Mégiscsak az Assassin's Creed Valhalla lesz a széria legnagyobb része

Szerző: xoki | 2020. May 20. | hír | 27 hozzászólás

Az Assassin's Creed Origins és az Odyssey is remekül sikerült, de sajnos sokan túl vontatottnak és hosszúnak tartották, amelynek elsődleges oka az óriási játéktér volt.

Mivel az említett játékokat sok kritika érte, hónap elején a Ubisoft közel-keleti kommunikációért felelős vezetője, Malek Teffaha kijelentette, hogy az Assassin's Creed Valhalla esetében nem kell emiatt aggódnunk, nem ez lesz a széria leghosszabb és legnagyobb része. Most a Ubisoft producere, Julien Laferrière ennek az ellentétét állítja, vagyis úgy tűnik, mégis a Valhalla lesz az eddigi legnagyobb AC játék. Malek Teffaha egyébként azóta törölte is a tweetjét.

Egy YouTuber, Julien Chièze készített interjút a Ubisoft producerével, ekkor mondta el, hogy az Assassin's Creed Valhalla területe egy kicsit nagyobb lesz, mint az Odyssey-é. Anglia mellett Norvégia egy elég nagy része is felfedezhető lesz, illetve néhány titkos helyet is meglátogathatunk majd, amelyekről egyelőre még nem beszélhetett.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pcboy avatar
Hogy lehet valami a legjobb ami meg se jelent hogy kipróbálhassak az emberek hogy utána véleményt mondjanak róla?
Saját magát dicsérő kiadó? vicc 😆 Mától mindig megveregetem a vállam hogy milyen jó vagyok..
0
0
0
0
💬 1
_AsheXp avatar
@pcboy: Sehol nem írja, hogy legjobb, csak azt, hogy legnagyobb. A map lesz a legnagyobb.
0
0
0
0
Delej avatar
Az új részekkel még nem játszottam de érdekel mivel jobban hasonlít fantasy RPG-re. Valahogy a korábbi részek sosem hoztak lázba, de gondoltam azért teszek egy próbát valamelyik régebbi részel hogy mégis milyen egy igazi AC. Utánaolvasás alapján a legtöbben 3 vagy a 4-et tarják a legjobbnak. Bele is vágtam a Black Flagbe, fő sztoriból kb semmire nem emlékszem annyira érdektelen volt számomra, a nagy világ, hajókázás és felfedezés tetszett, mellékküldikel is elvoltam egy darabig, de aztán nagyon repetitívá vált az egész. Bár rossz játéknak semmiképp nem mondanám, de nagyon nem is jött át, lehet majd megpróbálom a 3-at is. Mindenesetre az északi, egyiptomi meg a görög mitológia bejön, viszont ha az új részek is időhúzó ismétlődő questekkel vannak megpakolva, lehet nem fogom erőltetni.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Delej: Én mindegyiket kipróbáltam, és 5 perc után abbahagytam a klasszikus részekből. Viszont az Origins és az Odysses lekötött, végigjátszottam mindkettőt, az Odysseyt most harmadszorra tolom.
0
0
0
0
Delej avatar
@Scyllarus: Az jól hangzik, akkor van remény 😃
0
0
0
0
Maros avatar
Döntsék el már végre!
0
0
0
0
96pepe avatar
Többet érne, ha leültetnének pár tehetséges írót, akik izgalmas történeteket szereznek a játékba. Hiába lehet bejárni egész Európát, ha full érdektelen az egész kaland. Tegyék érdekesebbé a világot. Így csak fel van fújva, mint egy lufi. Persze jó nagy, csak full üres.. Odyssey is kétszer olyan jó lenne fele akkora térrel de kétszer olyan változatossággal.
0
0
0
0
odinx avatar
Ha esetleg majd nem tetszik valakinek a sok mellékküldetés, akkor majd csinálja csak a főküldiket.😃
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Lehet mikor Malek Teffaha tweetelt még ugy volt hogy a többi DLC-ként jön majd ki de túl nagy lehúzásnak tartották volna ezért korigáltak Julien Laferrière által😆
0
0
0
0
MaximumGame avatar
AC World 2030 ban jön... Őskortól végigjátszható a napjainkig 😃 minden ország és város benne lesz 😃 minden városban és faluban külön küldetés 😃 35TB lesz a játék mérete, és 2400.000.000 Küldetés lesz benne.. 3Trilliárd Játékórával 😃 Jelenleg 20 millió fejlesztő dolgozik rajta 😃 Fake hirt hallottak 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@MaximumGame: Pedig milyen lelkesedéssel olvastam 😂
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
Teljesen egyetértek, csak mindezek mellé jöjjön a Valhalla is, ha igaz amit most írtak róla az megint kb. 400 óra játékidőt fog jelenteni, mint az Osyssey esetében😀 Ja, meg a The Last Of Us II, annak a megjelenése is egy örökkévalóságnak tűnik már.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Gondolom telepakolják érdektelen feladatokkal ahol el kell jutni A pontból B pontba és természetesen ehhez átkell kóborolni az egész mapon.
Kb erről szól az összes játékuk.
0
0
0
0
wolf0914 avatar
Origins és az Odyssey is szarul sikerült remélem visszakapjuk a régi AC élményt...
0
0
0
0
💬 7
gigazte avatar
@wolf0914: Húzz sorszámot. 😂
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
@wolf0914: igen, és ha csak ugyanolyanok lennének a játékok, boldog lennél? nem, akkor is panaszkodnál, és ez a verzió jobb..
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@kellpenzgepre: Én boldog lennék 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@wolf0914: Aha, persze.........A két legjobb része lett a sorozatnak.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@wolf0914: Üdv a 21. században, ahol az ember mindenhol azt nézi a monitor előtt ülve, hogy mibe lehet belekötni, mit lehet fikázni, mert neki látni fogják a véleményét mindenhol, és ő meg akarja mondani a frankót, úgyhogy kitolja a játékot amint tudja, aztán visszakéri az árát mert amúgy nem tetszett neki. (vagy lekalózkodja és úgy savazza)

Mikor behozta a uplay a küldetések értékelését, hogy mennyire tetszett a felhasználóknak, és kiszedték a leszavazott küldetéseket a folytatásból, akkor azt is kritizálták, hogy "hát de ez mennyire gáz, miért nem jönnek rá maguktól".

Óriási tömegek savazták az egész szériát hogy ctrlC-ctrlV (holott behoztak jó pár újítást), de érdekes, a CoD-os gamerek még mindig nem követelték hogy legyen driftverseny meg miért nem kell supermaneket kilőni.

Szerintem a 2 új részben nagyon korrekten megtartották a szükséges alapelemeket, jól leegyszerűsítették a játékmenetet, tisztább és átláthatóbb lett a menürendszer és a struktúrája az egésznek, a játék szabadságérzete is eszméletlenül nagyot ütött, és végre belementek a sztori bővítésébe, testközelbe hozták az isukat és átlátható lett a játék univerzuma, látszik hogy kerekedik az idővonal.
Arról nem is beszélve, hogy mérföldekkel jobban van optimalizálva, mint az elődjei. Gondolom neked is hiányzik az fps drop, vagy hogy futás közben falramászik véletlenül, oldalra ugrik előre helyett, beakad a falba a karaktered stb (:

PLS ha nem tudsz érdemi kritikát mondani róla csak sablonosan leszarozni mert régen minden jobb volt, akkor inkább tartsd magadban...
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Ez a bevált recept sajna, ez alapján működik a futószalag 😶 Mondjuk szó se róla, maga a világok jól néznek ki és visszaadják amit kell szóval lehet benne szép képeket csinálni, de így ennyi igazából 😜 Aztán ki tudja lehet a Valhalla-ban lesz egyéb érdekesség is.
0
0
0
0
gigazte avatar
Gyorsan eljutott azért ez a hír ide is, vagy 2-3 napja olvastam már... 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció