Az Assassin's Creed Valhalla nem lesz olyan hosszú, mint az elődei

Szerző: xoki | 2020. May 11. | hír | 35 hozzászólás

Az Assassin's Creed franchise alapos átalakítást kapott, amellyel a nyílt világú RPG vonalára tértek át. Ez sokaknak tetszett, ráadásul sok új játékost is sikerült bevonzaniuk, de vannak olyanok is, akik szerint ez teljesen megölte a sorozat ismertetőjeleit.

Az Assassin's Creed Odyssey esetében sokan túlzásnak tartották a rengeteg, sok esetben értelmetlen melléktevékenységet és a hatalmas játékteret. A rajongók visszajelzései alapján a Ubisoft úgy döntött, az Assassin's Creed Valhalla nem rendelkezik majd hasonló méretű térképpel. Az új játékban Norvégia egyes részeire és Anglia négy királyságára fokuszálnak majd. A Ubisoft közel-keleti kommunikációért felelős vezetője, Malek Teffaha pedig Twitteren osztotta meg, hogy nem ez lesz a széria legnagyobb és leghosszabb része.

Ezek után lehetséges, hogy az Odyssey által kínált 80 órás játékidő a felére csökken majd, és remélhetőleg sokkal több egyedi küldetéssel és egyéb tevékenységekkel fogják kitölteni a különböző területeket.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 33
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
lived avatar
Az első résszel játszottam egy kicsit, de igazából hidegen hagyott az AC sorozat.... Eddig!
Ez az vikinges éra felkeltette az érdeklődésemet.
0
0
0
0
Torba10 avatar
Hát én az odyssey-ben 135 óránál tartok és még van egy pár mellékküldetésem. 😃
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Egy játék lehet 10 óra is és mestermű lesz, vagy 70 és mestermű lesz, de ez fordítva is igaz. Ha nem tudják kellő tartalommal megtölteni akkor nem kell az a 80+ óra, ha valakinek meg majd esetleg hiányozna ott a 100℅, és a season pass. Viszont a mellékküldetések legyenek szórakoztatóak akkor már és TALÁN változatosak 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
😂 Vagyis ez mit takarhat 😃 nem lesz 200óra játékidő benne csak 150?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Ezt én sajnálattal hallom. Nekem nagyon bejött ez a vonal is. Fejlődést mutatott a játékmenetben, és sok minden másban. Az persze hiányzott, hogy a nagy szerepjáték keretben elmaradt az igazi Assassin rész a játékból... Sem rejtett penge, sem más igazi AC attribútum...
Így viszont, hogy az Odyssey-ben már választhatók voltak a mellékküldetések,dobtak a játékélményen. Én ugyan így is ha elértem egy új területet, addig nem mozdultam amíg volt kérdőjel vagy egyéb a térképen. Így hatalmas szórakozás, és lassan a 200 óra felé közeledve még nincs felfedezve a teljes térkép, és a fő sztori vonalnak is épphogy túlhaladtam a felén. Ez a rengeteg felfedezési lehetőség, és szerteágazó küldetés ugyan tud néha kicsit overwhelming lenni, abszolút le tud kötni ennyi idő után is!
Ahogy @csigafos is írta, kár lenne, ha ezt a felfedezős, kalandos vonalat egy darálós rpg irányba módosítanák.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Helyesen: Az Assassin's Creed Valhalla nem lesz olyan, mint az elődei.
0
0
0
0
odinx avatar
Nem értem ezt, nem kötelező megcsinálni a mellékküldetéseket. Nekem szerencsém volt kipróbálni pár napig, amíg ingyenes volt és nagyon tetszett. Ha esetleg megveszem és nem kell újratelepíteni a játékot, akkor jó szórakozást fog nyűjtani.😀
0
0
0
0
💬 8
enslaved avatar
@odinx: Az Originsben kötelező volt megcsinálni, mert nem tudtál haladni, ekkor jött képbe a mikrotranzakció. Az Odyssey esetében már nem volt akkora jelentősége. Egyébként nem baj, ha kisebb lesz a terület, legyen tartalmas, ma már 40 óra is komolynak számít, plusz az újrajátszási faktor, no meg a tartalmas dlc - k, így lesz az több mint 100 óra is.
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Én szépen be szoktam osztani magamnak, mindig játszok pár órát, így fejeztem be a Black Flaget is 140 óra alatt.😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@odinx: Black Flag 140 óra? Az igen!
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Igen, egyedül a robbanó hordóra nem volt már türelmem, meg elfelejtettem a kulcsos assassin ruhát felvenni.😆
0
0
0
0
Apor avatar
@enslaved: A Rouge-ban most tartok 22%-nál, és 36 órám van benne.
A hajó repertoárjából csak a jégtörőt és a mortárt kell tunningolni, a mortárt akkor engedi, ha tovább haladok a sztoriban. Van 90ezer pénzem, melynek egy része ládázás/vadászat-ból van, a többi meg hajók fosztogatásából 😃 gyakorlatilag a játék harmadánál sem tartok, de már Man o' War hajókat fosztogatok és talán 5 helyet kellene felfedeznem az erdős-folyós vidéken. Az összes szárazföldi és vízi állatból vadásztam.
A viking kardokból csak 1 kell már, a vadászós aktivity-ből 3 hiányzik, az oszlopokból asszem 3 meg a barlangrajzokból 5.
És még el sem kezdtem a templomos küldetéseket lol, pedig mikor templomos leszek, újabb aktivity cuccok nyílnak meg. Ja meg New York hátra van felfedezés céljából, de ahhoz haladnom kell előre a fő küldetésen.

És így van benne 36 órám 😃

Állítólag a Rouge a legrövidebb rész.
A fenéket.

😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Apor: Én már annyira nem emlékszem a Rouge - ra, de tudom, hogy nem törekedtem az Odysseyt meg az Originst leszámítva egyik részben sem a 100% - os végigjátszásra.
0
0
0
0
no avatar
@odinx: Hát igen. Nekem pl a BF az egyik örök kedvenc 😃 Egyszerűen imádtam leágyúzni, minden közelben levő ellenséges hajót, volt, hogy fél nap csak ezzel ment el 😆. Ultimate Edition mivel add többet, mint a Standard? Úgy 2x árkülönbség van kettő közt pff
0
0
0
0
odinx avatar
@Black-Goku: Hát, ha jó kockul az ember, gyorsan megy az idő.😃
0
0
0
0
csigafos avatar
Szerintem az Odyssey baromi jó lett, nagyon hangulatos, sodor magával a történet még a mellék q-k is. Úgy raktam bele eddig 120 órát, hogy egy percre sem untam meg. Kíváncsi vagyok, ez a vikinges rész hogy fogja megvalósítani az assassin vonalat....félek, hogy eg ostoba hentelős game lesz belőle, kár lenne.

u.i.: Kassandra karaktere nagyon ellett találva, főleg a szinkronhangja.
0
0
0
0
💬 16
Maros avatar
@csigafos: Kassandra tényleg nagyon jól el lett találva, nem bántam meg, hogy őt választottam! Szerintem sokkal jobb a történet, ha vele viszed végig, főleg a vége! Nekem benne van 250+ órám a játékban, és még mindig le tud kötni!
0
0
0
0
enslaved avatar
@Maros: Nekem úgy lett benne több mint 400 órám, hogy mindkét szereplővel végig vittem, majd a New game+ - ot is, meg a dlc - ket. Mondjuk a vége felé már kezdtem unni a sok hegymászást.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Maros: Nem lehetett letenni, valahogy így vagyok most a Division 2 - vel is, ott is van már 150 óra😀
0
0
0
0
Maros avatar
@enslaved: Azért kíváncsi vagyok erre a Valhalla-ára is, remélem ez is le fog így kötni mint az Odyssey. Vagy legalább fele annyira. 😃
0
0
0
0
csigafos avatar
@Maros: Én most tervezem megvenni a DLC-ket, megéri akkor?
0
0
0
0
Maros avatar
@csigafos: Mármint az Odyssey DLC-ket? Mert ha arra gondolsz akkor szerintem minden képen megéri!
0
0
0
0
gigazte avatar
@csigafos: A legjobb női szinkronhangot simán elnyerte nálam is! 😃 Ehhez képes Alexios sótlan, unalmas szinkronhangot kapott szerintem...
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Azért Alexios poénosabb volt😀
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Csak Kassandraként játszottam, szóval ingame nem tudom milyen Alexios, Spoiler!
csak Deimosként voltak jelenetek vele.
Igazából csak a hangja jellegére értettem, mert Kassandra hangja jóval jellegzetesebb, míg Alexios szinkronja szerintem jóval átlagosabb. Hallottunk már sok dörmögő hangú színészt filmekben, játékokban, szóval nem igazán tűnik ki a sorból.


Kis érdekességképpen itt egy interjú a szinkronszínészekkel, ha esetleg érdekel valakit. Egyébként tök jó arc mindkét ember! 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Ráadásul még jól is néz ki Kassandra "élőben"😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Na igen a küllemére sincs panasz! 😆
0
0
0
0
Maros avatar
@enslaved: Játékban nem? LOL 😂
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@gigazte: Én hirtelen egy bizonyos "kanapés" műsorra gondoltam 😆 (tudjátok, fekete kanapé, kis beszélgetés aztán meg...... 😆 )
0
0
0
0
gigazte avatar
@RaggaBone: Ez az interjú csak a felvezetés volt! 😂
0
0
0
0
Andris18 avatar
Egy pár játék utána copy paste. Mostanság néha megy az odyssey, de nem köt le annyira már.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció