header
Genshin Impact
Genshin Impact cover
Megjelenés: 2020. September 28.
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: COGNOSPHERE
Kiadó: COGNOSPHERE

Genshin Impact gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5 or equivalent
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA® GeForce® GT 1030 and higher
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 SP1 64-bit, Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
STO:
Please reserve 30 GB of space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7 equivalent or higher
RAM:
16 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB and higher
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 SP1 64-bit, Windows 8.1 64-bit, or Windows 10 64-bit
STO:
Please reserve 30 GB of space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Victor VranMass Effect 2BlackfaunDread PilotsGothic IIUnexplored 2: The Wayfarer's Legacy
Hozzászólások: 108
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kovb677 avatar
Fura hogy ekkora a gépigénye holott telefonon egy ócska snapi is viszi high-en.
0
0
0
0
💬 12
Liptik avatar
@kovb677: Jó, de lebutitva.
1
0
0
0
kovb677 avatar
@Liptik: Az lehet mondjuk mert pc-n most kipróbáltam 67 gigát akar letölteni, 1060 nagyon korrekt gépigény, gépem bőven túlszárnyalja inkább érthetetlen hogy mobilon is ugyanígy néz ki... pc-n gondolom hd textúrák vannak.

Ezek ilyen mobilos játékok, meghagyom őket mobilra.
0
0
0
1
susguy avatar
@kovb677: Azért 2023-ban már teljesen mást jelent az hogy valami "mobilos játék" mint bármit ami mobilon fut. Online shooterektől kezdve majdnem mindent is meg lehet oldani rajtuk, még akkor is eredetileg nem is arra voltak tervezve. Vannak pc/konzol exkluzív játékok még AAA szinten is amik ehhez képest egyszerűbbek.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@susguy: Arról nem is beszélve hogy a call of duty warzone mobile is milyen komoly lesz, vannak már neten gameplay-ek, akkor jön majd az AC Jade is, de tény hogy ez a játék nem hiába ennyire sikeres, ez visz mindent azóta is amióta megjelent, open world és ez tényleg az, nem csak mondják.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@kovb677: Most 93gb a játék nálam pc-n telepítve úgy hogy csak a japán szinkron van hozzá leszedve ami 12gb. A gépigénye tényleg nem magas egy 750ti-n is szépen fut, kipróbáltam. Amúgy meg maxra rakva iszonyat szép játék. Az meg hogy mobilos játék hülyeség. Amennyire le vannak butítva a textúrák és béna az irányítás, látszik hogy a hoyoverse csak azért adta ki megjelenéskor már mobilokra is mert van rá piac keleten.
1
0
0
0
kovb677 avatar
@Warlordcommander: 67 gigát akart leszedni telepítve lehet több, genshin impact weblapjarol telepítettem nem steamrol
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@kovb677: Steamen nincs fent tudtommal. Én is az oldalról telepítettem, de biztos hogy 92-3 gb lesz majd feltelepítve. Mondjuk jó mert a launcherbe be tudod állítani hogy melyik voice fileokat szeretnéd felrakni mert így nem lesz 140gb. Az angol szinkron amúgy a legkisebb 9gb kb de az is legrosszabb mert valamelyik karakter hangja elvileg már 3szor megváltozott, meg amúgy se illik hozzá.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Warlordcommander: Telefonon negyedét se szedi a 67 gigának.

Motorfestet próbáltam ki nem rég ubi-n 38 - 45 fps között mozog a játék néhol nagyon látszik hogy forzából átvettek elemeket de összeségében tetszetős játék de ennek kell még patch ismerősöm 140wattos 3060 laptopján ugyanugy droppol a fps 60ról 57-re 45-re ultra grafikán hiába több a vram. Nincs még optimalizálva

Forza 5 meg gyönyörűen és álomszépen fut 75 fpsel meg azért a grafika is sokkal kellemesebb, ms store-ból 130-160 gigát szedett le a forza 5 , motorfest meg csak 34 gigát
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@kovb677: Telefonon 20gb kb a játék, azért az messze elmarad a 92 gb-tól, azért mondtam hogy nagyon le van butítva.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Warlordcommander: 25gb lesz az... vagyis nekem annyi. És ha feltolja az ember maxra a játékot azért egy telefonhoz képest brutálisan jól néz ki! Persze hogy nem pc szint, ugyanis ez egy 250g-os készülék, ahhoz képest meg nincs sok különbség ..
1
0
0
0
kovb677 avatar
@Warlordcommander: Samsung is a z fold meg flip telefonjait tv reklámokban genshin impactal promózta
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@kovb677: Miért ne promózhatná, de attól még nem lesz csak mobil játék.
2
0
0
0
no avatar
GTX 970, 4GB VRAM van beállítva, és kipipálja a GTX 1060 6GB VRAM követelményt! Itt valami nem jó
0
0
0
0
Sidexixs avatar
Valamiket lehet kapni vele, Geforce Expreincebe kaptam.
DS6J3Z84QG9V
0
0
0
0
Levi0725 avatar
az első 1x wishből jött:
https://gcdnb.pbrd.co/images/O5mtFWAlnsqR.png
2
0
0
0
susguy avatar
Ilyen szerencsém se lesz többet 😂
https://i.imgur.com/JDkGRaV.png
3
0
0
0
💬 11
Maxidrake avatar
@susguy: Hali! Grat hozzá, kár hogy 2 hónapig nem lehet nagyon használni mert bebugoltat questeket, és csak következő verzióba lesz javítva, ezért kaptuk a 700 primogemet. Ettől függetlenül én is húzom felfelé már 40 - es. De haladnom kell majd a sztorival hogy tudjak neki szedni ascend materialt. Addig nem tudom tovább szintezni, kell a hadnagya is Sara vagy Fischl villámos íjász az a lényeg, hogy tudd csinálni az új szigeten a fejtörőket.
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Maxidrake: Csak 100 primot adtak a bugért, a 600 at a patchért kaptad mert leálltak a szerverek, csak ugye mi abból semmit nem érzékelünk mert pont éjfél után van 4-ig kb. Minden nagyobb patchnél ezt csinálják. Amúgy én nem vettem észre hogy bugos szegény raiden shogun, eddig nem volt vele baj. Még csak 70es szintű sajnos meg talenteket kellene nyomatni neki, de tesóm már kinyomta 90esre meg mindenét maxra, elég jól lehet vele játstani.
2
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Az szép, hányadszorra sikerült végül? :)
1
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Szerencsém volt, 40 pullból megkaptam. Tökre örültem hogy meglett, majd a következő kék fegyver után csak csodálkoztam mi a franc, kaptam még egyet😄 Ha azt nézem hogy ezelőtt Mona is 14 pullból lett meg, azelőtt pedig Ayaka 36 pullból, kezdek félni hogy mikor fordul meg a szerencsém.
0
1
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Ne aggódj meg fog fordulni, :) én amikor elkezdtem játszani voltam így, de most a nyár vége fele elfogyott :/ Remélem következő bannerbe már jobb lesz :)
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@susguy: Én nem tudom, hogy ez milyennek számít, 3 hete kezdtem, egy 5 csillagos íj volt a kék bannerből, Yoimia a lilásból, most meg Raiden, most a fegyveres bannerbe kezdtem bele hátha meglesz a polearm.
0
0
0
0
susguy avatar
@Maxidrake: F2P játékosként általában csak a lila karakteres bannerre éri meg költeni primogemet. Fegyveresnél nagyon nehéz és "drága" garantálni hogy megkapd azt amelyiket szeretnéd róla, így szinte soha nem éri meg, a kék banner pedig örökre megmarad, több ingyen wisht ad rá a játék, és ami abból kapható, az a másik kettőben is megtalálható mindig.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@susguy: Mint írtam nekem 24 wishből meglett Raiden és Sara, a másik kettőt megvolt, nem kell már semmi a lilásból ezért nyomom a fegyvert, battle past vettem meg a napi 90 primo. Most veszem másodjára majd.
0
0
0
0
susguy avatar
@Maxidrake: Persze, inkább csak tippnek írtam, mindenki azt próbálja megszerezni amit akar😄 A fegyverrel tényleg csak annyi a gondom, hogy 180 helyett 240 wish-sel lehet garantálni hogy megkapd amit szeretnél, és a lila bannerrel ellentétben nem marad meg a számláló bannerek között. Én pl most tudtam, hogy következőnek biztos a Raiden Shogunt kapom meg, és azt is hogy pontosan hány wishen belül (max 74), mert az előző banneren Monat kaptam, és utána még volt 16 pullom 5*-os karakter nélkül. A fegyveresnél viszont hiába próbálkoztam volna egy korábbi banneren, semmi nem maradt meg volna meg a számlálóból, újra 0-ról indulnék. Ki tudja milyen karakterek lesznek még, és amíg azok tudnak működni 5*-os fegyver nélkül, a fegyvereknek kell is egy kari akin érdemes haszálni. Az alap bannerből is kaptam már két 5*-os fegyvert, de egyiket se használom mert egyik karakteremhez se jók.

Persze csak ez csak az én véleményem, neked sok szerencsét, ha megszerzed a fegyvert akkor tényleg nagyon erős lesz az a karakter😄
1
0
0
0
Maxidrake avatar
@susguy: Köszi szépen! Tudom hogy így van ahogy mondod, hátha bemákolom, ha nem hát nem. Köszi az infókat.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@susguy: Mindig csak pozitívan! 😂
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Na az új bannerel szerencsém volt,az első 10 - es wishből meglett Raiden shogun az 5 csillagos. A következő 10 - ből meg meglett a hadnagy az íjász. Már Adventure Level 43 - on vagyok, Yoimia már 80 - as, meg Lisa és yanfei is. Noell 70,meg Barbara is. Traveler 60.most húzom 80 ra Barbarát. Már nagyon fog a Resin a fejlődésbe.
0
0
0
0
💬 7
Warlordcommander avatar
@Maxidrake: Szerencsés voltál, nekem 150 wishből lett meg Baal (raiden shogun). Amúgy minden 90. Wishre garantált sárga cuccot dob csak ugye az lehet más is nem csak ami a bannerbe van :). Kokomit szerintem passzolom a kövibe, mert ganyu rerunra várok és elvileg pont utánna lesz. :)
1
0
0
0
Maxidrake avatar
@Warlordcommander: Hali! Igen tapasztaltam a kékből nekem az első 5 csillag egy bow lett 125% aoe minden 4 másodpercben. Szóval nekem ott most jó ideig semmi nem jön valószínűleg.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Maxidrake: Hát igen, nem érdekel nagyon mert meglett végül, ha meg ganyunál is vennem kell majd primót hát ez van :) csak legyen meg. :)
1
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Én éppen 74 rollra vagyok a garantált Raiden Shoguntól, és jelenleg van 95 Intertwined Fate raktáron, úgyhogy nekem csak azon múlik most hogy bejön-e gameplay és a most kijött maradék story quest alapján😄 Remélhetőleg nem kell a garantált pullig elmennem, Kokomit is be akartam szerezni. Vész esetén tudom pótolni Monaval, viszont kellene a healje, főleg ha Zhongli shieldjét kiveszem a csapatból.

Ganyura én is szintén várok, nagyon kellene már egy jó archer. Az lenne a kedvenc playstyle-om, de egyik se működik olyan jól mint ő. Remélhetőleg rá is marad elég húzás🤐

Neked talán így nem lesz vészes, legrosszabb esetben is most van még kb 2 hónapod gyűjteni Ganyura primogemet, ha egyből vele kezd majd a 2.2.
2
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Én is így számolom, hogy 2 hónapom van rá kb.
Amúgy 157 wishem volt raktáron és 90 kell ugye garantált sárgára, de nem raident adott hanem egy jean-t :), szóval muszáj volt még húznom és még egy 60 után kidobta :) Szóval neked se biztos hogy a 74. rollra raident fog adni, lehet az akármi :) Akkor van szívás :)
1
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Úgy működik a rendszer, hogy az első sárga 50% hogy a banneres karakter. Ha nem azt kapod, akkor a következő sárga 100% hogy a banneres kari lesz, utána megint 50% hogy a következő mi lesz. Legutoljára Monat kaptam az Ayaka banner alatt, úgy hogy a kövi karakter garantáltan a banneres lesz, a kérdés már csak az hogy melyikre használom el😄 Valamennyire lehet így tervezni a pullokat, Ayaka bannerjéről is direkt ezért sem húztam végül többet, mert tudtam hogy ha összegyűlik elég wish, akkor a következő karit garantálni tudom magamnak.
Van egy-két oldal ahol tudod magadnak követni ezeket, ha esetleg érdekelne:
[LINK]
[LINK]
Maguk a szabályok bővebben: [LINK]

Tulajdonképpen maximum 180 wish kell ahhoz hogy garantáltan megkapj egy banner karit. Ha összegyűlik neked a 180 (minusz amennyivel most beljebb vagy) addigra, akkor te is be tudod biztosítani hogy meglegyen. Átlagban kevesebből is megkapod, de 180 a garantált.
2
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Ezt a 50% hogy az első banneres nem tudtam, a többit igen, köszi az infót :)
1
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Elértem az adventure rank 33-at, van 6 karakterem ami már 50 és 60 - as szint között van, hatalmas a világ amit be lehet járni,továbbra is nagyon tetszik. Az új eventből ami most jött 4 új karakter már hármat sikerült megszereznem, a tüzes gitáros csajszit, a széllel operáló 2 kezes karddal harcoló csajt, és a jeges íjászt, már csak az új tüzes íjászt kell kipörgetni.
1
0
0
0
💬 11
Warlordcommander avatar
@Maxidrake: A mostani bannerből csak a sayu meg a yoimiya az új karakter a másik kettőt már régóta meg lehet szerezni. Amúgy yoimiya se valami erős, nekem kidobta, felhúzta de nem nagyon jött be eddig. Maradok a physical buildes Eulánál. Érdemes inkább a következő banner-re várni mert, Baal-t fogja dobni, ő meg elektro lándzsás lesz, és elég erős is, eddig úgy néz ki.
0
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Baal a harmadik archon, muszáj lesz erősnek lennie 😀 Ha tényleg ütős lesz és mókás lesz játszani, akkor lehet beszerzem, másfelől Kokomira tartogatok.
Egyébként jogos, és nem csak most, mindig érdemes inkább félre rakni a wisheket olyan karikra ami tényleg tetszik a playernek, főleg F2P-ként. Irreálisan jó szerencse nélkül nem lesz meg az összes, és lemaradhat olyanról amit haszálna is.
A mostani banner először tetszett, de Yoimiya sajnos tényleg nem egy nagy dunszt, nincs jó helye a csapatban, Xinyan már, Diona nem rég ingyen volt osztogatva, Anemo karim pedig már van 3 is ami bőven jó.

Te milyen csapattal tolod?
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Régebben ninguangot maineltem, mert szinte egyedül leírt mindent ha fullra van húzva, igaz hogy 4 csillag de az egyetlen ami 5nek számít így is kb. Aztán keqinget húztam fel, máig benne van a csapatba mert erős. De mostani csapat: Eula (physical buildel, 10ezreket üt, minden 4. ütésre crittel egy 25-30ezret, a nagyképije meg 130 ezreket üt szóval elég erős) 2. Keqing ő elektro ugye szóval jegessel pont jó kis kombót alkot, 3. nak álltalában sucroset viszem mert jó hogy összehúzza az ellent amit aztán könnyű eulával leaprítani mert ugye claymoreal megy, többet sebez egyszerre. 4. nek meg jeant kell hoznom mert kell a heal.

Mostanába ezekkel tolom, de 3. Helyre sucrose helyett szoktam vinni néha mást is attól függ kell e vizes vagy tüzes kombó.

Néha haverokkal is szoktuk 3 an nyomatni olyankor meg mindenki hozza a legerősebbikét, mert szerencsére mindenkinek más van kitolva. Aki meg 2őt hoz az hozza a healert. :)

Hát ja ha valaki f2p-be van tényleg érdemes erősebb karikra várnia. Mondjuk én már egy pár játék árát ráköltöttem, de így is van amelyik karakter teljesen hidegen hagy. Zhongli rerunba például egyet se húztam, se ventinél. Ganyu-t várom, ő elég erős és kellene még egy íjász is aki használható, neki tetszettek a képességei meg aranyos is ;)

És te milyen csapattal tolod?
1
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Ningguanggal én is próbálkoztam a legelején, de akkor még nem értettem eléggé a játékhoz így nem sikerült jól kihasználni, most pedig már lusta vagyok jó geart farmolni neki.

Cserébe most van egy Zhonglim akit valamennyire egy hasonló felállásban használok. Akkorákat nem üt mint Eula viszont gyorsabban gyepál, és van egy szinte leszedhetetlen dupla shieldje, egyedül Inazumában kezdték el leszedni róla néha. Mellé jön egy Fischl akit azóta is használok hogy megkaptam a starter bannerből, és egy Ayaka akit jelenleg még gearelek, viszont addig is jól jön az elementje, Electro+Cryo kombó miatt többet sebezzek Zhonglival. Negyedik régen szintén Cukros volt ugyanúgy az összehúzás miatt, viszont kaptam egy Kazuhat aki ugyanazt tudja eddig csak jobban és erősebben.
Ezzel a csapattal közlekedni/felfedezni is nagyon buli; Zhongli szobra, Ayaka sprintje, Kazuha "E" ugrása és passzívja.

Ezek mellett van még felhúzva és gearelve akiket néha használok: Hu Tao, Sucrose, Mona (pár napja kaptam) és egy Barbara. Van még pár érdekes kari, csak azokkal nem foglalkozok, így is van elég, és még lesz is. Jelenleg Ayakat próbálom jobban felgearelni és Monának helyet találni a csapatban (egyelőre Fischl helyett), bár őt valszeg cserélni fogom Kokomira. Ha jól sikerül akkor kicsit változhat a felállás és Ayaka lesz a fő DPS, csak macerásabb megoldani mint Zhonglit. Valószínűleg az egész csapat lehetne erősebb, de lusta vagyok "tökéletes" artifactokat farmolni, és így nagyon jól aprítanak mindent.

Ganyu engem is érdekel, mert playstyle alapján az áll hozzám a legközelebb; bow + cryo + aoe. Sajnos nincs igazán olyan íjász kari rajta kívül akit meg is érné mainelni, Fischl gyenge és az alaptámadását kéne spamelni, Amber gyenge, Venti és Diona csak support, Childe meg nem érdekel annyira. Yoimiya ígéretes volt, de sajnos nagyon gyengére sikerült egy 5*-os karihoz képest.

Venti engem is hidegen hagy de sajnos túl jó szerencsém volt miközben Sucrose-ért pulloltam, és előbb megkaptam őt mint Sucroset. Azóta sincs helye a csapatban 😀
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Az zsír. Tesóm tolja szintén zhonglival, neki nagyon tetszik, én ha pajzs kell noellet hozok. Kazuhát meg ayakát nem nyitottam, nem találtam őket elég érdekesnek, mona ugyan olyan gyorsan közlekedik, ő már régóta megvolt, jeges meg nem kellett mégegy. Kazuhának mondjuk az összehúzása jó lenne meg jól is lehet vele felfedezni, ha lesz rerun biztos kell majd. Aki még erős anemoba az xiao, na őt még kifelejtettem de szintén nagyon gyorsan sebez nagyon sokat és rengeteg eventbe szinte a leghasználhatóbb karakter. Erősre sikerült és még mindig az.
Mondjuk kicsit lehetnének változtatások a banner rendszerben mert, most pl annyi karaktert csináltak hogy kettesével fogják dobálni őket. De mondjuk lehetnének kevesebb ideig is a bannerek, úgy több karaktert lehetne szerezni többször. Mert így néhánynál szinte lehetetlen kinyomni a constellationt. Vagy esetleg lehetne egyszerre több banner egy ami az újakat adja, egy pedig folyamat valami rerun. Majd irok a supportnak, eddig akármilyen bajom volt válaszoltak, segítőkészek voltak, és éreztem is a kövi patcheken hogy tényleg foglalkoznak a játékosok véleményével. A surveyek is nagyon jók benne. Na ebbe tényleg érzem hogy life service játék de amit egy ea vagy ubisoft csinál az minden csak nem az.
1
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Monat régóta próbáltama behúzni a sprint (és az element) miatt, de nehéz beszerezni mert nem kap külön bannert, részben ezért is szereztem be Ayakat... erre 14 wish múlva pont megkaptam Monat 😀

Xiaoról pont lemaradtam, az ő bannerja alatt kezdtem el, de akkor még csak a felfedezgetést élveztem a játékban, a bannerekkel nem foglalkoztam, nem is értettem pontosan a működésüket. Viszont amennyire láttam eddig, tényleg erős, és jól tud ugrálni.

Biztos fog előbb-utóbb változni a banner rendszerük, előző gacha játékukban is így volt elvileg, és szimplán nem lesz hely minden rerunokra ha így folytatják. Lehet már most is van tervük erre, de lehet még egy ideig húzni tudják ezzel. Igaz a következő két banner is új karakterrel lesz, Baal (mellette Kujou) és Kokomi, és utána kelleni fog valamikor még Yae Miko, Gorou és Thoma is.
Mindenképpen látszik hogy a whale-eket próbálják minél jobban fejni, viszont még F2P-ként is nevetségesen sok tartalmat ad a játék, jó pár más fejlesztőt/kiadót tekintve meg pláne.
2
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Nem ismerem előző játékukat de jó hallani hogy ott is változott. Amúgy nem csak sok tartalmat ad f2p-ként de minden ingyen van kb. Ha fizetsz akkor csak gyorsabban jönnek a cuccok stb. Pl ott a primogemes 30napos előfizu, az tök jó, 1800 forint kb aztán egy hónap alatt ad 20 wisht kb. Igaz minden nap kell hozzá játszani is. Meg ugye jó mert előre is meg tudod venni 180 napig. ;) Ha azt nézzük battlepass se drága mert 3000 forint. Én aki kb semmilyen előfizetéses streamingre meg semmire nem költök nekem ez a 4500 havonta simán belefér, cserébe gyorsabban haladok.

Mondjuk most voltak azok a skinek is. Én úgy látom semmi értelme kb. Semmi pluszt nem ad ráadásul drága is. Szerintem bukott ügy lesz, legalábbis remélem, mert ha elkezdenek skineket csinálni az csak a játékmenet rovására mehet.

Pluszba még ugye inazuma jött ki most, na az pl nekem eddig nem nagyon jön be, a városok meg a táj nagyon adja, jól is néz ki meg szeretem az ilyen keletit, liyue is király volt, de eddig még kicsi és olyan bezártság érzetem van a szigeteken. Jó tudom jön majd még pár sziget mellette de akkor is fura, lehetne nagyobb. Majd a jeges területre leszek kíváncsi, az oroszokról lesz mintázva elvileg, de most úgy tudom a dendro hely lesz a következő. Az is érdekes lesz.
1
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander:
Amúgy nem csak sok tartalmat ad f2p-ként de minden ingyen van kb.
Erre utaltam én is, a bannereken minden tartalom ingyenes és folyamatosan jönnek, ha pedig az ember megválogatja hogy mit akar megszerezni, akkor a bannerek se olyan vészesek (kivéve a fegyveres).

A Welkin Moon-ban az is jó hogy nem is kell hogy a 30 nap egy huzamban legyen, ki lehet hagyni napokat és nem vesznek el a primogemet, csak később kapja meg az ember. Igazából játszani se kell hozzá, csak belépni, utána egyből be is lehet zárni a játékot.

A skinek mindenképpen azoknak van akik amúgy is költenek a játékra, de várható volt, a korábbi játékukban/aikban is voltak, bár elvileg itt olcsóbbak/könnyeb beszerezhetőek. Nem tudom mennyire lesznek vevők rá a játékosok (a whale-ek azért nem kevés pénzt költenek rá), engem mindenesetre hidegen hagynak. Szerintem lesznek még, de amennyi bevételük van, szerintem bőven tudnak finanszírozni egy külön csapatot a skinekre, túl sok erőforrást nem hiszem hogy igényelne.

2.1-ben elvileg jön még két új nagyobb sziget, de lehet még az se lesz a vége. A mostani 3 sziget 96%-99%-ig fel vannak fedezve, de az egész Inazuma területnek csak az 51%-a van meg nekem a repu NPC alapján. Én mindenképpen élveztem hogy volt végre mit felfedezni, és szintén tetszenek a helyszínek, nagyon hangulatosra sikerült. Viszont érezhetően visszafogja a bejárható területet azzal, hogy egy óceán közepén van külön, több szigetként. Remélhetőleg tényleg majdnem megduplázzák még a hátralévő területekkel.
Ha minden igaz, a Dendro terület (Sumeru) egyiptomi stílusú lesz, utána a Hydro (Fontaine) francia, a Pyro (Natlan) pedig mezoamerikai stílussal. Snezhnaya valószínűleg a legvégére marad, bár így is elég sokat látni már most is az ő kultúrájukból.
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Dendro területet én úgy hallottam egyiptomi/indiai lesz, a pyro pedig azték pontosabban.

Én 19%nál járok a repu npc alapján, területeknél 20-25% között. Nem akarok gyorsan haladni vele, fél évem biztos van mielőtt jön a következő :) Meg egyszerűen annyi event van hogy így munka mellett nincs rá csak napi 1-1,5 órám. Majd ősztöl folytatódik egyetem kevesebb munka lesz, majd belevetem magam inazumába rendesen :) Végülis tanulni csak vizsgaidőszakba kell :)
1
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Elképzelhetőek, az egypitom/india valamennyire összeköthető perzsa alapokon, az azték meg amúgy is a legismertebb/kedveltebb.

Én már nagyon ki voltam éhezve a felfedezésre, az egész játékban amúgy is az tetszett szinte a legjobban, így egyből rácuppantam 😀
Az eventeket elkezdtem úgy csinálni hogy megvárom míg kint van az egész, és egy max-két nap alatt végzek velük. Most nekem is visszaesett a játékidő, egyedül a daily questeket csinálom meg, azt is csak akkor ha van rá éppen időm és kedvem.

Igaz még messze vannak, de előre is sok szerencsét a vizsgákhoz 😄
0
1
0
0
Maxidrake avatar
@Warlordcommander: Hali! Hát én teljesen új vagyok ebben a játékban és még csak most ismerkedem vele, nem tudom mi az új kari meg mi az ami régen benne van, a caster tűz varázsló viszont nagyon bejött az op, Lisa val együtt a villamos csajszi nagyon aprít. Van vagy 12 karakterem már ismerergetem őket.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Én most pénteken kezdtem el vele játszani, közel 30 órát nyomtam hirtelen, beszippantott nagyon, most lesz 18 az adventure rank , minden eddig megszerzett karakterem 30 - as most húzom őket 40 - re. Nagyon tetszetős ez a rajzolt grafika, szép élénk színek szóval nagyon hangulatos, szerencsére van segítségem így nem teljesen vagyok vakon hogy mit is kell csinálni, a fegyvereket is húzom fel a szintre, a Co-op sajna tényleg nagyon fapados. Barátom aki becstlakozott hozzám, pl nem nyithat ládát, viszont a karakterek gyorsabban fejlődnek, 100% XP plusz, szóval ajánlom én is, jó játék. Aki szereti az ilyet csapjon bele. 4k max beállítások mellett betonstabilan hozza a 60 fps-t.
0
0
0
0
LittleNinee avatar
a leghíresebb "Anime" játék
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@LittleNinee: A legalább 15 részes Final Fantasy sorozatról, a kismillió Dragonball és Naruto játékokról még nem hallottál ezek szerint...

Jó játék a GI is, de nem a leghíresebb szerintem, közel sem.
5
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Az eddigi kommenjei nem arról tanúskodnak, hogy bármit is komolyan kell venni tőle. 😅 Ő is olyan, hogy mindenhová odaír valamit, aztán ezzel be is van fejezve a történet!
0
0
0
0
Levi0725 avatar
tök jó hogy azt írja a setupomra Spoiler!
lásd profilom
hogy nem viszi el de lowon (nem minimumon) stabil 45 fps
0
0
0
0
no avatar
Cpu: INTEL Core I7 2600
GPU: AMD R7 350X
Ram: 16Gb
Os: Windows 10 64 bit
Ezen futna a játék legmagasabb grafikai beállotáson lagg nélkül?
0
0
0
0
💬 9
Yezi_ avatar
@Amber: Nem.
A 350X még mindig csak egy átnevezett 250, ami manapság finoman szólva is nagyon vérszegény.
0
0
0
0
no avatar
@Yezi_:
A 350X még mindig csak egy átnevezett 250

Holnap is? 🤔
0
0
0
0
Yezi_ avatar
@LordSzalko: Sőt, még tegnap is. 😬
0
0
0
0
no avatar
@Yezi_: Íjj more ebbű baj lesz 😵
0
0
0
0
Yezi_ avatar
@LordSzalko: Nem idevalósi vagyok, én csak ide följárok.
0
0
0
0
no avatar
@Yezi_: És hány álmatlan éjszakát okoztál te ezzel a Kardoskútiaknak?
0
0
0
0
no avatar
@Yezi_: Cpu:i3 10100F
Ram:16Gb
GPU:ASUS STRIX RX 570
És ezzel hogy futna?
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
@Amber: Elég gyorsan. 40 km/h tuti meg lesz.
0
0
0
0
Chei2006 avatar
Sziasztok, offline lehet játszani a játékkal?
Vagy online a játék?
0
0
0
0
💬 18
no avatar
@Chei2006: Most az epicen 17-ig a control mellett szerepel amúgy ingyenes és minden játék internetes ami valami klienst használ.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Kings Bounty fan: Te ennyire hülye vagy, vagy csak teszed magad?
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Nézd meg a listán ott van jelenleg a control mellett, de online a játék mivel epicről fut.
17-dike után is ingyenes marad persze, csak ebben a hétben nem kell külön beírni a címét egyből megtalálható.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Kings Bounty fan: Nem epicről fut. A mihoyo a fejlesztő és ő is futtattja a saját szerverein. Azért ne beszéljünk már hülyeségeket.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Igen vannak ilyen címek is a sajátjukon is mennek, csak hát az újabb regisztráció kell.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Kings Bounty fan: Igen, kell egy epic regisztráció is ha onnan akarod nyomatni. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Így nem kell két regi egyszerre. Amilyen sok jó címet adtak már egyértelmű hogy epicen tolni egyszerűbb.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Kings Bounty fan: Ha epicről indítod is kell mihoyo account, én úgy tudom.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Most nincs helyem hogy megnézzem ki kéne tolni pár gamet előtte. Az age of conanhoz is kell account.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Eddig is ingyenes volt, 17 után is az lesz.
Spoiler!
Kamu #1
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty II fan: Te meg jó volna nem kopiznád a felhasználónevet nem tudom ki vagy mi vagy de jó volna abbahagynád.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: nem kopizik rólad senki lol, nem rólad nevezték el a játékot xd
0
0
0
0
no avatar
@Chei2006: online. Login kell az induláshoz.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Chei2006: Kell internetkapcsolat, de single player játék. Van benne co-op is de csak bossokat meg domaineket tudsz farmolni haverokkal vagy random playerekkel.
0
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Az eventeket egy részét lehet közösen is nyomni, de egyénként igaz, alap contentben csak ezek mennek közösben (bár egy pont után sokaknak ez lesz benne a fő tartalom).
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: AR 55-ön én is már csak a napi dolgokat nyomatom, de mivel folyamatosan fejlesztik a game-t mindig van valami amit lehet csinálni így nem mondanám hogy ez lesz a fő tartalom. Egyik eventnek vége, jön a másik. Most a házat is lehet ezerrel nyomatni, igaz ott is megvan már minden. Aztán nemsokára jön Inazuma, új terület új küldetésekkel, és megint lesz mit csinálni. De a karakter sztorikat is folyamatosan adagolják, szóval megint csak nem a bossozás és a domainek a fő tartalom.
0
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander:
Egyik eventnek vége, jön a másik
Direkt írtam hogy azokon kívül.

Ja, story missionök jönnek, 6 hetente (néha csak 3), amikkel egy, max két óra alatt végez is az ember.

Félre értés ne essék, nem panaszkodom a játékra, sőt, ahhoz képest hogy F2P, röhejesen sokat ajánl, egy fillér mikrotraznakciót sem igényel ahhoz hogy élvezni lehessen, és mondhatni hogy a játék negyede sincs még kint. A mostani Golden Apple Archipalego is iszonyatosan jóra és tartalmasra sikeredett.
Viszont ettől függetlenül egyértelmű hogy a játék rengeteg hangsúlyt fektet a grindra. A story mission-ök jók, de egy idő után elfogynak, az újaknak meg hamar a végére lehet érni. Az eventek se olyanok amiket lehet vagy érdemes túl sokáig hajszolni, csak legyen meg a reward. Nem mondom hogy ez baj, de a játékosok nagy része ezek végeztével csak rohannak vissza csapatni a grindot. Én speciel csak félre rakom a játékot a következő érdekes dologig 😆

A housing mindenképpen buli, de annak is a nagy része csak grind, abból is a két legrosszabb ami eddig a játékban volt (favágás és várakozás).

Inazuma már március óta "nemsokára jön" 😆 Kíváncsi leszek mennyire sikerül a végéig tartaniuk az iramot.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Hát ha valaki sokat játszik vele akkor persze, grind. De én aki napi 1 órát tolom vele, pont jó, mert úgy is van felépítve tartalommal, hogy nem erőltet rá a folyamatos játékra, csak minden nap egy kicsit. Amit fél óra alatt meg lehet csinálni. Eventeken belül is 1-2 naponta nyílnak fel a "részek" ami szerintem tök jó dolog, és a házépítésnél is jó hogy minden nap tudsz 5bútort építeni, utánna a másik 5öt meg elindítod és másnapra kész.
Na szóval nekem bejön hogy nem erőltetnek rá és napi fél, 1 órával le lehet tudni.
Az meg hogy f2p csak még jobbá teszi, persze nem tagadom hogy én nem költöttem rá eddig semmit 😉 (csak egy aaa játék árát minimum)
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
1
0
0
0
💬 3
no avatar
Azert te is irogatod a hulyesegeidet rendesen..
0
0
0
0
no avatar
Ezt az embert nem ismerem bocsika, néha néha láttam, hogy itt van, de fingom sincsen kiez miez semmi közöm hozzá.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Most gyorsan behúztam a játékot míg lehet 17-éig van.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Kings Bounty fan: Mit húztál be egy F2P játékon? A kéziféket?
0
0
0
0
no avatar
@Vass Gabor fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Erről pont lemaradtam, bár ahogy nézem már törölték.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Nem kell itt fan profilokat csinálni, alapértelmezetten itt mindenki rajong Gabikáért, az új tagok is csak miatta regisztrálnak.
0
0
0
0
Mrjobbfor avatar
Szerintem a gépigényével valami nem oké...az egyik haveromnak i3-as procival most pontosan nem tudom melyikkel 4 gb rammal néha néha egy kis laggal játsza.Én az én laptopommal játszom ami szintén rossz kellene hogy legyen és viszi,bár full lowon van és eléggé lassan tölt be néhol,és ha laggol akkor kb 30másodpercre lefagy,de annak ellenére még játszható,mert ritkán fordulnak elő laggok
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
@Mrjobbfor: Androidon is kint van a játék, szóval elég kis specifikációkkal is elfut, de ha maxon akarod nyomatni azért kell neki a hardver, nálam 1080p-ben van maxon és 12gb-ramot megeszik néha.
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Nagyon szép játék. Viszont 0 angol tudással ne állj neki mert az úgy nem fog menni.
Olyan szép grafikája van mint az álaom és 32 Gbrammal és egy GTX 1660-al röhögve megy maxon. [img][LINK][/img]
0
0
0
0
Zollee avatar
Ez szuper játék, nagyon tetszik, nálam nagyon szépen fut maximum beállításokkal.

Kellet már egy ingyenes "Zelda" csak ez jobb annál.
0
0
0
0
arna avatar
Tényleg ekkora a gépigénye a játéknak?
0
0
0
0
💬 1
wgeorge85 avatar
@arna: Igen nagy a gépigénye, nekem a core i7-3770 90%-ra is felmegy
a játékban maximum beállítás mellett 1080p-ben.
0
0
0
0
no avatar
Valaki letudja nekem írni, hogy mennyi tárhelyet foglal? Előre is köszönöm.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Gadesz: 13,8GB jelenleg.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Gadesz: Most már 21,6GB tárhelyet foglal.
0
0
0
0
no avatar
Régen szippantott be úgy egy játék mint ez, erre nyugodtan rá lehet vágni hogy Open World.
Maga a sztori is jó, van benne csattanó(lv17 körül, aki játszik vele, tudja mire gondolok), és emellett még van 80 másik dolog amit csinálhat az ember.
Rengeteg időt felemészt, leülök játszani és észre se veszem hogy 2-3 órája már tolom.
Egyelőre még nem tudtam megunni, de szerintem egy ideig nem is fogom.
Plusz pont, hogy nem olyan vészes F2P játékosnak lenni. Kicsit lassabban kapsz karaktereket, de körülbelül ennyi, így is össze lehet gyűjteni a dolgokat hozzá.
Amit negatívként tudok felhozni, az a COOP, hogy nem lehet együtt questeket csinálni, max besegíteni a másiknak. Ott vannak a dungeonok, stb amit lehet együtt tolni, de azért elférne benne még az a lehetőség hogy tudjatok többen questet tolni anélkül hogy le lenne korlátozva az egyik személy.
A beszéd valóban sok, nem egyszer átgörgettem már mert untam a sok dumát(főleg azokat amiket az út során az NPCk-től kapsz).
Sztori vonalat érdemes követni mert érdekes, illetve nekem a Quest Menuben megjelenő mellékküldetések kifejezetten tetszettek.

Megér egy próbát mindenképp, valószínűleg a játékosok háromnegyede akik elkezdték, még mindig tolják.
0
0
0
0
Liptik avatar
Szerintem egész jó kis játék.
0
0
0
0
💬 1
wgeorge85 avatar
@Liptik: Bővebben mi tetszik benne? 😀
0
0
0
0
Kazuma avatar
Nekem a "verify files" errort írja ki. Leszedem a 11GB-ot, és miután verify-olná a meglévő file-okat, azt írja, hogy nem képes rá. Aztán megint le akarja velem szedetni a 11GB-ot. 1,2MB/s-al nem kis dolog azért 😃 Erre az lenne a megoldás (elvileg), hogy direkt indítom a játékot a launchert megkerülve. De nálam a data mappában, illetve ahol lennie kéne egy parancsikonnak, nemigen van semmi, csak két almappa meg pár fájl. :I Érdekes. Újratelepítem hátha.

Update: Letöröltem, újra letöltöttem, és most elkezdte installálni, a verify után. Elvileg jó lesz.
0
0
0
0
bukta2 avatar
kicsit soknak tartom benne néha a dumálást, értem hogy mesélik a Story-t de ez az ami számomra kicsit negatív,de a játékélményre ez nincs nagy kihatással szerencsére,és el is lehet nyomni a beszélgetéseket,de ettől függetlenül kicsit sok tud lenni 😃
0
0
0
0
no avatar
Jó kis játék elég sok mindent lehet benne csinálni és az elementális sebzésekkel van tele és elég jól kombinálhatóak.Szerintem egy próbát megér aki még nem próbálta.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Nem rossz játék, meglepően addiktív, órákat nyel el, még ha út közben nem is élvezem annyira. Hosszabb távon majd kiderül, milyen ténylegesen, de egy-két bosszantó dolgon kívül eddig tetszik.
0
0
0
0
no avatar
Én is azt mondom, hogy ez nagyon jó játék. Régen kötött le engem valamilyen játék. Nagyon jól lett optimalizálva, nagyon szép a grafika (csak egy buggal találkoztam, megakadt a felirat, újraindítással megoldottam). A soundtrack az valami kegyetlen (nagyon szép). Egyetlen probléma (engem nem idegesít, másokat biztosan fogja) Amikor átállítod kontrollerre (kontrollerrel szoktam játszani.), újraindítod a játékot nem menti el kontroller irányítást. (még friss a játék szerintem kifogják javítani)
Ezeket leszámítva, nagyon jól össze lett rakva a játék. Én csak ajánlani tudom az ilyenfajta játékokat.
Ha fel akartok venni ismerősnek itt az ID-m: 700237988
Pár kép: Saját készítésű 😜
https://kepkezelo.com/images/hbwg3sguvqgvlma8j3mo.pnghttps://kepkezelo.com/images/m7af1c8vtszwzv0rt5nl.pnghttps://kepkezelo.com/images/8ftsuzcg1sdyqqhaglwv.pnghttps://kepkezelo.com/images/rbtyl6hz8jyzjdfy5w67.png
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Én PC-n játszok vele, mert a mobilom csak Snapdragon 450-es az ajánlott Snapdragon 845 helyett. 😃
Most kezdtem tölteni, csak 1-1,8MB/s jön le a játék, nem kicsit le vann terhelve a szerverük. 😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
Tableten kezdtem bele... valami elképesztően jó egy játék! Furcsa hogy nem kapta fel a játékos közösség! Zeldához hasonlítják,persze nem olyan részletes mint egy Zelda de kegyetlen jó játék lett! Az első *VALÓS* Open World játék hordozható ezközökre! Sok ,,open world" jelzővel ellátott mobil játék van piacon és közük nincs az open world höz! Ez az első ilyen grafikával! Tényleg, emelem kalapom a készítők előtt!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció