Kiderült a Gotham Knights megjelenési dátuma

Szerző: xoki | 2022. March 09. | hír | 4 hozzászólás

A hét elején több találgatás is volt a Gotham Knights megjelenésével kapcsolatban, miután a kiskereskedések egy áprilisi rajtot tüntettek fel, majd pedig a fejlesztők feltöltötték a játék bétáját a Steamre, de nemrég végre a hivatalos megjelenési dátum is befutott.

A Warner Bros. korábban megerősítette, hogy a játék ebben az évben fog megjelenni, miközben a Rocksteady hasonló stílusú, kooperatív Suicide Squad-játéka 2023-ra csúszik. A Gotham Knights közvetlenül nem kapcsolódik az Arkham szériához, de hasonló vizuális stílus és harcrendszer fogja jellemezni. A játékosok például Batgirl, Robin és Nightwing bőrébe bújhatnak majd.

A Steamen egy rövid ideig publikus volt a Gotham Knights bétája, így kiderült, hogy a játék telepítési mérete 82,5 GB lesz. A WB egyelőre csak a megjelenési dátumról rántotta le a leplet, és nem tett említést egy lehetséges bétateszt időszakáról.

A legfrissebb tervek szerint a Gotham Knights október 25-én válik majd elérhetővé. A WB másik nagy projektje, a Hogwarts Legacy pedig egy hónappal korábban, 2022 szeptemberében érkezhet.

Gotham Knights
Gotham Knights
Gotham Knights
Megjelenés: 2022. October 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: QLOC, WB Games Montreal
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Mi a kölünbség a Batgirl és a Batwoman között?
0
0
0
0
💬 2
kismadar avatar
@Liptik: Batgirl Gordon felügyelő lánya, aki rendőri neveltetést kapott, Batwoman meg ugyanaz mint Batman gyakorlatilag, csak nőben. Manapság vörös parókát visel és leszbikus. 😆 Egyébként Batwomant találták ki előbb, hogy akkoriban legyen Batmannek egy hasonló kaliberű szerelme.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Liptik: Nem teljesen így van ahogy az előttem szóló írta.
Batwoman volt előbb, ő hasonló cirkuszi majom volt mint az első Robin.
Majd egy fiatal rokona lett mellette Batgirl, és így 4-en voltak.
Majd az ilyen-olyan újraegyesült univerzumok meg rebootok után lett a mai sztori, mi szerint Gordon lánya lett Batgirl, Batwoman pedig Batman egyik rokona.
0
0
0
0
enslaved avatar
Azért jó, hogy létezik a DIGI 1000 net, a játékok jó része ma már a 100GB - ot is eléri, de így az egész letöltés SSD - re kb. 20 perc.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció