Prince of Persia remake: a Ubisoft visszaadja az előrendelők pénzét

Szerző: xoki | 2022. November 08. | hír | 14 hozzászólás

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake bejelentése óta már évek teltek el, amely egyszerűen nem akar összeállni. Nagyon régen hallottunk utoljára a projektről, de a kiadó szerencsére most megnyugtatta a rajongókat, hogy nem kaszálták el a játékot.

A remake eredetileg 2020 elején jelent volna meg, de elhalasztották, hogy a rajongók visszajelzései alapján megváltoztassák az első trailerben látott vizuális stílust, illetve a grafikát. Később a projekt átkerült a Ubisoft Montreal, azaz a Sands of Time trilógia fejlesztőihez.

A Ubisoft egy friss GYIK-ban erősítette meg, hogy a remake-et nem törölték, és még mindig a Ubisoft Montreal dolgozik rajta. Ugyanitt kifejtették, hogy megjelenési dátum hiányában inkább visszaadják az előrendelők pénzét, és az elővétel mindaddig szünetelni fog, amíg nem jelentik azt be.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Platform, Puzzle
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lathronos avatar
2030-ra kész is lesz, majd lehet tolni az RTX 9080 Ti-okon. Hogy miért kell rá még ilyen sokat várni? Mert csak az lesz méltó kártya ahhoz a képi világhoz amit a fejlesztők megvalósítanak. Mindent vagy semmit. 🤣 Aztán persze az sem kizárt, hogy rájönnek nem éri meg nekik a fejlesztésre fordított több száz ezer, ne adj isten millió dollár és kukázzák. Láttunk már ilyet. 😕
0
0
0
0
downuser avatar
De legalább korrektek és visszaadják a pénzt.
2
0
0
0
💬 1
X9K338DA avatar
@downuser: El se kéne fogadniuk. Manapság nincs semmi jelentősége az előrendelésnek. A digitálisan terjesztett játék nem fogy el. Maximum elő tudod tölteni és fél órával hamarabb elkezdheted játszani.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Azért sok hiszékeny gamer van még, akik előrendelnek játékokat, holott semmit nem nyernek vele igazából.
0
0
0
0
💬 1
kovb677 avatar
@Belchior10: Na igen. Semmi értelme én megvárom azt a pár évet mire lemegy az ára.
1
0
0
0
MaximumGame avatar
Legalább késik, de ez a játék meg is érdemli hogy szép és jó remake legyen!
0
0
2
0
💬 7
no avatar
@MaximumGame: Reméljük e célból késik valóbánan is és nem más egyibb okok miatt.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@MaximumGame: Ritka jó játék, ubi launcherjén megvan nekem most is egy végigjátszás kellős közepén vagyok.
0
0
0
0
enslaved avatar
@MaximumGame: Az egyik olyan játék, amit úgy várok már mint a messiást, de úgy tűnik hiába. Azért most van Plague, Gotham, Spiderman, Resident Village DLC, Fobia, The Chant, Uncharted, Tunic, nem lehet panaszkodni.
0
0
0
0
FoLey avatar
@enslaved: Ebbe is majd 400 órát beleraksz? 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@FoLey: Szeretnél képet arról, hogy 400 órát raktam az AC játékokba, vagy csak a szokásos kötözködés megint? Alig nézek már fel ide, időm se nagyon van rá nap közben, és ahogy elnézem, a stílus mit sem változott.
Ja igen, és ha netalán megvenném a 4090 - et (gondolkodóban vagyok egy teljes gép váltáson), telerakom majd az egész dobozt enslaved cetlikkel, már csak hogy boldog legyél😛 Nem fut elég jól sajnos a nagy kedvencem, a Plague a 3060 Ti - n, de még a 3080 Ti - n sem tökéletes a videókat elnézve, és ez nagy eséllyel így lesz az elkövetkező nagyobb címeknél is.
0
0
2
0
FoLey avatar
@enslaved: Milyen ingerült vagy ha hozzászólásod alatt írok.
Te írod hogy játék megjelenéskor annyit beleraktál. Miért veszed annak hogy kötöszködök? 😜
Btw a többi nem érdekel. A te bajod hogy rádszálltak egyszerű kép kérés miatt. 🤣
0
0
0
0
enslaved avatar
@FoLey: Igen, az Odyssey - be valóban többet tettem mint 400 óra, de ebbe azért bele kell számolni a DLC - ket meg a New Game+ - ot is. Egyébként bocsi, az ingerültségemnek más okai vannak, csak most rajtad vezettem le🙂 Amúgy meg nem hinném, hogy a Prince Of Persia igényelne ennyit összességében, még úgy sem ha a trilógiát veszem alapul (persze ez attól is függ, mennyire tömik majd meg tartalommal, mert ha az eredeti verziókat nézem, akkor pár óra egy rész).
0
0
0
0
kovb677 avatar
Pedig jó lenne ha megcsinálnák
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció