header
Lords of the Fallen (2023)
Lords of the Fallen (2023) cover
Megjelenés: 2023. October 13.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Souls-like
Fejlesztő: Hexworks
Kiadó: CI Games

Lords of the Fallen (2023) gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
intel i5-8400 | AMD Ryzen 5 2600
RAM:
12 GB RAM
GPU:
6GBs VRAM | NVIDIA GTX 1060 | AMD Radeon RX 590
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 64bit
STO:
45 GB available space, SSD (Preferred) | HDD (Supported)
RES:
720p Low Quality Settings (30FPS)
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
intel i7-8700 | AMD Ryzen 5 3600
RAM:
16 GB RAM
GPU:
8GBs VRAM | NVIDIA RTX 2080 | AMD Radeon RX 6700
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 64bit
STO:
45 GB available space, SSD Required
RES:
1080p High Quality Settings (60FPS)
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Mortal ShellAsterigos: Curse of the StarsLies of PSalt and SanctuaryAchilles: Legends UntoldWo Long: Fallen Dynasty
Hozzászólások: 144
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MC MaRcI avatar
Hát meglatszik hogy nem mostanában nyomtam souls címeket
Első boss már kifogott rajtam igaz 2x próbálkoztam csak xd
0
0
0
0
Fater85 avatar
hát amit itt kiértékel a gépigény.hu hogy mennyi fps ed lesz az úgy nagyjából a fele a valóságban. :/ Az irányitás xbox kontroller nélkül rémálom.
0
0
0
0
💬 1
MC MaRcI avatar
@Fater85: Nyilván ez az oldal nem képes arra hogy kiertekelje neked hogy fog futni a játék
Semmi értelem

YouTube tesztek
Semmi baj az iranyitassal
Eger billentyűvel játszom teljesen kézre all
0
0
0
0
kmetovics avatar
Látom foltozgatják a játékukat. Most vajon mit javítottak?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Na kiprobaltam a játékot eljutottam az első bossig

2k high beállításokon fsr quality
Resulitions scale 100%
Stabil 60 fps-t hozza

Nekem tetszik jövő héten jobban bele vetem magam
De unreal engine 5 ide vagy oda
Fent van a gépemen a devil may cry 5
Szerintem az szebb ennél
0
1
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@MC MaRcI: Hát tényleg nem látszik rajta, h 5ben készült volna.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Jött már valami patch?
Fsr van a játékban?

Ha nem akk elkezdem az "első" részt
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@MC MaRcI: Most jött hozzá megint pár napja, de fogalmam nincs, h mit javíthattak. 500MB-os volt ez a patch is.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
"Rágyógyúltam" az elmúlt napokban a játékra. És azt kell mondanom, hogy nagyon elkapott és egyre jobb a véleményem az egészről. A Bossokat eleinte nem nagyon szerettem, mármint azért mert több volt az emberi alak, mint a szörny boss, de azért csempésztek bele jó pár beteg szörnyet is boss-nak, amik elég kreatívak voltak. A pálya design néha nagyon brutális és olyan dark, hogy egyik jobb, mint a másik. Szeretek feltérképezni mindent meg a térkép rajzolás és tájolás mindig jól ment nekem, de itt Calrath elég szivatós volt és bazi nagy. El lehetett futkározni jó párszor mire szép óvatosan feltérképezte az ember... mindig csak egy kicsit messzebbre merészkedik az ember :D A trükk a lámpással kicsit megbolondítja az egész játékot, mert sokszor csak úgy lehet elérni a tovább jutást érő platformot.

Kedvencem a "Pillangó kisasszony" vagyis én annak neveztem el, amikor észreveszi a játék, hogy sokáig nem méltóztatsz átmenni az Umbral-ba, akkor nemes egyszerűséggel bekap valami mögül rejtőzködve és azonnal átkerülsz az Umbral-ba :D Lightreaper barátunkat is elkentem később újra jött a lámpásért, de nem volt szerencséje hozzá az elején ugye kinfingatott meg kb. mindenkit :D
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@DoggyDog: Jó, h írod, mert elvileg őt meg lehet ölni, csak még nem néztem róla videót. A pillangó kisasszony, akit írsz fuuu te a fejelős után a 2. legutáltabb enemy fajtám a csicskahadával együtt. Azért az dúrva, h ha az ember szórakozik a lámpással és megüti a túloldalról egy kis nyomi, akkor átkerül a túlvilágra. Amúgy további jó játékot neked akkor hozzá továbbra is. Lassan én is folytatom, csak most pár napig dolgom lesz, majd csak utána érek rá.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Írtam könnyű a játék? Hát nem :D Sőt ez az Umbral világ egyenesen frusztrál engem már és mai napra le is tettem. Egyszerűen rá vagy kényszerítve, hogy megnyisd a lámpással, mert sokszor csak úgy lehet továbbjutni adott ponton, hogy csak akkor nyílik meg az adott elem, hogy tovább lehessen haladni. Azt abban a világban belekerülsz egy mókuskerékbe és csak özönlik rád az egyre nehezebb ellenfelek hada, amik jók, mert adnak lelkeket, de egy idő után annyi jön, hogy nem tudsz tőlük szabadulni és visszatérni a normál világba csak azáltal, hogy elhalálozol az meg ugye nem üzlet, ha meg addig nyesed az ellenfelet, akkor előjön az említett Kaszás báttya azt, majd az nyír ki jól. Ha megtalálod a kis szobrot, amivel meg gyorsan visszateleportálnál, akkor meg addig nem engedi használni, míg ellenfél van a közelben, így megint csak a kszabolás marad, amibe nagy eséllyel behalsz elöbb vagy utóbb a tömeg ellen. Például a Harang Torony után , mikor felértem a tetejére onnan baromi messze van a következő checkpoint vagyis baromi sokat haladtam, de nem találtam egyet sem, pedig felmentem egy hegy tetejére ahol jól lehetett már látni azokat a jellegzetes "ujj hegyet" vagy mi fenét :D
0
0
0
0
💬 15
kmetovics avatar
@DoggyDog: Az az ujj hegy elvileg a nagy istenség. A 14es részben endingtől függött, h mit csinál pl összezárul vagy még jobban szét nyílik(már nem annyira emlékszem). Amúgy tökéletesen egyetértek veled kb mindenben. Tényleg rá vagy kényszerítve a másik világra. A kedvencem, amikor beragadok az említett hadak közé és nem tudok kidodgeolni onnan. Fúú te az a lepkeribanc is nagyon idegesítő. Konkrétan ha nem lenne körülötte 60 000 enemy, akkor EZ lenne, de így áhhh. A lefejelősök meg asszem a BB-ból lettek átvéve, mert abban voltak ilyenek. Amikor fénylik a fejük, olyat rádtrackelnek, h hányni tudnék olyankor. A track-et valami undorító modon túltolták. Meg miezmár, h már az elején nagy db enemyket raknak szűk peremekre, ahonnan nagyon könnyű leesni. Ők még ráadásul chargolva is futnak. Meg akar fejelni, te dodgeolsz és hirtelen hátrafelé fejel 🤣🤣🤣 Komolyan mondom a fizika a béka(már bocsi 😋) segge alatt van. Találtam egy olya helyet, ahol nem is 1, hanem 2 kaszás volt egymás seggében. Gyorsan ki is rohantam onnan. Szerintem ugyanott tartunk, mert nálam is vannak harangok. Amúgy hogy lehet aktiválni egy másik olyan úgymond opcionális bonfiret? Tudod, amelyiket úgy kell, amikor rezeg a lámpás és 3szöget kell nyomni ott. Mert nekem 0-át ír, mert már aktív egy. Vagy azt kell deaktiválni, már ha lehet olyat.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@kmetovics: Az egyik boss elött lehetett egyet nyitni a lámpás+Y xbox kontrolleren, akkor ps-en háromszög, ahogy írod. Utána nem nagyon találtam olyan helyet, ahol, még lehetett volna nyitni. Viszont, ahogy írod a Harang Torony felé menet a keskeny peremekről baromi könnyű leesni az ellent meg lerúgni is nehéz, hiába áll a szélén vagy , ahogy elkezded kalapálni te is leesel a kombóknak köszönhetően ez is idegesítő. Vagy a szűk helyeken a kard csak csattog a falon az enemy mellett és az enemy-t még véletlen se találod el csak a falat :D Vannak hibák azért, de látszik, hogy valamit villantani akartak és így-úgy sikerült is. De nem tökéletes. A látvány nekem tetszik, mert elég dark lett tényleg. Szerintem pár patch még ráfér a játékra, hogy jobb legyen.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Látvány, meg a dark hangulat nekem is tetszik, a harcrendszer viszont nem. Néha marhára nem arra ugrik a rakaterem, amerre nyomom és pont odafejel az enemy és csá. A sebzéseket sem értem, h egy sima bekapott ütés levesz vagy fél hp-t. Azt sem értem, h miért nem képesek egyesek kiírni, h mennyit adott egy adott mob. Elvárják, h számolgassunk is, h merre érdemes farmolni va gy mi? Meg miért nem szívja fel egyből a karakterünk a soulokat, azt sem értem. Jó tudom, h a lámpással is oda lehet szívni. Meg amúgy nem tudom, h vagy én nem veszem észre a megölt enemyk által kidobott itemeket, de mintha akkor spawnolná oda a game, amikor visszatévedek az adott helyre. Fúú az a túlvilágos boss, amihez meg kellett ölni azt a soult, az is végtelenül trackelt, ráadásul nem érdekelte, ha egy oszlop vagy fal volt az útjában, ugyanúgy folytatta a támadásait. Az ilyenek ki tudnak akasztani és szerintem nem csak engem.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Ilyen ez, ami nem megy azt nem kell erőltetni, nem igaz? Nem én szoktam mondani.... Persze a lényeg ezeknél a játékoknál úgyis az eltúlzott nehézségi szint, akkor meg hagy menjen csak át az oszlopon az a boss😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Ettől nem nehéz lesz, hanem inkabb unfair/frusztráló. Nem szokásom feladni. Akkor ezzel az erővel feladhattam volna Lies of P felénél, de nem tettem. Csak taktikát/fegyvert váltottam és pár try alatt meg is lett. Na meg jól begyakoroltam a bossok movesettjét. Azért mert valami nehéz, nem kell pár pŕobálkozás után feladni. Mert pl az egyik haverom az ilyen. Áhh könnyű a ds 1, mert látta, h leparryzték a final bosst. Mondom neki ok, akkor csináld utána. Meg ez, meg az a boss könnyű az elden ringben. Elkezdte jó még a sárkány meglett neki, de Margit már nem. Csak azért próbálkozott vele, mert ott voltam, amúgy pár try után megunta volna. Ez a baj, h nincs kitartasa. Szerintem Margit még mindig ott rohad, ahol hagyta 🤣🤣 De én nem fogom feladni, mert még kb egy épkézláb fegyvert nem szereztem, amit akarok. Meg ebben is tervben van pár build, pont, mint a P-ben.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Erről szoktam beszélni, hogy ezek a játékok zömében unfairok, frusztrálók. Nagyon nagy türelem és sok idő (plusz szerencse) kell ahhoz, hogy ezeket valaki végig is vigye, én már öreg vagyok az ilyenekhez. Fiatalabb koromban a Ninja Gaiden volt az, amire emlékszem hogy pár kontrollerbe került ugyan, de végig csináltam. Ma már nincs az ilyen játékokra sem időm, sem ambícióm, de ez nem baj, az olyan játékosoknak mint én ott vannak az olyan játékok mint pl. a legutóbbi AC, de még lehetne sorolni. Mondjuk az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy amennyiben legalább a bossok előtt lehetne menteni ezekben a játékokban, nem kizárt hogy képes lennék velük játszani, de hogy én arra pocsékoljak el újabb akár két órát is, hogy az előző bonfire - től megint visszamenjek meghalni, na nem....
0
0
0
0
kismadar avatar
@enslaved: Elden Ringben pont erre szolgált a Marika szobor, konkrétan a boss melletti füstkapu mellé tudtál szinte mindig visszateleportálni. Ezért mondtam mindig is, hogy a From Software azért az előző játékaiban felvetült játékosok problémáira mindig is odafigyelt, és pont ezeknek az újításoknak köszönhetően lesz egyre felhasználóbarátabb a játék. A summonolás és a sok egyéb segítségnek hála elég sok kezdő játékos is megtalált benne a számítását, és a régi motorosok mellett pont ezért rengeteg új játékost is sikerült bevonzani nekik.
2
0
0
0
enslaved avatar
@kismadar: Kipróbáltam az Elden Ringet, de ott meg szerintem túlzásba vitték a harcot meg a főellenfelek számát is, a DS3 - nál lett volna jó ha a bossok előtt lettek volna ilyen teleport lehetőségek, igazából a videókon nézve az az egy volt ami amúgy tetszett volna ebből a műfajból, meg még talán a Sekiro, mert a lopakodást nagyon szeretem, de ott számomra el volt túlozva a harcok nehézsége.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Elde ring: egyszerű. nem ölsz meg mindenkit, de akkor ne is várd, h elég soulod(rúnád) legyen mindenre(szintlépés, fegyver fejlesztés, summon fejlesztés stb). Amúgy egy open world game-ben az ember el is várja, h sok boss legyen, köztük random bossok is random helyeken. Szerintem úgy csinálták jól, ahogy.
DS3: ez igaz, de kb pár kör futás után kitapasztalja az ember, h milyen útvonalon érdemes elfutni a bossokig és nem kell megölni senkit út közben.
Sekiro: hát igen bossokatSpoiler!
hála a jó Istennek
nem lehet lopakodással megölni. Én jó, h max 10 percet, ha lopakodtam benne, de az is max az óriáskígyó elöl volt 😆😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: "egyszerű. nem ölsz meg mindenkit, de akkor ne is várd, h elég soulod(rúnád) legyen mindenre(szintlépés, fegyver fejlesztés, summon fejlesztés stb)"
Erre találták ki a trainert. A DS3 - at úgy vittem végig, hogy örök estus flaska, és maximális szint. A röhej az, hogy még így is egy csomószor meghaltam, mert jött egy azonnal halált okozó sebzés, vagy éppen a bossoknál nem volt időm inni😂
0
3
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Köszi🤣 Mint már írtam meg annyiszor, ez csak egy játék. Amikor már nagyon idegölővé válik számomra bármelyik, akkor jön csak a trainer, vagy a mikrotranzakciók (ha van). Általában azonban nem szoktam velük tovább játszani, ha jól gondolok vissza traineres megoldással csak a DS3 - at játszottam végig. Még ha idegzetem lenne is hozzá, időm nem nagyon volna. Egy játék ne legyen több 20-30 óránál, lásd legutóbbi AC. Hét éjszaka és vége. Egyébként ne gondold hogy nem szeretem az agyalós játékokat, pl. a Trine minden része (az 5. - hez még nem volt időm hozzákezdeni) nagy kedvencem, szerintem próbáld majd ki, garantáltan lesz olyan képernyő ahol egy órát is gondolkozni fogsz hogyan juss tovább😁
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@enslaved: Szerintem az csak zárójeles gratuláció :D Trainer-nek mi értelme van? Én értem, hogy valaki szeretné végigjátszani, mert tetszik neki stb., de ezzel pont a lényeget rontja el. Én is így vissza emlékezve, mikor először játszottam ilyen stílusú játékkal a Demons Souls-szal egyből a világa fogott meg, mert sötét volt , hatalmas legyőzhetetlen boss-szok voltak benne. Először ugye, mint jó gyerek nekiálltam azt lestem, hogy mi a f@sz elkenik a számat a sima mobok, mint a szar...azt kitapasztalta az ember a mechanikát és azonnal beleszerettem a stílusba, ami akkor még egyedi volt, gyakorlatilag az első a kategóriában. Utána jöttek a DS-ek. Nekem például a Bloodborne nagyon tetszett és nagyot is gurított az egész, mikor kijött ps4-re. Látványban is odavert nem úgy, mint a DS 1 például, ami elég fapados és aki nem tudott játszani vele az azonnal leszarozta a grafikát, mert abba bele lehetett kötni :D De például az Elden Ring az a csúcs kategória szerintem most ebben a stílusban. Erre mondom azt, hogyha megkérdezik melyik a legjobb soulslike játék? Az utolsó From, de csak addig, míg ki nem jön az új játékuk :) Mert garancia az újabb siker , hisz ők a top ebben a műfajban.
0
0
1
0
enslaved avatar
@DoggyDog: Tudom, csak elfelejtettem odarakni a vigyorgó pofát, de pótoltam😉
Egyébként attól, hogy maga a világa képes volt megfogni kicsit, még nem szeretem annyira magát a harcrendszert, meg alapból az rpg - ket sem, én vagy azt szeretem ha lopakodni kell, kaszabolni, vagy éppen agyalni, hogy akkor innen most hogyan is kellene tovább menni, lásd a már említett Trine sorozatot, de mondhatnám a két Little Nightmarest, Limbot, Inside - ot, Hollow Knigh - ot, Ori mindkét részét, stb. Az olyan játékokat, amelyek tele vannak rpg elemekkel azért az esetek zömében messzire elkerülöm, kivételt képez ez alól az AC Origins, Odyssey, Valhalla, persze azokat azért nem lehet rpg - nek nevezi, de egy Witcher 3 - at már igen, abból is elég volt egy-két óra számomra. Egy játék ne legyen túl bonyolítva, mert akkor már nem játék, kelljen benne gondolkodni, de sokszor jön jól egy amolyan DOOM szerű őrület vagy egy COD, ahol csak menni kell meg lőni, és nem folyton fejlesztgetni mindent. Az olyan építgetős, terelj be állatokat, népesíts be egy várost, stb. játékoktól meg egyenesen menekülni tudnék (ja, ezek ugye a stratégiai játékok).
0
1
0
0
enslaved avatar
@DoggyDog: Tudom, AC fanként és nem éppen souls rajongóként nem tisztem megítélni, de tettem anno egy próbát a DS3 - mal és most ezzel is kíváncsiságból, és a magam részéről (még ha nem is az én világom), én mindenképpen a FromSoftware játékával játszanék, főleg ha kizárólag e kettő közül választhatnék, mondjuk egy fogadás eredményeként, vagy ha nem létezne több játék a földön😂 Az első Fallen játékkal amúgy egész sokat játszottam, olyan másabb volt, lassabb, vontatottabb, mondjuk úgy hogy játszhatóbb számomra, de ez igen hamar elrettentett, pont az olyan dolgok miatt amiket le is írtál. Nincs jobb szó az ilyen játékra, mint az hogy frusztráló, a szórakoztatótól meg végképp nagyon távol áll.
0
2
0
0
Liptik avatar
A grafika hajaz a Demon Souls-ra na végre, de azért a Demon Souls szebb.
0
1
0
0
DoggyDog avatar
Na jó ez beteg, mikor átmegy az ember az Umbral világba és elkezd a szem ikon piros lenni, akkor menekülj :D Red Reaper megjelenik és gyakorlatilag semmit nem tudtam vele kezdeni. Amúgy sokszor frusztráló ez az Umbral számomra, mert nem tudok visszajönni, mert vagy nem találom azt a kis genya szobrot, amivel váltani lehet vagy nem találom a pihenőt meg, amikor rád száll a Red Reaper, mert már annyi ideje kolbászolsz az Umbral-ban az meg nem engedi, hogy elhagyd, mert úgyis meggyilkol :D Azt nem tudom, miért nem lehetett megcsinálni, hogy ahogy bármikor áttudunk menni az Umbral-ba a lámpással úgy miért nem lehet vele visszajönni ugyanúgy? Meg, ha meghal az ember kap egy esélyt az Umbral-ban, hogy ne veszítse el a javakat és visszatérhet a való világba.

Másnak is első indításkor, mindig kiírja, hogy telepítsd ssd-re? Holott arra van telepítve...
0
0
0
0
💬 6
Zollee avatar
@DoggyDog: Elég bosszantó de megoldhatóNem olyan vészes lecsapni a vörös kaszást, 3100 Vigort ad, de mivel az umbralban a szem vörös így 6300 kapsz. Scarlet Shadow névre hallgat.

Egyébként ha nagyon ügyes és türelmes vagy a játék elején lelehet győzni a tutorilal bosst is. nem spoilerezem el, de azt garantálom megéri a szenvedést.

Legalább olyan jó mint mikor az Elden Ringbe legyőzöd az első hasonló kis csicskitó bosst a játék elején.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Zollee: Lehet, akkor valami gebasz volt, mert én csapkodtam, de szinte alig sebződött. Ahogy néztem olyan tempóval (damage) elcsapkodhattam volna kb. 5 percig is...de azt meg nem éltem túl egyszer sem, így visszakerültem a rendes világba csak ugye nem olyan áron, ahogy akartam :D
0
0
0
0
Zollee avatar
@DoggyDog: Igen azt kicsit később kell megpróbálni, Én inkább eldashelgettem előle, és farmoltam a többi ellenfelett amikor jelen van 3x szorzó van a soul pontokon, de ha elkapod egy jó sorozattal, meg parizni kell akkor össze esik és belehet vinni neki repost támadásokat.

De optimális elkerülni csak ilyen elvetemült embereknek ajánlott szórakozni vele.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Azért, mert akkor nem lenne értelme az egésznek. Akkor mindenki visszamenne, már az első 5 percben vagy még hamarabb. Én még nem vártam meg, h mi lesz, ha betelik a szem ikon, de így most már tudom. Bár már ezt a kaszást láttam valami régebbi videóban. nem tűnt nehéznek a leparryzése. Lehet megpróbálom megölni, ha tényleg sok soult dob(nem értem, h miért kell minden hasonló gameben másnak hívni, ha úgyis kb mindenki soulnak fogja nevezni 🤔🤔) tegnap leszedtem ps-re a patch-et, de azóta még nem próbáltam ki, h változott-e valami. Te amúgy hányadik boss után vagy? Én még mindig a 2., mert azóta nem játszottam vele, mert előtte be akartam fejezni a Lies of P-t, amit végre sikerült is.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@kmetovics: Otto, de ezt nem is nevezném boss-nak amúgy (talán még Liptik is letudná győzni :D), Pieta meg a Sister Delyth , akkor kb. ugyanott tartunk.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Értem. nekem tetszett a szárnyas boss. A szövege is, meg a hangja is, meg maga a boss is. Egy idő után már könnyű volt leparryzni. Volt, h márcsak 1 ütés volt hátra, h legyőzzem, de hagytam, h megöljön, mert elég szarul ment nekem az a try. Után pár próba után már majdnem simán megöltem. A grabbel volt gond, h állandóan le akartam azt is parryzni, de grabet nem lehet. A nyögésére kellett csak koncentrálnom(🤣🤣😅😅), h tudjam, h na most egy nagy dodgeot kérek
0
0
0
0
kmetovics avatar
Még jó, h a karakterünk ilyen gyorsan tud futni, kb mint Usain Bolt. Legalább minél gyorsabban odaérhetünk a bosshoz, h újra megöljön minket 🤣🤣
0
0
0
0
💬 5
DoggyDog avatar
@kmetovics: Cserébe viszont, ha vízbe mész vele, akkor meg aránytalanul lassú :D Mondom basszus ez mindjárt megszakad, mert belementem egy derékig érő vízbe...
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Ezt már tapasztaltam, csak én simán megvilágítottam egy tószerűséget és nem ment át a túlvilágra, ahol kivan száradva, így megfulladtam XD Legalább már ezt is tudom. Inkább az elején derüljenek ki az ilyen dolgok.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@kmetovics: Nyomj utána egy kis Starfield-et ott a karakter 20mp futás után 10mp-ig vonszolja magát vagy pihen, ha tovább erőlteted megfullad 😂 innen is grat annak az idi#@#-nak aki ezt kitalálta 😁
0
1
0
0
MC MaRcI avatar
@Legendrush27: Lehet csak egy új fícsör
Szivbeteg karakterrel kezdtél xddd
1
1
0
0
kmetovics avatar
@Legendrush27: Az úgy jó lehet.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Én meg pont azt érzem, hogy ez a lámpásos dolog annyira felesleges lett a játékba...értem, hogy valamivel újítani akartak, meg jól is néz ki a feature, mikor valamit megvilágítasz a lámpással, de maga a használata, hogy átkerülsz abba a világba az kopár és az igazi világhoz képest túl nagy a kontraszt. De látom valaki nagyon szereti valaki meg nagyon nem. Ez, akkor ilyen tipikus megosztó játék lesz a stílus kedvelői között is.
0
0
0
0
Zollee avatar
Imádom, Zseniális, végre egy olyan játék amely valóban Souls-like, Két kézre lehet fogni a fegyvert, Hasonló attribútok alapján skálázodik a fegyer, Több tipusú vagy kasztú fegyverek, szinte ez szokott hiányozni a legjobban.

Támogatja a visceral Támadásokat, lehet kombinálni a gyors és nagy (quick & Heavy) csapásokat is mint a fromsoftweres souls játékokban.

Valamint a "lámpással" hihetetlenűl jól megbolondította a látvány világot amely két síkon is átiveli a játékos még több kreativitásra szorítva. (Mint a ps1-es Soul Raver -ben)
________
Tech info :
________
Az kezdő videó után volt egy crash, de utána minden további nélkül szépen megy a játék, Steamen a fejlesztő csapat külön rakott útmutatót bizonyos problémák elkerülése érdekében, szerencsére nekem nem jelentkeztek csak ez a egy amit említettem. Van olyan játékos akinek a frame generation okoz crasht, vagy a V-sync. illetve az PSO generálás okoz crasht melyet egy parancsal le is lehet állítani : https://clan.cloudflare.steamstatic.com/images//42849889/333b9916eb096421705c08e2b848bd693ea40e1f.png

Másrészről Minden magas beállítás mellet (nem ultra) 1080p Dlss Quality, Frame generationel stabil 120fps -em van. V-sync Nélkül ugrál 240 fps 120 között totál random értéken a jelenettől függően.

Új helyszíneknél néha képes besni 100fps körülire is (Sarokban lehet látni a képernyőképen )

[img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1124955653283254335/1162658978749239376/Lords_of_the_Fallen_2023._10._14._9_45_39.png?ex=653cbd8d&is=652a488d&hm=c28ce1b658d13524b04198f24c9eedf44e7857b85b09d49c3cf5917eec58316e&[/img]

FunFact : Ez A játék "City Interaktívos " 🤣
0
0
0
0
💬 1
kismadar avatar
@Zollee:
FunFact : Ez A játék "City Interaktívos " 🤣


Hahaha FunFact: Az általad viccesen írt City Interactive már rég nem az akikre te gondolsz. 😛
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Most így pár óra után azt kell mondanom, hogy könnyű a játék? Vagy könnyűnek tűnik... melee karakterrel tolom. A csapkodás az olyan feeling, mintha döglött hallal csapkodnánk az ellenfelet :D A látvány nem rossz a sima világban, de nekem nem jön be a lámpás használatával bejárható világ (az olyan szar , ha egyszerű akarnék lenni :D). Az optimalizáció is olyan vegyes, mint a véleményem, néha indokolatlanul ugrál egy-egy helyen. Full hd-ben tolom. Van, ami ultrán, de a legtöbb high és medium keveréken mozog. Szép egyenletes 60 fps, majd hirtelen indokolatlanul lemegy... Majd , még rakok bele pár órát azt meglátom. Az első résznél jobb mindenképp, viszont egy From játékhoz képest csak látványba tudja felvenni a harcot (a harcban nem).
0
0
1
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
kismadar avatar
Persze hogy fejlődtek, mivel a vezetőség, és a fejlesztők már rég nem ugyanazok mint akkor. Nem véletlenül volt a névváltoztatás is!
1
0
0
0
enslaved avatar
Nahát, miket nem olvasok! Létezik olyan souls játék, ami még a legnagyobb fanoknak sem tetszik?😂
Az AC esetében meg egyedül az első rész volt gyenge, azóta igazán rosszat nem adtak ki a kezükből, játék közben még a legutóbbi is nagyon megtetszett, pedig az elején kissé fintorogtam. A souls vonalat sem lehet a végtelenségig csinálni, az ötletek végesek minden olyan játéknál, ahol ugyanaz a rendszer, a harci stílus (gurulok, ütök, parryzek), csak a szereplők és a helyszínek kinézete más. Annál ma már több kell, hogy egy játék az extreme nehézségével tűnjön ki, mert már ez is lerágott csont.
1
1
0
0
💬 17
kmetovics avatar
@enslaved: Akkor miért nem játszod ki őket, ahelyett, h itt hisztizel??? 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Mert a kismilliomodik AC nem lerágott csont mi? Ugyanaz. Más karakterek, helyszínek, de séma ugyanaz. Akkor meg miről beszélünk?
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Aki itt most hisztizik az szerintem te vagy, mert csalódtál abban a játékban, amit nagyon vártál. Én már kinőttem ebből, mint írtam is az új AC nem volt olyan jó mint vártam, de megvettem, végig vittem, és ott marad örökre a könyvtáramban a többi játékkal együtt. Ennyi, és nem több.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Most te mégis mi a rákról hadoválsz itt? Mit csalódtam? Tanulj már meg értelmezni pár ****a mondatot. Annyit írtam, h szar az optimalizálása, viszont maga a game tetszik. Vyne írta, h nem tetszett neki. Ne forgasd már ki a másik szavát, inkább menj megmenteni ezt a trágya világot.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Annyira közönséges módon vagy képes csak válaszolni, és ez valóban nem kor függő.
2
0
0
0
no avatar
@enslaved: Játszd a heroes 4 ultimate- t. Vannak olyan pályái ahol beszarsz, és csatákból sincs egyforma. Azt lekörözi a dark souls t is nehézségbe.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Kings Bounty fan: Isten őrizzen az ilyen körökre osztott stratégiai játékoktól!
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Hát pedig nagyon jó, főleg hogy a modderek nyomják mint állat a javításokat.
0
1
0
0
enslaved avatar
@Kings Bounty fan: Az az igazság, hogy nálam az rpg max. addig a szintig elfogadható, mint amilyen az AC Odysseyben volt. Kell ugyan némi vadászat, lootolás (de meg is lehet venni mindent amennyiben van mikrotranzakciós lehetőség), de ennyi. Van pár skill lehetőséged, azokon fejlesztgetsz, kész. Az ilyen souls féle játékoknál ezek olyan szinten vannak túlbonyolítva, megkavarva, hogy ezt nem mindenki szereti, magyarul nem casual, hobbi játékosoknak van, hanem akiknek ez az életük, vagy más dolguk sincs. Kipróbáltam ezt a Fallent, de max. úgy tudnám elképzelni a magam részéről, hogy oké, legyen ez a nehézsége, csak legyenek normálisan mentőhelyek, ne termelődjön vissza folyton minden ellenfél, és ne legyen ez a bődületesen sok KÖTELEZŐ fejlesztés, amelyek ráadásul jó ideig mondhatni semmit sem érnek. Én azt szeretem, ha egy játékon 20-30 óra alatt végig lehet szaladni, rámegy 4 éjszakám és kész. Nyilván az AC az nekem más, de ott sem csináltam meg a story közben soha a mellékküldetéseket, csak ha feltétlenül szükséges volt, meghagytam szórakozgatásnak a végére őket, aztán jöhetett a New Game+, ezért lehetett akár 400 órát is beletenni, vagy ott a Division 2, ahol lényegében alig kellett fejlesztenem valamit is, kiválasztottam egy-két fegyvert, és szólóban jókat lövöldözgettem, vagy összekapcsolódtam egy-két haverral, és megcsináltuk akár többször is ugyanazokat a helyszíneket. Élvezetes volt, jól játszható, nem kerültem lőszerhiányba soha, kb. 400 órát összesen eljátszottam azzal is. Nekem az ilyen belemélyülős, minden kis apróságra precízen ügyelő játékok nem jönnek be, teszem fel hogy az egyik ellenség ellen most ilyen tűz kell, olyan fegyver kell, de sosem mindegy milyen erősségű, és ha nem elég akkor menj még vissza százféle növényt gyűjteni, stb. A Hogwarts is lényegében hasonló volt ugyan, de azért ott story vagy easy módban akkor is tovább tudott az ember mindig jutni, ha alig használt egy-két varázslatot. Szóval a hosszú mondandóm lényege az, hogy igazából nem is a harcok nehézsége az ami zavar, hanem hogy nincs más alternatíva a tovább haladásra, csak ahogy a készítők elképzelték. Vagy mindent pontosan úgy csinálsz, vagy meghalsz.
0
1
0
0
no avatar
@enslaved: Hát jah ez azért van, hogy ne lehessen olyan gyorsan végigrohanni rajtuk. Felfedezz minden lyukat barlangot stb.
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: Ens, az Ac-k kozul szinte mindegyik gyenge volt ami az origins utan jott. Persze ez csak az en szemelyes velemenyem, ahogy neked is megvan a magad velemenye a souls jatekokrol.
Lehet a souls vonalat meg vinni csak nem mindenkinek sikerul. Itt nem sikerult (szamomra) viszont a from soft jatekok kozul nincs olyan amit ne elveztem volna.
Ne aggodj ha lesz is ilyen toluk akkor ugyan ugy elmondom majd itt a velemenyem, elolem egyik sem menekul 😂

Ubisoftot meg az ac-t meg tenyleg hagyjuk is, mert azok mar jo 6-7 eve nem tudtak ujat mutatni se technikailag se maskepp. Nezd csak meg a videot amit odaraktam az Ac mirage-hoz, mennyit fejlodtek(visszafele) unity ota. 😂 Spoiler!
No, you can`t change my mind.
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Nekem mindig is fontosabb volt az, hogy egy játék élvezetesebb legyen inkább, mintsem szebb, vagy technikailag bravúros. A mai napig vannak a régmúltból olyan kő egyszerű játékok, hogy egy mai gyerek sírna rajtuk, én (és még sokan mások is) sok esetben inkább azokat veszük újra elő, mert többet ad attól, hogy grafikailag el van maradva akár 20 évvel is. Most éppen rátaláltam egy játékra, a neve Sphinx and the Cursed Mummy, eredetileg 2003 - ban jelent meg, akkoriban végig is vittem, de ez a remaster valahogy elkerülte a figyelmemet (eddig). Most azt érzem, többet jelent újra ezzel játszani mint bármelyik új AAA címmel. Dehogy akarom egyébként megváltoztatni a véleményedet, az kell hogy legyen mindenkinek, csak ahogy te előállsz velük, az példamutató lehetne másoknak is😉
1
0
0
0
kismadar avatar
@enslaved: A From Software játékai mérföldekkel kidolgozottabbak és jobbak mint a többi souls-like klón. A legkisebb négyzetcentiméterig mindenre ügyelnek folyamatosan, szóval nem véletlenül van az, hogy általában csak a From Software játékait szerzem be teljes áron, és tűkön ülve várom hogy jöjjön a következő. Elég szépen végig követhető a fejlődés részről részre.

A klónoknál meg pont azt hibázzák el, ami miatt működik egy From Software játék, az időzítést a harcokban, vagy éppen az unfair mechanikákkal megspékelt bossokat, és az egyenetlen játékélményt, a helyszínek általában sokkal laposabbak/unalmasabbak, és még sorolhatnám napestig, hogy mit lehet elhibázni egy souls-like játékban. Még egy darabig biztos a From Software lesz a műfaj királya. De azért jó látni, hogy próbálnak egyre többen felzárkózni.
1
0
0
0
enslaved avatar
@kismadar: Lényegében minden játékban találhat az ember hibákat, és jól tudom, hogy az AC egyes részeiben is akadnak, pl. ebben az újban is mint már írtam, csak van az embernek egy világa, amit nagyon megszeret egyszer, és nem engedi el. Nekem ilyen az AC, másnak a souls, stb. Abban mondjuk igazad van, hogy amiket a FromSoftware csinál, azok ránézésre is különböznek a klónoktól, tulajdonképpen ha magamnak érezném ezt a világot biztosan nem kezdenék mással csakis a DS3 - mal (azaz volt már hogy neki kezdtem, csak ugye.....)😁 Lényegében akinek van türelme kitanulni mindent benne, végig is tudja játszani, és ahogy írtad, az nem normális ha egy klón azzal tűnik ki hogy az ellenfelek folyamatosan változtatgatják a brutális támadásaikat, mert az valóban unfair egy amúgy is extreme nehézségű játéknál. Most látom, hogy lehetőség nyílt egy "igazi próbára" a Lords of fallen esetében, azt hiszem megnézem milyen, aztán ki tudja mi sül ki belőle, de jó eséllyel csak a delete.
0
0
0
0
kismadar avatar
@enslaved: AC-nél a Ubisoft hozzáállásával van a gond, mert azért jóval többet ki tudnának hozni ebből a játékvilágból, viszont ez a Mirage is elég megúszós lett megint. Azért hiába mondták, hogy visszatérnek a gyökerekhez, ez a Mirage egy mix lett sajnos, ami az új, és a régi AC között van félúton. Amit viszont nem lehet elvenni tőlük, hogy a városok, és a környezet kidolgozásához nagyon értenek, bárcsak a mellék és a főküldetések is összhangban lennének az atmoszférával.

Most látom, hogy lehetőség nyílt egy "igazi próbára" a Lords of fallen esetében, azt hiszem megnézem milyen, aztán ki tudja mi sül ki belőle, de jó eséllyel csak a delete.

Van demó a Lords of the Fallenhez? Vagy hogy érted?
0
0
0
0
enslaved avatar
@kismadar: Úgy értem ahogy nem szokásom érteni, gondolom érted😉
0
0
0
0
kismadar avatar
@enslaved: "Tehát megvetted" 😁
0
0
0
0
vyne avatar
Nalam ment a refund. Szamomra a combat nagyon clunky volt,mintha visszamentunk volna 2006-ba itt is.

Fov slider mar megint hol van? Miert kell mindig lehagyni?
Grafika meg nekem egyaltalan nem tunt elore lepesnek, sot egy ket helyen meg ronda is volt, peldaul a fu es egyebb novenyzet. Maxon nyomtam 4k-n, dlss es minden fele hulyeseg nelkul ugyhogy nem az upscaling miatt volt ronda. +gsync be van nyomva es meg igy is tearing-elt nehol a jatek. Tartotta a 60 feletti fps-t, nagy performance gondok nem voltak.

Sajnalom mert szeretem az ilyes fele dark jatekokat de nekem ez nem tudott olyat mutatni ami miatt megerne az 50£-ot vagy az idomet. Viszont legalabb ravett arra, hogy ujra neki uljek a demon`s soulsnak.

Akinek tetszik annak jo jatekot hozza.🙂
2
0
0
0
💬 3
kmetovics avatar
@vyne: Köszi meglesz. Amúgy tényleg jó ronda néhány helyen a játék. Nem dobtam egy hátast tőle. Nekem pl a hogwarts szebbnek tűnt.
1
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Igen, hogwarts szebb is pedig raadasul az ue4. Erdekes. Na mindegy, te csak csapjad oket en addig is varom a kovetkezo Fromsoftot. :D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Ami elvileg februárban jön, mármint a dlc. Ők legalább tudnak csinálni értelmes movesetteket, nem úgy mint egyesek, h azt hiszed, h támad, közben meg csak forog az enemy, amikor meg azt hiszed, h csak mozgolódik, akkor meg támad. Olyan szinten összezavar, h nem hiszed el. Ez a finalboss kész, ráadásul még healtriggeres is.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Aki kiprobalja majd írjon az optimalizalasrol pár szót
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@MC MaRcI: Nem valami jó még PS5ön sem, pedig performanceban tolom 😕😕
0
0
0
0
kismadar avatar
@MC MaRcI: Cikkekből kiindulva tipikus 2023-as játék. 😂
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@kismadar: Akk majd a 10 patch rendbe vágja xd
0
0
0
0
FoLey avatar
@MC MaRcI: 2560x1080 magas felbontásban nálam szépen fut igaz elején vagyok még.
0
0
0
0
vyne avatar
Na mar toltom is. Remelem lesz legalabb olyan jo mint az Elden. 😁
0
0
0
0
💬 8
kmetovics avatar
@vyne: Én is lassan nyomatom. Még pár perc és kész. Remélem nem tölt le utána egy day 1 patchet. Jó játékot hozzá neked 😁
Ui: Még nem tudom, h melyik kasztot fogom választani, bár olyan mindegy. Egyelőre egy óriás fejsze build van tervben, aztán majd meglátom hogyan alakul a dolog.
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Biztos lesz valami day 1 patch, szokas szerint. :D
Neked is jo jatekot hozza, en tuti melee buildel megyek kezdesnek, ahogy mindegyik soulsban eddig. :P
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Köszi. Már nyomod te is gondolom. Fúú de fura ez az Ambrel világ. nem tudom miért, de nekem nem mindig rántja ki a lelket az enemykből. Neked igen?
0
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: En pc-re vettem mert maxon akarom nyomni, ha mar ue5 😝
Igy majd csak 3-tol tudom jatszani, annyit mar kibirok. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: 2. bossnál vagyok. A trailerben szereplő fénykardos, szárnyas betétnél 😂😂 Nem tűnik nehéznek, csak még szoknom kell a timeingokat. Amúgy nem fut ps-en sem valami jól agame, pedig performanceban tolom. Azért szomorú, h már konzolra sem tudnak normálisan optimalizálni. De azért még mindig jobb a helyzet, mint a Jedi survivornél.
2
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: En Refundoltam bari, szamomra nagyon ujat nem tudott mutatni se grafika se combat szinten. Megyek vissza Demon`s soulsozni. 😀
Neked jo jatekot hozza! 😊
0
0
0
0
kmetovics avatar
@vyne: Na ennyi volt??? Nekem tetszik. Megöltem a trailerben szereplő szárnyast. Én a demon souls dvd-t legszívesebben ripityára törném, csak nem az enyém. Ott rohad szószerint a karakterem a börtönös mapon. Ha egyszer lesz lelkierőm folytatni, majd akkor folytatom. Na megyek vissza P-zni, mert hátravan még a finalboss 😁😁
1
0
0
0
vyne avatar
@kmetovics: Ennyi ennyi, igazabol 50 perc eleg volt latni meg erezni amit kellet. Ez az elgurulok 5 meterre es odacsuszik a boss fele mechanika mar nagyon unalmas. Ennyi erovel alhatnek ott egyhelyben is. De vannak meg itt mas gondok is ami miatt nem tetszett. Maradjunk annyiban, hogy latszik nem egy fromsoft game.

Amugy en a Demon`s souls-t ketszer mar kinyomtam ps5-on, szerintem nagyon hangulatos kis jatek az a nyomorult sarkanyt leszamitva a hidon. :D A prison-os palya miatt a mai napig raz a hideg. :D
0
0
0
0
bukta2 avatar
Néztem róla egy játékfejlesztőtől tegnap gameplay-t, hát grafikába látszik rendesen hogy ez már UE5 alatt fut... nem csak a komoly textúrák hanem a fícsörök is nagyon jók, a megvilágítás és az a lámpás ahol 2 képet renderel a motor realtime-ba, az azért elég kemény, igaz hogy csak a lámpással bevilágított kis felületen de akkor is durva fícsör 😅
0
0
0
0
kmetovics avatar
na holnap asszem bele is vágok, ha kijátszom addigra a P-t, ha nem. Addigra csinálok neki helyet, mert nem sok van.
0
0
0
0
💬 5
enslaved avatar
@kmetovics: Azért dolgozzál is, ne csak egész nap gémeljél mindig😉
Félre téve a "humort", ennek a gép igénye azért már komolyabb, akár el is hasalhat a jelenlegi konfigod alatta, kellene alá úgy alapjában véve egy erősebb masina szerintem (feltéve ha nincs egy PS5 - öd is, és azon fogod tolni a hasonló kaliberű játékokat), legalábbis a high-ultra 60 fps - hez. Igazából szerintem (már ha az a géped van ami az adatlapodon) már nem sokáig fogja húzni az újabb címek esetében, proci, ram, vga csere lassan indokolt lesz. A Lies of P gépigénye barátibb volt sokkal, oda pont egy 1660 volt az ajánlott, de itt már nem. Amúgy ezt lehet én is ki fogom próbálni, az előző felvonással egész sokat játszottam anno, valahogy másabb volt mint az átlag souls játékok, lassabb, megfontoltabb, meg nem is tudom. Aztán majd kiderül. Épp most fejeztem be az AC - t, még a Ratchet - ből van valamennyi hátra, meg a Resisent Evil 4 dlc - je várja hogy elkezdjem, jelenleg nincs is más ami foglalkoztatna.
0
2
0
0
bukta2 avatar
@enslaved: Hogy tetszik a Ratchet? ha szabad kérdeznem ;)
0
0
0
0
enslaved avatar
@bukta2: Néha idegbajt kapok tőle, de egyébként nagyon szuper. Az AC után állandóan az RB gombbal akartam ütni egy darabig, ezért nem jó kevergetni a játékokat.
0
1
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Mára kértem, pihenőt, h ne az legyen, h jön egy game, ami érdekel és pont dolgozzak aznap, mert pont munkanapra esett a játék. Amúgy is honnan veszed, h nem dolgozom vagy éppen maszekolok naponta? Meg amúgy ahoz képest, h nem akarsz foglalkozni a "kis 30 évesekkel", állandóan nekik írkálsz és jééé már megint egy souls-like game alatt. Amúgy van konzolom, szóval azon fogom játszani. Azon jobb ezekkel játszani. A P-t szerintem hanyagold, mert 10szer nehezebb, mint akármelyik souls a fromtól, még a sekironál is. Ezt mondom úgy, h azt is kijátszottam. Látszik, h irigy vagy azokra az emberekre, akik jók a soulsokban, meg testzik nekik annyira, h valamelyest megy is nekik a harc 🙄🙄

Épp most fejeztem be az AC - t, még a Ratchet - ből van valamennyi hátra, meg a Resisent Evil 4 dlc - je várja hogy elkezdjem, jelenleg nincs is más ami foglalkoztatna.
Helyes, legalább lesz időd megmenteni a világot.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Irigy egy játék miatt??? Ezt te sem gondolhattad komolyan. Amúgy meg csak normális hangvételben akartam már hozzád szólni, azt a szmájlit észrevehetted volna legalább. "Péntek 13" lévén meg én sem csinálok ma semmit, ugyanis beállt reggel úgy a porckorongsérvem, hogy kínlódhatok egy darabig megint itthon, az átkozott élsport ára.
Amúgy meg ami a világot illeti:🙂
0
0
0
0
Zollee avatar
Kíváncsivá tett, Sok önmagát "souls" játéknak nevező próbálkozá nem igen jött be az offical játékok után mint (a Demon és Dark Souls, BloodBorn, Eldenring)

Maga a harc fizikája szokott véleményem szerint elmaradni, például a sok visceral attack a rengeteg különböző fegyver kaszt megléte és azok speciális támadási animáció. Ezekhez hasonlót nem igen láttam még.

Jobbára az szokott történi ha beviszel egy támadást akkor mintha vajat vágnál vele, össze sem rogy az ellenfél, de kb ugyan ez ha te kapod az ütést, vágást.

Remélem itt meglesznek ezek az egymásra ható animációk, ahogy a trailert elnéztem egészen biztatónak hat, remélem jó játék lesz mert a látvány világ és a téma ahol játszódik az egészen tetszik idáig.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na már csak 3 nap 😁😁😁
0
1
0
0
DoggyDog avatar
Itt egy kis korai gameplay, aki már hozzájutott. Nem néz ki rosszul a játékmenet sem!

0
0
0
0
no avatar
Sziasztok nemtudjátok véletlen lessz benne denuvo ?
0
0
0
0
💬 1
DoggyDog avatar
@BhelaProRider: Eddig azt nyilatkozták a készítők, hogy nem lesz benne, de a Lies of P-nél is gyakorlatilag a megjelenés elött pár nappal döntöttek úgy, hogy lesz benne...
0
0
0
0
redbull6969 avatar
Várom már ezt a játékot,nekem trailer alapján nagyon tetszik!!!!😎
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na én elő is rendeltem. Remélem, h nem fogom megbánni. Bízom benne, h jó lesz. Előtte rágyakorlok egy jó kis Lies of P-vel.
0
2
0
0
Liptik avatar
Amúgy király reboot-olnak egy olyan játékot, aminek csak 1 része van.
0
2
0
0
Pokman avatar
Hűha, elárasztanak minket idén jó játékokkal, pláne most ősszel. Csak a pénztárcám bírja 😅
1
0
0
0
kmetovics avatar

Érzem, h jó lesz ez. Már most sokkal jobban tetszik, mint az előde. Lehet elő is rendelem. A spiderman 2ig úgysem játszom ki, de sebaj, majd felváltva fogom játszani őket.
0
0
0
0
💬 6
bukta2 avatar
@kmetovics: Énis nagyon várom (sajnálom hogy nem tps lesz de így sem olyan vészes)
De azért azt tudjuk hogy semmit sem rendelünk elő :)
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Dede a Spiderman 2-t. Már idejét sem tudom, h mikor rendeltem elő játékot. ja de az Elden Ring-et 😁
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Spider-Man 2-vel én is így vagyok, az Insomniac szinte az egyetlen manapság, akinek a játékát zokszó nélkül előrendelem. Viszont én ennek a Lords of Fallen-nek megjelenésig nem dőlök be, láttam már karón varjút.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Majd meglátjuk az utóbbit. Remélem adnak még ki belőle gameplay videót, amin látszik is a HUD. Sosem értettem, h miért nem mutatják sok játék esetén.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Azt én se értem, hogy mit kell ezen rejtegetni. Még van 1 hónap a megjelenésig, talán még jönnek gameplayek.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Hát remélem, h jönnek. Milyen furcsa, h márcsak 1 hónap van hátra a megjelenésig. Sajnos addigra nem végzek a tervezett játékokkal(mindig azt hiszem, h sok időm van, erre puff elrohan 😅)
0
0
0
0
kmetovics avatar
Nekem már most sokkal jobban tetszik, mint az előző TLOTF.
Az eddig látottak alapján eddig azt szűrtem le, h marhára fognak benne trackelni még az alap mobok is. A gamekben az egyik legalja dolog, ami létezik 😡😡😡
0
0
0
0
GodSie avatar
Dark Souls , Nier,Elden Ring után kicsit lassú a dodge nekem :)
De korához képest szép és hangulatos game :)
0
0
0
0
cabus26 avatar
Kíváncsi leszek,hogy ez tényleg Unreal Engine 5 lesz,nem úgy,mint az Atlas Fallen,amiről szintén azt kamuzták,hogy az van alatta...
0
0
0
0
💬 2
kismadar avatar
@cabus26: Ezt kb a felröppent pletykák után(22napja) egyből cáfolták is a Deck13-nál, és azt is mondták, hogy saját motorjukkal(Fledge Engine) készül az Atlas Fallen... Már többször mondtam sok helyen, hogy minden szart, amit lehoznak a firkászok nem kell elhinni! Ez meg hivatalosan Unreal Engine 5-ös játék, szóval nem is értem a fennakadást... 😁
0
0
0
0
cabus26 avatar
@kismadar: Mindenhol ezt hozták le,szal...
De lényegtelen.
A gépigényből sejtettem,hogy nem az.
Néztem is,hogy erre hivatkoznak is,hogy UE5 az Atlas Fallen esetén meg gyanús volt már a menüben/fájl rendszer felépítésében,hogy nem az.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Mintha érdekelne kettőtöket 🙄🙄🙄
0
0
0
0
💬 5
kismadar avatar
@kmetovics: Arról híresek, hogy túl se jutnak már az elején. 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Na igen. Amúgy csoda, hogy egy bizonyos souls-like "kedvelő" tag még nem jelent itt meg 😝
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Megjelenésig itt lesz ő is, vagy ha nem, akkor valami cikknél a játékkal kapcsolatban.
1
0
0
0
MC MaRcI avatar
@kmetovics: Az oldal két gyökere sajnos nem tudok rájuk mit mondani
mindent is várnak mindent is megvesznek
Két full kamu ember
10eves gyermeknek több értelmi képessége van az írásaik alapján mint nekik
0
0
0
0
kmetovics avatar
@MC MaRcI: Sajnos ők ilyenek. Majd megírják szépen, h nem tudtak túljutni az első bosson vagy erősebb mob-on és le is törölték a fenébe 🤣🤣
0
0
0
0
no avatar
Igazak is lettek a pletykák hogy október 13-án jön várjuk szeretettel.
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: Az első részt megkaptam PC goru újságból.
0
1
0
0
kmetovics avatar
Akit érdekel, ma lesz 3kor gameplay bemutatás youtubeon. Majd belinkelem, amint elkezdődik, mert már nem tudom, h ki fogja bemutatni 😅😅😆😆, de azt beállítottam, h kapjam az értesítést, ha elkezdődik.

Szerk: Most keződik


Szerk 2. Francba ez megint csak trailer volt, igaz volt benne némi gameplay.
Elég állat lett. Erős bennem a vágy, h előrendeljem.
0
0
0
0
💬 4
DoggyDog avatar
@kmetovics: Mikor a zene és a visual teljes simbiosisban van :) Fear of the Dark! (nem, mint anno, amikor a MK alá bevágtak valami szar mai "rap" zenét...). Ütős cucc lesz az első részhez képest meg brutál minőségi ugrás az 100%.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Igen azt én is imádom, amikor valami iszonyat durva rock zenét vágnak be a trailerbe. Bár ezt a számot nem ismerem, de köszi a címét 😁
A rap zenéket meg majdhogy nem ki nem állhatom.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@kmetovics: Ja, mert nem vagy olyan "öreg", mint én , azért nem ismerted :D Iron Maiden - Fear of the Dark hallgasd meg az egész albumot. Régen hallgattam rock zenét még a 80-as években meg a 90-es évek közepéig, de alapvetően elektronikus zene kedvelő vagyok.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Meghallgattam. A bandát azt ismerem( ki nem 😁), csak magát a számot nem.
Tudják amúgy a játékfejlesztők, h milyen csalit kell használni a trailerekben 😉
0
0
0
0
Liptik avatar
Király, ennek is lesz folytatása.
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@Liptik: Már egy ideje bevan jelentve 🙄🙄🙄
0
0
0
0
no avatar
Október 13 án jöhet. A pletykák alapján.
0
0
0
0
DoggyDog avatar


Erre kukkantsatok, majd rá. Most kb. így a design-nal kilóra megvettek.
0
0
1
0
💬 4
kismadar avatar
@DoggyDog: Egyre jobban érdekel. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Engem már az 1. trailerrel megvettek kilóra, már csak a zenével 😎😎 Remélem, h nem olyan lagymatag mozgása lesz a karakterünknek, mint az 1-ben.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@kmetovics: Igen a játék mechanika , ha jól sikerül, akkor gyakorlatilag, még majdnem tökéletes játék is lehet belőle az eddig látottak alapján. De, majd valami részletesebb gameplay videó után többet megtudunk arról a részéről.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@DoggyDog: Kíváncsi vagyok arra a másik világra, amiről szó esett. Gondolom halálnál oda kerülnünk és onnan kell kijutni. Amúgy azok a tüskék a sisakon, meg a fegyvereken nagyon menőn néznek ki 😁 Nehogy azzal a buzogánnyal kezdjek majd benne 😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
Ezt majd át kell írni The-re.
Már régóta várok egy folytatást. Remélem sokat fog javulni az 1. részhez képest.
0
0
0
0
no avatar
Láttunk belőle elég érdekes kardvívást egy főbosz lehetett.
0
0
0
0
no avatar
Életjelet adott magáról, 2023-ban fog megjelenni, és júniustól, októberig tartó időszakba fogjuk látni a játékot. Tehát kint lehet a games conon.
0
0
0
0
no avatar
Most adták ki a logóját, elég ronda.
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: Hát igen nem nagy eresztés
0
0
0
0
no avatar
Elsot mar ki akasztam es jo akkor ezz??
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na akkor ezt is várni fogom és elő is fogom rendelni,(persze csak ha nem lesz megint olyan drága) 😀
0
0
0
0
Slammer avatar
Pedig lesz, sőt az első részt még iOS-ra meg Androidra is portolni fogják (elvileg a teljes játékot).
0
0
0
0
💬 4
Liptik avatar
@Slammer: Mobilra souls játék, csodálatos.
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Egy több mint 6 éves kommentre válaszolni pffffff, ez semilyen mobilra nem lesz, mivel tripla A-s címeket nem butítanak le ilyen hülyeségre.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: Van mobilra GTA San Andreas, Vice City, III, Vice City stories, Liberty City stories,, LEGO Batman, League Of Legends, Tomb Raider (1996), Star Wars KOTOR részek, szóval nem csodálkoznék, ha lenne souls játék telóra, mivel elég sok MMORPG is van, sőt a Blizzard is tervezi a Diablo Immortalt.
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Ezek mind kicsi címek, és a diablo immortal köszönőviszonyban sincs az eredetivel szemben.
0
0
0
0
Szanto Roland avatar
Nem is tudtam, hogy ilyen is lesz 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció