PC-re is megjelenhet a Sony néhány jövőbeli exkluzívja

Szerző: xoki | 2019. August 23. | hír | 23 hozzászólás

A Microsoft egy ideje már PC-re is kiadja játékait, ráadásul a régi Xbox-exkluzívok közül is átportoltak néhány népszerűbb címet. Sajnos a Sony esetében ez nem így van, hiszen játékaikat kizárólag saját konzoljukra jelentetik meg, de lehetséges, hogy a jövőben ez megváltozik majd.

A Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden állítása szerint muszáj támogatniuk a PlayStation platformot, és mindig ez lesz az elsődleges számukra, de nincs kizárva, hogy a későbbiekben néhány játékuknak jót tesz majd, ha egy szélesebb közönséghez is eljuthatnak.

Most biztosan sokakban felcsillant a remény, hogy végre PC-n is játszható lesz például a The Last of Us, az Uncharted vagy a God of War, de sajnos nem erről van szó. Ahogy azt a cím is sugallja, ez a kijelentés a jövőbeli játékokra vonatkozik, és azok közül is csak azokra, amelyekben a multiplayer kapja a legnagyobb szerepet. Mondjuk ez teljesen logikus, főleg most, hogy egyre népszerűbbé válik a cross-play.

A legnagyobb kérdés tehát az, hogy vajon milyen játékok portjára van esély, hiszen az exkluzívok legnagyobb része mind egyjátékos, történetközpontú játék. Korábban Layden utalt arra, hogy a Sony az online multiplayer központú játékok fejlesztésére fordíthatja a figyelmét a későbbiekben, szóval ezek a játékok valószínűleg PC-re is meg fognak jelenni, már ha tényleg készülnek majd ilyen címek is.

Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ironmask avatar
Én durván 3 hete nyomom a PS NOW-ot és nem fizetek elő rá,csak az 1 hetes próbaverziót aktiválom és x360 controller-el nyomom most még, de tervezek egy ps3 kontroller-t legalább be szerezni,amibe van six-axis mozgás technológia tudtok ilyen kontroller-t olcsón ajánlani?Így már végig toltam, a God Of War III Remastered PS4 verziót, meg az Ascension-t plusz Ninja Gaiden 3:Razor'S Edge játékokat. Itt egy videó az aktiválásról annyi fiókot lehet csinálni,amennyit csak akarsz,de a kiválasztott játékot egy hét alatt végig kell tolni.

https://www.youtube.com/watch?v=j2iajb1MCdE
0
0
0
0
Korryenz avatar
pedig egy last of us-t de beadnék te jó isten 😞
0
0
0
0
💬 1
Moon_Breaker avatar
@Korryenz: Jó is az. 😀
0
0
0
0
no avatar
Hát jobban örülnék ha az eddigieket adnák ki(úgy hogy bizonyos játékok jöjjenek exkluzívként pl.Spiderman ,viszont adják ki egy év múlva Pc-re is )Ez a PS now meg jelenleg egyszerűen nem éri meg az árát,ameddig nem jönnek PS4es exkluzívok addig fixen nem költök rá.
0
0
0
0
xheynor avatar
ez jó hír, kíváncsian várom majd!
0
0
0
0
KB9779 avatar
Pedig egy InFamous, vagy egy Little Big Planet jó móka lett volna 😃
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Nekem is a God of war kellene de így nem kell semi 😃
0
0
0
0
no avatar
God of war-t adtam volna pedig.
0
0
0
0
FoLey avatar
Végre PC-n is játszható lesz például a The Last of Us, az Uncharted vagy a God of War
Na végre,de engem a The Last of Us érdekel a legjobban!
0
0
0
0
💬 3
Simon21 avatar
@FoLey: Szerintem olvassd el mégegyszer...
0
0
0
0
FoLey avatar
@Simon21: Hupsz... Akkor tárgytalan. 😆
0
0
0
0
odinx avatar
@FoLey: Engem is érdekelt volna a The Last of Us, de azért nem fogok venni konzolt.😃
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem véletlen hogy vettem a PC mellé PS4 - et meg Nintendo Switchet is, ők sem hülyék azért. Jöhet a PS5 is lassan. Ami nem érdekel az az X, de szerintem egy komolyabb PC mellé nincs is sok értelme.
0
0
0
0
💬 7
xsebix avatar
@enslaved: Nekem is inkább ps kéne mint x , jobban tetszenek az exkluzívok hozzá... de inkább a pc-s vonal jön be jobban... 😜
0
0
0
0
enslaved avatar
@xsebix: Nyilván nekem is a PC, de vannak olyan exclusív címek amelyek megérik a konzol árát. A Switch mondjuk más tészta, azt lényegében egy játék miatt vettem meg, az pedig nem más mint minden idők legjobb játéka, a Z...... Szerintem tudod😀
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Zuper Mario Odyssey
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Érdekes cím, ez mire jött ki?😆
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Nintendo Zwitchre.
Egyébként pont nem rég kezdtem bele BotW-ba, és hiába marad kedvencem az Odyssey, ez is ugyanolyan zseniális. Ez a Nintendo ijesztően jól ért a dolgához.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Tényleg van rá ilyen játék, csak nem zuper😀 Én speciel a Zeldára gondoltam, még csak utána sem néztem igazából mi más jelent meg erre a platformra, sajnos a sok évvel ezelőtti Mario, Banjo, Donkey Kong őrületem már a múlté. Akkoriban még odavoltam ezekért a platform játékokért, de ma már nem igazán.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Csak viccnek szántam, tudtam hogy a Zeldára gondolsz. Ezért is írtam hogy én is pont nem rég kezdtem el a Breath of the Wildot 😆
0
0
0
0
santakigyo avatar
Kár, hogy inkább csak multis címekről van szó.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció