header
Dead or Alive 6
Dead or Alive 6 cover
Megjelenés: 2019. March 01.
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: Koei Tecmo
Kiadó: Koei Tecmo

Dead or Alive 6 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-4690 or over
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 770
DX:
Version 11
OS:
Windows 10 (64bit)
STO:
50 GB available space
Hang:
DirectX 11 or over
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-8700 or over
RAM:
16 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 1060
DX:
Version 11
OS:
Windows 10 (64bit)
STO:
50 GB available space
Hang:
DirectX 11 or over
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Nidhogg 2DRAGON BALL FighterZPersona 4 Arena UltimaxStreet Fighter 6Power Rangers: Battle for the GridThem's Fightin' Herds
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Azért durva, hogy az én Asus ROG Strix-em nem tudja rendesen futtatni a játékot😅

Speckói: AMD Ryzen 7 5800H
8GB RAM NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB
és Win 11
0
0
0
0
carl18x avatar
Maxon lazán megy! 😀 Teszteltem már mit bir 😃
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Én nem vágom minek írtak ajánlott gépigénynél ilyen nagyot, miközben az én gépemen ultrán fut 1080p-ben!!!
0
0
0
0
xTrz_Black avatar
Nem igazán szeretem a verekedős játékokat és emiatt elég béna is vagyok bennük, ám a Dead or Alive 5 része nagyon tetszett, könnyen tanulható irányítása miatt és ez a rész még jobban tetszik. A grafika pedig csak szebb lett az előző rész óta és tökéletesen is fut 4k 60 FPS-el úgyhogy az optimalizáltságra sem lehet panasz.
0
0
0
0
carl18x avatar
Meg néztem pár videót min hogy fut a DOA 6, azért az durva hogy 720P Lowra nem tudja a 60 fps-t egy GTX 760 😆

Elég durván megnőtt a GPU igénye a játéknak. A GTX 1060 se tudja high mellet mindig a 60 fps-t ott is beesik 50 fps környékére.
0
0
0
0
gigazte avatar
Így hogy már játszottam vele, azért bőven látszik a grafikai fejlődés! A játékmenet a jól megszokott kombórendszert használja, amit még tovább csiszoltak, a csöcsfizika és a karakterek még jobban ki lettek dolgozva, szóval erre sem lehet panasz! 😂 Aki szerette az előző részeket annak tetszeni fog, viszont továbbra is ezt a hülye dlcrendszert alkalmazza a Koei Tecmo, de mondjuk önmagában a játék se ér 20k-t... Szó mi szó a sztori mód után is ellehet bohóckodni vele a ruhák kioldásától elkezdve mindennel, így pár 10 órát ebbe a részbe is bele lehet tolni! Továbbra is az egyik kedvenc bunyós játék sorozatom, szóval jó hogy modernizálták egy kicsit! 😀
0
0
0
0
💬 4
ben_aloha avatar
@gigazte: csöcsfizika 😂
0
0
0
0
carl18x avatar
@gigazte: Én is imádok mert jó játék és szórakoztató. De igen a 20E forintot számomra se éri meg mert annyira nem tartalmas. Én nekem annyira nem tűnt fel a grafikai fejlődés, én szemem szerint ugyan azokat a modeleket/karaktereket használták a karaktereknél mint az 5. rész esetében. Minimális különbség van a karakterek közt de nem olyan hatalmas. Nagy mértékben a környezett és az árnyákok fejlődtek, ezerszer jobban nézznek ki az új pályák. A DOA 5-ben a környezett és a pályák nem voltak túl acélosak 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@carl18x: Én valamiért emberibbnek érzékelem a karakterek. Bár a sztori módban röhejesek ezek az előre renderelt gagyi átvezetők, és ez a keszekusza történet felépítés is szar... Nem értem, hogy miért nem lehetett hasonlóan felépíteni a történetet, mint amilyen az Injustice 2-ben volt!
0
0
0
0
carl18x avatar
@gigazte: Igen nem mondtam nem javult, csak hogy ugyan az szinte a karakter model. Észrevettem a csajok ajkain részletesebb a Textura. minimálisan biztos javítottak a karaktereken is 😀
0
0
0
0
retek77 avatar
Amit már írtatok is ,nem kell neki erö, biztos vagyok benne.
Szinte semmit sem változott az elözöhöz képest
0
0
0
0
carl18x avatar
Biztos nem valós a gépigény, a DOA 5 gépigénye minimumba I7-870 még is elment egy 2 magos G2130-al max grafikán 60 fps-el. Ide is elég lesz egy I3 max grafikára, I3-2100 tuti viszi majd rendesen.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Tudom a motor határozza meg,de azért ilyenkor elgondolkodtató,hogy egy szimpla verekedős játéknak hova kell ekkora proci meg ennyi memória.
0
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@santakigyo: Pedig az előző részhez képest nem sokat változott a grafika! Talán a csöcsfizika ilyen gépigényes! 😂
0
0
0
0
carl18x avatar
@gigazte: Valós időbe kiszámolni a cickok mozgását Ray Tits nvidia Physic! 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@carl18x: Legyen akkor már Tits Tracing. Hangzatosabb. De ha pénzt csinálsz ebből, isten biza perelek. 😃
0
0
0
0
VPetya avatar
gyanús nekem az az i7-es. Csak nem denuvo? 😆
0
0
0
0
💬 1
Gyrger72 avatar
@VPetya: Nem láttam denuvo-t a sorok közt. 😊
[LINK]
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Nos az ilyen játéknál jön belőlem mindig elő a kérdés:Mind szinte egyforma ,de mégis mi a különbség?Mortal,meg a többi hasonló,nyilván más karakterek ,más elgondolások,de akkor is.
0
0
0
0
💬 4
Memento Mori avatar
@Andor1997: Dead or Alive, Killer Instinct, Soul Calibur, Tekken, Mortal, Street Fighter, stb Ezek mind mind teljesen más harcrendszerre épülnek. Különböző támadási és védekezési mechanizmusokkal, kombórendszerekkel, stb. Más hangulatra más elvekre építkeznek. Azon kívül hogy verekedős játékok nem sok közük van egymáshoz.
Ez most olyan általánosítás volt, mintha dünnyögnénk valamelyik autós játék alatt, hogy mi a különbség az autós játékok közt. 😆 Közben meg van pályaverseny, utcai verseny, rally, ezek 300 alfaja arcade és sim megközelítésben.
Ha esetleg módodban áll próbálj ki néhányat, hidd el változatosabbak és sokkal jobban különböznek mint hinnéd. Megtalálhatod benne te is a neked fekvőt, lehet megszereted a műfajt. 😀
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Memento Mori: @gigazte @megaone6
Nos egy jó haverral ,vagy online biztos jó lehet egy párbaj,meg úgy mindentől függetlenül szokás mondani,hogy társaságban minden jobb ,egyébként sem a leszólás beszélt belőlem,csak ezekben a játékokban úgy gondolom nem lehet annyit változtatni,mint mondjuk egy autós vagy más játékokban,nincs mit ugyanis. Kombók másak,az ellenfelek,grafika,helyszín és kb ennyi,meg talán a játékmenet is néhol,de ez főként a kombóktól függ.Meg nyilván ez is egy stílus ,hogy jobbra balra ,ahogy mondani szokták elviekben 2 és fél dimenziós a játék,csak hát akkor már lehetne 3 dimenziós is ,mehetnél a játékossal ,mint a mortal kombat shaolin monks-ban például ,ami ha jól tudom az egyetlen hasonló ilyen nagyobb cím.Spoiler!
Pozitívum viszont ,hogy egyszerűségéből fakadóan egy 15 évvel ezelőtti ilyen játék is tökéletes kihívás lehet,mert lényegében teljesen hasonló,így az sem csalódik ,aki régebbivel játszik.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Andor1997: Oké helló! 😆
0
0
0
0
megaone6 avatar
@Andor1997: Ezt gyakorlatilag a létező összes műfaj bármelyik játékához odaírhatnád ennyi erővel.
0
0
0
0
carl18x avatar
Nagyon játék lesz ez 😀 Hitomi <3 😃 Kawai 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció