Több új The Witcher-játékot is tervez a CD Projekt

Szerző: xoki | 2022. September 10. | hír | 6 hozzászólás

Az év elején a CD Projekt Red megerősítette, hogy készül a következő The Witcher-játék, amely egy teljesen új történet kezdete is lesz. A vállalat vezérigazgatója, Adam Kiciński a legutóbbi pénzügyi beszámolójukon mesélt ismét erről, és kiderült, hogy nem csak egy játékot terveznek.

Ugyebár Geralt története lezárult, így egy teljesen új főszereplőre és körítésre számíthatunk. A sokak által kedvelt karakter három nagyszerű játékot kapott, és az új történet esetében is több játékban gondolkodnak. A folytatás jelenleg a pre-production fázisnál tart, és külön kiemelték, hogy a belső eszközök helyett az Unreal Engine 5 lesz az alapja.

Bármi is legyen a következő rész címe, biztosan nem The Witcher 4 lesz, hiszen ahogy azt korábban kiemelték, egy trilógiának nem lehet negyedik része. Sajnos mást nem igazán tudunk a játékról, de korábbi pletykákra, illetve a cég által közzétett teaser képre támaszkodva a Lynx iskola lesz a játék középpontjában.

The Witcher 4 (A New Saga)
The Witcher 4 (A New Saga)
The Witcher 4 (A New Saga)
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mizushio avatar
Inkább egy jót csináljanak először..
0
0
4
1
💬 4
Legendrush27 avatar
@Mizushio: Már csináltak 3 jót. A Witcher 3 2015-ben az év játéka volt és még ma is oda lehet rakni bármelyik új játék mellé. Év végén jön a The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition rövidebb töltési idővel, jelentősen szebb grafikával és ray tracing támogatással érkezik minden platformra...
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Legendrush27: Nem arról van szó. Witcher 3-at végigjátszottam minden DLC-vel. Hanem az, hogy nem akarok még 1 olyat, mint a CP2077. Erre értettem hogy 1 legyen jó és ne bughalmaz.
0
0
3
0
redbull6969 avatar
@Mizushio: Ja eddig engem se fogot meg 1.ik se
0
1
0
1
szhusi avatar
@redbull6969: olyan játékot nem is fognak tudni csinálni, hogy mindenkinek tetszene...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció