header
Freeman: Guerrilla Warfare
Freeman: Guerrilla Warfare cover
Megjelenés: 2018. February 01.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Stratégia, FPS
Fejlesztő: KK Game Studio
Kiadó: KK Game Studio

Freeman: Guerrilla Warfare gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-3210M
RAM:
4 GB RAM
GPU:
4 GB VRAM
DX:
Version 11
OS:
Windows 7
STO:
6 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-4790k
RAM:
16 GB RAM
GPU:
Geforce GTX 970 or AMD Radeon R9 290
DX:
Version 12
OS:
Windows 7, Windows 8, Windows 10
STO:
6 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MrPAYER avatar
Nos, hát vegyesek az érzelmeim.

Nagyon hasonló a Mount and Bladehez. Igazából majdnem ugyanaz csak modern környezetben. Ugyanúgy van pár frakció, de nem túl egyedi tulajdonságokkal. Van ami a NATO-ra hajaz, van ami az oroszokra, vannak bandita frakciók, és egy mexikói-spanyol liberalista cuccos. A skineken kívűl nem sokban térnek el max a fegyverzetben, de az igazából mindegy is mert nincsennek akkora különbségek.

És akkor a fegyverek. Nem egy hű de óriási a választék de azért el lehet lenni a pénz gyüjtögetéssel hogy jobb equipmented legyen. A fegyverkezelés egész jó, mondhatni élvezetes a lövöldözés.

Pont olyan dolgok vannak vannak benne ami az M&B-ből hiányzik, és pont azok a dolgok a gyengék ami a warbandben jobb. Például itt a foglyokat ki lehet végezni, ami ott nagy hiányosság szerintem. A frakcióknak lehet pénzt donatelni egy kattintással és akkor javul a viszony, ez is jó. De az AI meg egy hull*d*k, össze vissza futkos mindenki, ez azért az M&B-ben jobb.

Az optimalizáció borzalmas, nézzétek meg a gépem a profilomon, hát eléggé kevés az FPS, és nem a legmagasabb setre van rakva a játék. De reméljük ez idővel változni fog. A grafika egész tűrhető de nagyon látszik hogy ezen még van mit csiszolni, nem feltétlen a grafikán, hanem hogy bizonyos házak ne lebegjenek a föld felett 2 méterrel.

Csak annak ajánlom aki szereti a warbandet, és annak is csak úgy ha nem magasak az elvárásai. 15 eurót nagy szájhuzással talán megér, de inkább warezoljátok le (nem buzdítás ként a torrentre), és megtudjátok nézni hogy hogyan fut, és hogy tetszik-e. Bár erre ott a Steam refund is na mindegy.
0
0
0
0
💬 1
WeKing avatar
@MrPAYER: +1

Még nagyon de nagyon Early Acces, de az alapötlet egész jó.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció