Gepigeny.hu: Az év játéka díj 2014 - Eredmény

2014. December 12. | hír | 226 hozzászólás

Idén először hirdetjük meg a Gepigeny.hu: Az év játéka díj 2014-et, ahol a gepigeny.hu közösség tagjai szavazhatnak a 2014-es év legjobb játékára. Nem is bonyolítjuk tovább, az alábbi oldalon szavazhattok a legnépszerűbb játékokra: Gepigeny.hu: Az év játéka díj 2014 szavazás

Szavazás zárása: 2015. január 02. 23:59:59 (GMT)
Eredményhirdetés: 2015. január 03.

Jó szavazást!

Eredmény:

2014-es év játéka: Far Cry 4

2. helyezett: The Crew

3. helyezett: Middle-Earth: Shadow of Mordor

Köszönjük a szavazatokat!

Hozzászólások: 225
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
sooszoltan2: Tomb Raider 😲😲😲
Az 2013-as játék, ha jól tudom.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
A Far Cry 4-es nem lett valami nagy szám, de attól még jó játék lett. A Dragon Age csak azoknak tetszett igazán, akik RPG fanok. Szerintem zseniális játék lett 😀
0
0
0
0
deaths avatar
Szerintem is Zoli. FC4 közel sem lett olyan jó, mint mondják, vagy mint más játékok, én is kipróbáltam még mindig fennt van a gépen, de csak azért mert elfelejtem letörölni.
Ha már Far Cry akkor az FC3 sztem mindent visz.
0
0
0
0
BlueDea avatar
nos akkor egyéni vélemény

1. Alien: Isolation
2.Dragon Age Inqvisition
3. Tomb Raider
.
.
.
111. Far Cry4
0
0
0
0
no avatar
hát szeritemis elégé tré össze rakás ijent higy far cry 4 elsö hejen förtelem én modjuk elsö hejre cod:advenced warfare-t raktam volna ezerszer jobb meg 2 hejre crew hagyjuk 😢
0
0
0
0
Tokara avatar
Miért lenne ? Attól hogy pcre most jön 2013-ban már megjelent.
Story/gameplay ugyanaz csak a kinézet más.
0
0
0
0
Sanyiguard2001 avatar
Szerintetek hangsúlyozom MAJD a GTA V szerintetek 2015-ben hányadik lenne egy egy top10-be?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Szerintem a Wasteland 2 torony magasan verte az egész évet, mondom úgy hogy az első RTS (szerű) játék volt amivel játszottam.

Második esetleg a South Park, de arra nem feltétlen tekintek játékként személy szerint.

Harmadik nálam pedig a Talos Principle
0
0
0
0
MBenjo avatar
Abból, hogy a Dragon Age: Inquisition nincs a TOP3-ban csak arra tudok következtetni, hogy a szavazók nagy többségének "már nem volt ideje kipróbálni 2014-ben", ha értitek mire gondolok (hát hogyne értenétek 😆 )...
A Far Cry 4-et első helyezettként indokolatlannak tartom, legfeljebb egy TOP10-es listán tudom elképzelni, csakúgy, mint a The Crew-t (először valóban lenyűgöző a hatalmas szabadság amit az ember a kezébe kap, de amint bejárta az egész térképet (ami nem akkora kihívás, mint az ember gondolná), kinyitotta a legjobb autókat, gyakorlatilag ellaposodik a játék, és elkezdenek szem elé kerülni az apróbb hibái, amik egyre frusztrálóbbak lesznek a tartalom hiánya miatt).
A 3. helyezettel egyetértek (erre is szavaztam), a nemezis rendszerrel (habár véges a random generátor által kreálható ork-kombinációk száma) sikerült megsokszorosítaniuk a játékidejét egy egyébként elég rövid játéknak.

Egy TOP10-es listát (akár százalékszámokkal) azért megnéznék, kíváncsi vagyok, hol szerepel a Dragon Age, egy-egy Telltale széria, vagy egy Divinity: Original Sin... 😀
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Advanced Warfare. Jól van fiam, leülhetsz... A SP és a Wolfeinstein jó lett, azok megérdemelték a voksot.
0
0
0
0
csiki89 avatar
south parkra szavaztam én is , a másik meg a wolfeinstein lett volna.. nem reális az eredmény...
0
0
0
0
no avatar
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan 😃
0
0
0
0
no avatar
Érdekes, én inkább az advanced warfare-ra gondoltam, hogy az benne lesz a top 3 ban
0
0
0
0
winrar avatar
Egyszerűen kevés az értelmes játék. Far Cry 3 pedig 1000x jobb, mint a 4. rész.
0
0
0
0
Tokara avatar
GTA V már 2013 óta kint van nem értem mit vannak oda hogy GOTY lesz 2015-ben,Pc-re nincs még de az még nem jelenti hogy teljesen új játék.Lesz még 2015 jó pár nagy cím ami reméljük nem csak hype lesz.
0
0
0
0
rise01 avatar
Spartan117 az új "ACU" után, én már annak is örültem, hogy ilyen lett 😀 Ubifoséknak legalább nem sikerült elrontani. Bár valóban kicsit copy-paste feeling, gondolj arra, hogy lehetett volna sokkal rosszabb is 😃 így legalább kaptunk egy jó kis fps sandbox játékot 😀
0
0
0
0
no avatar
YellowFlash: Akkor legyen háború!

A Far Cry 4 igazából nem azért nem érdemli meg az év játéka címet mert rossz hanem egyszerűen azért mert nem elég jó! Mert a történet jó LENNE a játékmenet jó LENNE és minden más jó LENNE! ha nem lenne az egész egy Far Cry 3 CTL+C CTRL+V..... akár Far Cry 3 2-nek is nevezhették volna a játékot. Ja bocsánat ELNÉZÉST ez nem a trópusokon játszódik van egy helikopter + automatizált vezetés...hát komolyan tényleg berosálok. Ha nektek tetszik egészségetekre!


Másrészt szerintem tök jó lenne ha több kategóriába lehetne szavazni!
Pl: Itt is egy autósjáték van egy gyűrűk ura játékkal összehasonlítva?😃
0
0
0
0
GaboC avatar
Százalékokat azért megnéztem volna😀
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Dono: Ez annyira magas labda, hogy ha lecsapnám, elkopna a billentyűzetemen a felirat, ezért inkább kihagyom. Nagyon röviden csak annyit, hogy akkor legyen "népszerűségi" szavazás, ne "legjobb játék" szavazás. Ide a bökőt, hogy rengeteg olyan szavazó adta le a voksot, aki nem tud egy "legjobb játék" listát reálisan értékelni, mert a listán szereplő X db név közül 1-2-vel játszott és totál elfogult iránta. Én például nem egy olyan játékot méltatok, ami abszolút nem az én stílusom, de tudom, hogy az adott műfajban remek játék. Az itt szavazók nagy részénél ez nincs meg. Mert egyértelműen egy olyan játék nyert, aminek dobogó közelben sem kéne lennie. Ennek köszönhetően meg megy a mormogás, hogy" miazmá, hogy egy FC4 nyert".

Így is akartam egy hosszabb hozzászólást írni, de kihátráltam, mert abból háború lenne, a sok eszement miatt.
0
0
0
0
no avatar
A felsorolt 2014-es játékok közül a Far Cry 4 volt a legnépszerűbb a szavazók között. Ennyi. Ez ne m jelenti azt, hogy a legjobb játék lett volna tavaly, csak hogy a legtöbb szavazat rá érkezett.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igazából nem mindegy? Ez lett az eredmény és kész. Nem lesz drágább a kenyér emiatt..
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Én is a Wolfensteinre szavaztam 😀
0
0
0
0
Thor155 avatar
Bunda volt a szavazás???Mégis ezek a játékok nyertek kik szavaztak erre a játékokra???Mert csak kritizáljuk a sorrendet szemmel láthatóan senkinek nem jön be a sorrend mégis ez van.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Én a Wolfensteinre szavaztam.
A közép földe szerintem is megérdemli a dobogót. Az FC viszont szerintem sem.
Amúgy azt hittem, hogy a South Park fog nyerni.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én a WDS2-re szavaztam, bár szerintem az első évad összességében jobb lett egy kicsivel. Mégis ez a játék fogott meg idén a legjobban. Igaz sok 2014-es játékkal nem játszottam. Mondjuk azon nem lepődtem meg, hogy a Walking Dead-et nem látom a Top 3-ban.
0
0
0
0
gigazte avatar
Beerk: Szerintem sokak olyan szelektív memóriával rendelkeznek, hogy az év eleji játékokra már nem is emlékeznek, pedig ez egy ordas nagy hiba! Olyan poénos, és kiváló játék mint a South Park nem terem minden évben, és szerintem a legelhivatottabb fanok(Mi) elég sokáig fogják újra és újra elővenni! 😀
0
0
0
0
soko avatar
Akkor csak nekem volt ilyen gyatra játékilag a 2014-es év ?
Max engem is a Shadow of mordor fogott meg .
Nah mindegy is nekem még mindig a dobogó első a Tomb Raider jó story,jó grafika,jó optimalizáltság .
Reméljük a 2015 év kicsit jobb lesz .
0
0
0
0
Thor155 avatar
Szerintem is tulzás a The crev a második helyre miért az év második legjobb játéka,jó én nem szeretem az ótós játékokat mert szinte mind egyről szól akkor ez mibe külömbözik a többitől?Vagy érdekes a sztorja ha van neki egyáltalán.Szívesebben láttam volna helyébe a wolfenstein-t én pl arra szavaztam.Far cry 4-el nincs bajom csak az ,hogy nem igazán ujitottak rajta semmit bár aszt mondják ami nem romlott el nem kell megjavitani.
0
0
0
0
otikee avatar
The crew enyhe túlzás a 2. Hely inkább 3 vagy az alatt többi rendbe van.
0
0
0
0
Zsolttt1 avatar
south park dobogót érdemelt volna.......ez az én véleményem. ott foglalja a helyét a farcry4.....ááááá......
0
0
0
0
SWfan avatar
YellowFlash: Teljes mértékben egyetértek veled!
0
0
0
0
no avatar
Ilyen f*szságot még nem láttam . Far Cry 4 mint év játéka ? a Shadow of Mordor még megértem mint 3. de hol van a South Park ? Ahhoz hasonló game et már rég b*szott a játék ipar , a Dragon Age ről nem nagyon tudok nyilatkozni de amennyit láttam belőle az alapján még mindig jobb mint a FC4 .
0
0
0
0
no avatar
Gondolom az aki FC4-re szavazott, az nem játszott a 3-mal. Egy az egyben ugyan az. Kb. olyan mintha egy nagyméretű DLC lenne. Nem azt mondom, hogy szar játék volt, de a dobogós helyezés azért "enyhe" túlzás. Ennyi erővel egy CoD is mehetett volna dobogóra. A The Crew-t nem ismerem, én a Shadow of Mordorra szavaztam, mert végre egy jó Gyűrűk Ura játékot csináltak hosszú idő után. De szavazhattam volna a Dark Souls 2-re is, csak azt gondoltam inkább kihagyom, mert nehéz játék, és nem sokan játszottak vele gondolom én, ezért nem sok esélye volt a dobogós helyezésre 😃
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Jesszum mennyi ízlés ficamos ember van az oldalon. Az egyedüli játék ami nagyon nagy jóindulattal megérdemelte a dobogót az a Shadow of Mordor.
FC4 mint a győztes, vicc kategória. A The Crew szintén.
0
0
0
0
no avatar
akor sem érdemelte meg az első helyeet a föcö4
0
0
0
0
kissdavid20 avatar
A fc4 az fc1 után pozitív csalódás 😃 csak ennyit tudok mondani azoknak akik a 3. részhez hasonlítják, mert mi van ha a szavazók fele nem is játszott a 3. al?
0
0
0
0
Stark1001 avatar
utazo62: A WD engem sem fogott meg, pedig megjelenéskor nagyon tetszett. Torrenten pár hónappal a megjelenés után leszedtem, és az hagyján, hogy a sok fps dropp miatt nem tetszett a játék, de a hangulata sem volt meg /szerintem/. Engem sem kötött le, míg egy Counter-Strike-al órákig eltudok játszani (legyen szó a klasszikus 1.6-ról vagy a Source-ról, de még a mostani Global Offensive sem rossz).

A minecraft nem rossz játék, csak ha egyedül játszol, akkor hamar meglehet unni. Én szervereken sokáig elvagyok, főleg ha van mit építeni. Ha pedig a modos részével játszok, pár hétig simán letud kötni 1 map. Nem vicc, a sok gép építésével elég jól el lehet ütni az időt, na meg a sok bányászással.

Nem értem, mit vártatok? A 3 "nagy című" játék mögött előjön a minőség a sok tízen éves között? Jó, én is gyerek vagyok, de ha kicsit több időm lett volna átnézni a listát (meg nem csak 2014-es játékokból lehetett volna választani), biztosan jobban meggondolom mire rakom a voksom. 😀
0
0
0
0
Arrrni avatar
Az én magánvéleményem szerint volt egy pár jó alkotás tavaly, de számomra a leghangulatosabb, legelragadóbb az Alien Isolation volt, szerintem ez a három itt látható játék csak közepes cucc, egyik sem érdemelt dobogót....
0
0
0
0
19ati93 avatar
no comment😆 far cry fanok everywhere
0
0
0
0
gigazte avatar
Nem az oldal színvonalát tükrözi, hanem az alacsony átlagéletkort!
0
0
0
0
rappit4 avatar
3 közepesen szar játék. Tükrözi az oldal színvonalát 😃
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Far Cry..Pff unalmas a három jó lett nem sikerült a mostani résznek megütnie a szintet.A fanok sokat számítanak.
The Crew: ez az autósdi engem nem köt le...így itt megértem a helyezést.
Middle-Earth: Shadow of Mordor: Én csak ott gyilkolászást és brutális kivégzéseket láttam,meg meghódítani az egész bandát a bossok mögött.Aztán meg őket is megölni...
Dragon age: szintén kipróbáltam nem az én műfajom.
Alien Isolation: Szép hosszú játék,szép helyszínek érdekes fordulatokkal teli sztori.
The evil within: én erre tettem a voksom jó fightok érdekes elgondolások és a következő évi PlayIT jelmezem valszeg 😜 (a pszchihopata Ruvik)
0
0
0
0
no avatar
énis így vagyok vele rengeteg mai játékkal játszottam már, de a régebbiek tényleg sokkal jobbak.
0
0
0
0
winrar avatar
cs 1.6 mai napig leköt órákig és nem tudom megunni. Pedig annak aztán tényleg elég gyenge a grafikája. Nem ciki, hogy egy 2000-es, avagy idén már 15 (!) éves játék jobban leköt, mint egy mai?!
0
0
0
0
Slyy avatar
Hát nekem a gyilkolászás az kevés. Ha nincs olyan sztorija ami leköt, vagy látok benne fantáziát, akkor törlöm. Ott van A WD is. Szép, jó, van benne akció, jó ez a hacker dolog is, de nem fogott meg. Egyszerűen monoton a játék és kb. a GTAIV óta minden játéknál ezt érzem. Monoton. Csak küldizel, mész a storyban, de nem fog meg, nem ragad meg semmi. Hiába vannak esetleg mellékfeladatok valahogy azok sem elég "jók". Lehet, hogy az én elvárásaim is magasak, de már nincs igazán játék ami lekötne. Az AC is szép és jó, de kb. a 2. rész óta ugyanazt látom. Fejlődik a grafika, néha újítgatnak rajta, de nem változik sok minden. Mondjuk a Black Flag az nem volt vészes, de most megint visszaesés van. És tény és való, hogy sok embert csak a kinézet, a grafika vonz. Nem a külsőségek alapján kell valamit megítélni. Ott van akár a MInecraft. Sok pixeles kocka de jól elvoltam vele, meg el vagyok vele. Le lehet dedósozni, de még akkor is élvezetesebb mint az új AC vagy Watch Dogs.
0
0
0
0
Stark1001 avatar
utazo62: A magas gépigény nem csoda, sok a "grafikabuzi" . A Far Cry 4 (szerintem) nem a grafika miatt olyan jó, sőt, bosszankodtam is, hogy ekkora hangsúly van rajta, ugyanis a gépem nem egy felső kategória.. A játék élmény még csak hagyján, mert ha a sztori nem is köt le, a gyilkolászással elvan az ember (vagy legalábbis engem bőven lefoglalt egyhuzamban 3 órára).

AC Unity-t viszont tényleg elszúrták. Nem vagyok nagy rajongója a sorozatnak, de az optimalizáltsága a béka segge alatt van. A grafika pedig elhiszem, hogy szép meg jó, de 20 fps mellett nem fog csak az lekötni. A sztorit pedig még elnézem, mert nem rossz, de hogy egy darab hajós küldetés sem maradt (vagy legalábbis én nem találkoztam eggyel sem), az kicsit irritáló..

The Crew-t azt hittem többen lehúzzák, haveri körből sokszor hallottam, hogy túl rövid a játék, nincs kiélezve a drift, a visszapillantó tükrökben nincsen tükröződés, eső nincs, a napszakváltás meg hangulatos, de a sok apró "szálkát" nem tudja elfedni. Grafikailag rendben van, az autók irányítása / tuningolása is szuper lett, a versenyek meg csapatban izgalmasak - ez nem (!) az én véleményem. Ezt mind-mind tapasztalatból hallottam azoktól az ismerőseimtől, akik megvették a játékot, és egy bő 10 órát belefektettek.
0
0
0
0
no avatar
Azt hittem h a Middle-Earth: Shadow of Mordornak meg lesz a 2.hely elsőre a dragon age-t tipeltem volna
0
0
0
0
Slyy avatar
Hát azért azt túlzás kijelenteni, hogy a gondolkodást mellőző játékok győztek...
Sajnos viszont egyre kevesebb izgalmas játék jelenik meg. Mindnek magas a gépigénye, ráadásul a játék élmény az óceán mélyén van. Sok jó szériát szúrtak el az utóbbi időben. Ilyen például a Hitman is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció