background
avatar

Stark1001

Szint: 7
8 éve tag, offline
466 ☀
Varga Dániel
22 éves, férfi
Veszprém megye , Zirc, Magyarország
Rólam
Az oldal ezen része csak a tagok számára látható!
Ha szeretnél tag lenni, regisztrálj és jelentkezz be az oldalra!
Gépsarok képek
Nincsenek képek
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Stark1001 avatar
Én köszönöm, hogy bejelöltél! 😀

Igen, tényleg Zirci vagyok! Jó kis nyugodt környék. 😀
0
0
0
0
19951207 avatar
Kajak zirci vagy? 😃
akkor valszeg nem laksz messze, mert én meg borzavári vagyok, az meg 5-7km 😃
0
0
0
0
Slyy avatar
Sajnos sokszor az admin se érettebb. A csalókkal nem foglalkozik, de picinységekért bannol. Például előfordult, hogy tűz alatt voltam, bementem fedezékbe tárat cserélni, aztán bannolt. És mi volt az oka? Hát kemp. Na mondom ide se megyek többet. És köszi a visszaigazolást. 😀
0
0
0
0
Stark1001 avatar
Szia! Az jó, bár szerintem nem annyira jó publikus szerverekre járni. A sok gyerek miatt hanyagolom is a szervereket. Az adminnal el lehet röhögni, hogyha kicsit érettebb, de alapvetően engemet a sok dedós játékos (13 év alatti) idegesít.

Kár hogy manapság egyre kevésbé törődnek a cheaterekkel szervereken. Valahol olyan hanyagok az adminok, hogy az átküldött demo fájlt amit a csalóról készít az ember.. nem képesek megnézni.
0
0
0
0
Slyy avatar
Szia. Igen a Minecraftot egyedül nem mindig jó játszani. Bár nekem van egy világom amivel már elég rég játszok, rendes kis birodalmat építettem fel a kezdeti semmiből. De igazából barátokkal házi szerveren az izgalmas. Úgy gyorsabb is meg a hangulat is jó. Jókat röhögünk, meg közbe kalandozunk a játékban. A CS1.6 is nagyon jó, nagyon jól ellehet vele lenni, főleg ha eredeti a játék és nem a pub szervereken kell a csalókkal hadakozni. Többször láttam rá sajnos példát, hogy elment az admin és egyből benyomták a aimot, meg a wall hacket.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció