Star Wars Jedi: Fallen Order - nem lesz multiplayer és mikrotranzakció sem

Szerző: xoki | 2019. April 13. | hír | 63 hozzászólás

Véget ért a Star Wars Celebration első napja, ahol elsősorban az új Star Wars-film kapta a legnagyobb szerepet. Ha véletlenül nem láttátok volna, akkor itt megtekinthetitek a Star Wars IX új trailerét, amelynek végén a címre is fény derült.

A film mellett a Respawn új játéka is szóba került az eseményen, ahol a cég fejese, Vince Zampella kijelentette, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order egy történetközpontú, egyjátékos játék, amelyben nem lesz multiplayer, illetve mikrotranzakció sem. Szavait pedig nem meglepő módon tapsvihar követte. Chris Avellone, a játék egyik írója is hasonlóan nyilatkozott korábban, amikor is elmondta, hogy a Respawn számára nagyon fontos a történet.

A Star Wars Jedi: Fallen Order leleplezésére ma este fog sor kerülni, amelyet az EAStarWars Twitch csatornáján követhettek élőben. Valószínűleg kapni fogunk egy trailert, de remélhetőleg a játékmenetről és a megjelenési dátumról is lehull majd a lepel. Utóbbi viszont lehet, hogy már nem lesz újdonság a számunkra, ugyanis úgy tűnik, a játék november 15-én válik elérhetővé.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 63
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vyne avatar
Lassan-lassan csak vissza jonnek azok a regi szep idok.. 😊
0
0
0
0
gyuri191 avatar
hmmmm the force unleashed 3????? jólenne
0
0
0
0
💬 1
Apor avatar
@gyuri191: Az egyik ehhez kapcsolódó cikknél beírtam én is hogy " Force Unleashed III - A haramdik rókabőr " 😃
0
0
0
0
therick13 avatar
Tuti lessz hozza 1-2 DLC....
0
0
0
0
Belchior10 avatar
EA-s játék és nincs benne mikrotranzakció, érdekes. Azért ne szokjunk ehhez hozzá, ez csak egy különleges alkalom... 😀😕
0
0
0
0
💬 1
Moon_Breaker avatar
@Belchior10: November közepéig azért nem lepődnék meg ha ezen változtatnának.
0
0
0
0
vyne avatar
Olyan nehez nem hozzaszolni a lenti vitahoz, de turtoztetem magam.. 😃
Amugy vegre megyunk vissza normalba. Regen sem voltak mikrotranzakciok, meg is mindenki nagyon jol boldogult kulonbozo nehezsegi fokozatokon es meg csak fizetni sem kellett semmiert a jatekon kivul. 😀
0
0
0
0
💬 23
santakigyo avatar
@vyne: És még jó játékok is voltak.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@vyne: Igen ez így nagyon megkapó koncepció csak maradjon is így.
0
0
0
0
vyne avatar
@Scorn Face: Sajnos elkurvitjak a jatekokat, nem csak a keszitok hanem a jatekosok is lasd lentebb.
Van aki elvarja, hogy fizethessen meg tobb penzt, meg akkor is ha mar kiadott 60 eurot erte, ahelyett, hogy mondjuk egy kuldetes lancot kene megcsinalni a fegyverert/pancelert, szepen elokapja a debitet es megveszi, es valamiert ezt meg elvezi is. Nem tudom, nem hiszem hogy visszamegy mar teljesen normalba a jatek ipar, pont ezek miatt, de ez egy jo kezdet legalabb, es ha jo lesz akkor talan kovetik egy paran a peldat.
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: "Ezek miatt"
Ez igen, szépen megfogalmaztad a véleményedet. Egyébként meg már többször leírtam, ezek játékok, szórakoztatás céljából készülnek, nem igazi kihívást kell jelentsenek, ez nem munka. Nem mindenkinek van kedve este kilenc után mondjuk egy Sekiro - val kínlódni. Palanova írta meg jól lentebb, single játékok esetében ne zavarjon már senkit az ki mennyit költ el egy játékra. Egyébként meg a világ már régóta pénz központú, nem tudtad? Mindenkinek a profit számít, és ezen se te sem más nem fog tudni változtatni.
0
0
0
0
xheynor avatar
@enslaved: igen ezek játékok, 10 évvel és 20 évvel ezelőtt is voltak játékok és nem kellett vért izzadni, hogy az ember végig tudja játszani, Az hogy, szembe találtad magad a Sekiroval (mert minden hozzászólásnál ezt hozod fel példának) és túl nagy kihívást jelent neked , attól még értelmetlen a mikrotranzakció single playerben.. multiba még meg tudnám érteni.
0
0
0
0
enslaved avatar
@xheynor: Éppen multiban? Akkor hová lenne a versenyszellem? Pont hogy single esetében nem ártasz vele senkinek.
0
0
0
0
xheynor avatar
@enslaved: az már más téma. de sokkal inkább van értelme multiban vásárolni, mint single playerben.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@enslaved: Akkor te fiam menj vissza játszani telefonon. Ne értetlenkedj már annyit. Kérlek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TheMenkuPocok: 23 évesen te lehetnél inkább a fiam, de szerencsére nem vagy az.
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: Nincs ratok jobb szo... Miattatok olyan az ipar amilyen. Kovetelitek a mikrotranzakciot a jatekokba, nem eleg, hogy mar egyszer fizettel erte, meg kolts ra 4x annyit. Egeszsegedre.. 😃

Ez nem csak az en velemenyem kulonben, sok "veteran" igy gondolja. Nem volt ezzel semmi bajom, amig mobilon maradt az egesz rendszer, fine, whatevs` de az, hogy ez elterjedjen pc-n is kossz, kihagynam es nem arrol van szo, hogy nincs penzem, nem Magyarorszagon elek, igazabol barmit meg engedhetnek magamnak de ez itt mar elvi kerdes.
Es ha mondjuk nem eroltetnek az egeszet az emberre, fele ennyi gondom lenne, peldaul olyan dolgok amik jatekon beluli "earned currency"-vel nem elerhetok az szimplan csak nyomorult huzas. csinaljak akar meg ugy, hogy rengeteg ingame currency-vel tudd megvasarolni ugyan azt amit real money-val is.
A gond pedig nem velunk van, akik megvetik az egesz mikrotranzakcios rendszert, hanem veletek birkakkal akik tamogatjatok, sot mitobb kovetelitek ezt a szart.
Mert nem nezel ki az ablakon most igy ebben a pillanatban es szorod ki az osszes penzed, kb ugyan ez amit csinalsz ingame, teljesen mindegy, hogy single vagy multi.
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Kicsit félreérted, senki nem követel itt semmit (a sértegetést meg befejezheted), de ha belerakják akkor lehet élni vele. Amit nem értetek meg sokan az az hogy ez nem kötelező. Szerencsére ennek messze nincs olyan káros következménye mintha a gyógyszeripar engedné az antibiotikumot, nyugtatókat, stb. recept nélkül is adni többszörös áron mint orvos által receptre felírva (bár itt nem is az ár ami annyira lényeges). A lényeg hogy az élet legyen az ember számára igazi kihívás, nem pedig egy sz....s játék.
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved:
Nem lesz mikrotranzakció: Cserébe baromi nehéz lesz. Akkor inkább legyen benne.

Nem ertek en felre semmit sem, sok hasonlo jatekos van, mint te es sok lud disznot gyoz. 😀
Es en nem sertegetlek, csak keress ra a birkaval valo kifejezesekre: Úgy forog / azt csinálja, mint a kerge birka – (oktalanul, esztelenül forog vagy forgolódik) Te is oktalanul es esztelenul koltod a penzed sok mas hasonlo jatekossal egyutt es ezt probaljatok megmagyarazni, hogy nekunk ez mert jo.

Az elet egy kihivas, az biztos viszont some of us szeretunk tobb eletet elni egy virtualis vilagban, legyunk lovagok, ijjaszok esetleg varazslok, legtobben szeretjuk ha azert van nemi kihivas, akkor is ha csak jatek. Gondolom sakkozni, esetleg tarsasozni sem szeretsz, ott nincs konnyites, csalas, penzert megvasarolhato dolgok,lepesek.
Azert nyugodj bele, hogy ezek a jatekok, a legtobbjuk legalabbis a kihivas miatt keszultek, hogy megdonts egy bizonyos rekordot, hogy vegig vigyel egy palyat, hogy megszerezd az isteni kardot es meg sorolhatnank. Sosem arrol szolt, hogy megkapsz mindent ami csak szeretnel mar az elejen, ha van ra eleg penzed. Gondolkodj el ezen egy kicsit.
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Nézd meg mivel foglalkozom, talán kicsit akkor képes leszel visszavenni a stílusodból. Ja, és sakkban megyei bajnok voltam, a ping-pong meg még most is NB 1 - ben zajlik, bár a versenysporttal járó térd, stb. gondok már sajnos jelentkeztek. Szerintem kár ez a veszekedés, játsszon mindenki úgy ahogyan neki jó.
0
0
0
0
vyne avatar
@enslaved: Pont nem erdekel, hogy immunologus vagy, gondoltam, hogy ezert hoztad fel a gyogyszeripart... Na meg ezt minden vitanal felhozod, mint ha egy adu asz lenne. Itt viszont egy szamitsegepes jatekokkal foglalkozo forumon teljesen irrelevans.. 😃
Szerintem is felesleges, nekem edes mindegy hogy te mire pazarlod a penzed csak ne kampanyolj mellette mint egy orult.. 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@vyne: Nem pazarlom a pénzemet semmire, azt hívják pazarlásnak ha valakinek alig van és mégis költi, ilyen pl. a cigaretta. Tudod, rájuk költeni az egészségügyben az a pazarlás, mondom ezt annak ellenére hogy.......úgyis tudod. Visszatérve a mikrotranzakcióra, nagyon kevés olyan játék van még PC - n amire tényleg költeni kell, nem beszélve hogy ott az ingyenes trainerek sokasága is.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@vyne: Tökéletesen egyet értek veled.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@vyne: Egyet értek veled.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Azt azért tegyük hozzá hogy régen is volt DLC, csak éppen kiegészítő lemeznek hívták (voltak jól sikerültek és rosszul sikerültek is közöttük, szép számmal, és feltehetően nem kevés volt szintén kivágott tartalommal, újrahasznosított helyekkel tele), régen is volt skinpack, mappack, weponpack, full mod, stb..., csak azokat még lelkes amatőrök készítették a közösségnek ingyen és nem pont ingyen, és nem "vedd meg csak itt csak most" mikrotranzakcióban készült, néha a tényleges tartalom terhére.

Se a mikrotranzakció, se a dlc nem új találmány. Csak nemrégen jelent meg a PC piacon is, és mivel látták hogy használják, elkezdték agresszívebben tolni az ember arcába (a már korábban említett SWTOR F2P átállásakor karakterlapon 9 helyen volt lehetőség hogy prém fizetőeszközért vegyél valamit, pl sapka megjelenítésének kikapcsolása opciót) és átgyűrűzött ez a single gamekbe is.

Most is vannak jó játékok, csak a régi nagy címeket kezdik sorra elrontani a rókabőrökkel és értelmetlen folytatásokkal.

Másik amit szerintem szét kell választani ha már mikrotranzakció, hogy single van multi címről beszélünk. Single esetében mindenkinek a legbelsőbb magánügye, hogy élvezi a játékát, ehhez senkinek semmi köze, még akkor sem ha feljogosítva érezzük magunkat, mert mondjuk az adott single sorozatban egyre több mikrotranzakció jelenik meg. Ezt a kiadó felé kell jelezni, nem a másik single játékost kell csesztetni vele.

Multi cím esetén már más a helyzet.
Ott a bankkártya nem egyszer tényleges "előnyt" ad, de legalábbis elronthatja a többi játékos játékát.
Ékes példa, a World of Warships, ahol friss játékos kifizet 14-16.000-t és máris mehet csatába T8-ban úgy, hogy a irányítani sem tudja a hajót, ezzel ártva a csapatának és a mellette lévő 11 játékos játékélményét rontja. De ez nem érdekli a céget, így max annyit tehettem hogy a továbbiakban egy fillért sem költök rá, amíg ezt a problémát nem orvosolják, így mint fizető játékost, engem elvesztettek.
De fel lehetett volna hozni másik példát is, pl a Blizz Heroes of the Stormját, ahol szintén lehet fizetni hősökért, xp boostért. Más kérdés hogy friss játékos kicsenget 10+ ezret és máris megvannak az op hősök neki és megy is csatába, pályaismeret és játéktapasztalat nélkül, a csapattársaival kicseszve.

De persze érthető a kiadók álláspontja is. Alapjáték 60€-s ára már nem elég, ugye a fejlesztési és kiadási költségek növekedésével indokolják ezt (más kérdés hogy a fejlesztéssel egyenlő összegek mennek el marketingre, egy sokadik rész esetén is) és talán ennek pótlására jöttek be a season pass és társai 40€-ért. De már ez is kevésnek tűnik, hát átvették a mobiljátékokból ismert mikrotranzakciót. Ami szintén érthető, hiszen nem mindenki veszi meg a season passokat 40€-ért, de lehet vásárolna 10-20 skint 2€-ért a kiadástól számított 1 évben. Plusz a kisebb összeg kevésbé "fáj" a vevőnek, mint egy nagyobb. "ugyan, csak 10€, kb egy 60cm pizza ára...
0
0
0
0
enslaved avatar
@Palanova: Az online játékok is abba az irányba fognak menni hogy aki fizet előnyhöz jut majd. Ez már ilyen világ, lehet rajta háborogni csak nem érdemes. A pénz diktál a kiadóknál is, minél több profitot szeretnének, és ez érthető is valahol.
Egyébként az online világ teljesen hidegen hagy, szóval az enslaved név nem lesz ott mint ellenfél sehol😆
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Eddig is jó pár online game bukott már bele a pofátlan P2W-be, és ezek után is sok fog még belebukni.

Online játékoknál aki fizet, előnyt kap: ez már most meg van valósítva, számos módon van előnyben a fizetős játékos a free-vel szemben, még ha nincs is olyan nagyon a játékosok arcába tolva, mint pl 40€-s übertotálbfg ami oneshotol mindenkit...

Persze, igyekeznek a kiadók minél kevesebb munkával minél több zsetont kivenni, ez is érthető valahol, de másik szempontot is érdemes lenne vizsgálniuk: mi jobb nekik, a rövid távú haszon, vagy a hosszabb távú megélhetés a törzsközönségből.
És erre is van válasz: a rövid távú. Miért? Mert aki a döntést hozza, ott lesz 1-5 évig, utána lép tovább, közben meg felmarkolja a prémiumait az éves rekord bevételekért, és az sem érdekli ha a cég beledöglik, csak addig maradjon talpon amíg a prémiumát megkapja és lelép...ez megy minden téren az életnek, nem csak a játékpiacon.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova:
Azt azért tegyük hozzá hogy régen is volt DLC, csak éppen kiegészítő lemeznek hívták

Volt bizony de ha megnezzuk, hogy a regi alap jatekoknak mennyi tartalma volt es a mostani alapjateknak mennyi akkor azert kicsit pofatlansag. Regen kaptal egy egesz hosszu, jo tortenetu jatekot es kesobb vehettel hozza kiegeszitot par ezerert ami adott hozza egy kicsit az egeszhez. Most veszel kb egy dlc-t mert alap jateknak a legtobbet nem lehet nevezni es utana veszed a kovi dlc-t es utana a kovit. A baj mindossze annyi, hogy ennek a 3 dlc-nek kene kitenni az alap jatekot es utana hozza adni dlcket.

Se a mikrotranzakció, se a dlc nem új találmány. Csak nemrégen jelent meg a PC piacon is, és mivel látták hogy használják, elkezdték agresszívebben tolni az ember arcába

Thanks for proving my point.

Másik amit szerintem szét kell választani ha már mikrotranzakció, hogy single van multi címről beszélünk. Single esetében mindenkinek a legbelsőbb magánügye, hogy élvezi a játékát, ehhez senkinek semmi köze, még akkor sem ha feljogosítva érezzük magunkat, mert mondjuk az adott single sorozatban egyre több mikrotranzakció jelenik meg. Ezt a kiadó felé kell jelezni, nem a másik single játékost kell csesztetni vele.

Nyilvan csinaljak csak, de nehogy mar azert kezdjenek el tuntetni itt, mert egy jatekban legyen az akar single akar multi nem lesz mikrotranzakcio...idaig fajultunk? 😃
Ezek a dolgok nyugodtan maradhattak volna mobilon, senkinek sem hianyzott, ja persze aki minden jatekot cheatekkel meg trainerekkel visz vegig annak lehet, de nekem meg van a velemenyem ezekrol az emberekrol es azert azt csak elmondhatom. Nem basztatom en, es nem is neveztem meg senkit, szimplan csak ezt a tipusu embert,mint csoportot. Vannak hardcore gamerek, simple gamerek akik azert valamennyire komolyan veszik, vannak casualok es vannak ezek..

Tudod, hogy milyen vagyok, szeretek mindenert megszenvedni, ahogy a wowban is, vagy legyen az barmilyen jatek de akar felhozhatnank az eletet is. Mit er az egesz, ha minden az oledbe hullik?
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Régi játékok között is volt 6-8 órás single épp úgy, mint 100+ órás single. Nem függ a megjelenés dátumától.
Régen is voltak jó kiegészítők: pl Homeworld Catalysm, ami most Homeworld Emergence néven fut (az is egy külön sztori hogy miért kellett másik név)
De voltak rosszak is, pl Red Alert 1 Counterstrike kiegészítő, amiben már akkor benne volt minden rossz ami a mai dlc-kben benne van és ez kb 1997es.

Mobilon nem maradhatott, mert a kiadók profitra mennek, ami érthető, és nem hagynak ki egy ekkora rést, ha nem muszáj. Lásd Blizz is elkezdett a mobil piac felé menni. Miért? Ott is van pénz.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Persze-persze, majd lesz akkor helyettük pl. 1 masszív DLC-hegy 20 rugóért az előre kivágott tartalmakból.

Megy már megint a sok hintés előre de hogy ebből nem lesz előrendelés, az is biztos. Legyenek csak mások a tesztalanyaok helyettem, ha EA-játékról van szó
0
0
0
0
cika67 avatar
Nagy reményeket fűzök a játékhoz, ami nem szokásom alapvetően, meg tudom hogy nem is szabadna. De hát... Star Wars.
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@cika67: Majdnem egyet értek azzal amit írtál, csak a vége nem stimmel, oda ez kellett volna: De hát... EA
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
"Utóbbi viszont lehet, hogy már nem lesz újdonság a számunkra, ugyanis úgy tűnik, a játék november 15-én válik elérhetővé."

Én a mondat végére még odaírtam volna hogy: , és kizárólag az epic games store-on lesz megvásárolható.
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem lesz mikrotranzakció: Cserébe baromi nehéz lesz. Akkor inkább legyen benne. Történetközpontú lesz: Egy filmet nézhetünk majd?
0
0
0
0
💬 27
TRACERHD avatar
@enslaved: Ennyire béna lennél? 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@TRACERHD: Magadból indulsz ki "sose lesz meg"? Nem igazán szeretem amikor tizenévesek meg tanulódiákok próbálják az észt osztani, remélem érted😀
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
norbi6 avatar
@TRACERHD: Én sem értem a logikát ,ha nincs benne microtranzakció az nem egyenlő a baromi nehéz fokozattal.
El se tudom képzelni mielőtt megjelentek volna ezek, hogy vittél végig egy játékot akkor.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TRACERHD: Sajnálatra méltó vagy, ezzel le is zártam.
0
0
0
0
Hunter100102 avatar
@enslaved: De amúgy nem értem például Witcher 3-ban sem volt mikrotranzakció és mégis vannak benne fokozatok.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Hunter100102: Az a normális, ha egy játékban mindenki megtalálja a saját vérmérsékletének megfelelő fokozatot. Azért el lehet mondani hogy ez az esetek zömében így is van, csak nagyon felidegesített anno a Dark Souls 3, a Bloodborne, most meg a Sekiro, mert alapvetően szeretem az ilyen harcolós, fejlődős játékokat, de azért amikor felraktam a karakteremet már 60 - as szintre a Darkban és még úgy is képesek voltak lecsapni az ellenfelek olykor, hát.............Nehézség szempontjából (meg minden egyéb téren is) az AC utolsó két része számomra az etalon.
0
0
0
0
Napil avatar
@enslaved: Miért lenne egyből baromi nehéz mert nincs benne mikrotranzakció ? Sejtem hogy a Sekiro beszél kicsit még belőled de a Fromsoftware-t leszámítva az ipar még tud olyan dolgok létezéséről a játék menüben hogy easy medium hard 😀 Történet központúság meg nem egyenlő a filmmel szerintem. PL Bioshock Kotor 1-2 Witcher Mass Effect stb is történet központú még se egy filmet kaptunk ezen címek alatt. De ha tévednék ebben elnézést .
0
0
0
0
enslaved avatar
@Napil: Lehet, bár a Quantum Break is inkább egy film volt, függetlenül attól hogy az nem Star Wars.
0
0
0
0
sunray20 avatar
@enslaved: Szerintem kijelenthetjük, hogy jóval kevesebb "film" játékot kaptunk összességében, mint ahány értékes történet központú játékot. Arról nem beszélve, hogy egy jó történet mindig jobb, mintha rossz lenne, nemde?
0
0
0
0
enslaved avatar
@sunray20: Nem feltétlenül. A Doom - nak volt története? Nem. Jó játék volt? Nagyon is. Egy játéknak nem a története a legfontosabb, azt filmnek hívjuk.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: "egy jó történet mindig jobb, mintha rossz lenne" ≠ "jobb ha van egy történet, mintha nem lenne"
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Ez rendben is van, de egy játéknak nem feltétlenül kell hogy története legyen, attól még lehet nagyon is élvezetes.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Senki nem állította az ellenkezőjét. Arról volt szó (feltéve hogy az adott esetben van történet), hogy inkább legyen jó mint rossz. Senki nem mondta hogy ha nincs akkor az rossz.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Ha a játék fele csak átvezetőkből fog állni akkor örülj neki, abban nem számít a nehézség. 😊
0
0
0
0
enslaved avatar
@LordSzalko: Igaz. Mindenesetre képtelenek vagytok azt megérteni hogy nekem csak az ilyen Sekiro, Dark Souls féle játékokkal vannak gondjaim, azokkal is csak azért mert képtelenek voltak bele tenni mondjuk egy normal fokozatot.
0
0
0
0
Geravor avatar
@enslaved: Tök jó hogy úgy írod le előre a játékot hogy láthatóan fingod nincs a fejlesztőcsapatról. A Titanfall 2 is ugyanígy jelent meg, mikrotranzakciók nélkül, de voltak nehézségi fokozatok, casualtól a HC-ig. Minden bizonnyal itt is így fog történni.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Geravor: Titanfall 2 - t végigjátszottam. Valóban igaz azért hogy a mai játékok zöménél ügyelnek azért arra hogy ne váljék Sekiro belőlük.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Ne aggódj, mindenki érti; neked minden játékkal bajod van ami éppenséggel nem a te kényed-kedved szerint készült. Csak rossz játékok vannak, olyan nem létezhet hogy egy játék szimplán nem a te műfajod.
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
@enslaved: Ha nem szereted a nehéz, történet központú játékokat akkor ne vedd meg 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@Balu_kapitany: Attól megveszem ha maga a stílus tetszik, legfeljebb megy a mikro vagy a trainer, pont mint a Sekiro meg a Dark Souls 3 esetében. Egészen jó kis szórakozás így mindkettő, olykor halállal is megfűszerezve.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Az említett 2 játékon kívül millió meg egy van ami nem is nehéz, története is jó és simán kikapcsolódást nyújt mikrok meg egyéb f@szságok nélkül is. Pár éve ez alap volt még. Jó lenne ha visszatérne ez a hozzáállás.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@enslaved: Nem lesz ez brutál nehéz. Csak elboldogultál anno a Outcastal vagy a Jedi Academyvel
0
0
0
0
enslaved avatar
@SuperPuma: Annyira nem vagyok híve a Star Wars játékoknak, a sci-fi világa nem igazán érdekel, szóval felőlem lehet bármilyen. Két játékot játszottam eddig végig, a legutóbbi Battlefront 2 - őt (azt adták az access prémium előfizetés mellé) meg a Star Wars: The Force Unleashed 2. részét. Én már az új AC - t várom😀
0
0
0
0
xheynor avatar
@enslaved: úristen....😂😂😂😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@xheynor: Már szólítottak meg így, de itt még nem, szóval köszi😉
0
0
0
0
xheynor avatar
@enslaved: örülök, hogy ez örömet tudott okozni, ha már nem lesznek mikrotranzakciók. 😂
0
0
0
0
susguy avatar
@xheynor: Végre megnyugodhat hogy nem csak ő hiszi ezt magáról 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció