SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Cabal 2
Cabal 2 cover
Megjelenés: 2015. July 02.
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: ESTsoft
Kiadó: ESTsoft

Cabal 2 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Dual Core 2.5Ghz or higher AMD Athlon 64 X2 2.5Ghz or higher
RAM:
2GB or more
GPU:
Geforce 9500GT or higher / RAM 512M, ShaderModel 3.0 AMD Radeon HD 4000 series or higher / RAM 512M ShaderModel 3.0
DX:
DirectX 9.0c
OS:
Windows XP, Vista, 7, 8
STO:
25GB

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel i5 over AMD X4 over Phenom
RAM:
4GB or more
GPU:
Geforce GTS250 / RAM 1G, ShaderModel 3.0 AMD Radeon HD 4850 / RAM 1G, ShaderModel 3.0
DX:
DirectX 9.0c
OS:
Windows XP, Vista, 7, 8 (64Bit)
STO:
25GB
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
MU OnlinePhantasy Star Online 2 New GenesisProject GenomTERAFinal Fantasy XIThe Lord of the Rings Online
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kornel244 avatar
Én is probáltam ezt a játékot nem volt rossz , de jött a Blad and Soul és azóta is azt tolóm annak anyomába sem ér. Szerintem az a legjobb free mmo.
0
0
0
0
no avatar
Nem igazán bejövős, fél éve próbáltam, várni kell 1 órát mire újraspawnolódik 1 mob, az optimizáció gagyi, és a környezet valamennyire szép. 😀
0
0
0
0
XfighterX avatar
Ma letöltöttem ezt a játékot és amikor email visszaigazolást kér akkor egy hiba üzenetet add ki..ezt miért csinálja? ilyenkor mi a teendő? Az email miatt nem tudok játszani
0
0
0
0
krex avatar
A CryEngline remekűl muzsikál a Cabal 2 -ben az első része annyira nem fogott meg.

De a 2 -ben király karakter dobtam össze egy Force Bladert és egy Warriort csak az a baj hogy kevés a küldetés a 25 -től felfele a szimpla mob ölés pedig alig-alig ad XP -t a Player kereső hogy Dungeonba menjünk vagy a Quest Group kereső annyira nem talál senkit hogy az valami fenomenális.

És úgy vettem észre hogy a Playerek annyira nem csapat játékosok egy Quest miatt kellett egy Dungeonba mennem egy Mágus társaságában de a másik Player annyira nem törődött velem csak ment előre mint az örült és hogy a kommunikácioról ne is beszéljük már mint annak a hiányáról. És ez csak egy eset a jó párból.
Továbbá úgy tünt pár óra játékból hogy a kasztok nincsenek kiegyensúlyozva.
0
0
0
0
MrLightningbolt avatar
Az a baj hogy tera-nak van a legértelmesebb harcrendszere az összes valaha kiadott mmo közül (kivéve a Vindictust).
A többi mmo-ba ami kijött mindig csak kattingattál és a sima alap ütéssel (mondjuk egy kétkezes fegyverrel) hiába lendített a karakter 180 fokos szögbe ha volt előtted egy tömeg egy csomóba akkor is csak azt az egy nyomorult ellenfelet sebezted ami ki volt jelölve a többin meg csak átment a fegyver, Tera-ba meg rendes hack and slash mód van, amit ér a fegyver az sebzősik is. Plusz a többi mmo-ba ha egy ellenfél (még ha közelharci is volt) elkezdettett megütni akkor a kiteleportálhattál a világból is mert akár 20m-röl is rádsebzett mert hogy a szörny megkezdte az ütés folyamatát és nem lehetett kikerülni mint a tera-ba ahol Warriorral a nálamnál 15 szintel nagyobb BAM szörnyeket is meg tudtam ölni vagy instákat egyedül lezavarni miközben röhögtem azokon akik healereket mert stb-ket kerestek, mert itt a normális harc rendszer lehetővé tette számomra meg pár haverom számára is akikkel néha együtt megyünk.
Igaz az fps tényleg nem a legjobb, de attól még ez sokkal élvezhetőbb mint az hogy rákattintasz egy ellenfélre és megvárod hogy a karakter meg tudja e ölni vagy sem mert se kerülgetni/kitérni/félreugrani nem lehet és nem szedhetsz össze 20 szörnyet mert csak egyessével ölheted őket.
0
0
0
0
Krissz avatar
Ezmilyen game? Miről szol? Köszi 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
MC MaRcI erre mondtam, hogy nehéz UE3-at MMO-ra optimalizálni. Velikában mászkálsz, nem csak a főtéren ahol rengeteg player van, hanem bárhol simán elkezd akadni a játék.
0
0
0
0
no avatar
Cabal 1 jobb mint a 2 szerintem 😀
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
chrono02 igen ám de a tera nem is fut semmin sem normálisan ha bemész egy olyan helyre ahol vagytok vagy 60-an
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Tegnap este kipróbáltam, de nem igazán jön be. Ami leginkább nem tetszik az a harcrendszer, nem tudok hozzászokni valamiért. Talán még próbálgatom, de eddig nekem úgy tűnik, hogy nem az én játékom.

A másik meg, hogy TERA valóban nem használja ki az UE3 engine teljes lehetőségeit, de sajnos néha ez is sok ami benne van. Az a baj, hogy Unreal Engine-t nem MMO-ra tervezték, így nehéz is optimalizálni rá, míg CryEngine-re már jó pár MMO-t írtak. De szerencsére UE3 pont az az engine ami nagyon szép látványt tud nyújtani még így is, ami szerintem látszik is TERA-ban.
0
0
0
0
Kazuma avatar
CsakisKerdezesre: Azért nézd már meg itt mennyi effekt van meg a TERA-ban mennyi van. Plusz ha a grafikára helyezik a hangsúlyt akkor nyilván nő a gépigény. Azért ha egy dungeon-ben vagy PVP mapen vagy bárhol ahol sok játékos van (nagyváros) nem túl előnyös a szép grafika. Ezt gondolom nem kell ecsetelnem.

Nekem amúgy csak a proci sárga 100-99. Mediumon próbálom ki mert a kommenteket olvasva (itt, és FB-on is) elég optimalizálatlan a játék. Ha jól fut talán kísérletezgetek majd a grafikával.
Male Force Blader HELL YEAH!
0
0
0
0
prediator993 avatar
Ha azt nézzük a TERA sem használja ki az Unreal Engine 3 nyújtotta lehetőségeket de, ha ki használnák akkor valószínűleg kevés embernek indulna el a játék. Az ilyen játékoknál úgy gondolom az a cél hogy minél több ember játsszon, játszhasson vele.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Néztem róla gameplay-t hát hiába Cry Engine 3 azért a TERA még mindig jóval szebb. Meg számomra jobb is marad. Meg nem 100%-osan használja ki a motort. Mert ennél sokkal többre képes a motor.
0
0
0
0
Xoremion avatar
Nekem nem laggol semennyire se és én max grafikán játszok (ja, és egy retek 10 megás internetkapcsolatom van csak). Csak nekem jut eszembe egy kicsit a WoW róla? Ezzel a felderítős fast travellel, meg az inventory rendszer a táskás megoldással, meg a karakter a mesterség tanulással? (Ez most csak egy észrevétel. Mondjuk igazából ezek még pont tetszenek is benne. Szegény ember WoW-ja a Cabal 2 Beta. x)) Egyelőre ennyi elemet vettem észre benne ami arra hajaz, de még csak tegnap óta játszom vele, most vagyok 14-es szintű archer. Egyébként nem tudom, de a WoW nem annyira a szívem csücske, azt valahogy már az elejétől fogva vagyok képtelen élvezni (még ha ismerősöm velem van, akk is), a Cabal 2 meg most még tetszik (pedig ezzel egyedül játszok).
0
0
0
0
prediator993 avatar
Mikor a játék lép be akkor feltűnik a CryTek logó a jobb alsó sarokban de tudomásom szerint túl sok köze nincs a CryTek-hez csak a motor származik onnan ami nem más mint a CryEngine 3-as verziója. Már ha a motor kevésnek mondható 😀 ^^
0
0
0
0
winrar avatar
Az Engine nem függ össze a Crytek-el.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Cryengine 3 van alatta, de semmi köze nincs a CryTek-hez!
0
0
0
0
Mizushio avatar
ESTsoft ez mióta crytek?
0
0
0
0
balazs996 avatar
Crytek fejleszti, valószínüleg CryEngine
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
milyen grafikus motor van a játék alatt?
0
0
0
0
prediator993 avatar
Igen ezzel én is így vagyok. Állítólag ez egy szerveroldali probléma. 😞 Reméljük majd hamar javítják ezt.
0
0
0
0
no avatar
Hát nekem full very lowon laggol a játék...sajnos 20-30 fps körül van,de nem értem miért...azt hittem ennél picit több lesz azért..lehet valamit még állítgatnom kéne,valami tippek? Köszi előre is.
0
0
0
0
prediator993 avatar
Jó játék nekem nagyon bejött. Akinek a Cabal Online nem tetszett garantálom ez tetszeni fog neki. Bár még vannak kisebb nagyobb hibák de játszható. Ne feledjük mielőtt levonjuk a következtetéseket ez még egy BETA fázisban lévő játék.
0
0
0
0
no avatar
Én most szedem,ha lowon elviszi(szerintem tuti)akkor haverokkal veretni fogjuk!😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb