Menu
Tropico 6
Tropico 6
Megjelenés: 2019. március 29. (PC)
Gépigény: Átlagos (33/61)
Népszerűség: ~1000# ■
Értékelések: Közepes (7.3)
Műfaj: Szimuláció, Stratégia, Városépítő
Fejlesztő: Limbic Entertainment
Kiadó: Kalypso Media
©Copyright © 2018 Kalypso Media Group GmbH. Tropico is a registered trade mark of Kalypso Media Group GmbH. All rights reserved. Published by Kalypso Media Group GmbH. Developed by Limbic Entertainment. All other logos, copyrights and trademarks are property of their respective owners.
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
AMD or Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
CPU:
AMD or Intel, 3.3 GHz (AMD FX 8300, Intel i5 3000)
RAM:
8 GB RAM
RAM:
16 GB RAM
GPU:
AMD/NVIDIA dedicated GPU, 2GB dedicated VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)
GPU:
AMD/NVIDIA dedicated GPU, 4GB dedicated VRAM (Radeon R9 380, Geforce GTX 960)
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 64-bit https://gepigeny.hu/
OS:
Windows 10 64-bit
Tárhely:
16 GB available space
Tárhely:
16 GB available space
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hasonló játékok:
Dawn of ManDistant KingdomsTropico 4Transport Fever 2
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 6
csuz-li avatar
Továbbra is nagyon szórakoztató El Presidente... 😀
A kalózkodás és egyéb titkos műveletek kifejezetten jó újítások. Ráadásul a megszerezhető csodák tényleg hasznosak tudnak lenni, ha az ember előre tudja, hogy milyen társadalmat kíván létrehozni.
0
0
0
0
💬 2
xheynor avatar
@csuz-li: (ez az első Tropico amivel játszottam eddig) pár napja kezdtem én el, az éjjel eljutottam kb 80-as évekig, folyamatosan radikális támadások érték El Presidente rezidenciáját , végül leváltották.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@xheynor: Hát igen. Már az első rész is bevezette a játékosokat a politika lényegébe: tök mindegy, mit csinálsz, az valakinek nem tetszik. Ez azóta is így működik a játék összes részében.
Ha építesz egy templomot, akkor örülnek a vallásos frakció tagjai, de az értelmiség hisztizik. Vagy megnézed, hogy kinek van nagyobb tábora és annak kedvezel, így demokratikusan vezeted az országodat, vagy kedvezel a militaristáknak, meg mondjuk a kapitalistáknak és akkor erőszakkal, de gazdag országot teremthetsz. A kommunisták könnyen leszerelhetők, ha elég házat építesz, de az meg a kapitalistáknak nem tetszik, ha nem fizetnek érte az emberek. Ha viszont fizetnek, akkor a kommunisták hisztiznek. Az ingyen kaja ugyan ez.
Érdemes előre eldönteni, hogy mit akarsz. Ha például a célod a turizmus, akkor a zöldeknek kell kedvezni, és érdemes emellett a kapitalisták és az értelmiségiek kegyét keresni, mert ezzel jórészt meg lesz a többséged és a turizmus is fejlődik. Ha az iparból akarsz meggazdagodni, akkor a zöldek utálni fognak és a turizmus is felejtős, de támogatást kereshetsz a kapitalisták, az iparosok és akár a vallásosok között is, mert ez utóbbi nem akadályozza az ipar fejlődését.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Egész jó lett meglátásom szerint.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Attól félek, hogy megunom a játékot a bétáéval, mire megjön a teljes verzió. Már így is 50 órám van benne. Amúgy kíváncsi leszek az első ingyenes DLC-re, amit az előrendelőknek adnak a csúszás miatt. Remélem nem valami grafikai csomag lesz, hanem egy rendes pakk küldetésekkel és új funkciókkal.
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb