Kiderült az A Plague Tale: Requiem megjelenési dátuma

Szerző: xoki | 2022. June 25. | hír | 5 hozzászólás

Az Xbox & Bethesda Games Showcase-en egy új, hangulatos A Plague Tale: Requiem előzetest mutattak a fejlesztők, illetve kiderült, hogy a játék első naptól elérhető lesz a Game Pass részeként is. A megjelenési dátummal kapcsolatban ezen a bemutatón is nagy volt a csend, de most az Asobo Studio végre elárulta, pontosan mikor is számíthatunk a rendkívül sikeres A Plague Tale: Innocence folytatására.

Az A Plague Tale: Requiem az A Plague Tale: Innocence folytatása lesz, tehát ismételten Amicia és Hugo szívszorító kalandjait élhetjük át a történelem egyik legsötétebb időszakában. A fenti videóban 12 percnyi játékmenetet is láthattok, illetve annak végén végre a megjelenési dátumról is lerántották a leplet.

Az A Plague Tale: Requiem Xbox Series X/S, PC, PS5 és Nintendo Switch (felhő változat) platformokra érkezik 2022. október 18-án.

A Plague Tale: Requiem
A Plague Tale: Requiem
A Plague Tale: Requiem
Megjelenés: 2022. October 17. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Asobo Studio
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Az első rész története jó volt, a hangulata kiemelkedő.
A játékmenet érdekes volt a patkányok miatt, azt leszámitva kő buta AI és tipikus lopakodás jellemezte.
Remélem valamit javítottak azért rajta.
0
0
0
0
Timi12 avatar
már várom, az első rész is nagyon lekötött 😁😁
0
0
0
0
sean avatar
Várós, asszem addig újra előveszem az első részt.
2
0
0
0
Belchior10 avatar
Mindenképp várós, bár nem kell egyből megjelenéskor, ami engem illet. Körülbelül akkor fog kijönni a Gotham Knights is. Inkább arra szavazok, de a két kis árva történetének folytatására jövőre mindenképp befizetek.
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@Belchior10: Része lesz a Game passnak, nem lesz nagy kiadás. Én annyira szerettem az elsőt, hogy jelenleg ezt várom a leginkább.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció