Mostantól ingyenesen játszható a PUBG: Battlegrounds

Szerző: xoki | 2022. január 12. | hír | 14 hozzászólás

Egy hosszú, 37 órás karbantartás után újra elérhető a PUBG: Battlegrounds, amelyet mostantól mindenki teljesen ingyen letölthet, mivel a fejlesztők free-to-play modellre váltottak.

Decemberben, a The Game Awards díjátadón jelentették be, hogy a játék hamarosan elhagyja a 30 dolláros árcéduláját, és a fejlesztők inkább az Apex Legendshez és Fortnite-hoz hasonló modellre térnek át.

A PUBG: Battlegrounds free-to-play változatát mostantól bárki letöltheti, amely szinte az összes játékmódot tartalmazza, viszont a rangsorolt és egyedi meccsekhez a 13 dolláros Battlegrounds Plus megvásárlására lesz szükség. Akik a váltás előtt beszerezték a játékot, ezt automatikusan megkapják, illetve néhány extra ajándékban is részesülnek. A Krafton különböző dropokat is osztogat, melyeket élő közvetítések nézésével, játékbeli küldetések végrehajtásával és barátok meghívásával szerezhetnek meg a játékosok.

A PUBG: Battlegrounds játékosbázisa jelentősen lecsökkent a korai számokhoz képest, de azért továbbra is sokan játszanak vele. A free-to-play modellre váltásnak köszönhetően biztosan újra a legnépszerűbbek között lesz, de kérdéses, hogy hosszú távon mennyi játékost tudnak majd megtartani.

PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
Megjelenés: 2017. december 21. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Krafton
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Én szerintem nagyon is jó játék a mai napig (bár kb 2 éve hogy nem játszottam vele, de attól függetlenül követem) és anno amikor megjelent rengetegen játszották! Ugyan csak 250-300 órám volt benne de sztem egy remek játék volt! Mind solo-ba mind partyba! Nagyon hangulatos játék! Viszont így hogy ingyenes lett a csalók száma biztosan megnő... :(
Igazából az ok amiért nem játszok már ilyen játékokkal az az hogy nincs annyi időm,kedvem játszani mint régen és annyi a pro már a játékba akiknek több 1000 órájuk már benne van hogy esélytelen az első hely... :D ami nem baj csak egy idő után uncsi hogy nincs soha sikerélménye az embernek... anno mikor megjelent még elég sokat lehetett benne nyerni,még mindenki tanulgatta a dolgokat.
0
0
0
0
redbull6969 avatar
Ez a játék egy pokol. Valaki ezért adott pénzt 🤔😕
0
0
0
0
no avatar
Persze, hogy csökken a játékos szám. Egyrészt régi játék. Más részt tény, hogy úttörő volt a BR játékban. Nem az első volt, mert volt pár más játék már előtte, de ez volt, ami az első igazán átütő sikert elérte. Azóta viszont számos konkurens BR módú játék született. Amik szintén aprítják a tényleges játékos számot. Ráadásul beleun az ember egy idő után.
0
0
0
0
FoLey avatar
Ennyire érdekelt a pubg 😀
https://kepkuldes.com/images/643346257bbe9266b1d8f010524bbdd4.jpg
0
0
0
0
Nemedik avatar
Kár érte, kiváló ügynök volt.
0
0
0
0
petirepo avatar
hm, ha fizetnének sem telepíteném fel.. :D
valahogy nálam offos az összes battle royal..
1
0
0
1
Viktorinho avatar
Anno adtam érte 30 eurót és 20 órám van benne. Teljesen megérte. Ja nem. :D
0
2
0
0
💬 2
AaronKeener avatar
@Viktorinho: 30 euró és 29 perc..... Nyertem... 😂🤣
1
0
0
0
Benu avatar
@AaronKeener: Nálam is úgy valahogy :D
0
0
0
0
MentaStrike avatar
Na ezis a csalók placca lesz
1
0
0
0
💬 1
PC_4RM avatar
@MentaStrike: CS:GO nál ez bukás lett teljesen. Olyan szinten hogy azóta ketté vették az adatbázist, meg felemelték 4500ft-ra. Mióta ezt meglépték azóta jobb. De előtte játszhatatlan volt szinte.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Hazard Hydra: én is meg vettem igaz a mai napig nem játszom vele mert így is nem kevés csaló van benne most majd még több lesz.
ez is a csgo szintjére megy le azt is meg kellet venni aztán meg ingyenes lett.😒
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Na, akkor ma vegre meglesem, illetve ki is probalom hogy mi is ez! :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció