Testépítés, bodybuilding, gyúrás

Szerző: patrikk911, 2012. June 11., téma
Fórum » Sport
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nlacka13 avatar
Nyers tojást egyél!!!! Sok fehérje van benne!
+ Ajánlom Napi 4-5 km futást + fekvőtámasz meg felülés 😀
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
próbálj egy ideig kb 2 óránként enni mindig próbálj kiadósat enni
igazából a fekvőtámasz nem rossz meg lehet variálni is rajta
én még húzódzkodást ajánlanám ha van rá lehetőség főleg a fekvő mellé

akkor is egyél ha nem vagy éhes viszont arra figyelj hogy csak annyit amennyi jól esik mert az se jó ha telezabálod magad utána meg rosszul vagy

személy szerint ajánlanám neked a tojásos turmixot ha nem akarsz még esetleg fehérje port tömegnövelőt szedni

rajtam kb 8 kilót dobott csak a tojásos turmix
én kb 3 dl tejbe raktam 2-3 tojást ahogy érzed én a végén már 4-5 is beletettem és mindezt kakóporral bolondítottam meg így nem volt az íze sem rossz arra viszont figyelj hogy a tojás nehogy rossz legyen és mindig jól turmixold össze az esetleges hányinger elkerülése végett
0
0
0
0
no avatar
Hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy fekvőtámaszokkal lehet-e izmosodni,mármint kezdetnek,mert elég vékony és gyenge vagyok,kondiba meg még nem nagyon járnék így, hízni is szeretnék,de az se megy hiába eszek, sokszor hízok 1-2 kilót ,de hamar le is megy
Vmi tanács?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
gyors hízás nincs
az a lényeg hogy szard le egyél eddzél rendesen mérleget meg dugd el addig valahova
én mikor kezdtem az edzést 64kg voltam lassan 1 éve edzek és 82 kg körül mozgok most és nem szedtem szinte semmit csak egy kis kreatint meg egy kis power proteint

összesen kb fél kiló kretain ment el meg 4 kg power protein
0
0
0
0
GAMER2 avatar
djwarp írta:
GAMER2 írta:
djwarp írta:
Hali!
Nekem olyan kellene,hogy gyors hízás,hogyan érhetném el?😊

Proteinbevitellel 😉 Sok fehérhúst vagy ha van pénzed, akkor tömegnövelő 😎

Tömegnővelő az csak felfúj 😞

Ha gyúrsz mellette akkor izom lesz belőle 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
GAMER2 írta:
djwarp írta:
Hali!

Tömegnővelő az csak felfúj 😞
0
0
0
0
no avatar
djwarp írta:
Hali!

Mindent megeszel amit eléd tolnak és még annál is többet
0
0
0
0
GAMER2 avatar
djwarp írta:
Hali!

0
0
0
0
Sicu33 avatar
Hali!
0
0
0
0
akos328 avatar
flyaway2 írta:
Júúúj megint megtalátlam ezt a topicot. Egy éve kérdeztem utoljára de már rászántam magam, hogy nyáron edzeni fogok.
Ajánlanátok nekem valami "edzéstervet"? (180-82cm magas vagyok 68-70kg körül)

Erre egy alapozó edzést mondanék először, vagyis legalább én úgy kaptam az edzéstervet.
1. nap. Mell, váll, tricepsz.
2. nap Hát, bicepsz, comb.
3. nap has, kardió bár neked az nem kell, akkor lehet csukja, vádli, alkar akár.
Mellre: fekve nyomás, tárogatás, fekve nyomás ferde padon.
Váll: Arnold nyomás, oldal emelés, előre emelés állig húzás.
tricepsz: csigás gépen letolás, szűk nyomás, lórúgás
Hát: evezés gépen, húzockodás, fűrészelés
bicepsz: koncentrált, egykezes és kétkezes súlyzóval emelés, kalapács, scott pad stb.
lábra: toló gépek, guggolás.
csukjára: vállvonogatás, vállkörzés.

én 4X8-at csináltam mindenből, de azt mondják 4X6 tömegnövelésre jobb, ahogy érzed, hogy jobban esik. Ha van valamihez kérdésed szívesen segítek még. remélem hasznát veszed.
www.bodybuilder.hu itt még csomó edzést megtalálsz minden testrészre.
0
0
0
0
no avatar
Domfoz írta:
Súlyzózásnál egy nagyobb vagy 2 kisebb súlyzóval egyszerre lenne jobb?

mind2 jo ,kell, hasznos feladat függő melyiket használod.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Júúúj megint megtalátlam ezt a topicot. Egy éve kérdeztem utoljára de már rászántam magam, hogy nyáron edzeni fogok.
Ajánlanátok nekem valami "edzéstervet"? (180-82cm magas vagyok 68-70kg körül)
0
0
0
0
Domfoz avatar
Súlyzózásnál egy nagyobb vagy 2 kisebb súlyzóval egyszerre lenne jobb?
0
0
0
0
Norbert09 avatar
Persze, tudom hogy ezekre is figyelni kell, csak ez mellé szedném, teszem azt pl. a munkám miatt nem mindig tudok "időben" enni... csak kiegészítésként gondoltam. 😀
0
0
0
0
Lizard avatar
Norbert09 írta:
Jó hogy van ilyen topik is...

Na szóval még soha nem szedtem semmilyen tömegnövelőt (vagy extra fehérjét), azért soványnak nem mondanám magam, de elég vékony vagyok. El akarom komolyabban kezdeni az edzést, és az a kérdésem hogy valamelyikőtök használ/vett már ilyet:

Nutrend Mass Gain 14, 2250 g

Ez ahogy nézem rendes kaja mellé, napi 2 adagban szűkösen elég lenne egy hónapra... ez jó ilyen alap tömegnövelőnek vagy ti mit ajánlotok? 😀

Inkább szedjél valamilyen komplex vitamint, figyelj oda a táplálkozásra, iktass be fél évente valamilyen porcképzőt és felejtsd el azt a sok löttyöt...😉
0
0
0
0
Norbert09 avatar
Jó hogy van ilyen topik is...

Na szóval még soha nem szedtem semmilyen tömegnövelőt (vagy extra fehérjét), azért soványnak nem mondanám magam, de elég vékony vagyok. El akarom komolyabban kezdeni az edzést, és az a kérdésem hogy valamelyikőtök használ/vett már ilyet:

Nutrend Mass Gain 14, 2250 g

Ez ahogy nézem rendes kaja mellé, napi 2 adagban szűkösen elég lenne egy hónapra... ez jó ilyen alap tömegnövelőnek vagy ti mit ajánlotok? 😀
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Bocs, hogy beleszólok így, de aki csak gyúr, nagydarab, és más sportot nem űz, box vagy bármi mást, az tényleg lassabb.
Haverom is viszonylag nagy darab, nem azt mondom, hogy lassú, de lassabb mint gyúrás előtt volt..
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
henrYGameplaYHD ez sem teljesen igaz amit mondasz néztél már profi k-1 vagy mma-t ?

ott is ki vannak gyúrva de nem mondanám hogy lassúak
ez amúgy egy elég nagy tévhit hogy aki nagy kivan gyúrva az lassú meg nem tud verekedni
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nlacka13 Gyógyszer-szteroid nélkül gyurjatok emberek!!!!!

senki nem mondta hogy gyógyszert vagy szteroidot szedünk
am kreatint szedek én is
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
ha erő van is bennük, de pl ha verekedni kell és nagy darab a f*szi, lassú, azt leverik 😃
0
0
0
0
nlacka13 avatar
hát aki testépitö akar lenne!!! de sok férfi csak azért gyur h a csajok menjenek rá erő meg 0-benne!! -.-"
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
Brutal Blade zsírégetővel mire megyek? 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Vannak olyan hülyeségek amik csak felfújnak 😀
Én nem vagyok híve a szereknek.
A Fegyencedzés a lehető legjobb edzésterv!
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Elgondolkoztál mielőtt ezt írtad? 😀
Van egyáltalán valami fogalmad a testépítéssel kapcsolatban? 😀
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Gyógyszer-szteroid nélkül gyurjatok emberek!!!!!
Ugy lessz normális erötök meg nem "megy össze az izmaitok" -.-"
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Én igen szedek és elég jól meg is dobodt.
Tegnap fotozkodtam a vörös zolival győrben 😃
0
0
0
0
no avatar
djwarp össze foglalta a lényeget az mondjuk furcsa hogy össze megy a kezed, minden esetre rajtad áll, élsz vagy csak izmaidnak élsz😀 szerintem is belefér.

u.i: kreatint szedsz? csak kiváncsi vágyok😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
MC MaRcI írta:
nem vagyok részeges de így 2 havonta egyszer csak nem árt sokat nem?

Az alkohol alapvetően zsírosít és lassítja az izomnövekedést. Nemcsak a függőség csökkenti az edzésintenztitást, de az alkohol a fehérje szintézist is 20%-kal csökkenti. Számos oka van ennek. Egyik, hogy dehidratálja az izomsejteket. Ahogy sokan tudjátok is, a hidratált, vagy a túlhidratált izmok (ez pl. kreatin fogyasztáskor szükséges) jóval hatékonyabb anabolikus környezetet biztosít. Mivel alkohol fogyasztásakor nem fogja meg a szervezet a vizet, jóval nehezebbé válik az izom építése.
A másik ok, amiért az alkohol gátolja az izomfejlődést, az az, hogy megakadályozza számos fontos tápanyag felszívódását, amelyek fontosak az izomösszehúzódáshoz, a regenerációhoz, a növekedéshez. Ilyenek a kalcium, a foszfor, a magnézium, a vas és a kálium.
A harmadik pedig az, hogy az alkohol csökkenti a tesztoszteron szintet és növeli az ösztrogén szintjét. Igen, jól látod. Egy tanulmányban bebizonyították, hogy alkoholfogyasztás után a tesztoszteron szint átlagosan 25%-kal csökken akkor, amikor az alkoholnak a legerősebb a hatása.
Nem tesz jót az biztos,de annyi még beleférhet 😀
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nem vagyok részeges de így 2 havonta egyszer csak nem árt sokat nem?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
MC MaRcI írta:
heló mindenki 1 éve kezdtem gyúrni már 15kg+ feljött (izom)
az lenne a kérdésem hogy mostanában sokat bulizgatunk a haverokkal és ha 1-2x berugok az sokat árt?
mert néha egy berugás után rohadtul össze tud menni a karom

Hát nem tesz jót az alkohol az izmoknak 😉 inkább sok vizet igyál 😃 de gondolom ezt úgy se fogadod meg 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
heló mindenki 1 éve kezdtem gyúrni már 15kg+ feljött (izom)
az lenne a kérdésem hogy mostanában sokat bulizgatunk a haverokkal és ha 1-2x berugok az sokat árt?
mert néha egy berugás után rohadtul össze tud menni a karom
aztán 1-2 nap és az eredeti méretben vagyok 😆 ez mitől van ?
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Sziasztok.
Valaki megtudná mondani, hogy lehetnék scitec tag?
Az oldalukon van olyan hogy jelentkez tagnak, de ezt nézi valaki ezeket. A jelentkezéseket?
0
0
0
0
nlacka13 avatar
futo pad, felrakod gyorsa és szevasz 😃
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
😆 szoktam futni 😃 napi 5km ert, de kevésnek találom
valami cuccra gondoltam 😀
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Futó-pad,Futo cipö, Szoba bicikli!!! 😀
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
tudnátok valami zsírégetőt ajánlani?
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok. Most 14 vagyok , hamarosan elkezdem a rögbizést és erősödni szeretnék és alkatom is lenne hozzá.Most 175cm vagyok és kb. 60-62 kiló vagyok. Van itthon 2 db súlyzóm 2x4kg . 2 hete már edzek , 3x 50 felülés 3x 3x20 súlyzózás 3x 10 fekvő ez kb 25perc. Szeretnék segítséget kérni abban , hogy hogyan tudnék jobban edzeni , étkezni , hogyan kellene.
0
0
0
0
kaizinger avatar
és később egy kick box-thai box-karate edzésekre is bejárhatnál ha ilyen magas rugásokat akarsz tanulni egyedül nehéz nyujtani a izmokat
0
0
0
0
bobekrisz avatar
JackBauer:
Amire neked szükséged van az a fegyencedzés. Saját testsúlyos edzést jelent amihez nem szükségesek súlyzók esetleg csak egy húzódzkodó rúd.
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:
[LINK]
sok hasznos dolog van rajta.
Ha kérdésed van írj nyugodtan. 😉
0
0
0
0
no avatar
Segítségre volna szükségem. Egy edzéstervet szeretnék összeállítani, kisebb-nagyobb sikerrel elkezdtem. De hagytam az egészet és úgymond töröltem az elmémből. A lényeg, amit szeretnék az egy olyan edzésterv amely nem igényel semmiféle edzőeszközt. Edzőterembe egyelőre nem szeretnék menni, inkább edzőterem nélkül szeretném elérni azt a szintet amit szeretnék. Nincsen szükségem "nagy izmokra". Elég volna nekem egy Bruce Lee szintű testfelépítés. Ha érted, mire gondolok. Tehát, szeretnék egy olyan edzést, amely nem igényel nagyon eszközöket, meglehessen oldani azok nélkül is. Találtam egy Bruce Lee edzéstervet, de így első látásra bonyolult. Némi magyarázatra volna szükségem, na meg tanácsra. Fehérjéket és ehhez hasonló dolgokat, egyelőre nem szeretnék szedni. Nyártól lesz csak munkahelyem, szóval addig esélytelen hogy ilyesmiket beszerezzek.
Szeretnék olyan gyakorlatokat végezni, amiket Bruce Lee. Ugye mivel nem tudok menni edzőterembe, ez nem nagyon fog összejönni egyelőre. Ezért gondoltam olyanra, ami megoldható különféle edzőeszközök nélkül is. Szobabicikli van otthon, pl. Azt érdemes használni ? Olvastam hogy a biciklizés jó a láb ill. hasizomzatra. Alkart szeretném edzeni, nyújtani szeretném az izmaimat hogy hajlékonyabb legyek. Hogy magasabbra tudjak rúgni, stb. Valami ilyesmi edzéstervre volna szükségem. Nagyon megköszönném ha segítenél nekem, és ha egy részletes választ küldenél, amiben elmagyarázod nekem mit hogyan érdemes.

Ezt a levelet Patrik911-nek küldtem, de nem tudott segíteni. Esetleg más tudna ? 😀 Nagyon megköszönném.
0
0
0
0
ximo avatar
Goku Reincarnation írta:
ximo írta:
Off: Azért annak örülök, hogy ki....ták az oldalról az egyik embertársat aki a szteroidok mellett kardoskodott, azt hiszem jó döntés volt az egészség nevelés szempontjából 😀 Aki érti-érti, aki nem-nem...

Korai az öröm, kedves barátom 😀

Így van úgy tűnik korai volt 😀
0
0
0
0
Goku Reincarnation avatar
Mellesleg nyugodtan, a kristálygömbök által úgy is feltámadok 😜😂
0
0
0
0
Cooley avatar
Reincarnation írta:
Túl élem csak ne keverjenek össze minket😀

Ettől szerintem nem kell tartanod.
0
0
0
0
no avatar
Túl élem csak ne keverjenek össze minket😀

mellesleg te se kiabáld el ki tudja mikor bannolnak újra 😉
0
0
0
0
Reincarnation írta:
Úgy látom valaki vissza tért őszintén kicsit bánt hogy a nick nevemet raktad be a te nickneved 2. helyére..

Hát ilyen ez 😃
Ne aggódj, nem szándékos volt....de megtörtént, ezzel már együtt kell élned. Csak menni fog 😉
0
0
0
0
DCMAN avatar
hoppácska😲 de jó hogy benéztem ide.
0
0
0
0
no avatar
Úgy látom valaki vissza tért őszintén kicsit bánt hogy a nick nevemet raktad be a te nickneved 2. helyére..
0
0
0
0
nlacka13 írta:
nem is azt mondtam csak van benne tömegnövelöö!!!!!!!!!!!! 😃

Nincs benne. Olvass utána és járj be nyelvtanórára sűrűbben 😉
0
0
0
0