Közel 30 millió példány talált gazdára világszerte a The Witcher 3-ból

Szerző: xoki | 2020. April 10. | hír | 18 hozzászólás

A The Witcher 3 még mindig remekül fogy annak ellenére, hogy már egy közel ötéves játékról van szó. A CD Projekt legújabb jelentéséből pedig kiderült, hogy a játékból eddig 28 millió példány talált gazdára. Ez a szám magába foglalja a digitális és dobozos példányokat egyaránt.

A tavalyi eladások 53%-át a PC, 26%-át a PS4, 10%-át az Xbox One, 11%-át pedig a Nintendo Switch teszi ki. A Nintendo konzolján megközelítőleg 700 000 példányt értékesítettek, amely mindenképpen kiemelkedő eredménynek számít, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a játék októberben jelent meg a platformra. A The Witcher 3 Nintendo Switch portját a Saber Interactive készítette, amely grafikailag nem a legjobb (legalábbis a konzolos és PC-s verziókhoz képest), de játékmechanikailag tökéletesen működik kézikonzolon is.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jsvkv8 avatar
Nagyszerű játszó!!! Már 2-szer végigjátszottam, most tolom 3-jára. Megunhatatlan!! A főküldetés zseniális a mellékküldik pedig változatosak. Ilyen egy minőségi alkotás.
0
0
0
0
soko avatar
Az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam és nálam az a kategória amit legalább 1 évben egyszer újra előveszek.
A másik a DLC story még számomra majdnem erőteljesebb is mint a eredeti történet 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
Nem véletlenül, megérdemli hiszen egy 10/10-es alkotás. Biztosan a sorozat is hozzá járult a maga módján...
0
0
0
0
santakigyo avatar
A képi világa páratlan. Ahogy fúj a szél, suhognak a fák. Borus az ég, a víz olyan hideg érzetet ad. Nagyon eltalálták. A grafika még mindig szép.
Tipikus open world játékmenete van. Hamar ráuntam.
Viszont megértem a sikert. Bár akad benne hiba is, ezek ellenére akit nem zavar, hogy millió kilométert kell bóklászni annak hibátlan játék.
0
0
0
0
💬 3
Techthomas avatar
@santakigyo: Hát ez a open world... A Red Dead Redeption-be se a szomszédba kell menni sokszor egy-két küldetésért. Az a "baj" ezekkel a játékokkal hogy nagyon rá kell pörögni hogy rendesen át élhesd. De ha viszont sikerül rá hangolódni akkor elég rendesen be tud szippantani 😆
0
0
0
0
szilver avatar
@santakigyo: Én is hasonlóképpen vélekedem.3 esélyt is adtam neki de kb pár óra után,unalmasnak találtam.Pedig hatalmas nagy RPG fan vagyok.A gothic szériát számomra nem übereli.Azt a mai napig akárhányszor képes vagyok újra játszani 1-3 részig,de ebből bőven elég volt a 3X3 óra kb.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Nálam ugyanez volt. Szép meg minden, de unalmassá vált hamar, pont mint a RDR2. Ez van, nem vagyunk egyformák.
0
0
0
0
Techthomas avatar
Azért látszik a grafikonon hogy jót tett neki a sorozat, hozott még pár be vételt 😀 De hát nyilván fogy mivel ritka jó játék lett story grafika játékmenetben gazdagok.. Mielőtt valaki rá pörögne a grafikára 2015s játékról beszélünk és amúgy se az teszi a játékot jó játék-á!! De az azért érdekes amúgy x-boxn annyira nem kelendő játék úgy nézzem... 😆 😂
0
0
0
0
💬 2
Feketehal avatar
@Techthomas: De amikor 2015-ben megjelent az akkori grafika csúcsát jelentette.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Feketehal: Hát ez az 😀 Meg szerintem még most se rossz! Csak hát vannak akik tudod....
0
0
0
0
no avatar
Nem rossz, bár gondolom a játék se 1 milló dolcsiba került.Ilyen eladásoknál viszont bőven megtérül ha 200-300 milla volt is, bár engem nem fogott meg.
0
0
0
0
💬 3
Mizushio avatar
@Dpoci: Steamen jelenleg a GOTY méég mindig 50 euro.
0
0
0
0
WeKing avatar
@Mizushio: Annyit simán megér.
0
0
0
0
szhusi avatar
@WeKing: Sale idején 15 euró annyit méginkább megér 😜 jó játék tényleg, kisebb hibáit eltekintve... pl. npc-ék nagyon repetitív face-je, de ez lehet csak engem zavart 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció