Kiderült, mikor jön a Serious Sam 4

Szerző: xoki | 2020. May 23. | hír | 29 hozzászólás

Sok idő eltelt már a legutóbbi, fő szériához tartozó Serious Sam megjelenése óta, hiszen mostanában csak spin-off részeket készítettek, illetve néhány régebbi cím pedig VR támogatást kapott.

A rajongók örömére hamarosan visszatér a széria, ugyanis kiderült, mikor érkezik a Serious Sam 4, a 2011-es Serious Sam 3: BFE valódi folytatása. A Serious Sam 4 csak 2021-ben jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, amely az ideiglenes Stadia-exkluzivitásnak köszönhető. A streaming platformon 2020 augusztusától már játszható lesz és mint kiderült, Steamen is ekkor válik majd elérhetővé.

Az új részben jobb grafikára, kidolgozottabb pályákra, rengeteg ellenségre, fejlettebb AI-ra és egyéb modernebb mechanikákra számíthatunk, de természetesen a szériára jellemző akciódús lövöldözés sem marad el.

Serious Sam 4
Serious Sam 4
Serious Sam 4
Megjelenés: 2020. September 24. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Croteam
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Aaron Keener avatar
Végre!!!! 😀 Ideje lesz elővennem újra a korábbi részeket... 😀
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Végre egy igazi klasszikus...kár hogy 2021. Imádtam , emlékszem a first encountert osztott képernyőn toltuk unokatesómmal anno pc-n 😃 istenkirályság. A bomberek kiabálása meg már ikonikus.
0
0
0
0
💬 11
Twist avatar
@RaggaBone: 2021 konzolra, PC-n már idén augusztustól lesz a cikk szerint.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Twist: Ohh és tényleg, bevallom most én voltam figyelmetlen csak gyorsan ráznéztem a hírre meló után. Kösz a korrigálást!
0
0
0
0
Twist avatar
@RaggaBone: Megesik, én is többször átolvastam, mert számomra furán volt megfogalmazva 😆
Sajnos multiban sosem volt alkalmam kipróbálni, osztott képernyőn meg utoljára koleszban játszottunk... 😊
De a bomberek valóban felejthetetlenek. Engem emlékszem a banyák készítettek ki a mocsárban. Na meg a hordákban özönlő skeletonok.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Twist: Sok emlékezetes ellenfelet dobott ez a játék...a Bull pl mindig a lehető legrosszabkor tudott megtalálni 😃 Ha nem voltak sokan a pályán (ami iszonyatosan ritka pillanat) akkor könnyen le lehett győzni, de ha közel 100 enemy volt (lehet túlzok a számokat illetően, de akkoriban annyinak tűnt a létszám) akkor komolyan meg tudtak izzasztani. El is kapott a nosztalgia hangulat, mindjárt fel is csapom a First Encountert 😃
0
0
0
0
Twist avatar
@RaggaBone: Pont a Serious Sam HD: The First Encounter volt az első steam-es játékom. Talán a PC Gurura lehettem előfizetve, és ahhoz volt az ajándék játék. Amiatt regeltem fiókot a Steam-re.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Twist: Nekem az eredeti van meg, még anno megjelenése körül szereztem be. Sose bántam meg. De ahogy olvasom a hozzászólásaid te is ezen a véleményen vagy 😀 Egyedül talán a Painkiller (Black Edition) közelítette meg számomra ezt az önfeledt vérgőzös hentelést.
0
0
0
0
Twist avatar
@RaggaBone: A Painkiller nagyon nagy játék volt. De az utolsó amivel játszottam az a Battle out of Hell volt. A többiről már valahogy lemaradtam.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Twist: áááá a Painkiller, az hatalmas játék volt.Kicsit zavaros volt a története,mert volt egy olyan rész is amiben kiderült,hogy nem hal meg a főszereplő és a kórházban fekszik,jönnek a szörnyek,vagy valami ilyesmi.
Jó játék volt,sokszor eszembe jut.
0
0
0
0
Twist avatar
@santakigyo: Az első olyan játékom volt amiben már az elején meghalt a főhős. Nem is nagyon tudtam mit kezdeni vele, hogy akkor most mi is a célja? A temetős pálya nagyon megmaradt az elejéről 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@RaggaBone: Anno akkorára sikerült Luxor, hogy a pálya 80%-át ki kellett vágni
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@SuperPuma: Igen, meg eredetileg a first és a second egy rész lett volna ha jól emlékszem. Ha tévednék írjuk az eltelt idő számlájára 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Áh, a VR-t kivéve az összes része megvan és rongyosra játszottam 😆 Remélem azért humorban is hozza az elődök szintjét.
0
0
0
0
💬 9
enslaved avatar
@Twist: Nekem is tetszett volna, de valamiért iszonyat szédültem tőle, ami azért fura, mert pl. a Doom - tól nem.
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: A Doom-nál mondjuk pörgősebb (ha nem ez Eternal-t nézzük, mert ott azért volt tömeg). A Serious Sam-ban nincs olyan csata, ahol ne százasával özönlenének, minden irányból... szóval igen, kapkodni kell a fejed/egered.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Fejet meg a kontrollert😀
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Na az a másik. Soha nem tudtam kontrollerrel fps-t játszani 😃 Az utolsó ami még ment az a nintendo d-pad + 2 gombos kontrollere volt és a Mario meg a Cobra.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Én meg billentyű plusz egérrel nem tudtam soha, mondjuk nem is vágytam rá. Örök kontrolleres maradok már amíg élek, úgyis csak single játszok, ott meg van auto aim😆
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Érdekes pedig, mert annó a nintendó, c64 meg a legelején az Atari miatt kontrolleren és joystick-on nőttem fel. De nálam mégis az egér + billentyűzet lett a maradandó.
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Szerintem a VR része egész jól sikerült, sokkal rosszabbra számítottam de egész jól lekötött 😶
0
0
0
0
Twist avatar
@LordSzalko: Annyira kevés tartalmat találok, hogy még nem szántam rá magam, hogy beruházzak egy használható VR szemüvegbe, így nálam ezek eleve kiestek.
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Nem mondom, azért volt már lényegesen jobb címmel is dolgom VR vonalon. De mikor eszembe jutott akkor éppen le volt árazva és 10€-t bőven megért.

Tartalom tekintetében valóban nem vagyunk elárasztva VR fronton, de van pár olyan cím ami miatt jó elővenni a VR-t heti szinten a "hagyományos" egér+bill kombó mellett 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jó rég volt az E3 bemutatója. Lehet ennél már nem fogom erőltetni a legnehezebb szintet
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Nagyon ütős kaland lesz, simán felül fogja múlni az előző részeket tudásban és tartalomban.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Végre új fegyverek is lesznek benne,nemcsak mindig ugyanaz...Bár az se lenne veszteség,ha nem jelenne meg.
0
0
0
0
no avatar
Nemrégiben vittem végig újra a korábbi részeket a szériából, nagyon várós game. Már annak is örültem hogy végre elő lehet rendelni 😆
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
Én már nagyon várom. Ha hozza a 3. rész színvonalát akkor nem lesz probléma. 😀
0
0
0
0
MaxX avatar
De jó volt régen csapatni vele!😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció