header
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Dragon's Dogma: Dark Arisen cover
Megjelenés: 2016. January 15.
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CAPCOM
Kiadó: CAPCOM

Dragon's Dogma: Dark Arisen gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5 660 CPU or equivalent
RAM:
4 GB RAM
GPU:
Radeon HD 5870 or equivalent
DX:
Version 9.0c
OS:
Windows Vista or newer
STO:
20 GB available space
Hang:
DirectX-compatible sound card or onboard audio chip
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-4770K or equivalent
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 760 or equivalent
DX:
Version 9.0c
OS:
Windows Vista or newer
STO:
20 GB available space
Hang:
DirectX-compatible sound card or onboard audio chip
NET:
Broadband Internet connection
Ajánlott periféria: Supports Keyboard+Mouse and XInput/DirectInput devices including Xbox 360, Xbox One, DualShock and Steam Controller.
NOTE: Some high end integrated graphics chips and modern gaming laptops with a discrete GPU may work but have not been tested, nor are they officially supported by Capcom.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Dungeon StarsRavenlokHeroes of IssacharWarden: Melody of the UndergrowthUnsightedPixel Privateers
Hozzászólások: 84
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar


Még egy ilyet sikerült legyürnöm, de a visszafelé vezető úton az egyik tagom belezuhant a szakadékos vízbe azt 3-an maradtunk, az útonállókkal meg meggyűlik a bajom. Otthagytam rá. :D
0
0
0
0
no avatar
Az életkövet hogy lehet felvenni?,a fővárnál jelzi a barlangot de oda sehogy nem mutat hogy lehet bemenni.
0
0
0
0
💬 5
Pokman avatar
@Kings Bounty fan: Hú, hát már elég rég játszottam, szóval lehet hogy keverem a játékot, de vagy városon kívülről vagy az egyik pincéből lehetett odajutni
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: Városon kívűl csak szikla van, a hátoldalára meg nem lehet menni mert nem tud úszni a hülyéje.
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: Hát most bementem oda szerencsére, de csak 1 volt ott belőle, a másik a feketemacskánál vettem meg, de a 3-dik hol lehet venni?
0
0
0
0
Pokman avatar
@Kings Bounty fan: Passz, én még 2016-ban vagy 2017-ben játszottam és nem emlékszem sok mindenre, google mindig a barátod ilyen esetekben, javaslom ott keress rá.
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: Videó sincs, annyit láttam hogy volt nála 2 ami nálam is, azt tudta használni is. Odament a csávóhoz azt csá. Nekem használni meg nem engedi.
0
0
0
0
bitpork avatar
Megvettem. Kipróbáltam. Nem értem. Ezmiez?!
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@bitpork: Én már évekkel ezelőtt 26-os vagy 27-es szinten járok. RPG tele mellék és főküldikkel, giga szörnyekkel. Magyarul is tudod tolni már.
0
0
0
0
bitpork avatar
@Kings Bounty fan: Ilyen rettenetes konzol portot még életemben nem találtam! Ez a megfog a monsta és a-dt kell ütni?! Meg nincs rendes inventory management??? WTF?!?!
0
0
0
0
no avatar
@bitpork: Kalandozol azt támadnak az enemyk, kisebbek, erősebbek, bosszok repülő dögök stb. Inventoryval nem foglalkozok. Kb egy alap szart használok csak, így rohadt nehéz a game de nem kapok semmi jót.
0
0
0
0
bitpork avatar
@Kings Bounty fan: Értem - de ha megengeded nekem a kérdést: akkor mi értelme? Pláne 20Gb tárhelyen? h&s-nek ott a diablo. Szebb is, jobb is, jobban kezelhető is . Becsülettel megvallom megvettem pénzért annyira dicsérték de valami hatalmasat csalódtam :(
0
0
0
0
no avatar
@bitpork: Története bejön, készül a folytatása is az nem fog kinézni ilyen rondán. Igen csinálhatták volna direct x 11 be is de a grafika érdekel a legkevésbé. 20 giga ne viccelj már. Ma meg 100, 150, esetenként 200 giga egy játék 🤣🤣🤣🤣🤣 ez egy ps3 átportolás nem jött ki semmi másra azért ilyen amilyen. A 2 dik rész sokkal szebb lesz.
0
0
0
0
bitpork avatar
@Kings Bounty fan: Persze értem én , meg minden - de ha pl így adták volna ki a cybepunk 2077 már egész Európa égne mint a Reichstag! Pedig ott is voltak hibák.
0
0
0
0
no avatar
@bitpork: Még szerencse hogy jó régóta törölték a direct x 9-et. Megéri kitolni nem fogod megbánni a több mint száz órán át.
0
0
0
0
bitpork avatar
@Kings Bounty fan: Most megálltam mert rnd generált végtelen labirintot sejtek és nem nagyon van ínyemre
0
0
0
0
no avatar
@bitpork: Egy küldi volt nálam ahol le kellett menni a pince lejáróba a második városnál. Egy csomót kellett lefelé menni kis bosszokat nyírni, az egyiket úgy öltem meg, hogy a résen lelöktem vagy leszédűlt a verem aljára. 🤣🤣🤣🤣 Amikor jössz kifelé akkor menekülve rohanni kell a csápos dög elől. Van egy része ahol egy kissebb helysége tele csontikkal az kegyetlen.
0
0
0
0
no avatar
Eddig nagyon pöpec. A kékszínű szellem kinézetű ellenek micsodák?,elszívja az emberemet azt megdöglött, bár nem is baj mert dög béna mindkettő:D:D
0
0
0
0
no avatar
Kijött a fordítása lehet tolni magyarul is most már.
0
0
0
0
no avatar
És igen igen, bejelentették, hogy 16 án és 17 én mutatnak belőle gameplayt jéeeeeeeee.
0
0
0
0
no avatar
Hát ez elég gyenge lett skacok!
1
0
0
0
💬 1
no avatar
@Nivellen: Nemsoká hivatalosan is bejelenthetik a második részét.
0
0
0
0
Fazy avatar
58% igaz, nem 1 magos sempronnak való, de legalább egy mikrosütőn is elmegy 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Fazy: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ éppen most jelentették be a második részét váááááááááááááááááááááá ide vele azonnal. 2022 karácsonyán jöhet.
0
0
0
0
Kazuma avatar
krex: Nem vagy túlterhelve?
0
0
0
0
Arisen avatar
Bocs már krex, komolyan nem akarlak bántani, nem kötekedésből kérdezem. (Segítenék ha tudok.) De te milyen gépen játszol vele? Leírnád a PC-d specifikációit? Nálam tökéletesen fut max grafikai beállítások mellett 1080p/60fps-el!
0
0
0
0
krex avatar
A játék maga tetszett a Dark Soulshoz tudnám hasonlítani, csak nem annyira nehéz (Szerencsére).

Csak sajnos valami oknál fogva a játék Slow motionol, azaz a karakter olyan lassan közlekedik hogy az valami vicc. Minden beállítást le is vettem de semmi.

Bízom benne hogy fogják patchelni és javítják majd ezt a bugot.

Egyébként osztom @Kazuma véleményét, azaz mindegy hogy milyen egy játékprogram grafikája amíg az azt teszi amire kitalálták (Szórakoztat).
0
0
0
0
Kazuma avatar
Miért lenne fölösleges ha eddig nem is volt PC-re? Már nem azért... 3 év egyáltalán nem sok. A grafikát meg komolyan ki nem szarja le? Ott a Baldur's Gate, mai napig játszom vele, azt 99-es játék... Hagyjuk már.

ON: Nekem egyébként tetszik, más mint a Dark Souls, bár nem olyan nehéz, (normal-on) viszont rengeteg benne a felfedeznivaló, a táj szép, részletes, helyenként szemet gyönyörködtető. Bár még viszonylag az elején vagyok (lvl 19) de engem beszippantott. Részletes, kidolgozott világ, rengeteg kombinálható tárgy, rengeteg fegyver, és skill, a pawn rendszer szintén jó ötlet.
0
0
0
0
RatedGEnigma avatar
Itt a gameplay vidim osztani és lájkolni ér a vidit 😜 😃 ^^
0
0
0
0
NamelessOne avatar
De az ára sem 2016-os 😜
0
0
0
0
Danielshegedus avatar
Hááááááááát ha még a grafikán túl is teszem magam bár sok dolog tetszik a játékba de sok dolog le is visz róla szerintem egy 2012-2013 as játékot fölösleges kiadni 2016 ba v legalább ugy csinálják meg h 2016 os grafikája legyen de ugyan ez a véleményem a többi remake ről is 2016 ba.
0
0
0
0
NamelessOne avatar
Hát 7e. nekem még kicsit drága érte tekintve hogy akciósan most megszerezhetném a Witcher 3-at 6e.-ért 😜 De az felesleges az úgy sem futna. És tényleg jó árban van attól ez a game. ha lesz egy kis zsém lehet beruházok rá egy kisebb akció alkalmával 😃
0
0
0
0
zsusensei avatar
Hát mondjuk nem mostani játék attól független, hogy pcre csak most voltak oly kegyesek és portolták.
Amugy imádom barátosnémmal folyamatosan szórakozunk egymás pawnjával 😆
0
0
0
0
Arisen avatar
(Nem tudom van-e, lesz-e ettől olcsóbb?) http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_dragon-s-dogma-dark-arisen-pc--1192063.html
0
0
0
0
NamelessOne avatar
Azt kell mondjam így egy két nap játék után hogy nagyon kellemes csalódás 😀 Igaz a grafika nem valami szép de egy kis fizika az van benne ami tetszik (nekem a köpeny mozgása nagyon bejön olyan game-ek után amikkel most tudok játszani 😜 ) És ami nagyon meglepő hogy jó az AI. Sőt szerintem nagyon jó. Csatákban ennyire hasznos még nem volt az Ai egy játékban sem amivel taliztam. És amikor nem tudtam merre kellene menni az egyik karakter beszólt hogy ennél a kereszteződésnél nézzem meg jobban a térképet és tényleg nem vettem észre egy kis utat, hát az nagyon tetszett 😃
Összességében nem rossz játék 😃 Eddig nem nagyon keltette fel RPG a figyelmem a Witcher-eken és Dragon Age-eken kívül de ez kifejezetten tetszik 😀 Merem ajánlani sőt ha lesz dobozos kiadás nem horror áron szerintem be is ruházok rá 😃
0
0
0
0
imre18 avatar
nekem windows media playert kér de letöltöm és nem engedi felrakni mert nem 32bites rendszerem van ilyenkor mi van??
0
0
0
0
NamelessOne avatar
Lekalózkodni megéri szerintem 😜 hogy tudd hogy mit vennél és ha tetszik csak utána szabad elkölteni rá a pénzed előre nem ajánlom mert szerintem van akinek tetszene és van akinek nem 😃
0
0
0
0
Vigilante avatar
Hát a grafikához képest eszi a gépet, nem szakad túlságosan bele a gépem, hogy hozza a fix 60 FPS-t fullHD maxon. 😆

https://www.kephost.com/images/2016/01/16/DDDA_2016_01_16_18_49_23_271.jpghttps://www.kephost.com/images/2016/01/16/DDDA_2016_01_16_18_54_18_791.jpghttps://www.kephost.com/images/2016/01/16/DDDA_2016_01_16_18_57_13_043.jpghttps://www.kephost.com/images/2016/01/16/Vagolap01.png
0
0
0
0
no avatar
szerintem nem valami jó játék. grafika nagyon ocsmány.
0
0
0
0
NamelessOne avatar
Sikerült lekalózkodnom a game-et (csak kíváncsi voltam és azért még nem akarok fizetni 😜 ) És nem tudom mire ez a gépigény.. nekem mediumon vsync-el is szépen fut. A graf meg nem 2016-os de nekem megfelel nem is várok többet ilyen géppel amim most van 😃 (jah és 720p-ben játszom és fps értékeket még nem néztem de nem akad 😀 )
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez vicc. Ilyen gépigény, ilyen grafikával????????????? 😲 Ez 2006-os grafika, nem 2016-os, a cső játékmenetéről meg ne is beszéljünk.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
pár perc játék után hangulatosnak tűnik
grafikán meg lehet segíteni pár moddal
0
0
0
0
Kida23 avatar
Ncore-on már kint van 😀
0
0
0
0
no avatar
1280x720 max beállításokon megy 40-60FPS között. FullHD-ben megnézem később, újabb verzióval. HD6870, AMD Phenom II X4 965.
0
0
0
0
darkstreet89 avatar
Érdemes leszedni,mivel rajta az első javítás is.

Spoiler!
Igazából Kick.. és ott a 1.0.10.6911 verziójú repackot már tölthetitek.
0
0
0
0
no avatar
Nem hinném hogy copy.
Linket adsz? nem találom 😕
0
0
0
0
no avatar
Torrentz-n fennvan és működik elindult nálam is.
A gyógyítás hogy van?,ugye nem dark souls copy ez?
0
0
0
0
no avatar
ncoreon remélem lesz , Szerintetek h fog menni?😆
0
0
0
0
no avatar
Na steamen 32 bitest is ír lehet hogy megnézem este ha már fent van törtbe.
0
0
0
0
darkstreet89 avatar
kornel244: Nem is kell neki akkora gép, bőven elég neki egy kisebb gép is,még FULL HD-ba is. Amúgy meg láttam már rosszabb grafikát, egy olyan játékról beszélünk ami nem most jelent meg konzolokra, Dark Souls 2 nem rosszabb a grafikája... vagy örülsz hogy van,vagy nem játszol vele. 😀
0
0
0
0
no avatar
A "3DM tökéletesen működik.
0
0
0
0
kornel244 avatar
Nem nagyon értem hogy mi indokolja ezt a gépigényt mert a játék ocsmány.
0
0
0
0
Hagrid avatar
Működik a kalóz verzió, ami már kint van?
0
0
0
0
no avatar
minimum 89% ugye a i5 nincs megy mert nekem i3 :"C és ajánlott ugye 83%
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Nem lenne ez rossz, mert szeretem az ilyen boss harcos játékokat, de nekem valahogy még is unalomba fulladt az egész 1 idő után. Nagyon érződik rajta ez a japán "hülye gyerek" feeling, igaz próbálták átreformálni, hogy emészthetőbb legyen annak idején, de nekem még így is törlés lett a vége.

Amúgy optimalizálással semmi gond full hd-be simám megy.
0
0
0
0
darkstreet89 avatar
Joker69: meglepő volt számomra is. 😀 Mind1,leszedem. Kíváncsi vagyok a konzolos kiadástól menyivel szebb. Épp ünnepek alatt akartam belekezdeni,aztán láttam hogy januárba jön PC-re. Így maradt a Darksiders II mert még azt ki se játszottam az első megjelenése óta.
0
0
0
0
neuroflex avatar
darkstreet89: Ez tényleg érdekes 😲
0
0
0
0
darkstreet89 avatar
Ez,hogy-hogy már kint van a warezon 3DM-től.. 😲
0
0
0
0
gPerson avatar
Na ha meg lesz a gépem, biztosan kipróbálom! Egész jónak tűnik!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció