header
Tropico 6
Tropico 6 cover
Megjelenés: 2019. March 29.
Műfaj: Szimuláció, Stratégia, Városépítő
Fejlesztő: Limbic Entertainment
Kiadó: Kalypso Media

Tropico 6 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD or Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
RAM:
8 GB RAM
GPU:
AMD/NVIDIA dedicated GPU, 2GB dedicated VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 64-bit
STO:
16 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD or Intel, 3.3 GHz (AMD FX 8300, Intel i5 3000)
RAM:
16 GB RAM
GPU:
AMD/NVIDIA dedicated GPU, 4GB dedicated VRAM (Radeon R9 380, Geforce GTX 960)
OS:
Windows 10 64-bit
STO:
16 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Going MedievalCities in Motion 2Cartel TycoonIndustries of TitanTropico 3Constructor
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Továbbra is nagyon szórakoztató El Presidente... 😀
A kalózkodás és egyéb titkos műveletek kifejezetten jó újítások. Ráadásul a megszerezhető csodák tényleg hasznosak tudnak lenni, ha az ember előre tudja, hogy milyen társadalmat kíván létrehozni.
0
0
0
0
💬 2
xheynor avatar
@csuz-li: (ez az első Tropico amivel játszottam eddig) pár napja kezdtem én el, az éjjel eljutottam kb 80-as évekig, folyamatosan radikális támadások érték El Presidente rezidenciáját , végül leváltották.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@xheynor: Hát igen. Már az első rész is bevezette a játékosokat a politika lényegébe: tök mindegy, mit csinálsz, az valakinek nem tetszik. Ez azóta is így működik a játék összes részében.
Ha építesz egy templomot, akkor örülnek a vallásos frakció tagjai, de az értelmiség hisztizik. Vagy megnézed, hogy kinek van nagyobb tábora és annak kedvezel, így demokratikusan vezeted az országodat, vagy kedvezel a militaristáknak, meg mondjuk a kapitalistáknak és akkor erőszakkal, de gazdag országot teremthetsz. A kommunisták könnyen leszerelhetők, ha elég házat építesz, de az meg a kapitalistáknak nem tetszik, ha nem fizetnek érte az emberek. Ha viszont fizetnek, akkor a kommunisták hisztiznek. Az ingyen kaja ugyan ez.
Érdemes előre eldönteni, hogy mit akarsz. Ha például a célod a turizmus, akkor a zöldeknek kell kedvezni, és érdemes emellett a kapitalisták és az értelmiségiek kegyét keresni, mert ezzel jórészt meg lesz a többséged és a turizmus is fejlődik. Ha az iparból akarsz meggazdagodni, akkor a zöldek utálni fognak és a turizmus is felejtős, de támogatást kereshetsz a kapitalisták, az iparosok és akár a vallásosok között is, mert ez utóbbi nem akadályozza az ipar fejlődését.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Egész jó lett meglátásom szerint.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Attól félek, hogy megunom a játékot a bétáéval, mire megjön a teljes verzió. Már így is 50 órám van benne. Amúgy kíváncsi leszek az első ingyenes DLC-re, amit az előrendelőknek adnak a csúszás miatt. Remélem nem valami grafikai csomag lesz, hanem egy rendes pakk küldetésekkel és új funkciókkal.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció