The Walking Dead

Szerző: adam990304, 2012. March 26., téma
Fórum » Film, sorozat
The Walking Dead sorozat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sicu33 avatar
Matt99: Persze,hogy emlékszek,így visszanézve Rick kicsit megváltozott 😃
Szerintem nagyon jó kis sorozat,viszont 1-2 baki így is van benne...
Spoiler!
[LINK]

Egyéb érdekesség:
[LINK]
Szerk:

0
0
0
0
Matt99 avatar
Hihetetlen mennyi változáson ment keresztül a sorozat az első évad óta.

Emlékszik még valaki erre?

0
0
0
0
Sicu33 avatar
Szerintem meg lesz az a csattanó 😃
0
0
0
0
neuroflex avatar
Matt99: pedig nem azok😃D
0
0
0
0
Matt99 avatar
Kit izgat, hogy melegek az új szereplők?

Amúgy jó rész volt, de hiányoltam a végéről azt a bizonyos csattanót.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Spoiler!
Rick jól padlóra küldte szegény gyereket 😃 Nekem személy szerint nagyon tetszik a sorozatba,hogy visszautalnak az előzményekre. Szerintem hasonló lesz ez a tábor mint Terminus 😃 Várom a folytatást 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
SoNeX: Spoiler!
Azok szinte minden filmben v sorozatban vannak SAJNOS, lásd trónok harca.
Ebben a részben azért volt rendesen akció. Kiváncsi vagyok erre a közösségre.
Tuti, h itt is lesz vmi balhé 😀
0
0
0
0
soneX ZED avatar
Spoiler!
melegek FHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ
0
0
0
0
matany001 avatar
Tavaly eljutottam a 4.évad 2.részig aztán abbahagytam. Majd valamikor folytatom. 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
4. évad ból már csak az utolsót kell megnéznem! holnap ez meg is fog történni! 😀 utána kalandra fel és jöhet az 5. évad!
Nagyon jó sorozat!
0
0
0
0
Matt99 avatar
7/10-es rész volt a 10.-ik.
0
0
0
0
kmetovics avatar
9.rész: Spoiler!
Hát ez a rész nem volt nagyvalami. Ez faxa, h egymásután hal meg 2 karakter, ebből az egyik kedvencem(Tyrese) De hogy ilyen idiótán meghalni, hát vicc 😞 Azt hittem, h épphogy megfogja úszni, de hát ez van.

10.rész: Spoiler!
Na ez a rész már jobban tetszett, Sokkal. Bár annyi minden azért nem történt benne. Azért látszik Sashán, h kezd becsavarodni, bár ez érthető, hisz elvesztette 2 szerettét.
Meg az a viharos, pajtás jelenet szerintem elég durvára sikerült(ahogyan sivított a szél), nagyon durva volt. Amikor reggel lett, én elsőnek azt hittem, h megint megharaptak valakit(Darylt mondjuk), de mindenki megúszta. Ja és nagyon kíváncsi vagyok, h ki ez az új gyerek 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én tegnap néztem meg,elég érdekesnek találtam,viszont a sorozatból nagyon hiányzik a tél nekem 😞
0
0
0
0
Matt99 avatar
5/10-es rész volt a 9.-ik.
0
0
0
0
neuroflex avatar
nagyon jó kis rész tetszett😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Ha küldsz meghívót, sajna ismerősöm nem tud küldeni. Az öccsének is küldene, csak, nincs neki. Valami más oldal, vagy meghívót valahol tudnék szerezni, mert csak úgy lehet.
0
0
0
0
Liptik avatar
Honnan lehet a Full HD-hoz megszerezni a 2. 3. 4. 5. évad részeit magyar szinkronnal?
Mert youtubon láttam az egyik csatornán az 1. évad teljesét, viszont a minőség nem túl jó, a kép sem, meg a hang sem, amúgy megnéztem, és tetszett.
De Full HD-ban csak angolul van, valaki tudna segíteni. Vagy interneten kell néznem online?
0
0
0
0
boberusz75 avatar
Szerintem az egyik legjobb sorozat..Nekem nem volt gondom az 5ik évaddal.Jó a történet a,karakterek.Ja és a maszk mester munkáiról ne is beszéljek😀Tökéletes.Ennél jobban senki nem tudta volna filmre vinni.A Breaking Badhez meg nem hasonlítanám.Más műfaj.De ha összehasonlítjuk akkor,nekem a Walking Dead bőven viszi a pálmát.De hát ez az én véleményem és,nem kötözködni akartam.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Szerintem megunhatatlan sorozat,aki csípi ezt a műfajt az imádni fogja,kinek mi tetszik 😀 Nem éri megnézni 1x 😃 remélem sok évadja lesz még 😃
0
0
0
0
Matt99 avatar
Ez a sorozat már rég nem képviseli azt a színvonalat amit a korábbi évadoknál 😕
0
0
0
0
no avatar
Hali
Valaki elmondaná röviden hogy mi volt az 5.évad 2. részét hogy mi volt benne mert nem találom sehol
Köszi 😀😆
0
0
0
0
Ignacz44 avatar
Várom az 5. évad 10. részét vagy 11 :3 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Most kezdtem el a második évadot,egyszerűen megunhatatlan sorozat 😃
0
0
0
0
Matt99 avatar
Na mik a vélemények a félévadzáróról? Már egy ideje nem írok ide, mert nem nagyon foglalkoztam a Walking Dead-del, lekötött a Breaking Bad 5. évada, ami azért egy "kicsivel" jobb sorozat.

De a lényeg az, hogy egész jó volt ez a fél-évad és bár még nem tért vissza az a színvonal ami az 1., 2. és 3. évad első felében volt, de már jó úton halad a sorozat. A legnagyobb probléma, még mindig az, hogy hiába akar drámai lenni a sorozat, nem nagyon sikerül lenni.
Spoiler!
Már az első rész végén is, egyszerűen nem értettem Carl-ék reakcióját amikor meglátták hogy Judith életben van. Ez lehetett volna a legerősebb drámai jelenet a sorozat történelmében, de teljesen kiaknázatlan maradt. Aztán ott volt Abraham múltja ami valamiért nem jött át, talán a fura vágás miatt, vagy mert nem mutatták elég tragikusnak, nem tudom, nálam nem jött át. Egyedül Beth halála volt valamennyire drámai, de inkább meglepő volt.

Már Daryl karaktere se a régi szerintem, persze a rossztól messze van.

A legnagyobb baj talán mégis az, hogy annyira de működik a karakterek közti kémia, hogy az valami elképesztő. Maggie-t és Glenn-t még mindig nem tudom elképzelni együtt, Bob és Sasha kapcsolata is olyan semmilyen volt, de amikor persze véget ért ment a sírás, rívás. Rick pedig túllépett a 16. átalakulásán, és ez már kezd kicsit unalmas lenni, pedig nekem ő volt a kedvencem. Nekem egyedül Carol-Daryl és Beth-Főrendőrcsaj beszélgetései kötöttek le, de azért a doki és a pap karakterei sem voltak rosszak.

Mindezektől függetlenül izgalmas volt ez a 8 rész, voltak fordulatok, és a befejezés se volt rossz, de azért remélem hogy az évad 2. felére hullani fognak a karakterek, mint a régi szép időkben. Ezt nem azért mondom, mert ellenszenvesek a karakterek, hanem mert a halálestek tudják kiváltani legjobban a drámai jeleneteket, emlékezzünk csak vissza Spoiler!
Shane-re, Lorri-ra Dale-re Hershel-re, vagy kakukktojásként Sophiára.
0
0
0
0
no avatar
Spoiler!
Azt a rohadt azért sejtettem de nem gondoltam volna hogy kajak nem tudós...szegény Abraham...most nagyon sajnálom. Eugene-ra annyira nem haragszom, de ez az egész helyzet nagyon szar...
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Spoiler!
Megjött Carol a kórházba.. a kórháznak annyi. 😃
0
0
0
0
no avatar
Spoiler!
A 4. és 5. rész ugyanakkor játszódik, mint a harmadik. Beth Atlantában van. A Slabtown az egy ilyen red-light district volt az 1840-es években a városban, szóval valószínűleg ott van az a kórház és ezért ez az epizód címe. Daryl és Carol Atlantáig követik a nyomokat, ott Carolt elüti egy fehér keresztes autó és őt is elrabolják. Közben egy Noah nevű gyerek kiszökik az intézetből és ő lesz a bokor mögött, neki mondja Daryl, hogy "Come on out". A gyerek elmondja, hogy hol a kórház és a félévadzáróban odamennek. Szerintem Morgan-t csak az évad végén látjuk majd újra, mivel saját maguk mondták az AMC-től, hogy Morgan jelenete az első rész végén hónapokkal a terminusi események után történik.
0
0
0
0
no avatar
Spoiler!
Szerintem elég nagy húzás volt csak így a csipet-csapat felét elküldeni DC-be, mármint a készítőktől, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Bár remélem párhuzamosan láthatjuk mindenki vel a történéseket, ettől függetlenül Rickékre kíváncsibb vagyok, a tudóska szerintem nem fog célba érni. Na meg legjobban mindenkit a Beth sztori érdekel, hogy kerül abba a picsa nagy városba, vagy mi a szösz volt az ott az ablakban😃 Újra jó nap a hétfő!😀
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Spoiler!
kmetovics: azon a részen én is jót nevettem 😃
Szerintetek Daryl hol hagyta Carolt? 😲 Egyáltalán mi történhetett velük? Nagyon kíváncsi vagyok, főleg a Beth sztorira, alig bírom kivárni a hétfőt!! 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
Spoiler!
Na végre kifingatták Rick-ék azokat a BU*I kannibálokat. Adtak nekik egy FATÁLITIT 😃 😆
Hogy röhögött Bob, amikor mondta, h romlott húst ettek 😃 Azon a jeleneten szakadtam 😃
0
0
0
0
Matt99 avatar
Spoiler!
Én azt hittem, hogy Bob-ot megharapták a pincés jelenetnél, és azért volt olyan szótlan egész nap, meg ugye mielőtt leütötték elkezdett sírni. Így már nem látok sok esélyt erre, mert már észrevették volna, de akkor mi baja volt Bobnak?
0
0
0
0
soneX ZED avatar
Spoiler!
A vén kannibál ringyó, hogy hogy életben van?
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Spoiler!
Hát amikor megláttam, hogy Bob-nak nincsen meg a bal lába... o.O Remélem mind egy szálig kinyírják az összes kannibál ****-t...
0
0
0
0
kmetovics avatar
Spoiler!
A jó Bu*i anyját az összes kannibál Ge*cinek. Aszondja a csávó, h jobb íze van Bobnak, mint gondolták. Remélem Rick-ék kinyírják őket a fenébe 😃
0
0
0
0
soneX ZED avatar
Spoiler!
Bobnak volt egy lába 😆
0
0
0
0
Nogitsune avatar
A következő rész előzetese után. Én a killers verziót szedtem le és annál ott volt.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Spoiler!
Morgan mikor tűnik fel? Pedig direkt megnéztem a stáblista utáni jelenetet. Lehet más verziót szedtem le, vagy le lett vágva?
0
0
0
0
Ajax avatar
Matt99: Eugene biztos sokára fog meghalni. Ő az a tipikus szerencsétlen karakter, aki semmire nem képes egyedül, nem tudja megvédeni önmagát, de természetesen ő mégis sokáig húzza.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
brummycss: Kérlek a használd a spoiler gombot, azok kedvéért akik esetleg még nem látták az adott részt. Köszönöm!
0
0
0
0
brummycss avatar
Nagyon jó lett az 1. rész,ennyire jóra nem számítottam!

2. rész szerintem unalmas lesz,Morgannal lehetséges,hogy 2-3 rész után fognak találkozni.....
0
0
0
0
Matt99 avatar
Tényleg nagyon jó volt, én sokkal rosszabbra számítottam a 4. évad után. Szinkronnal néztem és nagyon jó volt. Spoiler!
Kicsit furcsálltam, hogy egy mellékszereplő se halt meg, de most szép nagyra termett a csapat így bőven lesz halál az évadban.

Szerintetek melyik szereplő fog legközelebb meghalni?

Spoiler!
Én Rosita-t Bob-ot és Carol-t tartom legesélyesebbnek, bár az se kizárt hogy Maggie vagy Glenn meghal, mondjuk ez elég nagy lépés lenne a készítőktől. A tudós is tuti meghal sztem, de ő csak később fog.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Spoiler!
Hát ez valami nagyon jóra sikeredett 😲 Úgy látszik Morgan észhez tért, és Rick után indult 😀 Kíváncsian várom a második részt!
0
0
0
0
soneX ZED avatar
Spoiler!
Nagyon brutál kezdés volt, eddig a legjobb 😀 Én komolyan azt hittem, hogy Glenn megy a levesbe, mert a képregényben agyonverik 😆 na mind egy kellemeset csalódtam 😀meg még Morgan is felbukkan a végén aki elveszett a 2. vagy a 3. évadban már nem tudom 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Eljött hát ez a nap is. Ki mit szól az évadnyitóhoz? Nekem tetszett, kemény kezdés volt. Spoiler!
Egyébként akkor az ellenszer nem is ellenszer hanem egy megoldás a járkáló problémára. Ha sikerül is megölni az összes járkálót attól még bennük (az emberekben) lesz a vírus és újabb járkálók lesznek amikor meghal egy ember. Persze ha nem szúrják fejbe őket. Vagy az okosnak arra is van megoldása, hogy ölje ki a vírust?

A stáblista utáni jelenetnek nagyon örülök. Jó karakter.
0
0
0
0
Matt99 avatar
A 4. évadban kevés jó rész lesz, van ami kifejezetten rossz.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Én ma reggel munkából haza érve néztem meg a 4. évad 3. részét nem volt nagy szám bár kinek mi, remélem azért jobb részek is lesznek a 4. évadban 😃 meg az 5.ben persze 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ma néztem meg az első évad első részét,meg kell mondjam nagyon régóta várok egy ilyen sorozatra,nagyon jó 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció