Én se egyszerre szoktam megírni az egészet. Mondjuk én közben szoktam szünetet is tartani. Na meg az a lényeg, hogy tényleg olvasd át miután leírtad az egészet, mert sok hibát ki tudsz így javítani.
én úgy vagyok vele hogyha egyszerre nem tudok írni egy jó tesztre valót akkor azzal a játékkal még játszani kell 😃
Én se egyszerre szoktam megírni az egészet. Mondjuk én közben szoktam szünetet is tartani. Na meg az a lényeg, hogy tényleg olvasd át miután leírtad az egészet, mert sok hibát ki tudsz így javítani.
Én mindig egyszerre írok meg a tesztbe mindent, úgy fél óra alatt, alszom rá egyet, és másnap átolvasom mégegyszer, ott kijavítok pár dolgot, és úgy küldöm be.
Mivel kedvenc játékaimról csak angol teszteket taliztam a neten,
ezért neten magyart nem találtam és angolul meg nem tudok...
Egyébként én csak olyanokat nézek meg amiket pl ki fejlesztette vagy a neveket amiket nem tudok...
Egy-kettő mondatba nem hiszem hogy belehalnának. Meg azt nagyon úgy sem lehet észrevenni, főleg ha hosszú a szöveg. Max át kell fogalmazni. (De azt sem érdemes hosszú távon, mert kivehető lesz)
Miért lenne gond? szerintem nem kötelező csak jó minőségben lévő képeket belerakni, amik 1024x768 fölött vannak. Azok is ugyan olyan képek, és ugyan úgy lehet látni őket, max a részletesebb és kisebb dolgokat nem.
Egy fontos kérdésem lenne. írtem egy tesztet, és a képekben nem vagyok biztos. Feltöltöttem őket a tinypic-re, megvan a [img][/img] kétfelől, és azt szeretném megtudni, hogy így kell ezekkel a bb-el? És ha rákattintok az előnézetre akkor kellene mutatnia a képeket, mert nekem nem mutatja őket. Nem akarom rosszul elküldeni... Kösz előre is, nem vagyok jártas ezen a téren.. kicsit sem. 😃
Azt a hibát könnyen megejtik az emberek, hogy a sztoriról írnak egy fél oldalt, de a játékmenetről meg szinte semmit. De egy teszt nem a spoilerezésről szól, hanem a játékmenet részletes leírásából, hiszen így tdod igazán bemutatni az adott játékot.
Az építő jellegű kritikák pedig segíthetnek abban, hogy a legközelebbi alkalommal jobb sikerüljön. Mint ahogy korábban írtam, van 1-2 tag, akik nagy fejlődéseken mentek keresztül.
Ne is, mert belehalnál! 😆
én úgy vagyok vele hogyha egyszerre nem tudok írni egy jó tesztre valót akkor azzal a játékkal még játszani kell 😃
Amúgy tényleg fontos, hogy ne legyen elkapkodva. Én is legalább 2-3 órán át szoktam írni, persze nem folyamatos gépelésről van szó.
ezért neten magyart nem találtam és angolul meg nem tudok...
Egyébként én csak olyanokat nézek meg amiket pl ki fejlesztette vagy a neveket amiket nem tudok...
Csak van benned fantázia. Ne összecsapott teszteket írj. Mert láttam olyanról is írtál amivel nem játszottál. Ez nem a pontversenyről szól!