Kiszivárgott a következő Harry Potter játék?

Szerző: xoki | 2018. October 02. | hír | 23 hozzászólás

A „RastaPasta” nevezetű felhasználó egy új YouTube videót töltött fel, amelyben úgy tűnik, egy új Harry Potter játék kiszivárgott részlete látható.

A felvétel mobiltelefonnal készült, és a körülbelül 1 perc hosszúságú videóban látható, hogy egy külső nézetes akció-kalandjátékról van szó. Úgy tűnik, saját karaktert készíthetünk és lehetőségünk lesz két karakter, a boszorkány és a mágus között választani.
A játékot állítólag a Rocksteady készíti, amely egy nyitott világú RPG-nek tűnik. Értelemszerűen több helyszínre is látogathatunk majd, és természetesen a Hogwarts különböző területeit is bejárhatjuk. Lehetőség lesz bájitalok készítésére és új varázslatok megtanulására is, valamint a játékosok 8 varázslótípus közül választhatnak majd.

A videót azóta sajnos eltávolították. Reméljük a Warner Bros. hamarosan nyilatkozik ezzel kapcsolatban, és remélhetőleg egyúttal hivatalos bejelentést és trailert is kapunk majd.

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Megjelenés: 2023. February 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Avalanche Software
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Érdekesen nézett ki csak mennyit is késtek vele? Bár ha hozzávesszük hogy most ismét bekerült a köztudatba az új filmek révén a HP világ, így könnyen lehet hogy még az is rásegít majd az eladásokra. Feltéve ha nem húzzák túlontúl sokáig a megjelenést.
0
0
0
0
Sicko_Istii avatar
Végre. Erre várunk már mióta. 😃
0
0
0
0
neuroflex avatar
ez potter ggamer érdekel :😜
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Rengeteg különféle hír van róla. A legtöbb helyen egyébként az Avalanche Software van készítőnek megjelölve a Warner-rel együtt.
Sokat elárul egyébként, hogy a Warner Bros. távolította el copyright miatt, úgyhogy nagy valószínűség szerint készülődik valami.
Egyébként a Rocksteady-ről el nem tudnám képzelni, hogy HP játékot csináljon...
0
0
0
0
xCube avatar
"A játékot állítólag a Rocksteady készíti, amely egy nyitott világú RPG-nek tűnik."

A Rocksteady egy nyitott világú RPG -nek tűnik? Én azt hittem, hogy egy fejlesztőcsapat.
0
0
0
0
💬 6
AMDMonsteR avatar
@xCube: Ne legyél már szarszálhasogató, rendes helyen van még a vessző is... Muszáj mindenbe csak belekötni?
0
0
0
0
xCube avatar
@AMDMonsteR: Ebbe igen, mert ezt a logikai hibát rendszeresen elköveti.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Barátom te nem tudsz értelmezni egy egyszerű mondatot és itt okoskodsz. Hová fejlődik ez a fiatalság....
0
0
0
0
xCube avatar
@kedveslehel21: Sikerült értelmezni a mondatot, csak fájt elolvasni. Ez itt a baj, hogy a mai fiatalság és az írástudomány két külön dimenzióban léteznek. Sajnos (vagy szerencsére) már nem vagyok a fiatalság tagja...
0
0
0
0
susguy avatar
@xCube: A hülyeség nem korhoz kötött, a korosztályodban/unkban is bőven vannak egyedek ahol már az kész csoda ha három szón belül csak öt hibát ejtenek. Ha ez az egy hiba ennyire fájdalmas neked, a halálodért könyörögnél egy általuk írt mondat után.
0
0
0
0
xCube avatar
@susguy: Igen, az intelligencia nem korhoz kötött, de elnézve a mai tinik igényességét (lényegtelen hogy hol vagyunk a világban, de a német kölykök egyébként sokkal rosszabbak ebből a szempontból mint a magyarok) újabb nyelvreformációk elé nézünk az egyszerűsítés miatt.
Igen a harmincasok és negyvenesek között is rengeteg a paraszt és ez alapvetően nem is baj, csak ha valaki az interneten "szerepel" az önmagával szemben is lehetne igényesebb, legalábbis szerintem. Itt most nem az ilyen apró elírásokra gondolok, mint amit itt említettem (itt csak azért tettem megjegyzést, mert xoki kolléga rendszeresen belefut ebbe a hibába), hanem arra, amikor hibásan írnak le szavakat, nem használnak írásjeleket, stb... . A fogalmazási stílus is elég gyenge, sokszor már a hivatalos elektronikus sajtóban is.
Amikor én elkezdtem internetezni ez még máshogy nézett ki, valószínűleg innen gyökerezik a problémám.
0
0
0
0
FeRR avatar
Gyerekek, évek óta ez kell a világnak! Rohadt nagy bevétel lesz, már csak a videó alapján is.. Én anno ölni tudtam volna egy ilyen játékért.. Bár a cikkben rengeteg a szóismétlés, erre lehetne figyelni majd 😜 de ha ez a játék megjelenik, tuti, hogy az elsők között leszek, aki beszerezi
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@FeRR: Én inkább magam ölném meg HP helyett. 😆
0
0
0
0
WeKing avatar
Barátaim, ami az internetre felkerül...

[LINK]
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Rocksteady egy szaros Harry Potter játékot készít. Ne már! 😂
0
0
0
0
💬 8
TRACERHD avatar
@gamerINSANEdad: Lehet jó lesz mit akarsz 😆
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@gamerINSANEdad: Inkább így lenne helyes: A szaros Rocksteady készíti a Harry Potter játékot? Ne már! 😂
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@EowynTheHunter: A Rocksteady azért eddig főleg jó játékokat csinált...
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@EowynTheHunter: [img]http://imgbox.com/GWcC0730]https://images2.imgbox.com/5c/d3/GWcC0730_o.gif
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@EowynTheHunter: Amikor az elvakult fanatizmus a józan ész kárára megy.....😆 😊 A Rockstady-ben az R betű többet tett le az asztalra mint sok másik kiadó összesen...😉
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@Unstoppable: Amikor az elvakult fanatizmus a józan ész kárára megy..... 😆 😊 A Harry Potter-ben a H betű többet tett le az asztalra, sokkal jelentősebb bevételekkel, mint a Rocksteady valaha is. 😉
0
0
0
0
susguy avatar
@EowynTheHunter: Akkor majd a Harry Potter fogja fejleszteni a Harry Pottert.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció