Megérkezett az első Battlefront 2 kreditrendszer-változtatás

Szerző: xoki | 2017. December 05. | hír | 38 hozzászólás

A DICE eléggé csöndben volt a Star Wars Battlefront 2 megjelenését követő időszakban. A játékot rengeteg kritika érte, szinte mindenhol a mikrotranzakciókról lehetett olvasni.

A mikrotranzakciókat ideiglenesen kivették a játékból, hogy el tudják végezni a szükséges változtatásokat. Ezen változtatások egyikét a DICE most végre elérhetővé tette, amelyben a kreditszerzésen javítottak.

Minden játékos ezentúl több kredittel gazdagodik a meccsek után. A legjobb játékosok pedig további jutalmakra számíthatnak. A DICE megnövelte az egy nap Arcade módban megszerezhető legnagyobb kreditmennyiséget is. Mostantól 500 helyett 1500-at lehet majd összegyűjteni. Végül, de nem utolsó sorban a napi bejelentkezéssel megszerzett láda sokkal több crafting alapanyagot fog tartalmazni.

A későbbiekben még sok más változásra lehet számítani és természetesen új tartalom is várható.

Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Megjelenés: 2017. November 17. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, TPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 38
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hellblazer17 avatar
Húha ezek után már napi 15-ször is érdemes megcsinálni azokat az unalmas Arcade küldetéseket... wow.... tényleg... nem találok szavakat...
0
0
0
0
Twist avatar
Most komolyan, volt valaki is aki azt hitte, hogy ki fogják venni a mikrotranzakciókat egy ilyen fejőstehénből? 😆
Amúgy aki megvesz egy ilyen játékot az meg is érdemli, utána ne sírjon. Az egyetlen amivel meg lehetne állítani ezt a jelenséget, ha nem vennék az emberek a játékokat, akkor elgondolkoznának a kiadók és a fejlesztők, de amíg a sok birka veszi, addig pont leszarják a sírást.
0
0
0
0
💬 27
enslaved avatar
@Twist: Mert mi a gond a mikrotranzakció lehetőségével? Ha érdekelne ez a vonal megvenném a játékot, de nem az én világom. Legutóbb egy single játék kapcsán ment a nagy panaszkodás, név szerint az Assassins Creed Origins miatt, hogy mikrotranzakciókkal könnyebbé lehet tenni a játékot. Igen, ez igaz, több mint 40 ezrembe van már, de még így is sikerült beletennem 80 óra játékidőt mire kimaxoltam. Senkinek nem lett tőle se jobb, se rosszabb, aki nem akarja igénybe venni az játssza végig anélkül, nem kötelező költeni rá. Mindhárom gyerekemnek is megvettem azóta, és ha elakadnak majd benne nekik is ugyanúgy igénybe fogom venni ezeket a mikrotranzakciókat. Ha egy játék nem online akkor ennek nincs semmi jelentősége.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Egyetértek veled, ha singleplayer játékba raknak mikrot mindenki eldöntheti megéri e neki, de a játéknak ezek nélkül is teljesíthetőnek kell lennie. Viszont ez egy multiplayer játék ahol a mikrotranzakciok=paytowin, és szerintem egy alapból 15-20k-s játéknál ne kelljen még fizetnem is hogy jobb legyek másoknál. Lehet hogy egyenlőre kivették, de ea-ból kiindulva nem sok változtatásra lehet számítani.😀
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@Warlordcommander: Nos, hiába vesz xy-lon 10 ezerből 15-20 ládát, ha játszania kell azért, hogy azokat a kártyákat berakhassa, (Példa:. van Kylo Ren-hez egy maxos kártyám, amit csak 25-dik szintül tudok berakni) ergo mindenképp játszania kell az illetőnek hogy be tudja rakni azt a kártyát amit kinyitott. Még egy dolog, P2W akkor lenne, ha lenne egy adott cucc, amit csak pénzért tudsz használni, itt nincs olyan, ugyanis mindenki tud használni mindent.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@501_DPSZ: Hát igen egyenlőre, aztán jön ugyis majd vissza a mikrotranzakció valamilyen formában és szerintem itt nem csak skinek lesznek.
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@Warlordcommander: Bétában is így volt.. ezen nem fognak változtatni.
0
0
0
0
susguy avatar
@501_DPSZ: Bocs, de ha valakinek órákat kell farmolni, hogy unlockolhasson bármilyen előnyt adó bónuszt, míg a másik egyből meg tudja venni, az ugyanúgy P2W-nek számít. Főleg amikor direkt úgy működik a matchmaking, hogy fizetős playereket a nem fizetősök ellen dob be.
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@susguy: értelmezni tudsz? 😀 Mert úgy nézz ki nem.
0
0
0
0
susguy avatar
@501_DPSZ: El is tudod mondani mit értettem félre? Vagy csak nem tudtál mást kitalálni?
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@susguy: Példa:. van Kylo Ren-hez egy maxos kártyám, amit csak 25-dik szintül tudok berakni <---- ezen nem lehet érteni? Hiába veszel kártyát ha nem tudod berakni.. 😃 akkor is játszanod kell hogy elérd azt a szintet, amivel berakahtod azt a kártyát. 😃 És te ezután mit találsz ki? 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@501_DPSZ: Érteni értem, csak éppenséggel köze sincs a dologhoz 😆
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@susguy: Túl szűk látókörrel bírsz, az a baj.. éppenséggel annyira van köze hozzá, mint Leninek a Szovjetunióhoz. 😉 Mint írtam már nem egyszer, ki kéne próbálni a játékot, és nem olyanokat írni ami egyáltalán nem úgy van... furcsa amúgy, hogy pont azok fröcsögnek hogy P2W meg hasonlók.. akiknek hangya***nyi tudtuk sincs arról mi hogy hány méter, mert ugye ki se próbálta a teljes verziót. Úgy meg persze lehet irkálni róla hogy milyen szar, ez kb olyan mint a CODoknál, hogy azok szólják le akik 30 percnél tovább nem jutottak el a játékban.. (és itt nem a CODot védem, mert alapból nem tetszik a játék úgy, ahogy van.) Írhatsz érveket, de sajnos azoknak nincs valóságalapja. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@501_DPSZ: Nem ezt jelenti a szűklátókörűség, lett már próbálva (még pont te kérdezted de sebaj), érdekes módon te vagy az egyetlen, aki nem lát bizonyos kártyákat.
Látom mostanában ez az új trend, olyan dolgokat tagadni amit mindenki más lát a játékban. Ne aggódj, innentől rád hagyom, még a végén kitalálod, hogy a bétában sem volt mikrotranzakció.
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@susguy: Nem látom? 😆 Azoknak a kártyáknak amik "előnybe" juttatnak kb semmi haszna.. hűha 5-10 mp-el előbb dobhatod el a gránátot mint más.. aztaaa.. ja meg a pajzs is 6 lövéssel tovább bírja.. az igen.. az aztán az előny.. 😀 de persze ott van ugye az arcade mód, meg a sztori mód, ja és igen a sok achivment, amiket ha teljesítesz/kiviszed kapsz crafting pontot s kreditett.. 😀 valamelyiknél 250-et valamelyiknél 1.500-at vagy 2.500-at.. jah, annyira P2W a játék mint egy f2p game.. hát nem igazán. 😉 én találok ki dolgokat? Vicces.. én csak leírom azt amit a játékban TAPASZTALTAM. 😀 De látom manapság az a trend hogy nem nézzünk utána semminek s birka módra beállunk a sok okoskodó közé.. 😉

Spoiler!
"olyan dolgokat tagadni amit mindenki más lát" <-- gondolom amit "más lát" azokról a másokról beszélsz akik 15 percnél tovább nem jutottak el a játékban? 😀
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Nem a mikrotranzakciók lehetőségével van a baj. Aki szeret úgy játszani, hogy a 20 ezres játéka mellé még 20-at rádob felőlem tegye meg. A baj ott van, amikor fizetés nélkül konkrétan élvezhetetlen a játék amit már egyszer megvettél.
Kíváncsi vagyok vajon az se zavarna, ha elmész a boltba, megveszed a kenyeret, majd otthon szeletenként le kéne még tenned az árának egy részét, mert hát igen, azért külön fizetni kell, hogy ehesd is.
Vannak játékok ahol jól megoldották ezt a részt. Megveszed a játékot és élvezettel végig tudod játszani, legfeljebb olyanokért fizetsz ami a játékmenetet nem befolyásolja. De amikor már plusz pénz nélkül végig játszani sem lehet valamit akkor ott már gond van. Szerintem.
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@Twist: Jézus atyaúristen... miket hordtok ti itt össze.. aki nem fizet érte, is tudja élvezni.
Amúgy meg, zavarna.. sőt zavar az is hogy a sok okos ember internetadó miatt kiment tüntetni, de mikor a kenyér árát felvitték meg hasonlók történtek, otthon ültek. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@501_DPSZ: Ha neked az élvezet, hogy száz órákat kell farmolni, hogy esélyed legyen a fizetősök ellen, csak hajrá ¯\_(ツ)_/¯
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@susguy: miylen 100 órát :'DDD vicces vagy.. 😀
0
0
0
0
Twist avatar
@501_DPSZ: Olvass utána egy kicsit mi a gond (ha gondolod közben simogasd a Kylo Ren kártyád): [LINK]
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@Twist: ohh igen az index... 😀 kb annyit érnek mint a TV.. (semmit) 😉 nem hirek alapján kéne tájékozodni. 😉
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@501_DPSZ: Ha visszakerülnek a mikrotranzakciók úgyse lesz jobb annál amiért kivették őket. Maximum most már nem lootboxból lehet majd legjobb kártyát szerezni hanem 5$ darabja 😃
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@Warlordcommander: Alapból nem lehetett legjobb kártyákat lootboxból szerezni 😉 Achivmentekböl lehet... 😀 elöbb nézzetek már utána mielött írtok. 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@501_DPSZ: Hát de kivették a loot boxot, valamivel vissza kell hozni.😆
Most már majd lehet venni pénzért
😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Az Assassins fizetés nélkül is végigtolható, szó sincs arról hogy csak fizetve lehetne végigjátszani, azt én sem szeretném ha a PC - ből Android lenne. Akinek kevesebb az ideje vagy nem akar annyit szöszmötölni annak legyen ilyen lehetősége, ennyi. Online esetében én sem engedném, annak ellenére hogy nem érdekel az a világ.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Csak furcsa, hogy míg a legtöbb ember általában több tartalmat várna el ha még ráfizet egy játékra, te azért akarsz fizetni, hogy minél kevesebbet kelljen játszanod.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Annyi jó játék van ami végigjátszásra vár (régebbről is), hogy igen, szeretek gyorsabban végezni velük. Nekem ez csak egy kis szórakozás. Ellenben az Assassinst újra elkezdtem játszani annyira bejött, mondván megnézzük anélkül is hogy fizetek érte, de már szinte az elején bedobta az összes skillt meg 43 ezer drachmát plusz majdnem maxon vannak a kraftok is😀 Gondolom az előző végigjátszásom következménye.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Én azt szeretem ha sokáig tart kivinni valamit, nekem az a szórakozás. 😃 És itt most nem a grindelésre gondolok hanem olyanokra aminek van története plusz rengeteg tartalom.
0
0
0
0
Mordi avatar
@Warlordcommander: Vanilla wow forever! 😃 Questline-okat folyamat pörgetve 1 hét alatt lvl 24en kapod az első SZÜRKE vállasod 😃 +6 armor és úgy érzed mostantól meghágod a világot WUHAHA
Valóban nem a hosszúság a rossz egy játékban hanem ha túlságosan repetatív 😞 vagy unalmas
Igazság, hogy meguntam a sírást és átugrottam haverhoz akinek megvan.. és beletartozok abba a "30 percig játszik aztán véleményt mond" kategóriába
És jah.. ~15 év CS meg minden szutyok után már a karakter első lépése előtt meg lehet mondani a gyerekről hogy mennyit ért a játékhoz.. halom god mode-on felnőtt ugrándozással sebzést stackelő talentum rohan be előre és hal meg természetesen totál értelmetlenül
"Fck p2w bg bb" //DC
Fedezékről, taktikáról lövésük sincs 😞 berohan, a húgom kiszedné balkezes egérrel aztán sír hogy sz@r a játék meg mikrók miatt esélye sincs -.-
Aztán jönnek a sírások meg a cikkek meg az ócsárolás
Haver pl semmit sem vett meg csak a játékot (preorderbe mondjuk de az nagy bónuszt nem ad) és érdekes módon fedezékről fedezékre, a játék rendszerét nem ismerve csak más játéktapasztalatokból merítve egész jó pontjaim lettek a végére
Persze ezzel nem az EA-t akarom védeni mert nem lesznek ettől jobbak meg kevésbé pénzéhesek, de lazán lehet játszani élvezhetően ráfizetés nélkül is.. az is igaz hogy nem egy délutáni játék után kell véleményt mondani de 6-8 óra storyért nem veszek játékot 5 euróért sem

De azért mert a kacsa nem tud úszni nem a víz a h*lye..
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Én inkább maradok Titanfall2-nél ott csak kinézetet lehet venni, de azt ki nem ****ja le, főleg hogy van amit meg lehet szerezni.😂
0
0
0
0
💬 1
GalenDragonay avatar
@Warlordcommander: +1, Titanfall 2 a legjobb FPS az MW2 óta, sztori és multi szempontból is. 😆
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Elég abszurd ez az egész jelenség. Nemrég a Paladinst ítéleték halálra a kiadói egy Battlefront 2-re hajazó döntéssel. Ez azért nagy kár, mert kedvelem azt a játékot, és a készítők mégsem hajlandóak változtatni az alapötleten a közfelháborodás ellenére sem, ott is "kozmetikázzák" a dolgot.
0
0
0
0
bukta2 avatar
undorító ami ebben a játékban megy... tényleg kicsenget az ember 15k-t vagy többet azt még meg sem kap mindent...
0
0
0
0
ors11 avatar
Ha egy alap játék free akkor teljes mértékben megértem, hogy lehet pénzért +dolgokat kapni, ha a cég így fedezi az esetleges kiadásokat. De, hogy egy játékért alapból15-20k-t kiad az ember azért ez pofa, még ha kinézeteket lehetne venni azt is megérteném valahogy,de így...
0
0
0
0
💬 1
Csicso avatar
@ors11: Megtehetik... meg is teszik. Maguktól hülyék lennének abbahagyni, KELL VALAMI amivel rájuk lehet kényszeríteni a változtatást, ameddig ez nincs addig a fentebb írt fejős tehén logikán teljesen érthető okokból nem változtatnak.
0
0
0
0
Norbi576 avatar
Szanalmas ez a mikrotranzakcio, az ember kiad 15ezret a jatekert +meg a dlc-kert, igy mar a 30 ezret surolja, es free jatekokra jellemzo modon probalnak meg tobb penzt kicsikarni.
0
0
0
0
💬 2
Csicso avatar
@Norbi576: Nekem az nagy kedvencem mikor megjelenik egy játék és pár napra rá már jön egy DLC, kérdem én, honnan, nem lehetett beletenni a 2 nappal korábban megjelent játékba? Nevetségesek. Fél évente jön egy DLC az OK egyfajta vérfrissítés, de hogy szinte azonnal szánalmas.
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@Norbi576: SWBF2-ben DLC-k ingyenesek, éppen ezért is van benne a mikrotranzakció.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció