Idegen nyelvek
Itt meg lehet beszélni, hogy kinek melyik a kedvenc nyelve és miért pont az.
Az angol és a német után belefogtam a koreai nyelvbe! :P
Ez egy olyan nyelv, ami magával ragadja az ambert. A sablonos monoton angol után, és a köpködő német után, egy igazi áldás. :D
Nem könnyű nyelv de nagyon szép! :D
Az angol és a német után belefogtam a koreai nyelvbe! :P
Ez egy olyan nyelv, ami magával ragadja az ambert. A sablonos monoton angol után, és a köpködő német után, egy igazi áldás. :D
Nem könnyű nyelv de nagyon szép! :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én általános suliban az angolt tanultam 1 évig.
Aztán megutált az angoltanár (😆😉, és németre váltottam egészen az érettségiig.
De a legjobb idegen nyelv, amit ismerek is és napi szinten használok az a ruskii! 😎
Hát hogy utált meg?
Aztán megutált az angoltanár (😆😉, és németre váltottam egészen az érettségiig.
De a legjobb idegen nyelv, amit ismerek is és napi szinten használok az a ruskii! 😎
most már 4éve angolt tanulok egész jól értem és hasznát is veszem 😀 mást meg jelenleg nem tervezek!
Na ja, fél szótáram onnan van 😆
Az orosz nagyon vonzott, de letettem róla...talán majd egyszer.
Most tanulok Angolt magas, felső fokú szinten (4 óra 1 héten) - Viszonylag szeretem 😀
És most tanulok Franciát - Kezdőszinten tanulom (2 óra 1 héten) -Utálom, alig tudok valamit franciául 😂
Románt is tanulom - 3 óra 1 héten -Tudok románul de nem szeretem 😆
Azt is tanulok 😃 Németet gyülölöm... angolon kívül hát nemistudom ... spanyol 😃
Oppa szó jelentése, használata:
A respectful Korean term used by females to call older males such as older male friends or older brothers.
Magyarul: A koreai nők használják az idősebb férfiakat, mint pl. idősebb barátot ill. testvért.
A játékokból meg elég sok részt értek,de ha van egy szó amit nem ismerek az felborítja az egész mondatot.
Én érteni is akarom a sztorit nem csak öldökölni,mint egy 10 éves CoD fanboy kisgyerek...
Most, 19 évesen elég szépen tudok angolul beszélni, és értem is. Más nyelvet nem igazán szeretnék tanulni, nekem az angol bőven megfelel. 😀
Angolból most fogom csinálni a középfokú írásbelit (szóbeli megvan), másik nyelv német.
De a németet nem fogom sok mindenre vinni, mert nincs hozzá érzékem.
Na megvan a középfokú írásbeli is, így megvan a középfokú nyelvvizsgám angolból. 😎
Kéne még egy középfokú, de még nem nem tudom,hogy miből...
De a németet nem fogom sok mindenre vinni, mert nincs hozzá érzékem.
angolul tanulok... elég jól megy már 😃 csak az a fránya kiejtés 😆 de szeretnék oroszul tanulni.. viszont amelyik nyelvet nem szeretem az a német...
az orosz jó választás! legalább is jobb mint az ukrán😆. csak az a baj vele hogy rengeteg féle ragozást kell megtanulni, meg a kiejtés sem a legegyszerűbb. gondolom ennek már utánanéztél, szóval most inkább nem hozok fel rá példát😀
😃 hát igen ezzel tisztában vagyok de részben ezért is tetszik 😀
viszont a németet meg szó szerint utálom... szerintem undorító egy nyelv... :S
Angol kiejtés 😆😆 Mindig azzal zaklat a tanár...
How? Nem esik a hó kisfiam 😂
Angol mellett németet tanulok mind2őt emelt számban(tagozat)
viszont angolból már meglenne a középfokú csak nem mentem el vizsgázni majd csak a felsőre 😃
Németet 1 éve tanulok...úgy ahogy megyeget 😆
Viszont az orosz jó lenne 😃
Volt koleszba 1 szobatársam anyanyelvi ukrán-orosz 😆 áhh nagyon bírtam mikor az anyjával ukránul beszélt a telefonba 😃 Tök durva csak hát biztos nehéz😕
Persze legjobban a magyar nyelvet szeretem!😆
Nem szeretem angolt és eztis tanulom :S
Amit tanulnák Horvát,Orosz,Francia
angolul tanulok... elég jól megy már 😃 csak az a fránya kiejtés 😆 de szeretnék oroszul tanulni.. viszont amelyik nyelvet nem szeretem az a német...
az orosz jó választás! legalább is jobb mint az ukrán😆. csak az a baj vele hogy rengeteg féle ragozást kell megtanulni, meg a kiejtés sem a legegyszerűbb. gondolom ennek már utánanéztél, szóval most inkább nem hozok fel rá példát😀
😃 hát igen ezzel tisztában vagyok de részben ezért is tetszik 😀
viszont a németet meg szó szerint utálom... szerintem undorító egy nyelv... :S
A nevem lompi! 😃
Lompi Oppa! 😃
Yeol mari isseoyo. 10 fa van. 😆
Angolul jól tudok, bár az se a favorit nálam.
A magyarnál szebb nincsen.
Sajnos sokat felejtettem belőle, pedig csak azt tanultam a suliban. Az angolt a játékokból patcheltem. 😀