Felraktam a 8.1 et helyi fiók olyan szinten gyors volt mondom lemérem stopperral,nincs ssd,nem indul felesleges hülyeség,gép csippanásától 10mp kereken az asztal állat!
Van valakinek tippje mitől lehet az hogy hibernálásból 43 mp a jelszókérés, azután plusz 76 mp a böngésző kezdőlapjának megjelenítéséig?? Mi a fene lassíthatja le ennyire?? Ez már a vicc kategórián belül is a szánalmashoz tartozik!!??
Sok mindentől is függ pl.. milyen és hány program indul el gépinduláskor,ill. támogatja a lapod az ssd-t.Ha alvómódban vagyok egy gombnyomás 2-3 másodperc.Milyen rendszer megy rajta,a gép összetevőitől....
Nem mértem még le,egyébként miért jó az ha nagyon gyorsan bekapcsol?Vissza a kérdezőnek.
érdekes kérdés.. nem tudom.. de majd ezek után megnézem... általában legtöbbször 2 időpontban van időm úgymond többet gépezni KORA reggel ,vagy KÉSŐ este.. Ezért megnyomom a power gombot majd kihúzok kávéért 😀 Mire bejövök már megy 😀
warp: 12e ft volt a 60gb-ás ssd-m, a 120gb-ra meg adtam a régit meg fizettem 10e-et 😃
ennyit, hogy 30e egy ssd....van mutogatom, hogy phu..kategória legjobb, vagy megelékszek vele, hogy nem komoly, de dolgozik és jó
amúgy sose méricskéltem, nem szeretek nagyon dicsekedni semmivel...
10s körül van...
6-7 mp azon kívül, tehát az alaplapomat kellene cseréljem
Laptop : Win 8.1 Pro kb a fele olyan 15-17 mp
Startup: Amarok, Qbittorrent, Skype, Chrome, Netbeans
úgy 15mp..
Nem mértem még le,egyébként miért jó az ha nagyon gyorsan bekapcsol?Vissza a kérdezőnek.
Erről beszéltem,van 30K-ért is 😀 de biztos van olcsóbb is,ha szét nézel az oldalon 😀
Előre is köszi a választ.
ennyit, hogy 30e egy ssd....van mutogatom, hogy phu..kategória legjobb, vagy megelékszek vele, hogy nem komoly, de dolgozik és jó
amúgy sose méricskéltem, nem szeretek nagyon dicsekedni semmivel...
10s körül van...
jó ez így 😀