Öltözködés, hajviselet, divat, stb.

Szerző: NTSC Jani, 2011. November 09., téma
Fórum » Társalgó
Ide minden jöhet az öltözködési szokásokról, hajviseletről a divatról. Ki mennyire követi, vagy éppen tesz az egészre magasról.
Hozzászólások: 204
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Engem nem zavar senkinek se az öltözködése, engem inkább az emberek viselkedése zavar.
0
0
0
0
no avatar
Fekete póló (általában valamelyik kedvenc bandámé, pl.: Maiden), farmer + lánc, Adidas/Nike cipő.

Télen meg ugyan ez csak sima fekete kabát + bakancs 😃
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
Színes cuccok minden mennyiségben!😆És csak fehér cipő!https://www.activestyle.hu/media/catalog/product/cache/2/image/350x350/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/5/3/53201018_1.jpghttps://www.activestyle.hu/media/catalog/product/cache/2/image/350x350/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/5/1/51800896_1.jpg
0
0
0
0
19ati93 avatar
szűkszárú farmer,átlagos cipő,nem hosszú szárú😜 valami feliratos (színes) póló(pulcsi),páva beütésű haj,ennyi😜😆
0
0
0
0
szabi96 avatar
Én Suprákat hordok és kosaras Nike-ot, csőszárú ülepes nadrágokat,Last Kings és Dope sanapback-et
A hajam olyan mint Skrillexé csak nekem be is van rastázva és fültágítókat viselek
0
0
0
0
Bicike avatar
Ma egy ilyen deszkacipő, vagy mi van rajtam, egy olyan szerű, egy farmer, egy kapucnis felső, aminek a 2 ujja fel van húzva 😃

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
0
0
0
0
no avatar
Hát én a galléros pólókért vagyok oda, főleg ha ing. Abból mondjuk valami fekete vagy sötét szürke és alá fehér rövid póló+fekete farmer gatya Nekem ezek tetszenek 😆
0
0
0
0
Davezorrr avatar
nekem a nike cipők jöttek be...eddig volt 3xnike,1xadidas,1xreebook,2xpuma de ezek közül a nike-k voltak a legjobbak és strapabíróak...többi csak kényelmetlen vacak volt ami törte a lábam pedig ugyanolyan árkategóriába voltak
0
0
0
0
kaizinger avatar
Milyen cipőt ajánlotok 15-20 körül?😀
Tornacipő féleségek nagyon tetszenek😀
0
0
0
0
no avatar
Én így szoktam járni:

Sapka: 4.bp.blogspot.com/-hTVQkAlyTVc/UGmEzhGtNBI/AAAAAAAACQY/8EaPMLwtPbA/s1600/04.jpg

nyaklánc: m.cdn.blog.hu/lo/localterminator/image/cigany.jpg

Fülbevaló: gyurmaekszer.files.wordpress.com/2010/01/kor-fulbevalo.jpg

póló: www.bibashop.hu/sites/default/files/hibiscus_pillangos_polo.jpg

gatya: img11.aprod.hu/images_aprodhu/11761_1_644x461_saxx-milano-s-es-rozsaszin-nadrag-uj-allapotu-nagykanizsa.jpg

cipő: likecombat.hu/images/2012Jul/shoes_ibec1131761_984216.jpg
0
0
0
0
19ati93 avatar
utóbbi szürke 😆
https://img13.aprod.hu/images_aprodhu/21486041_1_644x461_ca-kek-feher-kockas-hasznalt-jo-allapotu-rovidnadrag-54-es-xl-xi-kerulet.jpg valami hasonló kockásban nyomom jó időben, mint mindenki ahogy nézem 😆
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Hát én most fehérért vagyok ink oda V fehér cuccost hordok V Fekete-ezüst farmer + fekete poló!!!
Cipő:Supra,Adidas,nike ezek jöhetnek feketébe Vagy fehérbe!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
hja... nem rég voltunk cipőt venni, de megőrítenek, hogy senki nem jár feketébe, most már minden színes nem az a divat stb mert ugye én is a sötét cuccokat szeretem... de könyörgöm, sz*rnak kell más után menni mindig, hagy legyen már olyan ami nekem tetszik a többieket le kell f*osni : D ahogy személy szerint a divatot is.... nem más után menni, egyéniségek meg nincsenek 😀 de a berögzülteknek magyarázhatok x d
amúgy én fekete cipő, vagy olyan aminek nagy része fekete és jól néz ki term. kék farmer és zenekaros póló legyen az fekete vagy fehér...
[LINK]
pl ez kéne de nagyon *-* 😆
0
0
0
0
nlacka13 avatar
A-A 😃 de haverom hasonlot vett kapuváron! 😃
0
0
0
0
bobekrisz avatar
nlacka13:
Nekem is az ilyen szemcsik tetszenek, de nekem olyan kéne amit én linkeltem képet. Nem tudjátok Győrben hol kapni ilyet? 😃
0
0
0
0
nlacka13 avatar
http://shop.repulonap.hu/termek/4808/1_ao_general_gold.html
Ez a jo napszempa nekem is ijen van pl 😃
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Ugye nem az ilyenre gondoltál? Mert ez nekem nagyon tetszik :

https://3.bp.blogspot.com/_3NWF6_gPEwg/TFloboXl67I/AAAAAAAAAAM/1OOuWvYrSaY/s1600/P1010729.JPG
0
0
0
0
Arnybiro avatar
orodreath írta:
Nekem pl

https://www.diamondfoto.hu/images/p8252a.gif

ilyan napszemcsim van 😀

Ez még jól is néz ki (és ezt el is hiheted, mert én egyáltalán nem hordok és nem is szeretem a napszemüvegeket 😃 )
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Mit értesz búvár szemüveg alatt 😀
0
0
0
0
no avatar

Olyan inget, amit ebben a videóban Ákos visel, hol lehet kapni ?
0
0
0
0
Szykla avatar
V nyakú póló, nekem az a halálom nincs az a hatolom hogy olyat felvegyek, legyen az akármilyen színű is. 😠
Mondjuk nekem van egy olyan ( egyesek szint ) hülye szokásom hogy, én igen szeretem az ingeket, legyen az rövid vagy hosszú ujjú de csak is két féle képen vagyok hajlandó hordani, egy gombot se gombolok be mert ugye póló van alatta, vagy ha begombolom akkor viszont mindet még a legfelső gombot is.
És ilyenkor mindig azt halom hogy úgy nézek ki mind régen a parasztok 😆, és hogy legalább a felső egy vagy két gombot hagyjam.
0
0
0
0
niteforce avatar
JackBauer írta:
Na, itt a nyár. Jönnek a pávák! V nyakú póló, lila, sárga meg mindenféle rikító női szín. Strand papucs meg társaik 😶 DC, meg SUPRA cipők mindenütt, lila, rózsaszín karkötő, óra pfej... 😲 Ilyen búvár napszemüveg, lila fehér ááá... Mi lesz még itt, egyre mélyebbre süllyed ez a világ.


Van akinek jól áll (Bár én a lila-fehérre csúnyán fogok nézni), van akinek nem, ennyi az egész. Akinek jól áll, vegye fel, legyen divatos egy fiatal, akinek nem, annak van más ruha.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem azért van gond a lányokkal. Én nem fordulok meg utánuk, mert mindegyik pont ugyanúgy néz ki. Akkor minek törjem ki egy nap alatt 1000-szer a nyakam a nagy bámészkodás közepette. Inkább az a szembetűnő nekem, ha valaki normálisan öltözködik.
0
0
0
0
kaizinger avatar
😃 a lányokal nincs gond vegye csak fel bátran ha van "mit" mutatnia nem zavar ! Ha ribanc ribanc sokan ***ák 30 évesen majd fogja a fejét az már nem az én gondom!
A homár fiúkról meg annyit hogy ez a kelendő az sexy meg huuu*-* a lányok körébe😀
DE ha ez a ára inkább vagyok különc mint divat buzi meg egyebek
úgy öltözködöm ami nekem jól áll és kényelmesen érzem magam
és a fakereszt meg a csillagszemüveg meg party szarokra nincs szükségem valahogy😀
0
0
0
0
no avatar
Az, sajnos a mi korosztályunkba már nincsenek normális női egyedek. :/ A nők nem azokat szeretik, akik elértek valamit az életben (normálisabb alkat, stb) hanem azokat akik szinte csontból állnak, úgy öltözködnek mint sírós k****. Régebben sokkal vonzóbbak voltak a nők - a fiatal korosztályt értem ezalatt - mint most. Akkoriban volt nevelés, nem úgy mint mostanában. Manapság mindegyik dohányzik, káromkodik, nem tanul mert úgy van vele hogy HA van szülő akkor az majd eltartja. Oké, nem muszáj tanulni, de ha már úgy dönt hogy eljön az iskolából, legalább menjen el dolgozni. De még azt sem, mert fél hogy letörik a műkörme. 😀 Vagy ha már a pávákról beszélünk, félnek hogy koszosak lesznek, meg esetleg leizzadnak. Vagy már annyira "elbutultak" hogy nem képesek papírmunkát végezni, mert már írni sem tudnak. A világ ott tart, hogy lassan már mindenki hülye lesz. Nem lesz egy épkézláb ember. És sajnos ez a jövő generációja. Aki pedig normális, rendesen éli az életét, nem alkoholizál minden hétvégén, nem költ 50.000Ft-ket ruhára naponta, az már ki van "rekesztve" a "nagy baráti" körből. Kíváncsi volnék, mi lenne az ilyen pávákkal ha bekerülnének a Katonaságra. Vajon meddig mennének el hogy megtarthassák az agyonzselézett ide-oda álló hülye hajukat, meg a nevetségesen undorító fehér csillag napszemüvegüket. 😃

És már annyira buták: [LINK]
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem lányokon se feltétlenül előnyös a nagyon kivágott ruha. Furán hangozhat, mert minden fiúnak csorog a nyála, ha meglát egy ilyet, na de majdnem minden lány ilyen. Akkor miért is van ez a rajongás? Kint van mindenük, s szerintem ez már ribancos. Arról nem is beszélve, hogy a lányok is gusztustalan alkoholizálnak, meg cigiznek. Szerintem undorító az egész.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
na igen,pont ott van a határ ahol még okés
0
0
0
0
kaizinger avatar
szerintem jól néznek ki de azért köldökig ne legyen kivágva épp hogy elérje a melkast az jól nézki😀 fehér fekete szürkében szerintem!
Fakeresztet meg az hordjon aki templomba is jár😀
a szín az mind1 de a rózsaszint pirosat azokat kerülöm pirosat nem azért mert lányos csupán nem áll jól rajtam a rózsaszin szerintem az a barbie szín az fiún ne legyen!
0
0
0
0
Davezorrr avatar
chrono02 írta:
Davezorrr írta:
Szabcsi írta:
JackBauer írta:
Na, itt a nyár. Jönnek a pávák! V nyakú póló, lila, sárga meg mindenféle rikító női szín. Strand papucs meg társaik 😶 DC, meg SUPRA cipők mindenütt, lila, rózsaszín karkötő, óra pfej... 😲 Ilyen búvár napszemüveg, lila fehér ááá... Mi lesz még itt, egyre mélyebbre süllyed ez a világ.


Miért kell mindig valami hülyeséget kitalálni az aktuális divatra?
Mi a baj a "V" nyakú pólóval?


Az a baj h vki már túlzásba viszi.Azért egy mélyen kivágott póló ne mond már h nem buzis ? meg hozzá ugye a fakereszt és kész a droid.


Pont az általad leírt faj egyik egyedével találkoztam ma délután hazafelé jövet a suliból. Hirtelen nem tudtam eldönteni hogy szedjem-e gyorsabban a lábamat, vagy inkább a képébe röhögjek, de az elsőt választottam, mert féltem, hogy lekésem a buszt, utána meg szívás van 😃 Szánalmas ami ma megy. Jó pár évvel ezelőtt még farsangra se mertem volna ilyen öltözéket kitalálni nemhogy felvenni, és ebben bemutatkozni.


Elhiszem.Lassan már ott fogunk tartani h mi leszünk a különcök mert nincs V-nagy,fakereszt kombónk.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Davezorrr írta:
Szabcsi írta:
JackBauer írta:
Na, itt a nyár. Jönnek a pávák! V nyakú póló, lila, sárga meg mindenféle rikító női szín. Strand papucs meg társaik 😶 DC, meg SUPRA cipők mindenütt, lila, rózsaszín karkötő, óra pfej... 😲 Ilyen búvár napszemüveg, lila fehér ááá... Mi lesz még itt, egyre mélyebbre süllyed ez a világ.


Miért kell mindig valami hülyeséget kitalálni az aktuális divatra?
Mi a baj a "V" nyakú pólóval?


Az a baj h vki már túlzásba viszi.Azért egy mélyen kivágott póló ne mond már h nem buzis ? meg hozzá ugye a fakereszt és kész a droid.


Pont az általad leírt faj egyik egyedével találkoztam ma délután hazafelé jövet a suliból. Hirtelen nem tudtam eldönteni hogy szedjem-e gyorsabban a lábamat, vagy inkább a képébe röhögjek, de az elsőt választottam, mert féltem, hogy lekésem a buszt, utána meg szívás van 😃 Szánalmas ami ma megy. Jó pár évvel ezelőtt még farsangra se mertem volna ilyen öltözéket kitalálni nemhogy felvenni, és ebben bemutatkozni.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Szabcsi írta:
JackBauer írta:
Na, itt a nyár. Jönnek a pávák! V nyakú póló, lila, sárga meg mindenféle rikító női szín. Strand papucs meg társaik 😶 DC, meg SUPRA cipők mindenütt, lila, rózsaszín karkötő, óra pfej... 😲 Ilyen búvár napszemüveg, lila fehér ááá... Mi lesz még itt, egyre mélyebbre süllyed ez a világ.


Miért kell mindig valami hülyeséget kitalálni az aktuális divatra?
Mi a baj a "V" nyakú pólóval?


Az a baj h vki már túlzásba viszi.Azért egy mélyen kivágott póló ne mond már h nem buzis ? meg hozzá ugye a fakereszt és kész a droid.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
JackBauer írta:
Na, itt a nyár. Jönnek a pávák! V nyakú póló, lila, sárga meg mindenféle rikító női szín. Strand papucs meg társaik 😶 DC, meg SUPRA cipők mindenütt, lila, rózsaszín karkötő, óra pfej... 😲 Ilyen búvár napszemüveg, lila fehér ááá... Mi lesz még itt, egyre mélyebbre süllyed ez a világ.


Miért kell mindig valami hülyeséget kitalálni az aktuális divatra?
Mi a baj a "V" nyakú pólóval?
0
0
0
0
no avatar
Na, itt a nyár. Jönnek a pávák! V nyakú póló, lila, sárga meg mindenféle rikító női szín. Strand papucs meg társaik 😶 DC, meg SUPRA cipők mindenütt, lila, rózsaszín karkötő, óra pfej... 😲 Ilyen búvár napszemüveg, lila fehér ááá... Mi lesz még itt, egyre mélyebbre süllyed ez a világ.
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Nekem mind1 mit veszek fel csak a ne farmernadrágot!Azt nagyon utálom mert kényelmetlen😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
fuu 😆 nagyon szép de komolyan 😶 😆 undorító
0
0
0
0
mlan0 avatar
Szerintem jól néz ki.. 😃 Bár nem az én stílusom.. 😃
0
0
0
0
nlacka13 avatar
http://store.nike.com/hu/en_gb/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-676644/pgid-195204
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Mort:Még énse hordtam de igazad mert a selyemfiucskák hordják!!!
mlan0:Nike honlapon talán?! nemtom
0
0
0
0
mlan0 avatar
Ezt a cipőt hol lehet le rendelni? 😀 Spoiler!
[url]http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail_zoom?$im=1140853_P&$sh=1140853_P&defaultImage=default_dsd[/url]
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Egyik se buzis se a rózsaszin ing se a gatya!!!
0
0
0
0
mlan0 avatar
Hát szerintem a rózsaszín ing egyáltalán nem bu*is... Szerintem ami buzis az a piros nadrág.. 😆 De ne vedd magadra! 😀 (csak az én véleményem volt..) 😜 bocsii
0
0
0
0
nlacka13 avatar
Ez kondira meg futni jol nézki!!!
utcára farmer mellé sztem nem!! 😃
0
0
0
0
mlan0 avatar
Szerintetek jól néz ki?

Spoiler!
https://cipok.hu/images/upload/asset/427x427/c7/c7b8b2963962d399538ee8cb7a56f81c.jpg
0
0
0
0
19ati93 avatar
Haverom vezetékneve Fehér, és nevéhez hűen még az életben nem látta senki fehér színű ruha nélkül 😆 (kivétel mikor nincs rajta de ez engem már nem érdekel 😂😉
0
0
0
0
megaone6 avatar
nekem mindegy csak ne jányos DX
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Mindenből fekete vagy legalább is sötét.

Zsebes fekete nadrág, hasonló mint ez: Spoiler!
https://www.military-shop.ro/assets/images/products/11503002-901_gr.jpg
és egy fekete minta nélküli kapucnis, cipzáros ruhába szoktam lenni általában. A cipő mindegy csak sötét legyen.
0
0
0
0
PoPet avatar
Én csak simán, valami póló, kék,lila pulcsi vagy esetleg szürke, farmer, teremcipő ami mindenhol kényelmes. 😃 Jó a 30 centi hóban előveszek egy bakancs félét, de amúgy nem szoktam. 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
molfer98 írta:
https://kepfeltoltes.hu/130224/559414611images_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/130224/t_p_detail_www.kepfeltoltes.hu_.png

Én így szokta felülre a póló az változó , pulcsinak meg egy sima szürke kapucnis 😀 (Diesel nadrágom imádom nagyon jó 😀😉


én is hasonloan szoktam😀
0
0
0
0
no avatar
http://fashionshopstyle.net/goods-593-Armani-White-Black-Shoes.html

Na, egy ilyet beszerzek! 35.000-40.000Ft... 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
https://kepfeltoltes.hu/130224/559414611images_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/130224/t_p_detail_www.kepfeltoltes.hu_.png

Én így szokta felülre a póló az változó , pulcsinak meg egy sima szürke kapucnis 😀 (Diesel nadrágom imádom nagyon jó 😀😉
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció