header
Kena: Bridge of Spirits
Kena: Bridge of Spirits cover
Megjelenés: 2021. September 21.
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ember Lab
Kiadó: Ember Lab

Kena: Bridge of Spirits gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD FX-6100/Intel i3-3220 or Equivalent
RAM:
12 GB RAM
GPU:
AMD Radeon R7 360 2GB/NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2GB or Equivalent
DX:
Version 11
OS:
64-bit Windows 7/8.1/10
STO:
25 GB

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD Ryzen 5 2600X/Intel i7-6700K or Equivalent
RAM:
16 GB RAM
GPU:
AMD Radeon RX Vega 56 8GB/ Nvidia GeForce GTX 1070 8GB or Equivalent
DX:
Version 12
OS:
64-bit Windows 7/8.1/10
STO:
25 GB
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Ray's The DeadSniper Elite 3JudgmentDeep Dungeons of DoomLost SeaHellblade: Senua's Sacrifice
Hozzászólások: 84
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Pozitívum
Elképesztő, mesés prezentáció, szuperaranyos animáció
Mesteri módon egyensúlyozták ki a harcok, a fejtörők és platform elemek arányát
Rövidségében is megkapó és mély történet
Negatívum
Meglepő nehézségi tüskék úgy harcok, mint fejtörők esetében
Érthetetlenül alacsony képfrissítés átvezető videók közben
Kenáról nem tudtunk meg szinte semmit
Végszó
A Kena: Bridge of Spirits követendő példa kell, hogy legyen minden első játékos stúdió számára. Animációs filmeket megszégyenítő látványvilágáról, borzasztóan cuki karaktereiről és mély, megkapó történetéről csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni, s bár mechanikájában és harcrendszerében nem mutat semmi kiemelkedőt, sőt, rendre nyomon érhetőek a kezdeti botlások, mégis hisszük, hogy ezzel a játékkal az Ember Lab egy csapásra felkérezkedett a nagykaliberű stúdiók közé. Habár nem ajánlanánk nyugodt szívvel minden korosztálynak, hisszük, hogy ilyen baráti áron ritkán kapunk ilyen kiváló minőséget.

Ez igen 9 pont!
0
0
0
0
💬 1
MC MaRcI avatar
@zolika22: Ezt a szöveget én már olvastam valahol
Honnan loptad?
0
0
0
0
MarteSz94 avatar
srácok nekem folyamat micro lagom van .. valami ötlet ? :|
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@MarteSz94: Amennyiben még nem játszottad volna ki: A géped nem túl acélos a játékhoz, mindenképpen tedd alacsonyra a beállítást, és fixáld 60 fps - re. Teljes képernyős módban játszd, plusz az exe bin fájlra nyomj jobb egér gombot, nyomj a tulajdonságokra, majd válaszd a "teljes képernyős optimalizálás letiltása" lehetőséget. A játékban kapcsold ki a v-syncet, a driverben bekapcsolhatod (vagy ami megfelel ennek AMD esetében). A driverben maximálisra állítsd a VGA teljesítményét, és a Winben is tedd az energiagazdálkodást maximumra (mondjuk ennek mindig is így kellene lennie). Bármily hihetetlen, de én is csak így tudtam az én gépem esetében is simává tenni a játékot magas beállítások mellett, jó ha két óra játék alatt volt egy dropp, addig meg percenként. Nem tudom, hogy eredeti e a tied, az enyém az, de nem kizárt, hogy tört esetében is segíthet.
1
0
0
0
VeteranBoogee avatar
Nem rossz játék, kicsit olyan mint a Prince of Persia. A hangulata nagyon ott van.
Van pár bug benne, ami egy kicsit meg akassza a játékmenettett, de nem annyira zavaró.
Nincs rendesen belőve a nehézség. Story mode, nagyon könnyű, a spirit guard viszont néhol túl nehéz, néhol túl könnyű.
Összességében egy kiemelkedő darab, érdemes kipróbálni, de nem kell túlbecsülni!
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@VeteranBoogee: Mitöl olyan, mint a Prince of Persia?
0
0
0
0
DragonZolee avatar
Nagyon szép,és hangulatos játék .... tetszett ! Bár elég rövid,és sajnos csak egy végijátszás lehetősége van benne.Először azt gondoltam hogy OpenWorld játék lesz,de nem .... ami egy kicsit fura volt,de csak azért mert arra számítottam.Egy picit emlékeztet nyomokban a játékstílus a Fable-re.És persze más elismert játékok hangulatát is felfedeztem benne.Persze attól még van egyfajta egyedi atmoszférája,ami azért magával ragad.Bár a grafika elvitathatatlanul tadúskodik arról,hogy a fejlesztők animáció készítéssel foglalkoztak csak ezelőtt,a víz felülete némely helyen,és a tűz valahogy annyira nem sikerült.Természeten ez nem von le az igazi értékéből ! Egy végigjátszást mindenképpen megérdemel ! Ha az első munkájuk ennyire jól sikerült,akkor teljességgel biztos,hogy az ezt követő lehet majd az igazán átütő ! :) A végén a téli helyszínen nekem egy kicsit visszaesett az FPS,amit nem is értettem,mert egyébként teljesen stabil volt addig.És biztosan mindenki észrevette,hogy ennek a játéknak inkább erős Grafikuskártya kell,és nem annyira processzor.
1
0
0
0
Liptik avatar
Ma sikerült kivinnem, eddig nálam év játéka. A főboss az nagyon kemény volt, de meglett.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Liptik: Énis tegnap haladtam vele egy picit aztán egy Boss megakasztott... :D majd valamikor folytatom! Jó kis játék az tény! Tuti az év legjobb Indie címe lesz és még sok más díjat be fog zsebelni! Én nem fogom tőle sajnálni! De ha már Indie akkor a The Ascent is nagyszerű játék lett! Imádtam annak is minden percét!
0
0
0
0
zsoltka avatar
Én is végig játszottam, story módban. Így nem volt nehéz,bár nem találtam meg minden eldugott kincset,pedig igyekeztem.a CPU-m nem ütötte meg az ajánlott értéket,mégis futott rendesen max grafikán.Nagyon jól játszható játék,hangulatos, imádtam!
0
0
0
0
💬 5
DragonZolee avatar
@zsoltka: Üdv ! Pontosan milyen konfiggal játszottad végig ?
0
0
0
0
zsoltka avatar
@DragonZolee: Szia!

CPU:Core I5-4590 ,GPU:GeForce GTX 970
0
0
0
0
DragonZolee avatar
@zsoltka: Szia ! Inkább GPU igénye van rendesen.Nálam az i7-3770 legnagyobb terhelésnél is csak 30%-on ment.De a grafikát nem tudtam maxra tenni mert akkor egy-két helyen már leesett 30-40 környékére az fps.Érdekes hogy komolyabb Open World játékokkal szebben futott.De néztem videókat amiből arra tippelek,hogy nem Radeon optimalizált. Gondolom a 970-es kártyád a 4Gb-os változat ?
0
0
0
0
zsoltka avatar
@DragonZolee: Igen az.
0
0
0
0
no avatar
@zsoltka: Akkor szerinted ezen a konfigon, hogy menne?
i5-11400f
16gb ram
gtx 1060 3gb full hd high beállításon meg lenne a stabil 60fps?
0
0
0
0
Danikika94 avatar
4K-ban néha néha be-be reccen a játék de nem érdekel mert annyira jó és szép és cuki hogy nem is foglalkoztat
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Én is befejeztem a játékot. Na kb. ez a játék az, amire pontosan illik az a mondás, hogy "Lelke van a játéknak". Érezni a törődést nagyon, amit beleöltek a készítők. Az atmoszféra, a grafika a történet és maga a játékmenet is egyben van, meg persze a zenei aláfestés is dob a hangulaton, ami megint nagyon eltalált a világgal együtt. A végére kicsit, mintha elfogytak volna amúgy Toshi 3 ereklyéjének összeszedése nem tartott sokáig erre értem a 3 pálya nem volt több, mint pár perc. Az elötte lévő két 3x3 ereklye összeszedése jóval tovább tartott és jobban ki voltak dolgozva az odavezető utak is. Bár a végső boss kárpótolt a kicsit rövid befejezésen :). Összességében egy remekmű a játék, amit semmikép ne hagyjon ki senki, aki szereti a jó játékokat! 9.5 pontot osztanék rá.
1
0
0
0
Pafry avatar
Most értem a végére, nekem nagyon bejött az egész atmoszférája, meg a játékmenete is, igazi gyöngyszem az idei felhozatalban. Remélhetőleg a díjszezonban is megdobálják majd, a legjobb indie játék címére jogosan pályázhat
0
0
0
0
no avatar
19-és fél órámba telt de nagyon megérte az árát.Eleinte a legnehezebb fokozaton nyomattam de aztán inkább vissza vettem normára mert a fő bossok elég nehezek,vagy csak én voltam béna :D.Minden kis
aranyos fekete szutykot össze szedtem egy két láda maradt csak el.Szerintem nálam ez az év játéka :)
1
0
0
0
Quadgame94 avatar
Jó game lett. Simán 8/10. PS5-re meg is vettem. Leszedtem PC-re mert kiváncsi voltam hogy fut a gépemen. Az 570-em 1080p High beállitáson 50+ fps mellett viszi, de van par drop 35 körülire. Összrhasinlítva a PS5 1440p upscale 4K-ra és stabil 60 fps. Az a minőség a High-al egyenlő ahogy láttam.
2
0
0
0
💬 3
Liptik avatar
@Quadgame94: Nálam az erdőbe 30 fps és 60 fps a zárt helyen full ultrán 1080p-ben.
0
0
0
0
DragonZolee avatar
@Quadgame94: Üdv! Csak egy kérdés : Nekem csak a téli helyszínen a végén,mikor bemész a hólepte barlangba,akkor esett rondán vissza az FPS máshol stabil 50-60 között,mint neked.Nem lehet hogy neked is csak ott volt a framedobás ? Mondjuk nem emlékszem,hogy próbáltam-e DX-11 alatt,de DX12-nél biztos hogy WIn7,és Win10 alatt is ez volt a gond.Még szerencse,hogy nem volt túl nagy a a szakasz.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@DragonZolee: Szia!

DX12 jobban megy. Én PC-n addig nem vittem. PS5-re megvettem. Egyébként van hogy sajna droppol... szóval simán megeshet.
1
0
0
0
MC MaRcI avatar
1600x900
low shadows többi high 40-50fps
laptopon is lazán fut
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Nagyon jó kis játék így feeling-re nekem valamiért az Ori ugrott be, pedig az ugye oldalnézetes platform játék nem egy kategória a két játék. A zene a világ az nagyon szépen meg van kreálva. Nekem az ilyen játékok tetszenek. Igaz most sok időm nincs vele játszani, de naponta nyomok vele azért, hogy a végére jussak valamikor.
0
0
0
0
xHortY avatar
Meg vettem pedig nem akartam mert epic-re van csak... :"D Csak hát jó a játék így nem bírtam várni. :D Ilyen címekért érdemes fizetni és nem virág boltozni ezeket kell támogatni az értelmes dolgokat. Szerintem élvezetes aranyos semmi negatívum számomra 10/10. :D
6
0
0
0
💬 1
Booker avatar
Most néztem végigjátszást, jó pofa kis game.
Bízom benne hogy a héten már játszani fogok vele
2
0
0
0
💬 2
zole54 avatar
@Booker: Törtek már vannak fent torrenten ha nem akarod megvenni.
0
0
0
0
Booker avatar
@zole54: Igen, erre gondoltam csak én diszkréten kezelem (ezzel nem megsérteni akarlak!)
Várnom kell míg visszaigazolnak hogy ellenőrzött a játék és utána go🙂
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nagyon jól optimalizált lett a játék, és hát, tényleg gyönyörű minden szeglete :D kezdve a karaktertől a világig, bár az elején járok még 1-2 nagyobb ellenséggel már megküzdöttem benne és eléggé csőjáték,viszont 1 végigjátszást mindenképp megér majd, egyenlőre más játék köti most le a figyelmem, de hétvégén lehet komolyabban neki ugrok ;) 10/10 eddig, az hogy csőjáték nem von le semmit a játékélményből, ezért nem pontoznám le, inkább csak azt mondanám hogy talán jobb lehetett volna ez egy nyilt világként! De biztos remek kis története lesz!
1
0
0
0
Liptik avatar
Egész jó kis játék.
0
0
0
0
gigazte avatar
Azért páran vegyétek majd meg, mert ez olyan játék/fejlesztőcsapat, amit érdemes támogatni, mert van bennük potenciál! Én ezt az egy játékot vártam év végén, szóval eléggé árulkodó a helyzet. 😆
2
0
0
0
💬 15
Warlordcommander avatar
@gigazte: Kár hogy nem nagyon akarnak majd még játékot csinálni, mert egy animációs stúdió és inkább azzal foglalkoznak. Ennek se lesz 2. része az is biztos, mert mondták.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Warlordcommander: Olvastam sajnos, de reménykedem hogy ha sikeres lesz a játék, akkor azért valamelyest megváltozik majd a véleményük.
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gigazte: Én remélem hogy nem, legalábbis folytatás ügyileg. A legjobb játékoknak nincs folytatása. Mást persze nyugodtan csinálhatnak.
1
0
0
0
susguy avatar
@gigazte: Ha bejön akkor mindenképpen fogom támogatni őket, csak úgy repülni fog a tárcám a monitor irányába.
Legkorábban jövő szeptemberre el is fogja találni😁
Addig meg bőven ellesznek az exkluzivitásért kapott támogatásból, elvégre azt sem ingyen írják alá.
0
1
0
0
wgeorge85 avatar
@gigazte: Megvenném, de nincs rá keretem ez az egyik.
Jelenleg 12-14ezerért megy a játék és "kicsi" a kártyám hozzá.
Low 1080p mellett 50-60 FPS-em van átlagban...
0
0
0
0
no avatar
@wgeorge85: Öcséd az hol lakik?,át tudsz menni hozzá? azon tudnád tolni rendesen.
0
2
0
0
wgeorge85 avatar
@Kings Bounty fan: Egy helyen lakunk, azért köszi az ötletet, sajnos nem enged oda a gépéhez. 😃
Plusz ő FF XIV-zik non-stop a gépen amikor van rá szabad ideje. 😄
0
0
0
0
no avatar
@wgeorge85: Ja értem mért nem a 15-öt tolja akkor már?, ismerős a szitu XDXD
0
0
0
0
gigazte avatar
@Kings Bounty fan: Mivel a XIV Online MMO... 😆
1
0
0
0
no avatar
@gigazte: Akkor így teljesen kiesik sajnos.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Kings Bounty fan: 90 euró volt neki az alap játék + kiegészítők, sajnos pont később volt leárazás,
de ő arról lecsúszott kis híján...
Meg vett in-game itemeket is kb. 310 euróért. 😃
De legalább örömét leli eme játékban. 🙂
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Kings Bounty fan: A másik, hogy a FF XV az én világom kettőnk közül... 😃
0
0
0
0
no avatar
@wgeorge85: Aha az jó, akkor rendesen belenyúlt a zsebbe.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Kings Bounty fan: Én személy szerint egyjátékos játékokat szeretem pont azért,
mert csak egyszer kell megvenni. 🙂
És nem rabol olyan sok időt el az embertől...
0
0
0
0
no avatar
@wgeorge85: Én is így vagyok vele dettó.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Be is "vásároltam" belőle egy virágnyi kupacot. 😃
Most töltöm lefele. 🙂
1
0
0
0
💬 12
bukta2 avatar
@wgeorge85: Akkor gyorsan feltörték :D vagy ez normális? Nem vágom a virágos világot
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@bukta2: Nincs rajta szerintem érdemi védelem, azért van fent virágboltban. Én nem szoktam virágbolti verzióval élni de mivel se ps-em se epic-em így most rákényszerülök, de amint kijön steamre megy a buy már csak a látványvilág miatt is.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Warlordcommander: Engem is ez tart vissza. Nekem van epic em, de utálom... steames voltam vagyok és leszek is mindig, ez nem olyan elfogultság mintha valaki ios vagy androidos hanem egyszerűen nem akarok millió lauchert. Ennyi az egész :D igazából erre lenne való a GOG de az megint egy launcher... ami számomra ismeretlen... nincs kedvem nekem már ezekhez, örülök ha munka után beülök kicsit játszani valamivel, nem még böngésszek át 6 lauchert mert mindegyiknek saját akciója van. :D meg persze azt olvastam hogy nem egy hosszú játék lesz ez. Aztán majd egyszer egy leértékelésnél behúzom steamen biztosan ha elérhető lesz ott is!
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@bukta2: Pontosan így vagyok én is, steam indul géppel együtt, nem kell semmit foglalkozni vele, ott van látok mindent egy helyen, más launchert el se szoktam indítani, de manapság steamen se játszok sok mindennel mert munka tanulás mellett nincs sok időm ami meg van ott genshin impactozok ;)
1
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Na és miből áll egy Epic - et összehozni? Ezek szerint mindent kihagytál eddig csak mert Epic? Fura felfogás.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Nem hagytam ki mert idővel lejár az epic exklúzív hülyeség és megjelenik máshol is, szóval ennyi. Ami meg nem, az csak rossz játék lehet. Meg álltalában az is, ahogy szoktam látni. Metro exodus is pl a legbénább rész volt. A control meg amilyen jól indult olyan unalomba fulladt a végére, nem is csodálom hogy a biztos pénzre mentek a fejlesztőik. :)
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Nekem a Control nagyon bejött, még a DLC - ket is végig vittem. A Metro sem volt rossz, de annyira jó sem, ez igaz.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Warlordcommander: Az exodus messze a legjobb része a sorozatnak
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@MC MaRcI: Nem vagyunk egyformák ;)
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Warlordcommander: Ebben igazad van
0
0
0
0
gigazte avatar
@MC MaRcI: Számomra a bele erőszakolt sandbox elemekkel el is múlt a varázsa. Vannak játékok amibe illik, de itt nekem teljesen idegennek hatott. Én a nyomasztó Metro alagutakat, és a városi pályarészeket szeretem.
1
0
0
0
MC MaRcI avatar
@gigazte: Nekem pont azért tetszett mert kicsit kiszabadultunk mondjuk mint egy stalker részbe
Ettől eltekintve nekem is nagy kedvenc az első 2resz

De az exodus számomra minden szempontból többet adott
1
0
0
0
no avatar
https://www.youtube.com/watch?v=-vZkt4fCkOc&t=154s
Még egy kis videó csak,hogy jobban várd a holnapot :D
1
0
0
0
wgeorge85 avatar
Már csak két nap van megjelenésig, remélem menni fog 1080p közepes beállítással.
Gondolom jól összerakták a játékot, hogy ne kelljen izmos VGA alá. 🙂
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@wgeorge85: Ezek szerint nem csak én várom már nagyon :D
1
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Kovacs1991: Odáig álmatlan éjszakák várnak rám... 😃
0
1
0
0
Zollee avatar
Nagyon várom olyan mint ha egy CGI mozival játszhatnál.

A It take Two nál és a Ratchet & Clanknál éreztem csak ilyet.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Zollee: Van már pár kiadott gameplay amik elég hosszúak, de valahogy én komolyabbra számítottam (Videókat látva a karaktermozgás elég laposnak és egyhangúnak tűnik) aztán lehet hogy jó lesz ez! Vagyis remélem! énis nagyon várom már.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Elhalasztva: Szeptember 21.-re
0
0
0
0
💬 1
wgeorge85 avatar
@bukta2: Holnaphoz 1 hónap múlva jön ki.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Na pár napja kirakta új gameplay videót, s végre 60 fps-ben, kicsit féltem, hogy only 30 fps cím lesz. Nagyon várós játék lesz ez. Biztos meg fogom venni, ezzel is támogatva ezt a kis csapatot. Első játékuk, s eléggé odatették magukat.
0
0
0
0
no avatar
https://youtu.be/lr5p2XxHX6U
0
0
0
0
💬 1
NTSC Jani avatar
@Kovacs1991: Semmi újat nem mutattak ebben a videóban. Össze lett vágva a tavaly nyári bemutató, plusz a februári újabb videó.

Na jó 10 mp új tartalom van benne. 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nagyon várós ez a cím. Talán a legjobban várt cím az idei évben. 😀

Nagyon tetszik a hangulata az egésznek, nagyon szép játék lesz. Gépigénye egészen kellemes.
0
0
0
0
no avatar
Előrendelhető a játék PC, PS4 és PS5 platformokra. Epic games store-ban aug. 24-et írnak a megjelenésre 😀
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
@Godzi: Hát igen, már előrendelhető egy ideje, de megjelenésre eddig március környékét mondtak. :/
0
0
0
0
bukta2 avatar
Erről még mindig csak annyi info h Q1? 😞 remélem nem fogják elhalasztani, mert elég nagy a csend a stúdió körül...😞 nagyon várom ezt a játékot! 😃
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@bukta2: Február 4.én egy Twitter hozzászólásra annyit válaszoltak, hogy a közeljövőben...
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Godzi: Kösz az info-t
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Lesz dobozos pc változat?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Warlordcommander: A fejlesztők Twitter-ét olvasva esélyes.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Kerestem már mindehol, mert már előrendelném, de gondoltam hogy még korán van hozzá, de akkor megnyugodtam 😀 Twittert nem olvasok úgyhogy nem láttam mit írtak a fejlesztők.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció