Új stúdiót alapított az Assassin's Creed sorozat egyik alkotója

Szerző: Pafry | 2021. March 20. | hír | 15 hozzászólás

Jade Raymond igazi régi motorosnak számít a videojáték-iparban, hiszen egykoron az első Assassin's Creed és az első Watch Dogs megalkotásában is fontos szerepet vállalt.

Miután a Google felszámolta a belsős stúdióit, Raymond távozni kényszerült, és munka nélkül maradt, azonban nemrég a PlayStation.Blog-on számolt be arról, hogy az ő vezetésével alakult meg az új Haven Studios.

A stúdió nem is tétlenkedik, már el is kezdtek dolgozni valamin a PlayStation számára, amelyről azonban egyelőre nem árultak el semmit. Raymondnak állítólag sok tehetséges fejlesztőt is sikerült az új fejlesztőstúdióhoz invitálnia, és szeretné, ha valami rendkívülit alkothatnának.

Ugyan a Haven független stúdióként van feltüntetve, de a Sony szponzorálja pénzzel és erőforrásokkal, ezáltal nem kizárt, hogy a jövőben PS-exkluzív címeken fognak dolgozni.

Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Remélem túl nőtt a ezen a kettő játékon és ha jön is valami az egészen más lesz.
Halomra nem kell plusz egy.
0
0
0
0
💬 1
saltyboi69 avatar
@santakigyo: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
@saltyboi69: Elég baj az 😕
Spoiler!
Vicceltem,mindenkinek más jön be 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
Mondjuk elég gyenge játék volt mindkettő.
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@enslaved: A Watch Dogs első része egy istenien jó sztori játék volt, erős karakterek és dialógusok. Talán maga a gameplay megvalósítása volt közepes, gondolok itt a tűzharcokra vagy jármű vezetésre, vagy hogy belső nézetből nem néztek ki valami szépen az ajtók. Maga a hackelés is remek volt, nemvolt nagyon egyszerű de nehéz sem. Talán az egyik legjobb story játék az első Watch Dogs ami valaha készült.. Megjegyzem hogy nem vagyok WD fan, a folytatásokkal rengeteg bajom van..
0
0
0
0
enslaved avatar
@Blade890: Igen, lehet hogy a story jó volt, de nálam egy videójáték esetében ez az utolsó szempont. Harc, jó platform részek, lopakodás, lesből támadás, stb. Nekem ezek számítanak egy játéknál, sztorizgatni lehet könyvet olvasva vagy filmet nézve is.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: A lopakodás maga az éppen nagyon jó szerintem..
Ahogy OW Sas is fogalmazott anno, Splinter Cell GTA Hibrid lett ami elképesztően működik. Rengetek olyan küldetés volt benne ahol az udvar tele van ellenfelekkel és választhatsz hogy hogyan cserkészed be őket.
Lesből támadni lehet, van lekapcsolás azaz takedown, de rengeteg más troll finomság is, például csalik, vagy riasztóhoz csalod oda például szerencsétlent, sok épületre fel lehet mászni egy szintig és fentről fejbe lőni őket. Vagy éppen a repesz gránátot kitudod biztosítani szerencsétlenen, vagy a telefonját csesztetni. Fegyverek kezelése nem a legjobb de egész tűrhető és tanulható. Autók is szerintem jók bár ez nem egy GTA, itt nem fog senki sem egy kanyart 200-al bevenni.. Mindenki lecsekkolható, lophatuk pénzt akár emberektől is. Rengeteg mellékküldtés van és ezekhez kisebb fejtörők is társulnak néha, vagy akár nyomozhatunk s gyilkos után is. Illetve magyar felirat is járt hozzá.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Blade890: Nem tudom, valahogy nem jött be, de nem lehetünk egyformák😉
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@enslaved: veled ellentétben nekem és sokaknak a sztori a fő szempont.
viszont van egy pár kivétel amiben szinte 0 sztori vagy gyenge sztorija van.

pl: ac origins és az egész souls széria.
az aco nak nem lett valami nagy durranás a sztorija viszont a harcrendszer és a látványvilág elég szépen kárpótol.
főleg hogy mostanra a frissítésekkel olyan jól optimalizált lett hogy a hoky rx460 al ultrán tolom fullhd ban, azt megnem mondom neked hány fps el, viszont semmi akadás, lassulás vagy mikrolag sincsen.
mondjuk beletelt egy kis időbe mire ilyenre kihozták, a megjelenéskori verzió még közepesen is belassult néha.
0
0
0
0
enslaved avatar
@ichigo23619: Látod ezt nem tudom, én az AC Originst már nagyon régen végig játszottam, lényegében ahogy megjelent megvettem, meg minden dlc - t is, New Game+ is megvolt, több mint 200 órát öltem bele. Azt, hogy most jobban fut e nem tudom, hiszen azóta már több mint 400 órám lett az Odysseyben, ott is dlc - k, New Game+, és már a Valhallával is végeztem, ott várom a dlc - ket. Amit még nagyon várok, az a Fenyx Rising második dlc - je, ami 3 nap múlva jön ki. Amiről ellenben hallottam már az Origins megjelenésekor is, hogy eszi a procikat a védelem miatt rendesen, de ezt a 8700k mellett nem igazán érzékeltem, az Odyssey esetében meg már egy 9900k dolgozott alatta. Amit észrevenni viszont, hogy a Valhalla alig használja a procit, inkább VGA igényes.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@enslaved: A WD 1 az sokkal jobb minden tekintetben, mint például az utódja a második eresztés.
Az AC 1 meg hát, hogy is fogalmazzak, valahonnan el kellett indulnia a szériának...
0
0
0
0
enslaved avatar
@Scorn Face: Igazából a 2. - at már meg sem vettem, annyira nem jött be az első sem. Az AC megvan ugyan, mert egy AC fan vagyok mint azt sokan tudjuk itt, de csak a 2. résztől vált igazi kedvenccé, az első tényleg csak a teljes gyűjtemény miatt kellett.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@enslaved: ízlések és pofonok, én pont a 3-4 től akadtam ki a legjobban 😂
aztán a Unity meg a Syndicate még tetszett, de az újak valahogy mások nekem nemtom.
0
0
0
0
no avatar
@YoRHa 2B: Szerintem egyik sem volt különösen jó.
Az alap felállás is már marhaság, története az összesnek nagyon hosszú és unalmas. A semmilyen fapofájú karaktereket nem is említeném..
A 4.-et megvettem Steamen és ment is a refound.
Grafikailag egy felturbózott Just Cause 2 volt, ráadásul maga a játék sem tudott bevonzani.
Mindig azt mondtam hogy mint túra vagy séta szimulátor egész jó (a 4. utántól), rengeteg gyűjtőgetés fejlesztés DLC.. Ezek a tipikus időrablós játékok amik az erre hajlamos embereknél sajnos el is érik a céljukat.
Én bennem is volt gyerekként és a fúú kiviszem maxra 100% minden felszedek mindent átnézek mindent maxra fejlesztés de rájöttem hogy ez maximum autizmus és maximalizmus egyvelege lehetett és hogy mennyi időt pazaroltam el ilyenre pár játékban. Most itt az utolsó 3 rész is ilyen meh..
Persze nagy meg tényleg nagy meg óriási meg rengeteg de tényleg rengeteg gyűjthető fejleszthető cucc, de igazából az egész játék alatt ugyanazt csinálod majd. Tele tömik a játékot ugyan azokkal a sablon dögunalmas küldetésekkel hogy csak beleöld az a 80 órát mondjuk.
Most itt az új részről láttam valamit hogy Asgardon rohant a karakter és villámot pörkölt a fegyvere, szerintem nevetséges. A térkép valóban szép énis bejárnám de ennyit tudna nekem nyújtani igazából. Alapból ez a Dark Souls harc rendszer sosem jött nekem be ezt megjegyzem. Jó persze igen a Far Cry is valamelyest hasonló persze mondhatjuk hogy csinálj meg minden outpostot meg tornyot fedezz fel mindent bla bla de annyi hogy ott legalább ezek rövid idő alatt teljesíhetőek, nem melessleg a Far Cry a 3. résztől nagyon jó kis történeteket mesélt el míg az AC számokra ugyanolyan 50-60 órás gyártósori cím. Arra pont jó hogy emberekről legomboljanak 30 ezret mert ugye 5 kiadásban jelenik meg legalább 😀
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: AC 1 gyenge volt, mert elsőként kezdte az openworldöt úgy használni, ahogy. Tényleg unalmas lett. A folytatások már jobban sikerültek, lásd AC 2 és társai, de tudod, hiszen odyt is végignyomtad és az az AC 1 ből nőtte ki magát.

WD 1 gyenge volt mert a hackelést elb*szták benne (faék egyszerű ősrégi pipe játék, komolyan wtf...), de a sztori terén csak 2 wtf rész volt ami azért kevés játékról mondható el hogy csak ennyi gond volt vele. WD-t ott kaszálták el, hogy más volt bemutatva az E3-on és más lett a kész termék.

Összességében jó lenne ha csak ilyen WD 1 szintű "gyenge" játékok jönnének ki az ubitól...vagy ettől az új studiótól.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Palanova: Végig vittem már a Valhallát is, alig várom a DLC - ket. Ami nekem szintén nagyon betalált, az a Fenyx Rising, már ott is kész az első DLC, pár nap és megjelenik a következő. Ilyen játékokból szeretnék sokat😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció