gyerekek pls help!!!
Telepítésnél azt írja ki hogy Direct X telepítési hiba: belső hiba lépett fel
ez most mi???????? van erre megoldás vagy csak beleb@sztam a kukába a pénzemet???? 😲
Bioritmus: A Fifa 14 biztos le lesz árazva a közeljövőben (főleg, hogy jön a nyár), 10euróra tuti ( a közelmúltban többször kínálták ennyiért). Legutóbb (bő fél éve) én is azt vettem meg, fél áron volt. Teljesen biztonságos a vásárlás (origin fiókodon belül érdemes csinálni). Nálam egyetlen egy érdekes dolog van, az hogy a játék adatlapjánál egy ideje nem mutatja a termékkulcsot, nem tudom miért.
Bioritmus
Teljesen biztonságos és senki nem fog visszaélni vele. Az Origint az EA üzemelteti és tulajdonképpen olyan mint a Steam csak nem akarták megosztani bevételeiket a Valve (gondolom én). És mivel egy hatalmas cégről beszélünk nem érné meg nekik visszaélni az ügyfeleikkel mert amennyit nyernének vele az semmi azokhoz a károkhoz amihez juttatnák magukat. Ilyen szinten nem kell félni Steam, Origin, Uplay nem fog átverni. Annyi, hogy az árfolyamot a bánkártyádnak megfelelően számolják+ kezelési költség pár száz Ft. A visszaéléseknél maximum az ilyen kisebb CD kulcs oldalakon tartanék. 😀
És igen vásárlás után rögtön bekerül a könyvtáradba ahonnan bármikor letöltheted, ha bejelentkezel az Origin fiókodba. 😃
Jó magam is többször vásároltam onnan, bár a kedvezőtlen árak miatt leginkább csak akciók keretein belül. 😆
Steamen is ugyan úgy visszaélhetnek az ember bankkártyájával, ha "ügyetlen" nem csak originen. De én nem hallottam ilyenről még. Párszor vásároltam már Originen de minden gond nélkül megjött.
Szóval akkor letölti? 😃 rendben 😃 köszönöm 😀 még átgondolom a vásárlást rajta mert olvastam pár olyan dolgot hogy visszaélnek az emberek bankkártyájával stb stb 😃
Sziasztok.
Csak az alapokat szeretném megismerni az Originnel kapcsolatban. Most készülök az Originen játékot venni bankkártyás fizetéssel. Érdeklődnék hogy vett-e már valaki így játékot? Biztonságos? Ez is olyan mint a steam hogy levonja a pénzt és letöltődik a játék vagy ez ilyen "kipostázós" dolog?
A válaszokat előre is köszi 😀 és bocsi ha hülyeséget kérdeztem de még "Origin szűz" vagyok :"DD
nekem egy játékom se tünt el pedig 2 éve vagyok regisztrálvan és a free játék se tünt el
nekem szerencsém volt csak mindíg megkérdezi ha kilépek a need for speed most wanted 2012-ből
hogy menyire ajánlom a barátomnak?
Bocsi. Lenne 1 olyan kérdésem hogy, ha az origin-en veszek 1 játékot, azt 1 másik eredeti lemezről fel lehet telepíteni, akkor is ha a termékkulcs más?????
Mi a fenéért csinálja az origin azt, h ha feljön egy illető nálam originre vagy csak elindít valami játékot, akkor okvetlen 5 alkalomból 3x lerakja a játékot ablak módba. Kezd néha egy kicsit idegesítő lenni pont mindég, akkor csinálja mikor helyzetben vagyok FIFA-ban vagy ez végett lekapnak a BF-ben, mert befeketedik a kép és benyomja magát ablak módba.
Nálatok nem csinálja ezt?
Sziasztok! Mai nap megvettem a Fifa 15-t és aktiválnám Origin-en a termékkóddal, de azt írja ki, hogy az már használatban van. Ilyenkor mit kell csinálnom? Vissza kell vinnem a boltba, vagy supportnak szólni? Egyáltalán hogyan?
Akkor többet tudsz mint én 😀 Nekem jó az ahogy van, nem igazán érdekel a dobozkép. Menjen a játék aztán kész. Az meg hogy mit reagálnának rá? Szerintem tojnának rá. Nem hiszem, hogy azt nézik, hogy valamelyik felhasználó az egyik dobozképre pl cod-os képet rakott.
Originen lehetséges olyat csinálni, hogy a meglévő játékaim borítóját lecserélem bármire. Szerintetek az EA mit szólna hozzá ha a Battlefield játékaim borítóját lecserélném CoD-os borítókra? 😃
Telepítésnél azt írja ki hogy Direct X telepítési hiba: belső hiba lépett fel
ez most mi???????? van erre megoldás vagy csak beleb@sztam a kukába a pénzemet???? 😲
Teljesen biztonságos és senki nem fog visszaélni vele. Az Origint az EA üzemelteti és tulajdonképpen olyan mint a Steam csak nem akarták megosztani bevételeiket a Valve (gondolom én). És mivel egy hatalmas cégről beszélünk nem érné meg nekik visszaélni az ügyfeleikkel mert amennyit nyernének vele az semmi azokhoz a károkhoz amihez juttatnák magukat. Ilyen szinten nem kell félni Steam, Origin, Uplay nem fog átverni. Annyi, hogy az árfolyamot a bánkártyádnak megfelelően számolják+ kezelési költség pár száz Ft. A visszaéléseknél maximum az ilyen kisebb CD kulcs oldalakon tartanék. 😀
És igen vásárlás után rögtön bekerül a könyvtáradba ahonnan bármikor letöltheted, ha bejelentkezel az Origin fiókodba. 😃
Jó magam is többször vásároltam onnan, bár a kedvezőtlen árak miatt leginkább csak akciók keretein belül. 😆
Csak az alapokat szeretném megismerni az Originnel kapcsolatban. Most készülök az Originen játékot venni bankkártyás fizetéssel. Érdeklődnék hogy vett-e már valaki így játékot? Biztonságos? Ez is olyan mint a steam hogy levonja a pénzt és letöltődik a játék vagy ez ilyen "kipostázós" dolog?
A válaszokat előre is köszi 😀 és bocsi ha hülyeséget kérdeztem de még "Origin szűz" vagyok :"DD
nekem szerencsém volt csak mindíg megkérdezi ha kilépek a need for speed most wanted 2012-ből
hogy menyire ajánlom a barátomnak?
Nálatok nem csinálja ezt?