Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bombàbol a mojitos mellet nekem is a kék űveges a kedvencem,hasonlo ize van mint a burn blue refresh drinknek,de sajnos màr egy jò ideje nem làttam sehol,pedig vennék pàr darabot!
taurinos monstert magyarorszàgon szerintem màr csak a british storeba kapni sajnos![img][/img]
Aki szereti a Monster-t, az kifoghat néhányat az eredetiből, ami Taurin-t tartalmaz.
Még a Bomba is kedvencem, de abból az üvegest fogyasztom, a kék színűt.
[img][/img]
hellből mostanàba a nyàri limitàlt vàltozatokat iszogatom,ha talàlok és nem kérnek érte pofàtlan àrat,ilyenkor nyàron jéghidegre lehűtve rohadt jol esik,nem régiben kostoltam a 0,5 l-es hell magnumot(tescoba vettem)az kerűlt 250 ft-ba,nem volt rossz de érezhetően kevés volt benne a szénsav,plusz 250 ft-bol màr majdnem egy monstert veszek😀[img][/img]
TOM950606...a monsternek asszem.szokott lenni néha fekete nyitòfűles drinkje(szokott lenni valami nyereményjàték vagy mi)de csak ideiglenesen,utàna ùjra sima nyitofűlet kap,asszem minden évbe van ilyen de nem vagyok benne biztos szerintem nézz utàna a monster hivatalos oldalàn ott tuti van szò ròla😀
[img][/img]
Ugyanott volt ez is de nem tom már ez mennyibe került.
energyfan : Tudom hogy van több féle de nem hiszem hogy ittam olyat 😀
savaxel...igen,még mindig😀[img][/img]
Bár nekem nem szokásom gyűjteni, inkább összenyomom és kidobom.
a cukormentes edrinkek nekem se a kedvenceim,a legtőbb ihatatlan,a monster ab.zero és a burn cukormentese teljesen vàllalhato,szerintem,a hellnek is van,az nem izlik,de ezt a epreset tuti megkostolom,sokan mondtàk màr nekem hogy nem lehet rajta érezni hogy cukormentes,meg àllitolag savanyu nem édes,mindegy,egy pròbàt teszek vele hàtha jò,ha ittam majd leirom nektek hogy milyen😀[img][/img]
valamelyik nap keresek énis majd leirom nektek milyen😀[img][/img]
energyfan: oxxo-t már én sem látok.
Most itthon sajnos nincs energiaital, de sör van 😃
az oxxo energiaitalok is finomak de nagyon kevés helyen làtok😀
benjaminhun...én ma egy monster assaultot toltam le😀[img][/img]
A lila az a Blackurrent, ugye? Kóstoltam már, nem rossz, de nekem az alap tutti-frutti ízlik a legjobban.
De a Hell a kedvencem, majd ősz fele veszek is valamikor 😃
Amiket meg iszok az meg a Bomba,Watt,Burn,Hell,Oxxo meg az ezekhez hasonló.
winrar....a lidl-s x actbol a lila a legfinomabb,aztàn a mojitos,én is szoktam inni szerintem semmivel se rosszab mint egy hell,olcsò edrinkek közűl a x actok jönnek be meg a wattok😀
[img][/img]
De van nálam itthon néhány X-act, nem mintha gyűjteném...
Esetleg aki ivott már Red Bull-t, mitől jobb? Ha már olyan drága...
Valami isten finom 😜
valaki ivott mostanàba lila hell ice coolt(feketeribizli)a boltban nem volt a nyàri summer cool verziòbol csak ez volt,màr ittam régebben is ilyet és akkor jò volt,de most olyan fura ize volt,nem tudom,màs is tapasztalt ilyesmit mostanàba a lila hell ice cool-al?[img][/img]
monster javàt egyetlen egyszer vettem(kàvés) nagyon finom edrink de 1600 ft,annyit azért nem ér meg😀[img][/img]
[LINK]
De igen lényegében energyfan leírta,hogy mi az 😆
A BS-n szokott lenni akció? Nem rendeltem már kb 1 éve,és még mindig magasaknak tartom az energiaitalok árát.
benjaminhum:bs=britishstore,külföldi rockstarok,monsterek és sok màs is kaphato ott,kedvenc😀[img][/img]
[img][/img]
valaki ivott màr külföldi monster rossit?szerintem sokkal jobb a külföldi verziò mint a magyar izben is màsabb na meg persze van benne taurin is amit m.o-n kivontak minden edrinkből!én british storeba szoktam venni inkàbb rockstarokat 600 ft a 0,5 literes asszem,és taurint is tartalmaz,a monsterek meg olyan 800 ft körül lehetnek szintén tartalmaznak taurint!
màs is tapasztalta hogy a külföldi rossinak édeskésebb az ize mint a magyarnak?
[LINK]
Itt lehet találni igazi kincseket is 😀
Én nem gyűjtöm őket csak a jobbakat veszem meg pl Cod ghost-os monster meg ez a valentio rossi-s nagyon jó! 😃 ennek a valentinos-nak tiszta fanta narancs íze van 😃