik. Én sem pártolom az amcsikat, mert szerintem is mocskosak, de hát ugyanúgy a vezetőik.... De tudjátok itt emberek haltak meg, hősök születtek akik a túlélőket akarták megmenteni, ami érvekkel jöttök azok pedig teljesen logikátlanok. Méghogy nem vonulhatnak be valahová? ok nélkül? Amerika? Ne viccelj már. Persze szerintem is logikátlan lenne ezt tenni, de tény hogy senkinek se lenne olyan hadserege ami masszívan felvehetné ellenük a küzdelmet. És itt jönnek képbe a terroristák....ők ilyen demonstrációkkal tartják vissza az amcsikat... Szerintetek 911 miért volt? Anno az amcsik beleavatkoztak egy háborúba(Nem is ők lettek volna ha kihagyják ezt a lépést....) és az afgánok erre rágtak be. Na meg gondolom volt ott pár próba az olajra is. De nem hagyják magukat, és mivel nyílt harcban esélyük sincs, így veszik fel a harcot. Bizony ártatlanokat, civileket ölnek. Kegyetlen, de más esélyük nincs. Az EU egységei is kivonultak, és a britek is megmondták, hogy nem lehet legyőzni a terroristákat, mert nehéz a vezetőiken rajtakapni.
Hát az már tény hogy az amcsik az olajra mennek, az embereket meg etetik a sok hülyeséggel, hogy ez vallásháború, az meg nem igaz hogy nincs olyan hadsereg ami feltudná venni velük a harcot, ott vannak az oroszok meg a kínaiak, fejlettek az amcsik, de van hogy túlértékelik őket, pl a sok kis amcsi kölyök azt hiszi hogy legyőzhetetlenek, mert a codokban meg a bfekben és a hasonló videojátékokban (amikkel ugye napi szinten játszanak) mindig ők nyernek
Bocsi az off-ért.
Te egy elo pelda vagy arra, hogy beveszed azt, amit a teveben meg a radioban elmondanak neked.
En nagyon utalom az osszeeskuves elmeleteket, de 9/11 egy megrendelesre kert akcio volt, nem vitas.
Akik ezt szerveztek, par szaz, par ezer ember elete boven belefer, hogy elerhessek a celukat.
Szo nelkul senki nem vonulat sehova sem. Mindig kell egy bunbak, mar csak a formaisag kedveert is.
En nagyon utalom az osszeeskuves elmeleteket, de 9/11 egy megrendelesre kert akcio volt, nem vitas.
Akik ezt szerveztek, par szaz, par ezer ember elete boven belefer, hogy elerhessek a celukat.
Szo nelkul senki nem vonulat sehova sem. Mindig kell egy bunbak, mar csak a formaisag kedveert is.
Bicike:Édes istenem.... ezt mond annak a párszáz családnak, akiknek a hozzátartozóik meghaltak abban a terrorista merényletben. Méghogy kamu....honnan szívod te ezt a sok szart? Bizony az igazi volt, és tény és való hogy szerintem is a kőolaj miatt vonultak oda be, de már azelőtt is megvolt a feszkó. És vannak akkora világhatalom, hogy egy szó nélkül bevonulhassanak bárhova. Amúgy ezek világváge kijelentések akkora ***ságok.... Ha pár idióta összefog, elégnagy atomháborút kelthetnek. A hidegháború idején nagyon közel jártak ahoz hogy megtörténjen, és kitudja mikor fog. A tudós elméletek meg elmehetnek a picsába.
Az ikertornyos az valóban csak egy indok volt amivel Amerika megkezdhette a bevonulását.
A világnak pontosan 2016 május 22.-én 18:09-kor lesz vége.
Egyszer csak eltalálják.
Az az olaj dolog nagyon is komoly. Ha az embereknek lenne eszük, olyan világot teremtettek volna, ahol mindenki dolgozik, s amit csinál az az övé, minden ingyen lenne, nem lennének háborúk sem.
Nadehogy térjünk vissza a témához. Ebbe fog belepusztulni az emberiség előbb utóbb. Hogy kitalálta ezt a pénz dolgot. Vagyis csak egy ember ötlete ez az egész.
Na de én már megyek aludni.