header
Diablo II: Resurrected
Diablo II: Resurrected cover
Megjelenés: 2021. September 23.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Vicarious Visions
Kiadó: Blizzard Entertainment

Diablo II: Resurrected gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel® Core i3-3250/AMD FX-4350
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GTX 660/AMD Radeon HD 7850
OS:
Windows® 10
STO:
30 GB
RES:
1280 x 720
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel® Core i5-9600k/AMD Ryzen 5 2600
RAM:
16 GB RAM
GPU:
Nvidia GTX 1060/AMD Radeon RX 5500 XT
OS:
Windows® 10
STO:
30 GB
RES:
1920 x 1080
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Pagan: Absent GodsSuperfuseNaxiaDRAGON QUEST HEROESDiablo IIIThe Mageseeker: A League of Legends Story
Hozzászólások: 81
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DoggyDog avatar
Van működő offline verzió, ha valakit érdekel nézzen körül :)
0
0
0
0
💬 4
xCube avatar
@DoggyDog: Kipróbálni oké, de én inkább a megvásárlást pártolnám. Most akciós is ráadásul, ennyiért teljesen rendben van.
0
1
0
0
DoggyDog avatar
@xCube: Abszolút meg az online az igazi, könnyebb fejlődni stb.
0
0
0
0
Liptik avatar
@DoggyDog: Random emberekkel?
1
0
0
0
DoggyDog avatar
@Liptik: Persze nyomod a run-okat sorban randomokkal. Ha magát a sztorit akarod azt jobb egyedül, mert mindenki fut mindenfelé, de az mindig így volt a régi verzióban is :D
0
0
0
0
Feherlo avatar
Sziasztok ! Próbálta már valaki hogy a Ladderes runaszavak működnek e normál játékban ?
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez a Prime Evil akármi mit jelent, miért jobb, mint a standard kiadás?
0
0
0
0
💬 1
Techthomas avatar
@Liptik: Diablo III + ahhoz packok pluszba
https://kepkuldes.com/images/3a05fa0067e975ab6aef520ba10a86eb.png
0
0
0
0
sasikaa avatar
Single-ban semmi baja a játéknak. Már vannak mod-ok is itt-ott single player-hez. Az hogy online egy fos, és LAN lehetőség nincs ront az összképen. De az én gépemen kicsit kellett lejebb vennem a grafikából (árnyékok meg fények) és egyből meg lett stabilan a 60 FPS.
Ha jól tudom már fel törték just saying.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Jó lesz ez nagyon! Pár patch után, + leértékelve, max. félárat hajlandó leszek fizetni érte! :D
0
0
0
0
Delej avatar
Ki lehet a játékot próbálni?
0
0
0
0
💬 3
Liptik avatar
@Delej: Volt lehetőség béta, még nyáron.
0
0
0
0
szilver avatar
@Liptik: Már van törés.
0
0
0
0
Liptik avatar
Hónap elején lehet megveszem.
0
0
0
0
💬 3
wgeorge85 avatar
@Liptik: Végül megvetted?
0
0
0
0
Liptik avatar
@wgeorge85: Még gondolkodom, hogy melyik verziót vegyem meg.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Liptik: Ne siesd el a megvételét, mert sorbanállás van egyenlőre,
legalábbis most hétvégén még az volt...
0
0
0
0
no avatar
Elkezdtem normal, offline verzióban egy sorcival, de nem vagyok elájulva ettől a verziótól.

Előrebocsájtom, hogy lehet az idő megszépítette az emlékeimet az eredeti D2:LoD-al kapcsolatban, így lehet ennek a verziónak olyan hibákat is felrovok amik az eredetiben is benne voltak már.

Kezdésnek annyit, hogy a grafikai ráncfelvarrás amit eddig láttam belőle, vegyes. A táj kidolgozása, a fény-árnyék rendben van, a szörnyek nagy része is, de van olyan szörnycsoport (act 2 claw viperek kb egy elcseszett arcfelvarráson átesett krokodilféleségnek néz ki, semmint félelmetes viperáknak akiktől tartani kellene) ez a felújítás hátrányára vált szerintem.

Bekerült jó pár olyan QoL (kényelmi) változás ami kellett, ilyen pl a talentreset lehetősége vagy a stash megosztása altokkal.

De nem tudok amellett elmenni hogy a felújított verzió helyenként ordenáré módon beszaggat, tépődik a kép, belassul az egész pár másodpercre. És nem harc közben, hanem sima kis tájon ahol a látómezőben van a talaj, 3-5 szikla, 1-2 fa és ennyi. A ssd-n van, cpu és vga 50-50% alatt gürizik, tehát a trehány kivitelezésen kívül nincs más magyarázat a jelenségre. Érdekes módon amikor 20+ villámló bogár van a képernyőn és közben 150+ villám repked az éterben, simán hasít gond nélkül.
A trehányság ezen felül is jelen van, az eredeti D2 általam ismert hibái nem lettek javítva.
Például:
- act 1 katedrális belső udvar nagy terem előtti ajtó bugos: kinyílik majd egyből visszacsapódik, de át tudsz sétálni az ajtón, mintha nyitva lenne, csak vizuálisan van becsukódva. ez az eredeti D2-ben is így volt emlékeim szerint. Nem lenne katasztrófa de 40€-t azért elvártam volna ha ezt az ismert hibát javítják. Ez se nem aranyos, se nem a játék védjegy-hibája, így nem hiszem hogy kis odafigyeléssel nem tudták volna kijavítani.
- segítő npc útvonalkeresése ugyanolyan bugos mint a D2ben volt. Konkrétan act 2 maggot lair kb játszhatatlan ha nagyon rá vagy utalva a segítőre, mert amint egy visszafordító járatba kerül, leakad és nem tudja merre is van az arra.

És bekerült bár újdonság is a bugok terén:
- act 2 tombok kőajtói szintén furcsán viselkednek. Ellenfél simát átlő rajtuk, npc íjász simán visszalő, de a karakterem persze nem tud átlőni, mert nem látja a célpontot
- oszlopcsarnokokban amikor csak egy kis rálátás van a célpontra, pl glacial spike-al simán rá tudok lőni, de a firewall-t már nem tudom alátenni, mert nem látom a célt. Wtf? Egyikünk sem mozdult semerre semmit.
- act 2 végén tal rasha tomb, egyből a megjelölt sírhoz mentem és véletlenül egyből meg is találtam a staff foglalatát. Staff bele, a villám szétcseszi a falat, ahogy kell, portal lerak, falon résbe belép. 2 és fél másodperc töltőkép, majd a következő kép fogad: Duriel a hullámon grasszál. Töltőkép alatt instant megölt. Tudom, hogy kemény boss elsőre, de nem gondoltam volna hogy töltőkép alatt kinyír. Igen, papír a sorcim, szar a gearje.
Duriel kivégzése után a küldetés bebugolt. Lootot dobott, de a teremből semerre sem lehetett kimenni, csak town portal marad mint kiút. Kb 30 percnyi oda vissza portálgatás közben egyszer a városban beadta hogy quest kész, de amint rákattintottam egyből visszaállt a quest leírás: derítsem fel a sírt... végül a sokadig oda vissza ugrálgatás után Duriel kamrájában a túlsó falon kiengedett és beszélhettem Tyrellel. Nem, nem néztem be, próbáltam addig is, egyszer sem engedett arra kifelé.

Act 3-ba átérve egyelőre letettem a varázsbotot. Erősen felemás a tapasztalt élmény. Játékostárssal átbeszélve neki az act 2 végi balhék egyáltalán nem jelentkeztek, ahogy a belassulás sem.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Palanova: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Szerintem ráér egy leértékeléskor, lehet hogy karácsony-újév környékén már le is lesz árazva. És ezt nem azért javaslom, mert "felújítás". Van cím ami bőven megérte a felújítás árát, lásd C&C Remaster (amiben az alap c&c-n kívül a red alert 1 is benne volt).

Persze a 40€-s árcímke mellé azért jár nem kevés játékidő is, tudod mire számíthatsz ha az eredeti D2-vel játszottál.

Szimplán újrázták, tippre, mert a D4 a kanyarban sincs, immortalsal elásták magukat már a bejelentéskor, meg úgy általában a blizz lassan szinonimája az ubisoftnak vagy az EA-nak, ami azért nagy zuhanás, legalábbis onnan ahol 2006-ban trónolt. Kellett valami, amit nem tudnak annyira elcseszni mint a warcraft 3 újrakiadását és nem volt más, mint a D2.
0
0
2
0
sasikaa avatar
@Palanova: Bro. i5 7500 és 1060 6gb-vel kicsit kellett lejebb vennem a fény és árnyékokból és reccenés sincs. Sajnos a mai világ ilyen...
0
0
0
0
no avatar
ehez is lessz botnet majd multiban? xD
0
0
0
1
DoggyDog avatar
A jó öreg Trist-run-ok meg a Tomb-run stb. :D Hu basszus ehhez én már, azért "öreg" vagyok, pedig anno mennyi órát öltem bele. A játék szép lett jól fut, de engem már az online része nem érdekel , arra már nincs időm (vagy nem akarok rá szánni időt, ígyis mondhatom). Mindenesetre nosztalgiának nagyon jó, végigtolom single-be , amennyit enged a demo és ennyi. Első napos vétel nem lesz belőle, mert annyit nem ér számomra, viszont a gyűjteményembe mindenképp bekerül, mert az összes meg van a polcon a Warcraft-okkal együtt és a Starcraft, kivéve a WoW-ot abba soha nem csúsztam bele, nekem az nem volt pálya.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Én megvárom a teljes verziót.
A szeptember hamar itt lesz, csak sajnos felemás lesz, mert a Succubus később jön...
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Na kíváncsi leszek az open beta mennyire fog elérhető lenni, ahogy emlékszem a D3 esetén is egy kín volt elérni a játékot :D PS4-en és PC-n is kipróbálom.(de őszintén már baromira nem vonz az egér+bill kombó :D, pedig régen el sem tudtam képzelni egy ilyen stílusú játékot kontrollerrel...)
0
0
0
0
Bal4zs avatar
Számomra öröm és bánat is, én rengeteg hibával találkoztam pl: item swapolások inventoriból ládába, fegyo swap néhol grafikai bugok és még sorolhatnám, de, hogy jót is ejtesek, iszonyat szép a játék és a varázslatok pl Sorc/ele druidnál is igen vagány na meg Horinal a márvány padló szerüség is igen bitang,viszont, ez a ladder dolog először azt mondták nem lesz most meg már azt, hogy csúsztatva de érkezni fog, meg, hogy nem lehet modolni sajnos megint az lesz, hogy 2-3 hónapig nagyot szól utána meg nem lesz kontent, vehetnének példát pl a Project dibalo 2-ről na abba pakolnak end game contenteket.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Kipróbáltam kicsit nekem nem volt gond a login-el PC-n, mondjuk csak éjfél után értem haza melóból, nagyon jó volt a hangulata kicsit csapattam a sorci - val. Kicsit néha laggos volt, a látvány nagyon jó lett, nekem nagyon adta. Nagyon várom már hogy jöjjön a teljes.Mindent grafikus operációt felhúztam maxra 4k - ba gyönyörűen futott fix 60 fps.
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
Early Access Series S-en... Nekem egyelőre megérte a preorder-t, bár voltak gondok a belépéssel, kicsit haldoklott a szerver. Xbox-on - nem tudom más platformon így volt-e - már most patchet kellettt letölteni, hogy, elinduljon.... 😂😁 Viszont megnyerő amit eddig láttam, csak kipróbáltam, holnap sajna még meló nem áldozom rá az éjszakám.... 😀

https://i.kek.sh/YukgU6tDrWN.pnghttps://i.kek.sh/2q8393zgy2b.pnghttps://i.kek.sh/0K7jhfjttAM.pnghttps://i.kek.sh/ArIEIZOhLTt.png
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Aaron Keener: Nem jó jel, ha már a preorderes teszten haldokilik a belépéskor a szerver...lehet azt sem kímélték a blizzesek fiúkák.
0
0
0
0
no avatar
@Aaron Keener: PC-n egyik esetben sem volt szerver ügyileg probléma, pedig elég sokat kockultunk már az Alpha-val 😄 Mi is előrendeltük a többiekkel, nem csalódtunk eddig, amit nyújtott az Alpha az nagyon ott van 🦄
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@LordSzalko: Csak az eleje volt rizikós, volt némi szerver gond, nagyobb gondot az okozta, hogy az élesedett beta előtti verzió nem votl hajlandó belépni Authentication failed címszóval.... Az a patch megoldotta, utána gondolkodott egy keveset mire tudtam linkelni a blizzard acc-ot, meg mire létretudtam hozni játékot... utána viszont már stabilan ki-be tudtam lépkedni hiba nélkül... 😀
0
0
0
0
no avatar
@Aaron Keener: Jó kockulást hozzá 😄
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@Aaron Keener: az xbox on nem csodálkozom hogy voltak gondjaid.
havernak a series x jénél az első bejelentkezés a microsoft fiókjába kb vagy huszadjára sikerült.
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@ichigo23619: Ez mondjuk egy tagadhatatlan tény, néha a login képernyőn gondolkodik egy darabig nekem is... Na nem túl gyakran de, 20-ból 1x tuti... 😁
0
0
0
0
Payton avatar
Oké várós, meg minden... de azért ez pofátlanság teteje,hogy teljes áron adják azoknak is akiknek megvan eredetiben a D2 és a LoD is. Most azért mert rádobtak egy kis cicomát a már amúgy is ROMMÁ játszott játékra elkérnek majdnem 15k (Huf) . Legalább akiknek ott van a battlenet-be az eredeti példány beregisztrálva azoknak adhatták volna fél áron vagy valami kedvezménnyel. Ez így részemről csak újabb pofán köpés a blizztől.
A D4-t kíváncsian várom milyen új pénzéhes marhasággal fogják szétcseszni. Lásd D3 realmoney aukciós ház és a nevetséges játékmenet... kb kihalt mostanra vagy mindenki a D2-t vette elő. 😃 Hiába na mindig van lentebb.... és mondom ezt úgy,hogy a D1,D2-n nőttem fel , szóval mondhatni fan vagyok mégis hidegen hagy ez a parasztvakítás és lehúzás a blizztől. Majd D4-t meglesem talán ha nem nagyon kúrják el.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Payton: A remasterek, reforged, resurrectedek, ref*szomdijamik mindig is erről szóltak.

Pénzről.

Ez nem újdonság, ezen nem kellene meglepődni. Az elmúlt 5 év kb erről szólt. A 10+ éve vett egyszer kifizetett szoftver ára ma már sehol nincs, azzal kár jönni hogy "dehátegyszerkifzettemmár".

Örülj hogy csak 40€ és nem 70€. Blizz ezt is megtehetné, hiszen a wc3 reforged csak 30€ volt.

Classic wow? Ugyanez csak még ráncfelvarrást sem kapsz...
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@Payton: Én örülök hogy jön a d2 újra, én speciel azonnal megvettem mióta bejelentették, nekem nagyon várós, talán egy éve próbáltuk nyomatni a diablo 2 - t de kevés volt a játékos macerás volt a trade, ezért sajnos abba hagytuk, remélem most lesz kellő játékos bázis.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@Payton: adom.
de még hogyha nem is féláron de lehetett volna 14k helyett csak 10k.
nekem 14k ba fájt előrendelésben.
bár én úgy néztem még mindig nem olyan nagy lehúzás mint pl ps4 re a dbz kakarot deluxe kiadása amit haver 30k ért vett lemezesben.
vagy pl a tales of arise ban meg a berseria ban a lvl boosterek, na az az igazi lehúzás.

amúgy szerintem ha vársz egy pár hónapot megkapod majd töredék áron cd kulcsként hrk ról vagy akárhonnan, az allkeyshop on tudod lesni az árakat.
0
0
0
0
Liptik avatar
Már nincs is olyan messze a megjelenése.
0
0
0
0
Liptik avatar
[LINK]
Ha valakit érdekel és játszani akar most vele.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Sajna nem kaptam hozzáférést, úgy hogy sikeresen összekovácsoltam magamnak az offline-t 😜 Örülök, hogy támogatja a képarányt is szépen, nem rendeltem elő fölöslegesen 😆
https://i.imgur.com/WeznPuN.jpg
0
0
0
0
olcsojanos avatar
lol, csinaltak nemi 3d grafikat egy izometrikus jateknak fullhd-ra, es akkor maris gtx1060? ez minosegi optimizacionak tunik /sarcasm off
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Jövő hónapban behúzom én is. Ezt vártam már nagyon régen hogy fel legyen újítva.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Ha ennek ekkora gépigénye lett akkor a Diablo 4-nek sem lesz piskóta.
Mindegy csak majd menjen valahogy... 😆
0
0
0
0
Liptik avatar
Még jó, hogy nem a Blizzard csinálja, hanem a Vicarious Visions, így szerencsére nem fog úgy járni, mint a Warcraft.
0
0
0
0
💬 1
AMDMonsteR avatar
@Liptik: A Vicarious csinálja a D4 csapatával. Nem külön cég csinálja lényegében, a Vicarious a Blizzard része lett amikor elkezdték. Az alapjátékot sosem adta ki a kezéből a Blizzard. Full házon belül készült így ez is.
0
0
0
0
Shadow9 avatar
...és akkor hasonlítsuk össze az eredeti D2 gépigényével: https://gepigeny.hu/jatek/diablo-ii
Valamint mivel "csak" grafikai tuning -megjegyzem: szerencsére-, nekem nem éri meg a 40 eurót, pláne, hogy mi mindent fejlesztenem is kellene hozzá hardware-ügyileg.
Persze az elvégzett munkát meg kell fizetni, ezzel nincs is bajom, csak nekem ennyit már nem ér meg, főleg, hogy megvan az "első" kiadás.
0
0
0
0
PatrikSama avatar
Sziasztok. Igazság szerint az első Diablo 2-vel szívesebben játszanék mint ezzel. Azon a játékon nőttem fel és a múltat is felidézi amikor nem volt egy játék olyan részletes, nem volt meg a 60fps és nem volt olyan szép sem. Ez az új változat is biztos jó lesz és persze ki fogom próbálni de az előző nőtt a szívemhez.
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@PatrikSama: Van benne Legacy mód by default, szóval at tudsz váltani in-game a classic D2-re 25FPS-en és egyebeken amik eredetileg vannak.
Mivel nem remake, a játék alatt az Original D2 fur 64-bitre portolva amit lekövet a D4 motorja.

Szóval no pára, ott lesz az eredeti játék, és játszható úgy is. Ezért Resurrected, nem Remake.
0
0
0
0
PatrikSama avatar
@AMDMonsteR: Oh köszi az infót 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Van már róla rövid kis gameplay videó, jó lesz ez.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Johet!!! 😆 😎 Ha mar gepigenye is van, akkor a megjelenesei datuma sem lehet annyira messzire, hurra! 😃
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Először valami technikal alpha lesz, elő lehet regisztrálni.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Liptik: jaja, lattam de koszi! Engem majd csak a teljes, vegleges verzioja erdekel, alfat/betat nem nyomok regota, ilyenekre mar nincsen idom. 😀
0
0
0
0
no avatar
Ezek az ilyen felulnezetes jatekoktol mindig a hideg rázott ki, ezeket sosem tudtam kedvelni.. Ezért gyűlölöm talán a mobakat is.. Kis színes karakterek harcolnak egymással, én pedig semmit látok mert annyi minden történik a képen.
0
0
0
0
Delej avatar
Gondolom most a legnagyobb fanok rárepültek a régi szerverekre amíg lehet.
0
0
0
0
Techthomas avatar
Na megint húzhatom fel 95-s szintig meg tehetek bele 2000 órát, berseker barbarian 😆 😂 😂 Tök jó hogy azért régi nagy játékokkal foglalkoznak még! 😀
0
0
0
0
💬 9
Puffin avatar
@Techthomas: Hát egy pár ezer órám nekem is van benne. 😆
A régi karakterek vajon használhatóak lesznek ebben is? Még valahol megvannak. 😃
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Puffin: A régi játék fut 64-bitre portolva amire rá van húzva a D4 motorja ami real-time követi a játék procedúrális kialakítását.
Egy új 3D alkalmazás amivel a régi játékot irányítod.

Elméletileg, ha ügyes modderek vannak, lehetséges.
0
0
0
0
xCube avatar
@AMDMonsteR: Na de ez nem úgy néz ki, hogy elindul a régi játék, és az új, mint wrapper elintézi a többit, hanem úgy, hogy egy új játékban fut a régi játék kódja. Ha így nézed annyira nem lesz egyszerű moddolni. Bár abban azért tényleg reménykedem, hogy a régi karaktereket valahogy implementálni lehet.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@xCube: Épp ez az, hogy de. Mármint nem wrapper.

A játék megy alatta, a játék grid kiosztása, a játék mozgása, ugyan az a 24.89FPS alap.

Ezt a D4 motorja alakítja képkockasebességből timing-ra, és gyakorlatilag úgy követi az alap játék utasitasait, mozgását, mindenét.

Nézd meg a Blizzcon ezen részét! Nagyon érdekes megoldás.
0
0
0
0
xCube avatar
@AMDMonsteR: Megnéztem és úgy látom, hogy elbeszélünk egymás mellett. Az egész kb. olyan, mint a DOOM Unigine verziója, kiegészítve azzal, hogy a D4 motor "felskálázza" a játékot az új assetekkel és átszámolja a régi 24,89 FPS -re szabott időzítést magasabb frekvenciákra. De ettől függetlenül nem hiszem, hogy a játék moddolhatósága megmarad, mert azokat le kell tudni vetíteni az új motorra is.

Btw a dolog annyira felbuzdított, hogy éppen az ACT I vége felé járok egy 18 -as barbárral... 😂
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@xCube: Én sajnos nem tudom játszani, mert Mac-et kivették a támogatott listából, RX5700XT meg nem tudja kiadni... Mozaikot csinál ilyen kicsi felbontásból 😞

Amúgy érdekes lesz a Legacy switch, hogy egyszerűen játék közben tudsz majd váltani a motor alatt futó eredeti játékra. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak már ez miatt megéri, hiszen 64bit-en, felhúzott felbontáson is működni fog végre!
0
0
0
0
xCube avatar
@AMDMonsteR: Hogyhogy mozaikot csinál belőle?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@xCube: Kirakja a képernyőre villogva annyi kockában, amennyi elfér rajta, 800x600-as téglákban
Mint amikor régen a Windows XP-n lehetett hátteret mozaikban kirakni 😆
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Puffin: Hát igen! 😀 Nem tudom sajnos nekem már nincs meg pedig milyen jó lenne most 😃
0
0
0
0
pcboy avatar
Én csak diablo 3 alappal játszottam de röviden ha jól látom a videóban a 3 grafikáját használják erősebb árnyékolással ezért igényel gtx 1060-at a játék? van amit kihagytam vagy lesz valami plusz benne? remélem nem olyan lesz mint a warcraft 3, mert azzal játszottam, a régivel és meggyalázták.
0
0
0
0
💬 5
AMDMonsteR avatar
@pcboy: A Diablo 4 motorja hajtja. Ez sokminden elárul az igényéről.

Sokkal durvább árnyékolás, tükröződések, később aktív RT, particle effektek.

Messze túl a D3 mesébe illően illusztrált világától.
0
0
0
0
pcboy avatar
@AMDMonsteR: Nem lesz öngól ha 4et csinálják de előtte kijön a 2 újrakiadva?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@pcboy: Miért lenne?

Nem egy szimpla újra kiadásról van szó, hanem egy olyan játékról aminek a Remake-jét évek óta kérik.

Nem értem a felvetést.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@pcboy: Inkább pozitív hatással lesz rá, mivel a 2. rész nagyon jó játék és ezt tuningolják fel, így egyértelműen csak plusszot fog hajtani az új rész előtt és többen fogják, majd megvenni.
0
0
0
0
dark555 avatar
@pcboy: Nem, direkt előtte adják ki, mivel a Diablo 4 elméletben követni fogja vagy kapcsolodni fog a 2 történet szálához. És aki még nem játszott a D2vel vagy épp konzolos, az is tisztába tudjon lenni majd vele.
És emellett valószínűleg sok pénz fog bejönni nekik ebből, ha tényleg azt kapjuk, amit igértek.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Na ez nem olyan munka, mint a Warcraft 3 abban nagyot csalódtam... ez viszont tényleg igazi felújítás. A retro faktor miatt tuti megveszem 😀 Bár neten már tuti nem játszanék vele a régi Baal runok hehe 😃
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Teljesen korrektnek munkának tűnik trailer alapján, várós nagyon.
0
0
0
0
Liptik avatar
Ugye ez a projekt még mindig él, vagy pont ezt ásta el a Blizzard?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Elvben még él.
[LINK]

Ez lesz az idei diablo, ha már az immortal nem indította be az activision által remélt hypetraint...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció