header
Scorn
Scorn cover
Megjelenés: 2022. October 14.
Műfaj: Kaland, First person
Fejlesztő: Ebb Software
Kiadó: Kepler Interactive

Scorn gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
QuadCore AMD Ryzen 3 3300X / Intel Core i5-8400
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 1060 (3 GB)
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 (64-bit)
STO:
50 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD Ryzen 5 3600/Intel Core i7-8700
RAM:
16 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce RTX 2070 (8 GB)
DX:
Version 12
OS:
Windows 10/11 (64-bit)
STO:
50 GB available space
NOTE: SSD (Solid State Drive)
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Martha Is DeadThe LighthouseLayers of Fear 2Silver ChainsQ.U.B.E.Killer Frequency
Hozzászólások: 68
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Életemben nem játszottam még ilyen szutyok játékkal. Maga az atmoszféra kegyetlen, meg a logikai fejtörők is jók, bár néha azt sem tudtam, h hogy álljak neki. Na de az, h mellém köp a kis csirke ge*i 1m-rel és sebződök, az azért már elég durva. Meg kb mindig fél hp-val voltam kénytelen menni, akkorát sebeznek. Valami óriás dögnél voltam, aki mindig megcsodálta a pofinkat, amikor kivágtuk a belit. Ott elkezdetk engem csalapálni, majd mondom gyors újratöltöm a mentésem, erre nem onnan folytattam, ahol halálkor(kb 1perccel korábban), hanem az 1 órával ezelőtti részről, ahol az a map kezdődött kb 😡😡😡😡
Mondom mi a fax. Na itt betelt a pohár. Azonnali DELETE lett a vége. Amilyen rövid, olyan idegölő.
0
0
0
0
TuskenRaider avatar
Huh hát kicsit frusztráló hogy kevés eszközünk van a védekezésre, és hát nem is olyan hatékony az a párzószerv szerű fegyver ami kulcsként is funkcionál. És az idegesítő atmoszférikus hangok is megteszik a hatásukat, mert folyamatos feszültségben tartják a játékost, ami ellensúlyozza az egyhangú környezetet,és az ingerszegény játékmenetet. A csirke szerű lények hátborzongató sikolya számomra lidérces...
Frankón para a játék. Ami még meglepő hogy nincs olyan nagy hardware igénye!

2k-ban, max graf mellett az afterburner eredménye:
Average framerate : 131.6 FPS
Minimum framerate : 112.5 FPS
Maximum framerate : 166.9 FPS

Poénból kipróbáltam 5k-ban a rendszer max felbontásának felülbírálásával.
Afterburner ezt hozta:
Average framerate : 41.4 FPS
Minimum framerate : 0.5 FPS
Maximum framerate : 49.5 FPS
0
0
0
0
Lathronos avatar
Elég durva jelenetek vannak benne. Ilyen beteg játék kevés van. 🤣 Néhányszor majdnem kijött a gyomrom tartalma, de nem rossz játék attól eltekintve, hogy rövid a játékidő és az ellenfelek nem túl változatosak. Remélem lesz folytatás és az hosszabbra, izgalmasabbra sikerül.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Egynek elment, de tekintve, hogy rövid fogalmam sincs mit csináltak ezen 8 évig. Szerintem megakadt valahol a Kickstarter kampány így pár évig szüneteltetve volt a projekt vagy nem tudom. Tetszik a feeling, meg a Gamepassba jó, de ha ezért fizetnem kellett volna többet hát... többet várnék a pénzemért.
0
0
0
0
Lizard avatar
Nagyon brutál hangulatot kèszítettek a srácok, kis Alien, Amnesia, SOMA, Penumbra. Egy másodpercig sem ereszt a feszültsègből ès az undormányból. Teljes kilátástalanság az ismeretlenbe.
Nekem nagyon bejön
0
0
0
0
Zollee avatar
Nekem maximum beállításokkal 60 fps, csak néha droppol egy picit.

Teljesen játszható ilyen régi porcival mint ami nekem is van.
0
0
0
0
💬 1
BellaCiao avatar
@Zollee: videó alapján
egy i5 10400f+GTX 1650 kombóval high grafikai beállitások mellett megvolt a 60-65Fps
0
0
0
0
no avatar
Egy végigjátszást megnéztem, most a vr-osok tolják, azt is megnézem mert kíváncsi vagyok mi a tökömről szól. Szól valamiről egyáltalán?
0
0
0
0
💬 3
downuser avatar
@ittmindenfoglalt: Spoiler!
Az emberiséget 'leigázta' egy rendkívül fejlett faj, majd elkezdték szaporíttatni magukat emberi testben. Kezdetben az embriókon végeztek átalakításokat, végül magán az emberi fajon. A folyamat során a nők kihaltak, a férfiak maradtak, így hát a férfiakat is átalakították, hogy képesek legyenek szülni. A megszületett 'testeket' irányítva képesek manipulálni a fizikai teret, maga az idegen faj viszont kollektív tudattal rendelkezik, össze vannak csatlakozva. Időközben kitört valami 'húsjárvány', ami elkezdte felemészteni ezt az új 'humanoid' civilizációt.
A játék legelején Józsival kezdesz, de Józsi kétbalkezessége miatt kifolyik valami folyadék, ami Józsit ilyen Dolog-szörny szerű izévé változtatja. Később a történet áttér Bélára, aki téblábolása során találkozik Józsival, Józsi ráakaszkodik Bélára, és életvitelszerűen élősködik Bélán, de cserébe segít megtartani Béla elsősegély táskáját, a távirányítóját, és néhány darab lőszerét. Végül Béla megunja Józsit, és egy ilyen pengékkel meg szúrós cuccokkal ellátott géppel leszedi magáról Józsit.
Később ezt Józsi nem hagyja annyiban, újra ráakaszkodik Bélára - ráadásul a lehető legrosszabb pillanatban, végül az élősködés örökre fennmarad, Béla legnagyobb örömére, akire ráolvadt Józsi. Vagy fordítva.

A Scorn története valamikor a rohadt távoli jövőben játszódik, millió évnél is távolabb.
0
0
0
0
no avatar
@downuser: 😂 ez jó. Ez mind a játékból derült ki? Mert már végignéztem a vr-os végigjátszást, de semmi erre utaló nyomot nem találtam. Na, játszani azt nem fogok vele, így megelégszem azzal amit írtál.
0
0
0
0
downuser avatar
@ittmindenfoglalt: Örülök, hogy Pistiék Spoiler!
visítozása
- és szerény személyem segített számodra a történet megértésében.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Ha nem lenne benne harc akkor azt mondanám, hogy jó kis puzzle játék "undorító" környezetben. De így, hogy 1 órája hogy mentett a játék és berak elém 6 olyan ellenséget amiből 1 et fél élet árán ölök meg egy kicsit frusztráló. Ha több mentés lenne a játékban vagy éppen egy manuális mentés akkor eltekintenék a rossz harcrendszer mellett. Főleg hogy a legelső fegyver kb egy vicc. Fél percenként van esélyem használni 2x és minimum 4x kell, hogy bele haljon valaki, de inkább 6x. Az ellenség meg csak úgy pumpálja magából a sz@rját.
1
0
0
0
💬 3
downuser avatar
@DDarkness: Doug Bradley előzetesben elmondja a nagy horror mester (Bradley játszotta 'Szögfejűt' a Hellraiser filmekben) hogy a Scorn nem egy 'lövöldözős' játék, hanem taktikus túlélőhorror. Minden lépést előre meg kell fontolni. Ez egy ilyen játék. Nincsenek 'hint-ek', nincs térkép, se láncfűrész ha esetleg kifogynál a skúlóból, se vállágyú, hanem marad a kivárás, bújkálás, és H. R. Giger 'bensőséges' szivárvány-világa, ahol játszódik ez a csodálatos történet, tele sziporkázó párbeszédekkel, szerethető karakterekkel, akikkel nagyon könnyű azonosulni.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@downuser: Nem is azt vártam, hogy Doom legyen ez a játék, ha az lenne akkor ezzel sem kezdtem volna játszani. A fent leírt pillanatokban pl nem volt nálam még lőfegyver. Miután átvergődtem magam azon a részen természetesen megkaptam a lőfegyvert, amit még nem teszteltem. Egyébként eddig ahol lehetett kerültem a csatát mert ha hátrálok akkor egy idő után eltűnnek. Csak itt az volt a kellemetlen, hogy egy puzzle rész közepén egy szűkebb helyre be spawnolta őket amikor ode értem. És ha már láttak akkor nem igazán akarnak eltűnni.
0
0
0
0
downuser avatar
@DDarkness: Nézd, barátom...ez egy ilyen buli.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Az utóbbi időben elég nagy hype volt a játék körül egy időben meg el volt felejtve, mert vagy 6-7 éve jelentették be, ha jól emlékszem? Elég egysíkúnak néz ki a játék , mindig ugyanaz a helyszín beletekergettem egy végigjátszásba 1-1 mp-et, hogy ne legyen spoiler és csak a helyszínt néztem...számomra elég érdektelennek tűnik őszintén, de egy próbát, majd mindenképp teszek vle valami téli estén, ha nagyon unatkozom...
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@DoggyDog: 2014 be jelentették be.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@Kings Bounty fan: Tapasztalatlan csapat szibériában fejlesztette 2-3 kickstarttel kampánnyal a kezdetén 20 fővel 😅
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Szerintem elég félelmetes, de nem RESI ! Ne is számítsatok arra, de az atmoszféra nagyon jó és kicsi néha gyomorforgató is. A magyar felirat egy plusz pont neki. Xbox-on jól fut, de még csak 30percem van benne.
0
1
0
0
DMSASD avatar
A látványvilága és a hangulata nem rossz bár az eddigi 2.5 óra alatt csak mászkáltam meg puzzle feladatokat csináltam amik nem nehezek... remélem kicsit pörgősebbé válik később mert ez így gyenge azt hittem félelmetesebb lesz.

Spoiler!

https://i.imgur.com/z0rVARR.jpghttps://i.imgur.com/xVyDvfL.jpghttps://i.imgur.com/Lv55eOs.jpghttps://i.imgur.com/aY4TQWi.jpghttps://i.imgur.com/oHW8G0v.jpghttps://i.imgur.com/qbgBLkr.jpghttps://i.imgur.com/6eeYe1T.jpg
0
0
0
0
no avatar
De jó most láttam hogy magyar nyelv is lesz benne.
0
0
0
0
no avatar
Délbe fog rajtolni, tök jó lesz meló után.
0
0
0
0
no avatar
Október 14 az új dátum.
1
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Ilyen a világ nem B***ott hogy valami 2022-ben előbb jelenjen meg mint amire bejelentették, a csúsztatás most a divat, ezek meg csak úgy előre hozzák... ki érti ezt? :D
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Na jah jó kérdés. De örülünk neki.
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez horror?, mert a játék műfajában nincs benne
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@Liptik: Valószínűleg az lesz.
0
0
0
0
downuser avatar
@Liptik: Nem. Erotikus műfaj.

H. R. Giger mond neked valamit?
0
0
0
0
no avatar
Ez 9 év fejlesztés idő alatt 6-8 óra játékidő édeskevés.
0
0
0
0
💬 2
Legendrush27 avatar
@Kings Bounty fan: Tapasztalatlan csapat szibériában fejlesztette 2-3 kickstarttel kampánnyal a kezdetén 20 fővel 😅
0
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: Jó kevesen akkor.
0
0
0
0
no avatar
Scorn gépigény
Scorn minimum gépigény
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: QuadCore AMD Ryzen 3 3300X vagy Intel Core i5-8400
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 (3 GB)
DirectX: 12
Tárhely: 50 GB SSD

Scorn ajánlott gépigény
Op. rendszer: Windows 10/11
Processzor: AMD Ryzen 5 3600 vagy Intel Core i7-8700
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce RTX 2070 (8 GB)
DirectX: 12
Tárhely: 50 GB SSD
0
0
0
0
no avatar
12-én lehet bemutatják a játékot, és kapunk megjelenési dátumot is.
0
0
0
0
no avatar
2 új videó jelent meg róla. Egy rejtvényes is van. Októbert mondják megjelenésnek. Remélem megjön.
0
0
0
0
no avatar
Októberig halasztották el, jó sokat kell várni még sajna.
0
0
0
0
no avatar
És milyen igazuk lett, nem jelenik meg idén sem a játék. Szerintem ezt már a büdös életbe nem fog kijönni törölni kéne ennyi év után a fenébe.
0
0
0
0
💬 4
Win-xp-SP3 avatar
@Kings Bounty fan: Majd jön amikor jön, attól mert nagy csönd van körülötte még nincs semmi ok arra, hogy elássák.
0
0
0
0
no avatar
@Win-xp-SP3: Hát nem tudom mi lesz a vége, de nagyon úgy nézem hogy kasza lesz a vége.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: CYBERPUNK is megjelent, ez is meg fog, kérdés, hogy mikkor
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Az megint más, mert mutogatták is. Tele volt a net vele.
0
0
0
0
no avatar
Most írták pgo-n hogy idén nem fog már kijönni.
0
0
0
0
boymester avatar
Az életben nem játszunk vele, az az unokáinknak készül... Kb. mint a Witchfire és az Atomic Heart.
0
0
0
0
💬 4
DDarkness avatar
@boymester: Jól rémlik, hogy az XBOX 360 megjelenése óta készítik?
0
0
0
0
no avatar
@DDarkness: Nem 2014-be jelentették be, már sehol nem, volt az xbox 360.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Kings Bounty fan: Tehát az előző konzol generációváltásnál jelentették be. Elég durva.
0
0
0
0
no avatar
@DDarkness: Pontosan ekkor kezdődött a ps4-es korszak.
0
0
0
0
no avatar
Állítólag még idén jön ki.
0
0
0
0
pupi14 avatar
Valaki tudja ez mikor jön ki ? 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@pupi14: Jövőre, ennyit tudni egyelőre.
0
0
0
0
no avatar
Nem a játékhoz tartozik, de érdekes lehet:
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a9n49YW_700bwp.jpg
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Palanova: Még mindíg nagyon jó és rettentően várós...
0
0
0
0
AttiS avatar
@Palanova: Ez nekem nagyon adja , felcsigázza rendesen az agytekervényeimet 😃
0
0
0
0
rambustibi78 avatar


És pár infó (GYIK): [LINK]
0
0
0
0
HackVise avatar
undorító minden téren!
0
0
0
0
💬 4
Scorn Face avatar
@HackVise: Megkapó minden téren!
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: +1

Mikor jön ki nem tudod? 2016 óta várom.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Túl nagy a csend és a ködös infó sajnos. Szerintem ha te otthon az időgépeden összedobod akkor az hamarabb fog kijönni.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
10 napon belül jön a demó ! 😆

Spoiler!
It's been 18 days since the start of the campaign and together we've managed to gather 85% of our required goal! It wouldn't be possible without you, an amazing community of almost 3700 people from around the world gathered around the idea of bringing Scorn to life!

Our work on the demo is almost done, we expect to finish everything NEXT WEEK! After that we'll submit the demo to Steam and once the submission is approved, we'll start sending out keys to every backer out there! We expect that demo will be in your hand in the next 10 days.


[LINK]
0
0
0
0
💬 1
pupi14 avatar
@Moon_Breaker: Már lelhet valahol tölteni a demót ?
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Nekem mind1, hogy jó vagy rossz lesz-e a játékmenet, mert ez a látványvilág mindent visz. 😀
0
0
0
0
rambustibi78 avatar
Még mindig nincs hír a megjelenés pontos dátumáról 😕
0
0
0
0
💬 1
peteraveiro avatar
@rambustibi78: Kár várom én is az Agony-val együtt
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció