Szigorítás: Tilos a warez!

2014. September 01. | hír | 93 hozzászólás

Mai naptól további szigorítások léptek érvénybe a warez tartalmú megosztások kapcsán.

FRISSÍTVE: 2015. 11. 20.:

Tilos a warez megosztása és kérése!
Hozzászólásod nem tartalmazhat:
- warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét, nevét
- torrent linket vagy elérhetőségét
- torrent kiadás nevét
- kiadás csoport nevét (warez group)
- segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában

Csak általánosságban engedélyezett a warezt említeni, a konkrét warez tartalom megosztása tilos az oldalon!

Előre is köszönjük az együttműködéseteket! Nem érezzük feladatunknak a warez megakadályozását, de nem is engedélyezhetjük a megosztását az oldalon. A warez háttérbe szorítása a kiadók, jogvédők kötelessége kellene hogy legyen. Mi is találkoztunk olyan szankciókkal, amelyekkel az oldalakat büntetik különböző jogvédő szervezetek ahelyett, hogy a probléma forrását próbálnák felszámolni. Ezért szükségesnek éreztük ezen szabály szigorítását.

A warez link kéregetésével kapcsolatban: Nem kívánunk warez support oldalként működni, mindenki tudja használni a torrent keresőt, aki már nem általános iskolás, és egy kis tapasztalattal ki tudja következtetni melyik warez kiadás számára a megfelelő.

Hozzászólások: 88
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
assassinangel avatar
cseszka !

ismerem ezt a érzést ,de néha a gyártóval ,kiadóval is ugyan ezt tenném !😀
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Nem tetszik a Warezolás a világnak? Akkor ne adjanak ki egy Rome Total Wart 2 50€ért 5 játszható néppel meg rengeteg buggal ami mellé hogy elvezhető +ba kiadnak 60-70€ért hét DLC-t amiben feloldanak 2 néped dpc-ként és akkor megveszem ha már hülyének akarnak nézni akkor én miért ne tegyem ugyan ezt? De ott van példának a DayZ Standalone is az is fejlődik de még mindig nem ér két forintot sem ezt mondom úgy hogy a DayZ Móddal kb. 3-4 évet játszottam.

De van erre másik példa is, ott a Kerbal Space Program... letöltöttem, utána steam-en is megvettem mert ezt a játékot érdemes megvenni.

Azok meg akik itt fröcsögtek hogy "pfiii warez vegyétek meg.." kíváncsi lennék mennyi jàtékot vettek meg életükben
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Aki warezol, az találja meg a módját annak is, hogy hogyan kell csinálni, így is elég forrás van hozzá az interneten. A betörők, kábítószer csempészek sem nyilvános, a témához érintőlegesen kapcsolódó fórumokon cserélgetik a taktikai információkat. 😃
0
0
0
0
The Matrix avatar
"A warez háttérbe szorítása a kiadók, jogvédők kötelessége kellene hogy legyen."

Ja ott van a Denuvo pl, ami még rosszabbá teszi az eredeti játékokat, vannak olyan processzorok amiken egyszerűen nem fut el a játék, vagy teljesítmény problémákba ütköznek, vagy jobb esetben bugba és még sorolhatnám... De teljesen jól haladunk tényleg, ez az egész mai játék ipar úgy gáz ahogy van, bárcsak vissza lehetne menni a Nintendo korszakba vagy a PS2-es korszakba, akkor még minőségi játékokat adtak ki.... 😀 Már kénytelen vagyok játszani inkább emulatorral vagy valami régi játékkal..
0
0
0
0
horifield avatar
Mivelhogy nincsenek demok , hogy próbáljam ki a játékot amit meg akarok venni ? Például a Farcry 3 mat és a négyet megvettem eredetiben miután kipróbáltam . A Codmasters féle F1 sorozat pedig azzal zárult hogy a legutóbbi részt már le se töltöttem , nemhogy megvegyem . Pedig imádom a Forma 1 et .
Úgyhogy az emberre ne akarjanak olyan szart rátukmálni amit nem is látott .
0
0
0
0
cseszka avatar
Én azért megosztok egy Warezt.Játék törésröl.
Spoiler!
https://3.bp.blogspot.com/-RCmiCKPNdHw/Tg4a_J8m22I/AAAAAAAAASM/24kpLs2EILI/s1600/IMG_9129.JPG
0
0
0
0
susguy avatar
Látszik hogy ezek szerint nem ismered 😆
0
0
0
0
winrar avatar
terepmintaHun: Steam-et ismerve... soha 😆
Pedig nem lenne rossz dolog.
0
0
0
0
susguy avatar
Azért sok játék szokott még tartani ingyenes hétvégéket. De igaz, sajnos kevés cég ad lehetőséget arra, hogy ki lehessen próbálni a terméküket.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Talán a Mafia 2 volt az utolsó olyan játék, aminek volt demója
0
0
0
0
susguy avatar
Arról meg nem ők tehetnek 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
MaTpr0F nem akarok steamre/originre regisztrálni 😃
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Steam-en már van refund szóval ott már nem veszel zsákbamacskát. Elvileg nemsokára origin-en is lesz. Kíváncsi vagyok utána milyen ürügy lesz a "ki akarom próbálni mielőtt megveszem" helyett.
0
0
0
0
danee23 avatar
Igen csúnya dolog a warez, simán csak idegesitő a kéregetése, de még csúnyább az hogy milyen korlátozásokat épitenek a játékokba(gondolok itt originre uplayre, steamre nem mert azt szinte minden épeszű használja, de emlithetném szintén ubisoftos csak 4 magon működik a farcry4, a dualcore-fix használatáért meg bannolhatunk), és az optimalizálatlan játékokról ne is beszéljünk...
Ha annyira nem éri meg fejleszteni PCre mint platformra akkor magyarázza meg nekem valaki hogy hogy lett mocskosan sikeres a witcher 3 ha létezik neki drm free változata is?
Röviden nagyon nagyon ki vagyok akadva ubisoftra, és ea-ra nem annyira, habár 2012 óta nem tudok nfsel játszani.
És még annyi hogy van jópár játék steam könyvtáramban főleg indie cimek és pár leárazott többéves aaa játék, van egy pár originen is, szép dolog támogatni a fejlesztőket, de ha egy játék már sikeres, visszahozta a belefektetett pénzt(gta v, witcher 3) onnantól a vásárlással már nem a fejlesztőket támogatod, hanem a CEO-kat.
És van pár fejlesztő akikért nem fáj a szívem ha warezolják őket 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Már az is előrelépés lenne, ha demokat lehetne letölteni.
A béta elvégre nem ugyanaz mint a demo.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nem magával a warezzel van baj. Nem hiszem, hogy - beleértve saját magamat is - túl sok olyan ember lenne, aki minden játékot megvásárolt, amivel valaha játszott.
A baj azzal van, hogy a legtöbb játék alatt nem a játékról szól a párbeszéd, hanem szét van offolva a warez utáni könyörgéssel. Így sokszor van olyan, hogy egy egész oldalnyi "van már törés?" jellegű szöveg kerül egy, a játékra vonatkozó kérdés és az arra adott válasz közé, vagy épp a kérdés simán lepörög emiatt anélkül, hogy valaki észrevenné és válaszolhatna rá.
Bár eddig is bent volt a szabályzatba, hogy tilos a warez, szóval nem tudom, hogy emiatt változni fog-e valami, de én bízok benne.
0
0
0
0
usbee avatar
Na, ennek már mondjuk ideje volt. 😀
0
0
0
0
lived avatar
Bevallom régen én is töltöttem ezerrel a tört játékokat, de igazán azért mert nem engedhettem meg magamnak a játékokat. Héba-hóba vettem egyet azt annyi.
Most végre van rá lehetőségem és amit tudok azt megveszem eredetiben, de sok olyat is megvettem már, amit anno kitoltam, de megtetszett és tudván hogy még fogok velük játszani ill. egyfajta tiszteletként a fejlesztőknek megvettem őket.
Most már csak tényleg akkor töltök le valamit ha nem vagyok biztos abban hogy sikeres e a cím. Mikor a watch dogs-t megvettem hatalmas csalódás volt. Kiadtam érte 10e forintot azt 2 órát ha játszottam vele. Az FC4-et ebből kifolyólag letöltöttem, viszont megtetszett és jó is, habár nem egy fc3 (ami erdetiben ott van a steam fiókomba), de azért el lehet vele lenni és pont ezért ahogy lejebb megy az ára meg fogom venni. Most jön a Crew. A béta tetszett, pár nappal ezelőtt elő is rendeltem.

Nem tudni milyen megoldás lenne jó a warez visszaszorítására (már nem itt az oldalon) a demok se megoldások. Valaki akinek nincs pénze, vagy alapból nem akar pénzt kidobni, hiába hogy tetszett neki a demo, nem biztos hogy megfogja venni. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni. Amíg adott a lehetőség hogy emberek ingyen beszerezzenek dolgokat, amiért egyébkén fizetniük kellene, addig lesz is warez.
0
0
0
0
Danikika94 avatar
Az utolsó pontot kicsit túlzásnak tartom de amúgy egyetértek a szigorítással! Egyébként vannak olyan játékok ahol pofátlanul kikérnek több 10ezer forintot és maga a játék egy kalap ****-t nem ér. Ilyenkor jobb a warez hogy feleslegesen ne dobjunk ki súlyos pénzeket. Egyébként én is már rájöttem hogy sokkal jobb eredetiben játszani mert kevesebb a crackből kialakult bugog száma.
0
0
0
0
MoonW avatar
Az elmúlt három napban rekord mennyiségű figyelmeztetés lett kiosztva, "Tilos a warez" címen.
0
0
0
0
no avatar
Még mit nem? Hogy rájöjj hogy a játék gépigénye egy kész kamu és nem kell i7-et venned? 😆
0
0
0
0
no avatar
Amúgy ahhoz hogy a warezt Nagyon nagy mértékben lecsökkentsék ahhoz egy megoldás van: Újra kéne éleszteni a demókat...
0
0
0
0
sunny474 avatar
Rossz az egész rendszer,a játékipar teljesen elszállt,az átlag feletti jövedelemmel rendelkezők se képesek megfizetni a méreg drága konfigot(a rossz optimalizáció elég erősen közre játszik),10+ ezres játékokat.Ugyan ez a helyzet konzolnál is,egy ps4 vagy box egy normális TV-vel kb 250+,a játékok még drágábbak mint pc-n(15-nél indul kb az összes),+még havidíj az online játékért.Egyszerűen nem tudjuk megfizetni amennyit elkérnek érte,már pedig "szórakozni" mindenki akar,ennek az iparágnak erről kéne szólnia,nem arról h a szart is kisajtolják az emberből.Persze nyilván mi is ugyanúgy hibások vagyunk ezzel az egész warez-zal,de ez alapvető emberi természet,ha ingyen van,jó h él a lehetőséggel.Amíg nem lépnek fel radikálisan a warez ellen ez így is marad.A fejlesztő minek vesződjön az optimalizálással,bug javítással,ha 1 cent-tel nem támogatják,így ezért pl. feleslegsen sírunk.(nyilván multi miatt azért mindenki megvesz néhány játékot😃😉.Egy szó mint száz,mindenki hibás😃 A másik meg h erősen közre játszik,hogy a letöltés,torrentezésre az ember nem gondol úgy mintha bűn lenne,elméletileg ugyan az,mintha pl csokit lopnál a boltból.De mégsem gondolsz rá úgy.Kb már hozzászoktunk a netes "lopáshoz".Engem sem hat meg lelkileg,h már a feltöltésem is 10TB fölött van ncsórón,de boltból lopni soha nem mernék.Ennek az egésznek vmiféle pszichés háttere van,remélem értitek mire gondolok.
0
0
0
0
winrar avatar
flati: van tört bf3 multi.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
2 éves játékoknak már jó az áruk. Far Cry 3 is 2-3K-ba kerül. Annyit megér
Új játéknak sem szabadna többe kerülni 6K-nál.
0
0
0
0
no avatar
Ez még így is korrekt! Más fórumon csak megemlíted azonnal jön az oltás/büntetés...
...képmutató brigád.
0
0
0
0
zsusensei avatar
De azért érdemes figyelembe venni ha nincs beta akkor sokan warez alapján döntik el , kell-e nekik az adott játék.
Ha ciki ha nem én is sokszor így csinálom.
0
0
0
0
Infi avatar
En tovabba is warezolni fogok leszarom 😃

BF 4 et megvettem de tobbi nem erdekel MAx GTA 5 amit megfogok
0
0
0
0
marko1997377 avatar
Amúgy meg szerintem, ha annyira zavarná őket akkor biztos találnának megoldást a Hackerek ellen, hogy ne csináljanak Crack fájlt (ugyan is crack nélkül többnyire egyik játék sem fut). Itt vagyunk Iphone-al és Okos porszívóval, de nem tudnak olyan fájlt készíteni, amibe nem tudnak belenyúlni? O.o
A BF3-hoz nincs tört multi mivel megoldották a battlelog-al, így nem tudják feltörni(gondolom én, hogy nincs mert régen nem volt)
Nem vagyok programozó, de .exe fájlt letudnák cserélni valami újra, amit nem írnak át pl új programozási nyelvben íródna, más logaritmus vagy amit akarnak.
0
0
0
0
no avatar
Miért kell warezolni? Srácok nem azért de hány olyan játék van ami megjelent megvették avagy előrerendelték és mégsem működött?Haverom így járt Fallout 3-al például.... JA HÁT AKKOR OTT VAN A DEMO! Mondják sokan....Először is nem minden játéknak van demoja másodszor is ha van néha az is olyan reális tud lenni (pl mint az Aliens Colonial Marines-nél aki nem érti meg mondom neki : A demo sokkal szebb jobb és hibamentesebb volt mint az eredeti játék 😜) Tehát sokan ezért tesztelés okáért szedik le....Utána relatív "sokan"(igen mondom még 1x RELATÍV 😃😉 megveszik. De ha valaki biztos is benne hogy fut a játék most leszedi a warezt... nem értem ez cse..szi némelyik ember orrát? És utána örül hogy felmutathatja hogy HÁ én megvettem és nekem ezért mittommén' milyen prémiumomvan 😜 Egyébként a fő ok amiért sokan nem veszik meg nem hogy a játékot de a szoftvert és legfőképp az op rendszert azt ti is jól tudjátok mi... Az ára....Most komolyan 10 ezer forint körül mozog némelyik új játék? OP.rendszer még jobb azt láttam valahol 40 ezer forintért is 😜 Itt most senki ne értsen félre.. ez a vélemény teljesen független az anyagi helyzettől ugyanis mennyi mindent lehetne venni abból a pénzből már....nem nem egy házra gondolok de most akkor példának okáért abból hányszor lenne meg egy reggeli? Vagy más reggelije?Vagy egy öltözékdarab amitől nem fázol télen....vagy benzinpénz....vagy akár ha közelebb tapogatózok 40 ezer forintért egy olcsóbb gép alkatrész........ itt nem azon van a hangsúly most az warezol aki nem engedheti meg hanem az hogy relatíve egy szar kis játék (bármilyen! értem itt a saját kedvenceimet is ) nem ér meg ennyit.... És akkor mi lesz erre a válasz az esetek többségében hogy akkor NE játsszál! De megteszem mert egy kis szórakozás a magyar embernek is kijár ha nem is éppen zene vagy egyéb dolog az. Amúgy és ha igen mi lesz warez ellenesek?😃 Kitaláljátok a warezadót ?😃
Egyébként vannak játékok amire én sem sajnálom a pénzt de azok a játékok még bőven abból az érából vannak ahol egy AAA+ játék nem volt 10k meg 5k forint 😜 Pl. nekem megvan a Medal of Honor Allied Assault kiegészítőkkel Warchest kiadás...Halo Combat Evolved.... és ha már a mánál vagyunk akkor is lenne 1-2 olyan amire még rá tudnék bólintani...pl ott a Shogun 2 valahol olvastam hogy valaki látta 2-3 ezer forintért.
0
0
0
0
Maxxman avatar
Na itt most arról van szó, hogy régen voltak DEMO-k ami érthetetlen módon kihaltak!
Amivel ugye kipróbálhattuk a progikat hogy mennek-e.

Ja és akinek van annyi gógyija hogy leszedje akkor csinálja.

Én is lehúzok mindent a nettől mert megtehetem és ne rinyáljunk már a szegény munkavégző emberekről!!!

A világon irdatlan sokan megveszik a terméket és hidd el nem éhezik egyik alkotó sem, mert ők nem 90E nettóért melóznak.

De ugye a multizás nem nagyon megy a tört verziókkal, ezért aki csak a szingli játékra vágyik leszedi, aki meg a multit akarja megveszi.

De itt a szabály a téma!!!

Ami teljesen ok ha valaki annyira NOOB , hogy nem tudja mit hol keressen az vegye meg!

Na kalap!
0
0
0
0
marko1997377 avatar
mikej95: Jól mondod. A legtöbb játék még optimalizálatlan is és kitudja milyen gépen, hogy futna. Szerintem más nem akar olyan játékért fizetni 10-15ezret, ami el sem indul neki. Vagy csináljanak olyan demonstrációt, ami tartalmaz pár pályát vagy ne zavarja őket ez. Akinek tetszik a játék az biztos támogatja a fejlesztőket azzal, hogy megvásárolja (már aki megteheti).
0
0
0
0
no avatar
Meg is érdemli aki warezol ... vegyétek meg a gamet és akk ok lesz !!
0
0
0
0
kistiko07a avatar
Anonymus1: Meglepődnél, hogy hány embernek haladja meg ez a két-három kattintás a hozzáértését. Na ők sírnak "jáchato verzsön" után. Mindezek után nem csodálkozom a szigorításon. PM-ben is meglehet beszélni mindent és nem szemetelik tele az adott fórumot.
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Igazából nem értem,hogy miért kell warezolni.(nem tudom hogy kell ragozni 😆😉

Google a barátod,vagy ahol a warezok vannak onnét letőltöd.

Nem bonyolult😃
0
0
0
0
Mizushio avatar
csak a mordorból pl nincs multi 😃
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Akkor meg megveszed majd a Multi miatt. 😃
0
0
0
0
johny_brawo007 avatar
De, ha nagyon leköt és már végig küldöd mire eljutnál a boltba [ már, ha elindulsz egyáltalán ...] Már nem veszed meg. 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
simon7109

Sztem rosszul fogod fel a warezelést
Az én esetemben pl a Mordor videókon nem tetszett de így hogy most megvan allig tudom letenni!
és ha nem lett volna a warez akkor nem is tudod kipróbálni mert demo meg ilyesmi nincs belőle :/ szóval sztem nem rosz dolog és utána eltudja dönteni az ember h megveszi avagy sem.
0
0
0
0
simon7109 avatar
Vicces azt olvasni, hogy sokan azt mondják azért töltenek le, mert nem éri meg megvenni egy pár órás játékot, vagy szar játékot. Akkor minek akartok vele egyáltalán játszani?
Szerintem manapság a Youtube jóvoltából eléggé meg tudod nézni, hogy egy játék érdekel e. A tesztekből kiderítheted, hogy mennyi időre fog lekötni, a vásárlóktól illetve a gépigényből megtudhatod, hogy fog e futni a gépeden. Szóval kb semmi nem áll az mellett, hogy most akkor szabad letölteni mert hát csak...
Azt meg hagyjuk, hogy nincs rá pénz. A videojátékozás drága hobbi. Ha nincs rá, nem kell űzni. Nekem sincs pénzem új autóra, attól ez még nem jogosít fel arra, hogy lophassak egyet. Ha nem éri meg neked egy játék a pénzét, akkor ne vedd meg azt. Ilyen egyszerű. Nekem is rengetegszer volt ilyen konzolon, hogy érdekelt egy játék, szívesen kipróbáltam volna, de nem akartam annyit fizetni érte mint amennyiért adták. Hagytam a fenébe és kész, rengeteg más játék van.
És mielőtt még álszentnek hívnátok, igen én is szokok letölteni néha, de nem vagyok rá büszke, és nem is beszélek róla hanem szépen kussolok. Valamint nem próbálom megmagyarázni, hogy amit csinálok az nem is rossz dolog vagy valami...
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Szerintem aki nem érti miről is van szó az ne is írjon ide.
Marcerx1x2: nagyon korrekt a szempontod, és én sem mondhatom azt, hogy nem töltök. Szintén szégyellem. Néha rá kell vennem magam arra, hogy letöltsek egy filmet, vagy nézzem meg moziban.
A játékokkal is így van és az oldal korrekten oldotta meg.
0
0
0
0
no avatar
Az kőő,ti mit kaptok 😃
0
0
0
0
no avatar
Dono: Szép és korrekt vélemény! Ez tetszik! Egyetértek! 😀
szilver: Szerintem addig még ok, hogy
"Engem aztán nagyon nem köt le ,hogy ki warezol meg ki nem.Én is csinálom és nem vágok fel vele.A saját magam szórakoztatására használom és pont.Aki meg megveszi az megveszi ennyi.A lopásra visszatérve meg,mindenki vigyázzon a saját ,,holmijára,,és akkor nem tudják/vagy nehezebben tudják ellopni tőle."
DE "És ha van rá lehetőségem akkor miért is ne?!" már nekem nem tetszik. Korrekt válasz, az igaz és egy egyéni vélemény amit tiszteletben kell tartanom, de kikívánkozik belőlem:
-"És ha van rá lehetőségem akkor miért is ne?!"
- Mert van gerinced...
Nem megsérteni akarlak, de csak gondolj bele, hogy mi munka van egy-két játékban.. Nem semmi ám.

-"Szeretek gamelni de pénzt nem fogok érte adni soha.Ettől tágabb a világ.Van bőven mit költeni a házamra.."
-Ha nem akarod tiszteletbe tartani nem kell egyikkel se játszani.. /:I

-" de amíg van lehetőség a könnyebb útra én élek vele..."
-Szíved joga. Saját döntésed.

Arra a példára: "Hidden Option!": Ha már reálisan nézzük, én bevinném a talált tárgyakhoz, csak szerencsétlen iratai miatt. Így más se kap "egy kisebb összeget ".

Ha valaki lopni akarna, annak ugyanezt javaslom annyi különbséggel, hogy kiveszi belőle a pénzt. Csak azért, hogy ne legyen extra procedúra az iratokkal, ha már úgy is elment a pénz és had legyen nyugodt, hogy nem él vissza senki az igazolványával/bankkártyájával/stb. Ergo EXTRA PROFIT egy kis gerinccel...

u.i.: Ne vedd állszenteskedésnek, hisz én is töltök le(nem is keveset), csak ha szóba kerül Qrvára szégyellem... Nincs jogom azt mondani, hogy ne lopj, és nem is mondom, de nem támogatom...
Szerk.:Szerintem egy kicsit jobban gondolj bele, de amúgy sac/kb korrekt a szempontodból, és legfőképp őszinte vélemény.
0
0
0
0
no avatar
Vannak itt is érthető vélemények mindkét oldalról (vagy amennyi van). Nem is az a baj, hogy ki csinálja és miért. Nem is kellene ezzel foglalkozni, vagy legalábbis nem a felhasználóknak. Az oldalra (mármint a Gépigényre) ahogy a közleményben is le van írva vonatkoznak szabályok, amiket be kell tartania. Szóval itt nem is a warez a lényeg, hanem a warezhuszárkodás. Csinálj amit akarsz, de ne büszkélkedj vele. Ezt mindenki tudja, vagy tudhatná.
0
0
0
0
szilver avatar
Ermac : +1.

Amiket olvasok itt hát... felesleges vitázások..

Engem aztán nagyon nem köt le ,hogy ki warezol meg ki nem.Én is csinálom és nem vágok fel vele.A saját magam szórakoztatására használom és pont.Aki meg megveszi az megveszi ennyi.A lopásra visszatérve meg,mindenki vigyázzon a saját ,,holmijára,,és akkor nem tudják/vagy nehezebben tudják ellopni tőle.Egyébként sem mi ,,lopunk,,csak letöltjük a tört verziót.És ha van rá lehetőségem akkor miért is ne?!Szeretek gamelni de pénzt nem fogok érte adni soha.Ettől tágabb a világ.Van bőven mit költeni a házamra..stb.

Ettől függetlenül mindenkinek lehet véleménye persze... de amíg van lehetőség a könnyebb útra én élek vele...Ha meg már nem lehet feltörni egy játékot sem akkor meg majd nem játszok ennyi.

Jah és egy példa : találsz x összegű pénztárcát az útszélén és megnézed a tartalmát,de nem veszed fel,otthagyod.Azzal az indokkal,hogy minek ez nekem ha úgy is dolgozok és van keresetem,majd abból költekezek.De ez mellett tudod hogy más elfogja vinni szemrebbenés nélkül.Magyarul elbuktál egy kisebb összeget ami akármire jó lett volna még,így a sajátod pazarlod.Nah erről annyit hogy amíg lesznek ezek az oldalak(letöltős) addig nem hagyom ki a lehetőséget.A törésről nem az átlag fogyasztó tehet.
0
0
0
0
Ermac avatar
Ajax: "Majd ha téged lopnak meg, akkor utána mond ezt szép nyugodtan egy vállrándítás mellett, hogy "ch, mindenki úgy él ahogy akar". Gondolom akkor már nem így fogsz hozzá állni"
Kicsit kiegészíteném a mondókám, nem adok felületet a tolvajoknak ergo nem lopnak meg, egy irl lopást/rablást szvsz nem lehet összehasonlítani egy játék "letöltéssel" de értettem a hasonlatot csak realitás terén nem helytálló, bár kinek mi. 😀
0
0
0
0
Ermac avatar
Ajax, többiek. És ettől hogy mindenkire rámutattok aztán elhangzik a tipikus, vagy burkoltan "hallható" "HA! TOLVAJ!" üvöltés azon kívül mit értek el? Maximum azt hogy elgondolkozik egy két ember talán pár másodpercig és az élet biza' menni fog tovább! 😃 Felesleges energiának tartom, de lelketek rajta, ha nektek ez megéri áldásom! 😃 ui. Nem vagyok játékfejlesztő, se kiadó, szóval engem nem érint ez a "mi lenne ha" dolog... 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció